72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem tudom milyen verziód van, de THORA meg CoalGirls is kijött vele. 2.22 és 1.11-el is. Ezek a legjobb minőségek egyébként :) ha csak nem eredetiben vetted :D -
picsaba mar.... Evangelion 2.0 hoz talaltam magyar es angol feliratot is. De az Evangelion 1.11 hez nincs se angol se magyar... se opensubtitles oldalon se a magyaron. Kiguglizva se talaltam olyat ami jo lenne hozza. Hiaba kerestem ugy hogy 1.11
Legkonyebben ugy kulonboztetheto meg hogy 1.0 vagy 1.11 hogy az 1.11 filmben az a jelenet mikor a csaj vezeti az autot es mondja hogy Shinji, varj meg, az elobb van mint a telefonalos jelenet. Mig az osszes feliratban a legelso dolog az a telefonos jelenet. Es persze a kozepe sehol nem meccsinggel. :(
most szedek egy masik 1.11 est amiben remelhetoleg lesz angol felirat -
Infinite Stratos második évad engem akkor érdekelne ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mostani évad végén megerősített Ichika/Houki párosítást komolyabban vennék benne, a többi szereplőt meg lefokoznák egyértelmű mellékszereplővé.
Sokszor mondtam már, de tényleg ez a legidegesítőbb a hárem műfajban, hogy gyakorlatilag nem is lehet kapcsolatokról, vagy karakterfejlődésről beszélni, mert minden haladás az epizód végére elfelejtődik.
Nem azt mondom hogy az egész menjen át színtiszta, páros romantikus komédia műfajba mondjuk a Toradora/Nogizaka Haruka szinten, csak hogy legalább ne felejtenék el teljesen, hogy a mostani évad végén már éppen csókolózni akartak.
Tudom, túl sokat kérek. :P -
Freezing special....atyám ilyen hülyeséget...:D -
Fractale: kicsit lezáratlan, kicsit sok mindent nem magyaráztak meg, vagy inkább még lehetett volna magyarázni. :) -
valami hasonló...bár konkrétan a dolog nem történik meg, de 24-ből 20 percben láthatjuk Nana elmélkedését, hogy ez most jó-e neki vagy sem miközben Kaoru meg kiéli magát rajta...:D -
Az első rész az egy hiánypótlás volt még az első évadból, mert időrendben ugyanakkor történt az a szál, mint amikor Accelerator és Last Order találkozott.
Bár engem az első rész utána lévő két arc se nyűgözött le annyira... :D -
Index II 1. részét megnéztem még jó pár hete de nem nagyon ragadtatott el....de azé majd nézem...:D -
Aki sora modra, vagy meg annal is inkabb? -
Ez az SM téma nekem nagyon nem bejövős. Viszont lassan belekezdek az Index második évadába és a Freezingbe. :) -
Nana to Kaoru...huhúú bazzeg...:D ez inkább hentai mint ecchi vagy nemtom, de nagyon kész...Kaorunek az a nagyon beteg feje meg mindent visz....:DD -
jaja -
Bah, ez a Dragon Crisis, nagyrészt közepes, semilyen volt, de a vége, az valami űber gyenge... -
Nalam is megvolt az IS, de en annyira nem vagyok belole folytatasra. Ha mar ilyesmi akkor a Sekirei sokkal erdekesebb volt -
Rio: Rainbow Gate: ez szar volt. :D
És lesz folytatása :S -
jófélének néz ki....:D -
C trailer -
"Főszerepben egy Kugimiya Rie hangú lolival... Ez is elég sokat nyom a latba szvsz... így már nem is érdekel."
fix'd :DD kicsit uncsi már... persze lehet, hogy megint alkot, mint Taigaként :) de attól tartok megint a sztenderd loli karakter lesz zéró fejlődéssel, sztenderd hanggal meg személyiséggel... -
Lol én meg azt hittem ez valami ápr1. poén :D És az Aria sorozat "folytatása" :DD:D:D:D -
Főszerepben egy Kugimiya Rie hangú lolival... Ez is elég sokat nyom a latba szvsz... :D Bár engem így se érdekel. -
gosick 11....következő részekre alapozás úgy gondolom...
viszont Blois és Viktorika közti párbeszédet nem egészen értem hogy Bloisnak mi is a baja vele.....:D -
A facebookos logómnak már van rajongója is :)
-
1. Aria the Scarlet Ammo
nah igen...kit ne érdekelne, h csajok fegyverekkel lövöldöznek... :D -
az kéne még...yamaking...:D
-
The website asked its readers to name which anime that is premiering in April do they anticipate the most.
1. Aria the Scarlet Ammo
2. Denpa Onna to Seishun Otoko
3. The World God Only Knows II
4. My Ordinary Life (Nichijou)
5. A Channel
6. Hana-Saku Iroha
7. Blue Exorcist
8. C
9. Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai.
10. Gyakkyō Burai Kaiji: Hakairoku-hen -
0415 jó
0422 Fiz1 ZH, de am jó (talán még jobb is utána)
0429 jó
Lehet, hogy a 22 lenne a legjobb :D Csak mondjuk az is számítana, hogy milyen időpontban? -
Most látom, az Openingben is ott van, hogy "eufonius"... 

-
Hopp... első rész megnézve...
Hát itt aztán van "minden"... :]
-
azert ne szamits semmi hasonlora.. -
"Yosuga no Sora" főcímdalát ugyanúgy az "Eufonius" énekli, mint a "Clannad"-ét. Jó pont!
S ezt hallásra megállapítottam, büszke vagyok magamra.
Most megyek vissza, nézni...
-
:)))
-
De van összefoglaló kép a hangulatáról: fantasztikus sorozat.
Csak ajánlani tudom. Olyan írók műveivel foglalkozik, akik tragikus sorsot éltek, majd önkezükkel vetettek véget életüknek, de előtte mesterműveket alkottak.
Az újrakiadások borítójának színe kék, ezért Kék Könyvek sorozatnak hívják őket.
Rendkívül mély tartalmú, komoly, elgondolkodtató történetek - végig az az érzése az embernek, mintha egyetlen sztori lenne (a sors-hasonlóság okán: a főszereplő "szerencsétlen") - és akad benne egy olyan is, melyben mindkét szenvedő fél szemszögéből láthatjuk a történetet! Fantasztikus!
Érdemes megnézni!
-
-
Is-el végeztem...
Hát akármennyire is szar volt az IS egy 2. évadot elnéznék belöle... :D -
Utolag is bocsi az n+1-dikert, de tul jo kep volt ahhoz hogy beken hagyjam:
-
Dragon Ball Kai end 
A Toei adhatna ki valami hírt, hogy szándékoznak-e folytatni valamikor, mert ha nem akkor nyáron előveszem a Z-t, hogy pótoljam a sztori hátralévő részét. -
Fractale befejezve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mondanam, hogy tulsagosan meglepo volt a befejezes, de ettol fuggetelenul nagyon jo tortenet volt. Remelem lesz a kovetkezo szezonban is valami hasonloan jo. -
ok
Egyedül Arma nem hallatott még magáról -
akkor esélyes hogy jó a 15 de holnap megmondom biztosra -
akkó most mi van, he?!