72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Mumi...Hameru... :D
  • armageddon666
    Viccet félretéve, complete synopsis :D
  • Zomil
    Sayonara Zetsubou Sensei ez is régota ptw-be van :)
    Midori no Hibi nah ez is felkerült a listára :)
  • Lelouch
    Ed a Cowboy Bebop-ból.
  • Lelouch
    Meduka Meguca!?

A biztonság kedvéért csak annak ajánlom, aki nézi a Madokát, nehogy véletlenül ez spoilerezzen el valamit... XD
  • Zomil
    index...jajjj :D

az info az kicsoda?
  • LasDen #42735
    úszásoktatás...kész...:D
  • armageddon666
    reklám helye

vicces, most küldték :D nem reklám, nemtom milyen blog, de a post vicces ^^
  • Lelouch
    A Negima anime sorozatokról nem tudok nyilatkozni, a Rosario+Vampire első évada viszont egész tűrhető ha nem zavar a rengeteg pantsu-shot. :D Capu2 néhány részt kivéve erősen hanyagolandó szvsz...

Közben még két cím eszembe jutott:
    Sayonara Zetsubou Sensei: nagy őrültség, SHAFT megvalósításban... Bizonyos szinten hárem is fellelhető benne... :D Főleg az első évad ütős.
    Midori no Hibi: ecchi, poénok és a fantasztikum ebben is megvan, nekem a mangája még most is a kedvenceim közé tartozik... :] Az anime is jó csak jóval rövidebb.
  • Zomil
    Nekem csupán az a gondom, h sima slice of life-ot nem nagyon szeretnék(legyen valami extra csavar, mint Sekirei-ben ugye magák a sekieri-k, vagy SnO-ba az angelroidok), az ecchi annyira nem fontos inkább az, h valami jopofa legyen és szétröhögjem magam rajta :D
    Mondjuk, ha hárem az lenne a legjobb... :D

Mert igazábol van egy rakat olyan anime ami tudom, h szorakoztato(pl azumanga), de valahogy most nincs kedvem hozzá, mert sima slice of life, remélem értitek mit akarok mondani... :)

Manga sajnos nem nagyon érdekel :S
    To Love-ru-t lehet majd megnézem, mert ahogy elnézem az sem az a szokványos slice of life...
    Negima,Rosario+Vampire nemtudom milyen az anime változata.
    Love Hina-val, mint irtam az a gond, h sima slice of life :S
    Hayate no Gotoku be van tervezve már jo ideje :)
    Seto no Hanayome nemtudom mennyire "sima" slice of life, bár leirás alapján jonak tünik :)
    School Rumble meg már tulságosan beleesik nálam az "átlagos"(nem az anime minösége) csoportba
    Kami Nomi zo Shiru Sekai, nah ez is mondjuk fenn van a listámon, föleg, h most jön a 2. évad, de hogy igy ajánlottad sztem megnézem majd.

Amugy köszi a listát, szivesen várok még 5leteket...Mondjuk ez az SnO nagyon bejött, nagyon örülnék vmi folytatásnak, régen nevettem ennyit anime-n :D
    Nálam ilyen fetrengve nevetös animek közül a Dokuro-chan az elsö, de ez az Sno simán beférközött a 2. helyre :)
    Aztán 3.-nak ott az Excel Saga...nah az is nemkicsit elborult anime :D
  • armageddon666
    B gata H kei utolsó rész fele...

Muszáj volt elspoilereznem a végét magamnak...

