72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A movie-nek csak az elsö fele ugyanaz a 2. fele már más történet, ráadásul most jött ki japánban a 2. movie, bár az kb. 1év mulva jut el csak hozzánk :( -
mi ez az SS? :) -
Pedig írtam akkor, hogy nem kellesz hozzá ismerni az Index II-t... :D A Railgun mangában még csak most ért véget az Accelerator elleni küzdelem Misaka szemszögéből... Áprilisban kezdődik az új arc, de még ugye nem volt az Index első évadjában látott SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár, ha dolgoznának fel az Index SS-ből is, sztem ahhoz is elég ismerni csak Misaka anyját. :D Bár nem tartom túl valószínűnek ezt a lehetőséget, azért Index LN-időrend szerint a volume3-tól egyből a volume9-re ugrani nem lenne túl logikus... De az SS-ből szerintem amúgyis vagy ovák lesznek, vagy majd az Index S3 azzal fog kezdődni...biribiri randi és Last Order(bár ő lehet nem is lesz külön...) se. -
valahogy sejtettem hogy ez lesz XD -
A maradek par reszt mar atszenvedem. Igazabol csak azert eroltetem, hatha lesz Raigun masodik sorozat es hatha ahhoz ismerni kell majd az index-et -
Anno írtad hogy legszívesebben dobnád, lehet jobban jártál volna... :D -
Nem tom,kérdezem.H mik és meddig.Én se tom. -
jah....szép kis térképpel a sarokban.... -
Az OniiKoto az bezzeg kijött. -
elszenvedtem az index II 21-22-t. Szereny kis blogomon ki is rantoltam magam rajta, ugyhogy megyek is szanatoriumba kipihenni.. -
level e, zombie, dragon is elmarad...??? kár...:( -
érdekes... Kunrei romanizálással még helyes is lehet, én Hepburn-t szoktam használni :)
De a szóközök hiánya ... japánok -_-' -
Meddig maradnak el animék a rengés miatt?Se Gosick,se Beelzebu nincs...Leve E meg Zombie sem lesz holnap?Meddig nem lesznek új részek? -
fractale 8 befejezése a régi amcsi sorozatokat idézi....azokba volt ilyen...:D
am jó volt...Nessa kűdi neki rendesen...:D -
Yumekui Merry 10 eleg kozepszeru volt, sokat csuszott ez a sorozat az indulasa ota. Kar erte :( -
Íme:
-
a zombie logójában van.... -
Milyen logóban van Kore _ha_ ? -
Márpedig én hibáztatom. :) -
Tudod, japán nyelvjárás. :) -
Én is ezért írtam a szöveget át Koreha-ra... majd javítottam a hozzászólások miatt.
-
szerintem nem, de akkor meg ne a sorozatot hibáztasd a szar feliratért... -
Inquisitor #42483 OFF: Néztem az Anime logóját és felmerült bennem, hogy miért "Koreha"-nak írják, miért nem Kore Wa? Meg ugye a Desu ka az két szó szerintem. No mindegy.
Befejeztem a Macros Frontiert, amit javasoltatok, nem volt rossz, de még is valami hiányérzetem volt. Ellenben hülyét kaptam a "szokásos" sémától, hogy meg van nevezve egy kiadás a felirathoz, direkt azt nézem, erre kiderül, hogy a felirat készítés közben vagy 4-5x váltottak. Ráadásul egyik epizódhoz sikerült 30 fps-es feliratot gyártani ... azt soha nem fogom tudni belőni.
Viszont itt van a 2010-es Frontier Movie, amiről valaki azt írta, hogy a sorozat csak rövidebbre vágva. Ahogy néztem a fele átvett jelenetekből van (amiket viszont szebbre rajzoltak sok helyen), a harci jelenetek mind újak, szebbek, durvábbak ... no de a fő történeten és a karaktereken kívül azért pl. a végének semmi köze a sorozathoz. -
NSTT-től néztél már valamit? Akkor tudod miről beszélek. Nagyon google translate-es. Érződik rajta. -
mér mi volt vele??? -
Puella Cosplayek: Mami best! -
Nálam igazán a felirat rontott sokat. :)
-
szerintem nem volt rossz....átlagos cucc szerethető karakterekkel.... -
Őket is szeretni. Olyan rossz volt, hogy már jó volt. :D -
egy utolsó képet még dobok....
-
Nem 100, hanem 90 - a francba, jó hogy szóltál! Én nem vettem észre.
Ezzel a bannerrel többet foglalkoztunk - bénaságom miatt - , mint az összes eddigivel együttvéve :)
Íme, a javított kép linkje: A kép - a banner - a galád banner
-
a jobb oldali lány borostás XD
Véletlenül nem 100% volt az opacity?
#42469: az egész animét nem ismerni -
Tudom, rettentő vallásosak, de ennyire bolond lenne? - Ishihara: “Quake is Divine Retribution Against Japan” -
ezen mar fenn sem akadtam :D -
de még csak titkolni sem próbálják ki volt...csak a szereplők túl butták...:D -
Az IS 10 meglehetosen atlagos volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azert a napnyugtaba tavozo feher lovag sztorija fajdalmasan borzalmas volt -
Ayumu-t nem ismerni...
-
Így már azért tényleg jobb. :D -
Nekem is tetszik (miközben ugye a kényszer hozta így, a négyzet alakú kép miatt).
De íme, a tovább-finomított (s így már az eredetire végképp nem hasonlító):
-
a szürke hajú srácot meg lánynak néztem, mert hiányzik a többi része :D (időnként előfordulnak ilyen kedvetlen világotunt karakterek :D )