72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    kösz az infót.
  • LasDen #42780
    itten e...:D
  • LeventeV
    hol?
  • LasDen #42778
    jaja...jóféle....:D
  • Frosty01
    én megnéztem, és valóban nagyon jó, és érdemes megnézni :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Summer Wars" - [2009] - AnimeAddicts / AniDB
    Most nézem - 13 perce - és csak beugrottam, hogy közöljem: eszméletlenül tetszik az alapszituáció! :))))))))))
  • Zomil
    Azért ennyire nem gáz sztem az az anime :)
  • Zomil
    Nem elég szivmelengetö a madoka története? :D
  • LasDen #42773
    jah...
  • LeventeV
    online olvasható?
  • LasDen #42771
    Animagazint olvastátok?? nem rossz...:D
  • Máté94
    Én tegnap néztem meg, tetszeni fog. :))
  • Ruley
    Egyébként már pár napja megjelent a Nichijou OVA. Érdekes, az egész valahogy olyan hatást kelt mintha az Azumanga Daioh-t a KyoAni animálta volna.
  • Ruley
    When the interviewer suggested that a different, "heartwarming" version of the story might be enjoyable to watch, Shinbo responded that such a version could have a bath scene, deal with the teacher Kazuko Saotome's romantic life, or cover the attempt of Madoka's mother to join a company.

Szerintem csak trollkodnak, az eredeti történetnél is ugyanezzel a dumával jöttek, hogy Urobuchi most jó útra tért, és milyen szívmelengető történetet akar csinálni.

Meg amiket itt felsorolt, hogy fürdős jelenet, meg hogy a Christmas Cake tanárnő magánélete, ezek pont hogy annyira szélsőségesen közhelyes példái a Slice of Life műfajnak, hogy az egész inkább tűnik az ötlet kifigurázásának mint annak hogy a SHAFT komolyan 180 fokos fordulatot vett volna az irányelveiben.
  • BEAST #42767
    -.-
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos...
    A sorozatot nem ismerem, így nem alkotok véleményt.
  • LasDen #42765
    lehet cicomázni a szart, de attól még az marad...:D
  • IMYke2.0.0.0
    "Dragon Crisis" első két rész (Coalgirls, BD) - képminőségben nagyon odavág.
    Első részt negyedéig megnéztem. Majd egyben lesz végig.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi, hogy helyettem is leírtad.
  • armageddon666
    Hát LasDen azóta durcáskodik :D
    ---
    Gen Urobuchi ... wants to do an ordinary slice-of-life story with the characters instead.

Micsoda?! Madoka-mama érdekel esetleg, a többi karakter "ordinary slice-of-life" szinten nem fogott meg... Illetve erről az Urobuchiról amiket hallottam, nem tudom elképzelni, hogy csinál ilyen átlagos mindennapokat bemutató részt...évadot...
  • Máté94
    Na, a rendezők még több Madokát akarnak csinálni, valószínűleg spin-offt. :)
    Hír..
  • Zomil
    Jhajjj...ez a Natsuru gyerek vetekszik Ichika idiotaságával...söt inkább egy szinten vannak...de annyira idegesitö...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akit szeret az leszbikus...de helyette 3másik csaj rajongja körül és nem esik le neki...ez is bammeg ha már ágyban lenne a csajjal csak arra gondolna, h ez is biztos csak valami csali, h elöcsalogassanak egy Kämpfer-t...már-már hülyébb, mint Ichika... :S
  • Zomil
    Nah igy 7rész után annyira nem is rossz ez a Kämpfer :)
    Hálistennek a yuri dologbol is visszavettek igy nem kell dobnom a dolgot...bár Kaede yuri-sága még mindig zavar picit... :D
    De szerencsére a többiek a srácra buknak...
  • Prof William
    A mangafoxon nem tudok új mangát berakni kedvencekbe pár napja. Rányomok hogy bookmark de a bookmark opció alatt nem jelenik meg az új. Eddig 30 mangát raktam be ide. Lehet hogy ez valami limit?
  • RelakS
    mert az omae ugyan régen még tiszteleti alak volt, ma már inkább lenéző
  • Zomil
    Persze...pedig én ezt komolyan vettem és most itt ülök a gép elött duzzogva, megsértödve...

amugy is te már jopárszor bizonyitottad, h weeaboo vagy... :D
  • LasDen #42755
    irritál mikor így buziskodtok a japánnal...:D
  • Máté94
    Me' mé' nem? :D
  • armageddon666
    (persze no offense, csak viccelődök :))
  • armageddon666
    Másik véglet a weeaboo :DDD

Egyébként attól függ mit akartam mondani :P

De Antat azért nem használtam volna :\ inkább Omae.
  • Zomil
    はい。

... :D
  • Máté94
    Az nem Anta wa? :D
  • armageddon666
    Kore wa baka-gaijin desu ka?

=)
  • Zomil
    jolvan leesett :D
  • Máté94
    Mond már ki...
  • Zomil
    öhm ok.. :D
  • LasDen #42745
    fractale végén az a "fordulat" annyira tipikus volt, hogy megrúgdostam volna őket.......
  • Máté94
    "Love"
  • Zomil
    a rabu mi akar lenni? :D
  • armageddon666
    de...

being Meguca is suffering...........

meg

rabu!

meg Meduka :DDDD