72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    S a legrosszabb, hogy össze-vissza villódznak, színesen-szagosan.
    Ha az ember erőlködik, hogy elolvassa. felfogja őket - én így tettem -, akkor gyakorlatilag fejfájást okoz egy idő után.
  • LasDen #43382
    ha lényegtelen és nem tesz hozzá semmit a történethez, akkor nincs értelme bevágni őket...csak idegesítik az embert és amúgy is olvashatatlanul gyorsan jelennek meg és tűnnek el....ennyi erővel egy kacsa is repkedhetne a szereplők előtt 5 percenként....:D
  • armageddon666
    Nem kötelező elolvasni. Igazából általában feliratok.
  • IMYke2.0.0.0
    "idegesitenek a bevagott szovegek" - azok engem is, és én 3 rész után tettem félre.
  • CSOCSO
    Bakemonogatari

ez wtf??
    gyonyoru de ket resz utan feladtam, mivel szinte alig ertem mi van. idegesitenek a bevagott szovegek...
  • LasDen #43378
    már be is daráltad??? :D
  • BEAST #43377
    Kár a Dragon Crisis-ért. Érdekes anime lehetett volna belőle, de így csak egyszer nézős marad. :/
  • Jakuza001
    Witch Blade vegere ertem. A tortenet csillagos otos. Az inditasa a sorozatnak s, bar voltak reszek, ahol laposodott kicsit, de sehol nem esett nagyon a nivo, igy nem volt veszes, mert a tortenet vitte magaval az egesz sorozatot, amiben amugy is voltak kifejezetten jo reszek.

Jobb volt a mostani atlagnal, azt kell mondjam. Sot, nekem kifejezetten tetszett.
  • LasDen #43375
    akkor deddóamanó vonderlandót is több évadosra tervezik...:D

kami nomi meg majd 2 szezononként kap egy évadot...aztán majd csak...:D
  • Lelouch
    A manga a 43. fejezetnél jár, és mivel a fejezetek terjedelme alapján várható szerintem egy 1 fejezet=1 anime rész tempó, így elég kevés ez a 12 rész... Remélem minél hamarabb jön majd egy második évad.
    Bár a Manglobe-nál maradva, itt még mindig jobb a helyzet, mint a Kami Nomi-nál, ahol kb. 115 fejezetből feldolgoztak 17-et az első évadban... Most meg már a 137. fejezetnél jár a mangája, szerintem kinéz majd egy anime original befejezés, mert ilyen tempóban sose fogják beérni.
  • berlinboy6329
    Nem tom hogy gondolták ezt a 12 rész..mi fér bele 12 részbe?semmi.Hacsak nem saját kreálmány..v rövid manga...Ez meg 8 kötetes,kitudja hány fejezet van kötetenként hány oldallal,nem olvasom.
  • Zomil
    ja hogy ez egy nyári anime...jolvan :)

LeventeV: igen nekem is nagyon tetszett, rengeteg anime-re/mangára hajazo kamerabeállitás stb. volt benne. Jah és végre egy film ahol van MECHA és nem ilyen exoskeleton hanem kimondott mecha... :) Nagyon bejött az a rész...aztán elgondolkodtam, h nincs egy film se amiben ilyen kimondott mecha lenne legfeljebb exoskeletonok, mint alienben. A zenékröl ne is beszéljünk...iszonyat jo zenéket raktak bele...pl. az elején a sweet deams-töl felállt a ször a hátamon :)
  • LasDen #43371
    ez akár az index is lehetne e két dolog alapján...:D

