72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    A Nichijou az első résszel már elnyerte a tetszésemet. Az OVA-ból még úgy tűnt hogy tipikus Slice of Moe lesz, de ez a mostani már hangosan felröhögős szürreális humorral volt tele.
  • Győri Devi
    előző op sokkal jobb volt
  • LasDen #43540
    beelzebub új openinget és endinget kapott....mindenkettő kellemes, de az openinget nem érzem ehhez valónak...:D a rész meg jó volt....kinőtte magát a sorozat szerencsére....

Baka to OVA....zseniális volt meglepően nem meglepő befejezéssel, de végig szakadtam a röhögéstől...imádom...jöhet a 2. évad, aztán 3. 4. és soha ne legyen vége....:D
  • efti
    Megneztem a ket epizodot ami eddig megjelent a young animator training project-en belul. A Kizuna Ichigeki nem volt rossz, az ojii san no lamp meg kifejezetten jo volt
  • LasDen #43538
    jah....azt várom a legjobban marvelből...
  • LeventeV
    Malakai kösz a tippet, LasDen-nek meg a véleményt

már csak a Blade maradt az import cuccokból, ugye?
  • LasDen #43536
    így elsőre jobbnak néz ki mint az eddigi próbálkozások...vannak zavaró dolgok, szal lehet hogy megvárom míg lesz szinkronnal itthon...:D
  • efti
    pelleri topic...nem is tudtam ki hianyzott a humoros aranyos topicbol :D
  • Malakai
    Nem, max annyi, hogy mindig úgy linkeled - vagy ha magadnak, akkor bookmarkolod, hogy myanimelist.net/animelist/Levi90&show=0&order=4.
  • LeventeV
    már úgy értem, hogy startból így jöjjöon be, nem csak azután, hogy a Score-ra kattintok.
  • LeventeV
    Mal-on meg lehet csinálni azt, hogy a listámban az animéket ne abc sorrendbe mutassa, hanem aszerint, hogy milyen pontszámot kaptak tőlem?
  • armageddon666
    Ez a Katanagatari nagyon jó :D Kétszer olyan hosszú minden rész, mint általában, és feleannyi harc van bennük xD
  • LeventeV
    x-ment megnézte valaki közületek? milyen lett?
  • RelakS
    Pelleri topikból kis aranyosság :D

• Máté94
    Akkor lehet nem várok US-re és megnézem DragonHall+-al...
  • efti
    MAL szerint oktoberben jon a masodik evad
  • Ruley
    Annak örülök hogy a Bakuman végén megígérték a második évadot, gondolom ez annak a jele hogy már tényleg meg van bizniszelve a dolog, és jön is mondjuk nyáron. Ezt akármeddig el tudnám nézni.
  • Máté94
    Nézd végig, mindent megmagyaráznak. :)
  • LasDen #43524
    akkor már értem..:D mert furcsáltam is, hogy most látott volna először mangát...:D
  • efti
    felreerted akkor:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiramaru Kazuya nem Mashiro Moritaka apja :) Az apjanak csak ott voltak az asztalan a jack-ek. Hiramaru uj arc es ahogy azt a targyalason elmondtak nemreg latott eleteben eloszor mangat.

Kisse spoilerebb spoiler:
    Miura meg jo szandeku, csak tulsagosan szereti a poenokat.. Ha a masodik szezon tartani fogja az elso tempojat akkor nem lesz mas szerkesztojuk annak a vegere se
  • armageddon666
    Valaki Katanagatari első rész összefoglalót? :D Akkor most ki volt a lázadó, ki volt aki ellen lázadtak, ki győzött, kit miért száműztek?
  • RelakS
    mintha azt írták volna, hogy délután lesz az esemény, szóval belefér.

...

Monjuk azért hozzáböffenthetne ő is valamit :D

himitsu - titok
    naisho - az is lehet titok, de még más is (sajna nem értem... ráadásul a goo azzal jön, hogy ugyanaz, minta naishou )
  • LasDen #43520
    Nichijou - ez nem az én sorozatom...nem dobom, de megy a talon nagyon mélyére és majd egyszer talán.....nagyon azumanga érzésem van.....

