72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
De ez, csak zummolva, vagy belefirkálva lehetne jobbrább rakni őket, eredetileg úgy is próbáltam (közelebb), csak úgy a kardok mégkevésbé látszanak kardnak.
Updateltem #42219-et, így jobb?
Szerk: Szerintem arányok jobbak, a kardok meg végülis úgyse látszanak rendesen ilyen kivágásnál. -
Ez nagyon jó lett. 
-
Szerintem illik a többi közé. Kicsit talán üres a jobboldal. Ez a kép a teljes szélességében? Ha nem akkor egy kicsit jobbra tolhatnád esetleg. -
Marad mint a kettő, illetva Zomil kijavítja a "Kyuubey"-t egy u-ra. -
Nem a legjobb, csak mögé****va
, be se raktam a többi közé (egyelőre).
-
szép vektoros kép, de #42211-gyel én 100% egyetértek.
és választani kéne, mert egyébként túl hasonló a két elképzelés. -
Fene tudja hogy írják, össze-vissza.
Akkor már miért nemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DDDIncubator? -
Na, dupla helyett.
Tehát új alap Kyuubey bannerhez.
-
Most meg törölted Máté :DDD
---
találkozó hogy áll? -
LIFO
Ez tény.
Szerintem meg most hat zsúfoltnak, úgy hogy gyakorlatilag alig van rajta valami.
Kyubey hivatalosan 1 u :D
de remélem nincs sértődés meg semmi ilyesmi belőle.
//Kiütöttek, szóval duplikálás elleni védelmi sor// -
Jah, de Máté feliratát is szivesen nézegettem...mondjuk azt az "anime-t" nem néztem végig... :D
Amugy meg eddigi észrevételem szerint általában nekem is azok az anime-k jönnek be, mint neked eltekintve egykét kivételt... -
Szerintem is így lenne jó, olyan stílusosan minimalista lenne, hogy csak egy fehér banner, és rajta egy :3 arc. -
Igen, de madokához eléggé szorosan hozzátartoznak a runák :)
Simán fehéren csak cim/anime felirattal meg tulságosan üres lenne. Legalábbis szerintem :)
Sajnos nem tudok olyan bannert csinálni amelyik mindenkinek tetszik :) -
Abból szvsz. nem nagyon lehet értelmesen kinéző bannert összehozni, 200 képpont magasságba sűrítéshez nem túl előnyös az a plakátos kép... -
Nem azért mondtam, mert szabvány lenne, hanem mert speciel úgy jobb lenne. De mindenesetre a Kyuubey felirat és a rúnák szerintem nem kellenek rá. Egyszerűségben lenne a szépsége, illetve a cím meg az ANIME akkor is kerülhetne kijjebb. Illetve ha már QB nincs rajta, akkor meg máris a sarkos elrendezés jobb. -
ilyen sokat számít a személyem vaagy mi??? :D -
yay, akkor kötelezöen nézös... :D -
Ricz meg én...mer ha tetszik, akkor közösbe fogjuk.... -
Ricz-ék csinálni fogják, tehát nézzük.^^ -
hát leirás alapján nem tünik rossznak :) -
nem akar csinalni valaki egy bannert az unlimited blade works-bol? (a plakaton szereplo kepbol) -
nemtom mit magyaráz, de ez alapján nem olyannak néz ki, ami nekem tetszeni fog....de majd kiderül...
-
jah értem...:D -
Így van. :D -
forditok: meglátta a baka test-es banner-t, ezért megnézte az elsö részt és még mindig tetszett neki... :D -
fontos ám...mert a felkiáltó jel nélkül az emberek nem fogják tudni, hogy akkor ez most mi akar lenni....jah...fontos...télleg...
2. sort nem értem...:D -
Hát fontos, mert cím. :P
Ettől a Baka banner után újra megnéztem az első részt, megint jót nevettem rajta. :DD -
HMuda bannere leszedve -
ha ennyire fontos csináld meg...én nem fogom...:D -
Angel Beats! az felkiáltójeles! :D -
csinátam párat ma is...:D
sápatt lélek hüle jáccós ez is jáccós megin hüle angyali -
Addig is lehet olyat játszani, h ugyanaz legyen a 2 banner... :D -
új helyre kerültek a bannerek és az egyik a régi a másik meg az új....majd ki lesz véve a régi...gondolom...:D -
Meg mindig nem ertem miert van 2 banner. -
Köszi... :D -
jofelek. -
Jolvan csak, mert arra gondoltam, h:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akit megmentettek sikitos csajt akár el is vehették volna a jelét harc nélkül és mivel ö már nem lenne sekirei igy nem lenne akkora gáz, ha elmenekülnének :O -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiesik a játékból és bedarálják xD -
[spoiler]nem halnak meg...de a játék lényege, hogy elválasztják őket egymástól.... -
Megnéztem a Sekirei 1. évadját...igazábol tetszik :D
Kellöen poénos, meg ugy kellemes az egész :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azt nem nagyon értem, h ha egy Sekirei elveszti a jelét attol nem csak sima ember lesz belöle? Vagy az a halálát is jelenti?