72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kira-Fansub-ék poénosak így április elsején... töltsétek le tőlük a meglepit :) -
Nem értem mit kell ennyit rágódni ezen... -
nem értem mit akarsz ezzel.... -
Ezt most komolyan direkt csinálod? Olyan nehéz felfogni a különbséget az "Ez szar" és az "Ez nem tetszik nekem" között?! -
Ami egyébként elég érthetetlen, ők az egyik legtermékenyebb kiadó, minden évadban jelen vannak, van hogy két sorozattal is, akkor most meg mit teszetoszáskodnak? -
neked nem....nekem igen...
mondtam, hogy általánosságban beszélek róla??? én végig csak a saját véleményemről beszéltem...nem írtam oda, de mért kell egyből levetíteni az egészre??? :D -
A Kizumonogatari csak 2012-ben fog megjelenni.
SHAFT-ot ismerve, majd biztos csak 2013-ban adják ki BD-n, úgyhogy lehet várni bőven... :S
-
Én meg úgy látom, hogy a Bakemonogatari nem szar. Akkor most kinek van igaza? Egy "szerintem" szócska elég sokat számít véleménynyílvánításnál. -
jujj... :D -
Commie kicsit behúzott a csőbe....elég hihető szöveg volt, hogy a horriblesub miatt csak hardsubot csinálnak, de mikor ez jött, akkor beugrott mivan...:D
"Here at Commie, we believe we have forsaken our roots. We will now only sub anime that pertain to communist countries as our namesake dictates."
meg ez a videó.....all hail Lenin-chan...:D
-
Hamarosan ledarálom az Infinite Stratos-t is. :) Sajnos tényleg elég komolytalan.
A Dragon Crisis egy fokkal azért jobb és van egy pár jóféle soundtrackje is. :) Még foyltatást is elviselnék belőle, ha nem lett volna ilyen bugyuta a vége.
Lehet a Freezing lesz a következő amibe belekezdek, abból még semmit sem láttam. -
infinite stratos...pipa
ez az uccsó nagy leszámolás egész jóra sikeredett, de közben ez a sok nyáladzás nem tetszett....aztán a végén benyögtek olyat, ami elég lehangoló volt....szal átlagos volt...
fractale...pipa
kellemes meglepetés lett...nem vártam, hogy ilyen jó lesz, de meglepett...a mátrix után érzés megvolt, de nem volt olyan sötét mint az (legalábbis csak helyenként volt komor) nem igazán jött át, hogy itt most a lét a tét...:DD
ma meg kezdődik x-men...kíváncsian várom, hogy alulmúlja-e wolverine kalandjait.... -
Rohattymek
-
Bakemonogatari... -
Kamichu! banner alatt írok :)
Én nem ok nélkül írtam az aláírásomba azt, amit - már a tököm tele volt, hogy mindig le kellett véssem: szerintem jó, szerintem szar, szerintem ez, szerintem az...
-
annyit dobálozok vele amennyit akarok...:D ha az akkor az.... -
Itt van, csak az előbb rossz volt a méretezés XD
Az animefelismerő script dolgozik XD
-
Az első sor SETH képére ment válaszként, amit remélem visszatesz :D
És akkor felborul látszólag a kauzalitás!! Előbb kommenteltem a képet, minthogy feltette! -
:DDD ez mókás volt :D
---
Ejj LasDen... csak arra akartalak rádöbbenteni, hogy azért mert valami nem tetszik NEKED még nem lesz rossz :) a "nekem szar" már valamivel közelebb áll a valósághoz. Ebben az is benne van persze, hogy mert nekem tetszik, attól még nem lesz jó :) Csak mostanában már kicsit sokat dobálóztál a szarral (höhö)...
-
nem vagyok mérges.....
több kell ahhoz ennél (pl egy idióta futár)... -
ert BAKAGAIJIN DAKARA!!!!! NE~
U MAD?
-
majd én eldöntöm, hogy nekem mi a szar és mi nem.....nem kell segítség.... -
Nem, ez nem így működik :) Nem meghatározó a véleményed. Nem tetszik. Pont. Ettől még nem lesz szar. :)
Egyszerűen azért nem tetszett, m -
Nekem ugyanez a "villódzó, színes-szagos" stílusú SHAFT feldolgozás csak az Ef A Tale of Memories-ban nem tetszett, talán azért mert ott ismertem az alapművet, és úgy éreztem hogy fölöslegesen összekutyultak egy normális romantikus drámai történetet, a Bakemonogatari-nál meg nem, és ott tetszett, egy kellemes, eredeti stílusnak tűnt. -
:DD -
igen szar.....
de fejezd má be, hogy szerinted nekem mért nem tetszett.....vagy lövésed sincs??? -
Haragosoddá akarod tenni LasDent? :) -
Azért mert nem tetszik, akkor már szar????
Ha nagyon érdekel azért, mert ... -
nem tud érdekelni, hogy ki hanyasra értékelte....azért mert nekik tetszik, akkor nekem is muszáj????
ha meg elkezdted, akkor fejezd is be a mondatot...kíváncsi vagyok miért... -
Hát én ilyen "keményfejű" lehetek, mert nem volt ilyen hatással rám, pedig zsinórban elég sok részét néztem meg. Lehet már hozzá vagyok szokva :) -
Az agy önkéntelenül erőlködik, amikor információk érkeznek - legyen az kép, hang, érzés (tapintás, szaglás).
A kép gerjedelmek pedig rosszabbak, hiszen másodpercenként akár harminc különböző képkocka is felvillanhat a képernyőn (esetünkben ez szinte meg is történik), és az agy mindezt meg is akarja "fogni", érteni.
Csak a szándékos oda-nem-nézéssel védhető ki a dolog. Akkor pedig nem sok értelme van nézni egy filmet, ugyebár.
Gyenge agyizom poénokat ismersz: "Mindenkinek ott fáj, ahol a leggyengébb..." például...
-
Nyilván szar a 8.50/8.70-es értékeléssekkel, meg emlékeim szerint a szezon legjobbra értékelt animéje volt :) És nem éppen mainstream stílus, szóval nem lehet ráfogni arra sem...
Esetleg azért nem tetszett, mert... na mind1 :) -
"Ha az ember erőlködik..." -> nem kell.
Nem erőlködsz -> nem fájdul meg.
Nem tudok gyenge agyizom poénokat. -
nem emiatt nem tetszett...azé nem tetszett, mer szar volt...
evangelionba teljesen máshogy csinálták...ott nem zavart, ott jó volt....
tudatalatti üzenet....??? hagyjá má :D -
A nem tetszés és a fejfájást okozás között azért vannak különbségek...
[S most ne kapj az alkalmon, hogy a gyenge agyizom poénnal gyere...]
-
Tudatalatti üzenetek... Nem azért vannak hogy kimagozd mi van ott, hanem hogy eljusson a tudatalattidba. És általában ugyanaz van rájuk írva ami épp történik. Szerintem jó effekt, már Evangelionban is tetszett... Nem szeretitek, ne nézzetek SHAFT műveket (meg néhány Gainaxot is kerüljetek el). Ha ennyi miatt nem tetszik egy anime... -
Jó ötlet, csak egy nagy tükröt kell tartani a monitor oldalához :)))
-
LOLmá, AA-n április 1-i meglepetés várt :) -
infinite stratos is most ért véget...hasonló...:D -
Igen. Valami hasonló témájút kell keresnem. :)
U MAD?