am most jól csőbe húztak....A channel webripet töltöttem le erre kiderült csak áprilisi tréfa....szemetek...:D mondjuk gyanús volt a dolog, hogy nagyon kicsi a fájl....nem volt szép...:D
  • Máté94
    Egy loli, és egy néha-néha beszólogató srác, na? :)
  • LeventeV
    én is tegnap néztem meg az unokatesómmal a filmet. nekünk is tetszett, és mi is azt beszéltük, hogy van egy kis animés beütése és pont azért tetszett.
  • Zomil
    hogymi?
  • Lelouch
    Ja olvastam, a 13. fejezetig, aztán az anime javára félreraktam. De úgy látszik baklövés volt, mert csak 12 részes lesz az anime, azaz túl sok újdonság nem lesz számomra.
  • Lelouch
    Van benne harc bőven, de nem csak annyiból áll... :D
  • Máté94
    Dantalian no Shoka / Bibliotheca Mystica de Dantalian = Gosick

Várjuk. :D
  • LasDen #43364
    namajd lelouch megmongya az okosat...ő biztos olvassa a mangát...:D
  • Zomil
    hát én a manga leirását elolvastam és nagyon nem ugy néz ki, h csak annyirol lenne szo :)
  • LasDen #43362
    várom...:D jónak néz ki...bár remélem nem csak annyi lesz, hogy le kell győznie a nehezebbnél nehezebb ellenfeleket...:D

deddóamanó vonderlandó....:D
  • Lelouch
    Deadman Wonderland előzetes
  • Máté94
    Tetsz!
  • Zomil
    Egy kis off:
    Tegnap megnéztem a Sucker Punch-ot és egész film alatt olyan érzésem volt, mintha Synder kicsit tul sok mangát/anime-t nézett volna... :D
    Amugy jo film volt nekem tetszett.
  • LasDen #43358
    "This year's eighth issue of Square Enix's Young Gangan magazine is announcing that a Summer 2011 live-action television adaptation and a 2012 film adaptation of the Arakawa under the bridge manga has been green-lit.
    the television drama and film are part of the same live-action effort."

érdekes lesz az biztos...:D
  • LasDen #43357
    mintha egy 3-4 éves gyerek énekelné.....
  • Zomil
    Én végighallgattam...nem mnodanám, h szar, de érdekes, valahogy ez a hangsáv olyan mintha héliumot szivott volna a csaj... :D
  • Lelouch
    Kiváncsi leszek majd az OP-animációra. :D
  • IMYke2.0.0.0
    38 mp ment belőle... ezzel vallatni lehet.
  • Zomil
    Denpa Onna to Seishun Otoko op-je...érdekes... :D
  • Zomil
    Angel Beats is sztem emlitésre mélto :)
    Macross Frontier, esetleg Tengen-Toppa, ha netán láttad a haruhi sorozatot és tetszett akkor Suzumiya Haruhi no Shoushitsu, Soul Eater is jo bár nem tudom tetszene-e, Sora no Otoshimono ha valami valami vicces sorozat érdekel, még vicces ecchi hárem kategoriában Sekirei, Nyan koi is jo.

szerk.: természetesen a hsz elküldése után egy angel beats banner jött be... :D
  • Seth
    Én már meguntam úgy a 10. résztől felfelé. Persze azért nézem ,de legjobbaktól nagyon messze van:)
  • Ruley
    Ja, az is.

Meg most hétvégén ér véget a Bakuman, az is az elmúlt év legjobbjai közé tartozott.
  • IMYke2.0.0.0
  • Seth
    Baccano :)
  • CSOCSO
    koszonom!!! valaki mas tudna meg mondani vmi jo animet? legutcso ket anime ami tetszett: claymore es eureka7
  • LeventeV
    nagy álmatlanságom közepette (amiről a horkolós szobatársunk tehet) nekikezdtem a Nana-nak. nem mai darab, de valahogy kimaradt mostanáig. 4 részt néztem meg, de eddig nagyon tetszik.
  • Zomil
    lol ennek van full verzioja? :D
    (kicsit spoileres igazábol csak egy zene)
  • Zomil
    Nem zavar :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ez azért eddig is sejthetö volt, nagypapi ha jol emlékszem az összes nöt meg akarta dugni a világon v vmi ilyesmi... :D