72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Jah, de mivel az első movie-nál is majdnem 1 évet kellett várni, hogy kijöjjön BD-n, így még elég sokára lesz látható. :S
  • Zomil
    Most nézem, h a movie 2. része feb. 26-án volt :O
  • Lelouch
    Szerintem érdemes megnézni.
  • Zomil
    És érdemes megnézni? :)
    Vagy csak rontanám a sorozat élményét?
  • Lelouch
    A movie újrafeldolgozás. Az első movie eleje nagyjából, rövidítve ugyanaz mint a sorozat, aztán közben eltér.
  • Zomil
    Ezt muszáj beraknom :)
    (nincs benne spoiler ez az 1 kép van végig)
  • efti
    Turelmes vagy, en az otodik epizodig birtam
  • Jakuza001
    Ritka hogy dobok animet, de ezt a Durarara-t nem birtam tovabbnezni es a 14. resznel beszuntettem a megtekinteset, annyira gagyi volt szamomra.
  • Zomil
    Még valami a macross-al kapcsolatban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet én néztem el valamit, de ez a V-virus nem azt mondták, h testnedvekkel fertöz? Akkor nem kellett volna Alto-nak is megfertözödnie?
  • IMYke2.0.0.0
    "Pale Cocoon"-ból csak azért is valami jó darkos sci-fi sorozat, előzményekkel is, akár :)
    "Time of Eve"-ból szintúgy 2 évadot még!
    "Freedom" meg ugye hogy ugye! Jó sorozat volt az is!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Neked, az idézetnek:
  • armageddon666
    Ki más lett volna, miiiiiiint...

Ha jól emlékszem :D
    Ai, oboete imasu ka?
  • Zomil
    Macross Frontier-el végeztem...iszonyat jo volt!!!!!! Aki még nem látta és bejön a sci-fi/mecha/ürhajos cucc az nézze meg mindenképp :)
    Mégse rontották el a végét...nagyon tetszett... :)
    Mondjuk azt picit sajnálom, h a szerelmi szálat nem zárták le, de talán igy a legjobb, h megmaradtak 3-an és igy senki se veszitett...
    Azt valaki megmondaná, h ki volt az öreg csoka(Berlir asszem) medáljába az az énekesnö?

Teljesen megvagyok elégedve a sorozattal 10/10 számomra, ez a harc közben énekelünk cuccot egyszerüen imádtam...az ilyen dolog nagyon megtud fogni.
    Egyedül az a 21. körüli részeket tartom kicsit marhaságnak, de maga a sorozat egészében feledteti ezt.

OST azonnal beszerzési listára került :D

A movie ami ehhez készült az milyen? Ezt dolgozza fel összefoglalva?

Áhhh, most nagyon a hatása alatt vagyok föleg az utolso résznek :)
    Engem egy film/anime bármi leginkább a fülemen keresztül tud a legjobban megfogni és ennek a sorozatnak sikerült ezt elérnie.
    Ezért is vagyok oda a Madoka Magica-ért annyira oda, annak is iszonyat jo zenéje van :)

Edit: Most nézem Sheryl hangja az Index II-böl Orsola hangja és a Merry-böl Engi hangja :P
  • Zomil
    Macross:
    omg....
    most tényleg el akarják baszni a végét? mert ugy látom tökéletesen sikerült...
    Most komolyan mi ez a barmoság, h kalozkodnak, és az eddigi csapat nagyszerüen szétesik meg egymásra lövöldöznek...omg...
  • Zomil
    Macross:
    Najo ezt a 21. rész végét nem értem egyáltalán....semmi értelme az egésznek...
  • Zomil
    Macross:
    faszom...annyira éreztem, h ennek is szomoru vége lesz...már meg is kezdödött a föszereplök megölése...20. rész vége...Michael...ehh...
  • Inquisitor
    OFF: Pale Coocon sorozatot a fenét! Folytassák csak Time of Eve-t! :D
    Amúgy meg ott van a Freedom. Nem olyan hangulatos vagy darkos, de beillene P.C. sorozatnak.
  • Zomil
    Macross:
    18. rész op-ja nagyon jó :)
    Amugy Ranka nagyon aranyos amikor felemeli a haját mint valami macskafület :D
  • LasDen #41483
    aatyám ez a zombie geci jó volt...:DD a történet nagyon nem mozdult előre, de ezt a sok hülyeséget...:D
  • Máté94
    Kibírod már azt a 24 perce ami maradt belőle. Így már egy epizód hosszú. :D

