72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen.
Szemelyevel kapcsolatos jelentos spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy atlag irodista volt aki feladta a munkat es a multkori epizodban a Takagiek utan a vonaton amikor szerepelt akkor latta elete elso mangajat. Elolvasta es kozolte, hogy hat ilyet o is tud. Az Otter 11 szerzoje lesz, viszont kenytelen lesz rajonni hogy mangat rajzolni meg tobb munka mint amit addig csinalt, ugyhogy folyamatosan kiszallni probal, csak a szerkesztoje nem hagyja. En nagyon birom, bar idonkent mar fajdalmas amit oda vissza eloadnak a szerkesztojevel.. -
de az ugyanaz a tag, aki a szerkesztőségben is ott elsétált a háttérben??? :D -
Megneztema bakuman 24et, nem, nem Mirai volt az a tag hanem Hiramaru. Nem spoilerezek rola, ugyhogy csak annyit, hogy en mas hangot kepzeltem hozza -
dragon crisis vége...végre...nagyon átlag sorozat volt...tele idegesítő dolgokkal...az utolsó részbe is voltak, de nem volt annyira gáz....az utolső jelenet meg teljes hülyeség...:D
"The media-distribution site Crunchyroll announced on Monday that it would simulcast the return of the Gintama' television anime starting on April 4"
Ez meg nagyon jó hír...horrible sub az olyan amilyen, de legalább biztos, hogy lesz felirat hozzá...:D pont jókor kezdődik mert 4-én elég fontos vizsgám lesz szal mégjobb lesz utána...:D -
Ne kérdezd hogy találtam...
Van rajta felirat!! -

es en meg azt hittem hogy az en egy hetveges clannad mindenestul meg a masik hetveges evangelion mindenestul maratonom meredek volt :D -
Nyolc nap volt.
Epikus, és áldozatokkal járó küzdelem volt, de enni és aludni máskor is lehet, a holnapi ZH meg úgysem jegydöntő, szóval tisztára megérte. -
az penge! hamar lenyomtad 36nál tartok csak :D -
ennyi ido alatt? 
Mennyi volt ez 2 het? nem nagyon csinaltal mast ugye? -
Befejeztem a Legend of the Galactic Heroes-t.
EPIC! Sőt!
E-P-I-C-! -
AniDB notifiy-vel már jóideje belőttem magamnak, de fel sem tűnt, hogy ugyanaz az író. :) -
ujj ez a nichijou....elég vegyesek az érzéseim...nem biztos hogy a sorozat nekem való lesz...kicsit olyan azumanga érzésem van....
nah zombienak sztorinak vége, 2 rész fan-service vár még ránk (1 jövő héten meg az ova)....igazából ennek így semmi értelme nem volt...
[spoiler]yuu meg a fasságai....egyértelmá, hogy egyszerűbb lett volna, ha egyből megöli mint ez a sok hülyeség...és a végén Yuu megszólalt...nah mindegy...azé nem volt rossz...szépen átnyúlt a fejin nekije ayumu...:D
haruna meg körbe utazta a földet...heh...:D -
Nagyon jo kis sztori, mar tobbszor is majdnem megvettem eredetiben :) -
Ma vettem észre, hogy a SHAFT készít 3 ovát a Zetsubou Sensei mangakájának korábbi művéből, talán érdekes lehet majd az is... :D -
Már azt hittem vége a Zetsubou Sensei 3nak, de aztán láttam hogy [gg] elbaszta a nevezést és első helyen van a 13. rész :DDD szal még van 1 rész...
Ringo Mogire Beam! -
befejeztem a Higashi no Eden-t. tetszett, jó kis történet volt. -
egyik mecha után a másik...előbb Break Blade 4. része, ami megint nem volt rossz, de nem estem hanyatt...remélem köv jobb lesz....:D
aztán meg mainkaiser skl...sok hozzűgűzni való nincs.....zúznak, rombolnak, pusztítanak.....és szól a kemény rock zene....jó nézni...:D -
Láttam mindkettőt:
- A sorozat néhány jelenettel valóban "kevesebb", mint a film, viszont
- A "filmben" számos dolog kimaradt, főként a dialógusokban.
-
Keion 27. rész olyan keionos volt...jó volt egy kis keion hosszú idő után....lehet megnézem az 1. évadot....:D -
kösz a gyors választ. Movie csordogál lassan, elég lesz akkor azt megnézni. -
Nagyrészt, de van egy-két plussz jelenet. -
ez között http://myanimelist.net/anime/7465/Eve_no_Jikan_%28Movie%29
meg e között http://myanimelist.net/anime/3167/Eve_no_Jikan
csak az a különbség, hogy a movieban egybe van vágva az egész, nem pedig külön részenként van leadva? -
Merry 11: sztem jo volt...nekem tetszik a sorozat :)
Mondjuk igaz, h ez a történet only anime-s, de gondolom, ha elég sikeres a sorozat majd folytatják :) -
Sok helyen nagyon szép, de miért erőltetik a CGt? mármint az a 3Ds szikla :S -
Az Onigamiden nézős lesz az Ao no Exorcist-tal együtt. :) -
-
Bangaichi? Annak már rég vége. Kiadják majd BD-n a sorozatot, és ahhoz adják majd extraként. -
A Bangaichi? Vagy egy másik?
Mangát olvassa egyébként valaki? MALon olvastam Kafuka múltjáról, nem nagyon emlékszem már arra a részre az animéből (hogy volt-e egyáltalán). -
Egyelőre csak egy OVA/special van bejelentve, ami októberben jön ki. -
Vannak horrorisztikus részek ebben a Zetsubou Senseiben... 4. évad mikor jön? :D -
akkor marad az angol. ma vagy holnap nézem a moviekat. a sorozat tetszett, bár kicsivel több rejtélyre számítottam. -
ha jól tudom készül.... -
Tényleg azt is meg kéne nézni. -
Eden of the East Paradise Lost-hoz készült már magyar felirat? -
Akkor Neked jár minden elismerésem!
-
én csináltam...ha minden igaz...:D
am a Dragon Crisis bannert ki csinálta...?? nem is tuttam hogy van...:D -
-
"Clannad After Story új banner készítőjének: 
-
Indoanime-hikari...de Rumbellel is megnézem majd egyszer a rend kedvijé...:D -
raw? vagy ki subolta?