De ez nagyon jó :) És most már örülök, hogy megvártam a BDRipet xD
  • Máté94
    Köszi! ^^
  • Győri Devi
    fraktál
  • LasDen #42728
    tess....
    ezekből csináltam, mert a többihez komolyabb erő kifejtés kellett volna....
  • Máté94
    Seitokai no Ichizon bannernek való képek. :)
    kép
    kép
    kép
    kép
    kép
  • efti
    yaaaaaaay
  • LasDen #42725
    a blícs megjelent...:D
  • efti
    ma se jelent meg semmi? el vagyok keseredve..el is megyek koncertre rontani a hallasom...
  • LeventeV
    seto no hanayome nagyon jó. én is csak ajánlani tudom.
  • Lelouch
    SnO-nál jobbat én már nem nagyon tudnék ajánlani ecchi-hárem műfajból... :D Ha nem tetszik a Kämpfer inkább ne erőltesd, mert annyit nem ér... XD Itt van helyette még pár tipp:
    A To Love-ru még nem rossz szvsz, ha manga is megfelel akkor a Negima nagyon ajánlott, vagy a Rosario+Vampire. Negimából adódóan mondjuk a Love Hina anime is megér szerintem egy próbát(azonos szerző), bár én azt még nem láttam.

Ha az ecchi nem számít, akkor még van pár remek mű pl. a Hayate no Gotoku, Seto no Hanayome, ha love comedy is jó akkor meg pl. a School Rumble...
    Kami Nomi zo Shiru Sekai-t is érdemes megnézni, eléggé újszerű a műfaján belül.

Csak hogy tudj válogatni. :D
  • LasDen #42721
    nah sikerült elolvasnni a 2 soul eatert.....a 84. fejezet csak rohadt idő húzás volt.....inkább Chronaval foglalkoznának.....
  • Zomil
    Végignézném, csak csöppet zavar, h a suli nöi felében mindenki leszbi... :D
    Mert oké pár beleférne, de hogy mindenki?...
    Gondolom késöbb se javul a helyzet...nah mind1...ha eléggé viccesnek találom végignézem...Igazábol a célom az volt, h ilyen vicces ecchi, hárem sorozatokat nézzek...hát mondjuk Sora-nal nagyon beletrafáltam a tuti-ba :)
  • Lelouch
    Az utolsó részt inkább ne. :D
  • Máté94
    Nézd végig. .D
  • Zomil
    Nemtudom, de igy a 3. rész után se tudom eldönteni, h tetszik-e :S
    Csöppet zavar, h ennyire életszerütlen a dolog...Mert, h a nöi oldalon mindenki a csajokat szereti...ehh...nemtom engem csöppet zavar... :D

Tomokinál legalább vicces, mikor átváltozik csajjá...mert hát ugye a cél szentesiti az eszközt...vagy mi... :D

Mondjuk kifejthetnétek, h mi a gond a sorozattal, mert lehet, h akkor inkább végig se nézem... :D
  • Lelouch
    Én azt olvastam, hogy csak az első részben lesz hozzátéve a sztorihoz, a 2. rész meg megint valami marhulás lesz, mint a sorozat utolsó része.
  • Máté94
    Valahogy úgy.
  • Malakai
    Az egésszel baj van, de ahogy halad előrre egyre inkább.
  • Zomil
    A végével van baj v mi?
  • Máté94
    Tehát elbaszták. :D
    Remélem a für die Liebe-ben van valami, még ha Speciel is.
  • Lelouch
    Nem b*szták el, csak nem megfelelően aknázták ki a lehetőségeket. :D Vagy a manga/LN jobb lenne?
  • Lelouch
    Nincs sajnos. :S
  • Máté94
    Szerintem semmi baj sincs ezzel, csak miért kellett egy ilyen jó történetet így elbaszni. :(
  • Zomil
    Elkezdtem nézni ezt a Kämpfer-t...hát nem egy egyszerü eset, nehéz elmenni amellett, h a föhös egy fiu...(aki látta érti mire gondolok) :D
  • Frosty01
    genshiken 2-hez van befejezett fordítás? AA-n nem találtam csak asszem 8ig :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ú, szegény, majd a nyakát szegi, hogy segítsen :))))
  • Zomil
    micsoda fejetlenség zajlik ott.. :D
  • Frosty01
    kicsit szétszórt
  • Lelouch
    Infinite Stratos baki

Ez azért nem semmi... :D
  • Zomil
    Amugy észrevettem, h AA átdobta Level-E-t felfüggesztettbe...brühühü :(