Azért örülök, hogy nem lett olyan rossz. :D
  • Zomil
    az elsö 5részt is a te feliratoddal néztem meg... :D
    nem a felirattal van bajom, de nekem az tulságosan se eleje se vége cucc 1percben(mert ugye a maradék az OP meg a köv rész elözetese :D) :D
  • Máté94
    Azért is megnézed! :3
    Csak az én kedvemért, meg a feliratommal. :DD
  • Zomil
    Macross:
    azt a büdös...ez a 14. rész nagyon epic volt... :)
  • Zomil
    számomra tul tövid és tul összefüggéstelen... :D

láttam belöle 5részt...viszont, ha rendes anime-t csinálnak belöle azt sztem nézni fogom :)
  • Máté94
    Kész Haiyoru! összes részének felirata. Hiányozni fog. :)
  • armageddon666
    Onoreeeee
    erről meg ez jutott eszembe valamiért:

És sexy fiatalos yakuzaanyukákat akarok >.< nagyon jó karaktertípus :DDDD

Hát hol találtam volna? :D Ez klasszikus :) viszont ha nem ismerted örülök hogy az eredetit másoltam be és nem próbáltam hasonlót alkotni :D
  • Seth
    Szóval ne legyen idióta weeabo :D
  • RelakS
    Onoreee.... NEKO NO UNKO FUME!!!444yon

Armageddon: Hol találtad ezt a szörnyűséget? :D Amúgy meg össze ne készítse magát az a kajásdoboz?
  • armageddon666
    Vagy írd le magyarul, hogy mennyire aranyos, cuki, stb. :)

Im looking for a bento (that's japanese for lunch) box, it cant be pinku (thats japanese for pink) or any girl color. It has to be of 2 or more kotoba (thats japanese for 2 compartments) and has be be chibi(small) sized. And has to be really kawaii (cute). Also It has to be about 10-20 bux. And you have to post pics of it first (i want to make sure it's kawaii [cute]). And it would be nice if it came with matching chopstick holder (WITH chopsticks). OH! and it CANNOT have any cartoon pictures, or be made out of plastic. It has to be made of ceramic, or something like that. Also it would be nice if it was made in japan. and not in china or corea (korea) or whatever. I have found a bento box similar to the one im describing in e-bay, but it was 1 kotoba, and i dont want my gohan (rice) to touch my other things (it can get wet and i would not like that, plus 2 compartments looks more kawaii)
  • Máté94
    Legközelebb le se írom, vagy webfordítással fogok magyarról japánra fordítani. :DD
  • Máté94
    Én is tudom, hogy folyót jelent ám. :D
    Tudod, araKAWA :D
  • armageddon666
    mindenesetre egy betűt lehagyni elírás. KETTŐT? ccc... :D
  • LasDen #41469
    nem kell ám arcoskodni me te tucc japánul....:D
  • RelakS
    Nagyon folyó?
  • Máté94
    Ez nagyon kawa!*.*
  • armageddon666

• Zomil
    amugy meg:
    Nyan nyan, nyan nyan
    ni hao nyan
    Gorgeous, delicious, deculture!

:)))))
  • Zomil
    jah ennek a történetét dolgozza fel :P
  • armageddon666
    Macross Zerot nézd majd meg :) Bár fordítva jobb lett volna :D Nem szükséges, de még jobb lett volna :)
  • Zomil
    Macross:
    Ahh, ez a forgatásos rész nagyon jo volt :)
    és ha jol tudom ez egy régebbi Macross történetére épül nem?