72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kösz az infót. -
itten e...:D -
hol? -
jaja...jóféle....:D -
én megnéztem, és valóban nagyon jó, és érdemes megnézni :) -
"Summer Wars" - [2009] - AnimeAddicts / AniDB
Most nézem - 13 perce - és csak beugrottam, hogy közöljem: eszméletlenül tetszik az alapszituáció! :))))))))))
-
Azért ennyire nem gáz sztem az az anime :) -
Nem elég szivmelengetö a madoka története? :D -
jah... -
online olvasható? -
Animagazint olvastátok?? nem rossz...:D -
Én tegnap néztem meg, tetszeni fog. :)) -
Egyébként már pár napja megjelent a Nichijou OVA. Érdekes, az egész valahogy olyan hatást kelt mintha az Azumanga Daioh-t a KyoAni animálta volna. -
When the interviewer suggested that a different, "heartwarming" version of the story might be enjoyable to watch, Shinbo responded that such a version could have a bath scene, deal with the teacher Kazuko Saotome's romantic life, or cover the attempt of Madoka's mother to join a company.
Szerintem csak trollkodnak, az eredeti történetnél is ugyanezzel a dumával jöttek, hogy Urobuchi most jó útra tért, és milyen szívmelengető történetet akar csinálni.
Meg amiket itt felsorolt, hogy fürdős jelenet, meg hogy a Christmas Cake tanárnő magánélete, ezek pont hogy annyira szélsőségesen közhelyes példái a Slice of Life műfajnak, hogy az egész inkább tűnik az ötlet kifigurázásának mint annak hogy a SHAFT komolyan 180 fokos fordulatot vett volna az irányelveiben. -
-.- -
Biztos...
A sorozatot nem ismerem, így nem alkotok véleményt. -
lehet cicomázni a szart, de attól még az marad...:D -
"Dragon Crisis" első két rész (Coalgirls, BD) - képminőségben nagyon odavág.
Első részt negyedéig megnéztem. Majd egyben lesz végig.
-
Köszi, hogy helyettem is leírtad.
-
Hát LasDen azóta durcáskodik :D
---
Gen Urobuchi ... wants to do an ordinary slice-of-life story with the characters instead.
Micsoda?! Madoka-mama érdekel esetleg, a többi karakter "ordinary slice-of-life" szinten nem fogott meg... Illetve erről az Urobuchiról amiket hallottam, nem tudom elképzelni, hogy csinál ilyen átlagos mindennapokat bemutató részt...évadot... -
Na, a rendezők még több Madokát akarnak csinálni, valószínűleg spin-offt. :)
Hír.. -
Jhajjj...ez a Natsuru gyerek vetekszik Ichika idiotaságával...söt inkább egy szinten vannak...de annyira idegesitö...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akit szeret az leszbikus...de helyette 3másik csaj rajongja körül és nem esik le neki...ez is bammeg ha már ágyban lenne a csajjal csak arra gondolna, h ez is biztos csak valami csali, h elöcsalogassanak egy Kämpfer-t...már-már hülyébb, mint Ichika... :S -
Nah igy 7rész után annyira nem is rossz ez a Kämpfer :)
Hálistennek a yuri dologbol is visszavettek igy nem kell dobnom a dolgot...bár Kaede yuri-sága még mindig zavar picit... :D
De szerencsére a többiek a srácra buknak... -
Prof William #42758 A mangafoxon nem tudok új mangát berakni kedvencekbe pár napja. Rányomok hogy bookmark de a bookmark opció alatt nem jelenik meg az új. Eddig 30 mangát raktam be ide. Lehet hogy ez valami limit? -
mert az omae ugyan régen még tiszteleti alak volt, ma már inkább lenéző -
Persze...pedig én ezt komolyan vettem és most itt ülök a gép elött duzzogva, megsértödve...
amugy is te már jopárszor bizonyitottad, h weeaboo vagy... :D -
irritál mikor így buziskodtok a japánnal...:D -
Me' mé' nem? :D -
(persze no offense, csak viccelődök :)) -
Másik véglet a weeaboo :DDD
Egyébként attól függ mit akartam mondani :P
De Antat azért nem használtam volna :\ inkább Omae. -
はい。
... :D -
Az nem Anta wa? :D -
Kore wa baka-gaijin desu ka?
=) -
jolvan leesett :D -
Mond már ki... -
öhm ok.. :D -
fractale végén az a "fordulat" annyira tipikus volt, hogy megrúgdostam volna őket....... -
"Love" -
a rabu mi akar lenni? :D -
de...
being Meguca is suffering...........
meg
rabu!
meg Meduka :DDDD