Bakuman end - az lett a vége, amit a mangások is írtak...mondjuk gondoltam, hogy ez lesz...:D
    akkor az a tag, aki a metrón felvette a jacket meg most szerializálták az a moritaka apja volt????
    meg ez az új szerkesztő....a korábban olvasottakból ítélve nem sok jó sül ki belőle, de látszik is rajta...:D

a Nizuma amennyira az elején unszimpatikus volt a végére annyira lett kedvelt...:D
    jöhet a következő szezon...kár hogy csak ősszel....
  • IMYke2.0.0.0
    Félreértettél :)

"Szerk.: Elfen Lied banner alatt írva - nem izgat, hogy van 11 kötetnyi manga belőle, én mozgóképes folytatásra vágyom." -ből az a benneres rész arra vonatkozott, hogy miközben írok, a szövegdoboz felett aranyos kis Lucy néz rám, és bár a Spriggan-ból létezik 11 kötetnyi manga, én mégis, Spriggan-sorozatra/folytatásra vágyom.

Más kérdés, hogy légi-folyosónyi magasságba ugrálgatnék, ha hirtelen jönne egy "Elfen Lied"-folytatás :))))

Szerk.:
    Szerintem, azzal, ahogy végződött, épp a lehetséges folytatásnak adott teret... a kis srác mondatai... és a vég-látkép...

• LasDen #43518
    nekem is tetszett.....folytatás meg nemtom...szépen lezárták a történetet...:D

Elfen lied: tedd egy videóba a képeket és akkor mozgóképek lesznek...:D (szar poén tudom)
  • IMYke2.0.0.0
    Spriggan [1998] vége, húúúú!
    Na, ennek jó lenne egy folytatás - főképp, hogy az egyik szereplő utalt is arra, hogy máshol vannak még "dolgok"...

Maxi-ajánlós-anime-movie annak, aki még nem látta!

Szerk.: Elfen Lied banner alatt írva - nem izgat, hogy van 11 kötetnyi manga belőle, én mozgóképes folytatásra vágyom.
  • LasDen #43516
    [spoiler]a másik, hogy az újraindulással 1000 évig fog állni még a rendszer, szóval őket aztán nem nagyon érinti, hogy összeomlik-e...:D
    [spoiler]
  • Ruley
    Szerintem

Ezek pont nem olyanok amiket akárhány extra epizód megválaszolt volna, hanem amiket direkt fogalmaztak meg ködösen. A lány volt "Isten", a Kiválasztott, és kész. Varázslat.

Az meg hogy most már nem indul újra a rendszer, az gondolom azért nem zavar senkit, mert eddíg is a templom mosta az emberek agyát hogy elégedettek legyenek (a csillag felé imádkozásnál), szóval most már előbb utóbb maguktól is kedvük támad kilépni belőle még mielőtt megint összeomlana.
  • Zomil
    Nemtudom, igazábol kiváncsi lettem volna a rendszerrel kapcsolatos dolgokra, mert ugye nem sokat mondanak el :)
    pl. miért kellet a phryne hozzá(mármint az eredeti rendszerhez)
    vagy ugyebár most hogy többet nem indulhat ujra a rendszer ez senkit nem zavar? :D
    vagy most attol, h a "lélek és test" eggyé vált ettöl hogy indult ujra az egész rendszer?

Persze annyira nem zavaros, mint ahogy leirtam, csak itt is mint ahogy a legtöbb anime-nel csak a lényeget mondják el a végén tömören :D
  • efti
    nincs olyan hude szepen megrajzolva hogy igazan erdekes legyen, de en is csak 480p-t talaltam
  • LeventeV
    van belőle HD kiadás?
  • efti
    @beast: nem semmi, ez vajon hogy jott ossze? :D

@Zomil:

Mi benne a zavaros? Phryne es Nessa "egybeolvadt" fractale rebootolt, de mivel a templomot elpusztitottak tobbet mar nem fog, igy a lost millenumnak sincs mar oka miert harcolni. hogy hogyan jutottak le a nem ottlevo templomon keresztul Clain-ek az persze jo kerdes, de mindenesetre hazavitte Phryne testet aki jo sokaig csipkerozsika aludt. Amikor felebredt, akkor pedig egyszerre volt Nessa es Phryne is
  • Zomil
    Végeztem Fractale-el...érdekes volt...mondjuk a vége kicsit olyan fura...izé...nemtudom :D
    Kicsit zavaros számomra a vége, h most akkor mi van.
  • BEAST #43509
    Belekezdtem, eddig nem rossz. Chibi Misaka pedig még mindig imádni való :D

eh, 2 #43495 van :)
  • CSOCSO
    valami nemetet szereztem be mkv file.. a 2.22 -t mar atszerkesztettem. nincs rajta semmi nemet csak japan nyelv es magyar meg angol felirat.
    szerencsere amit most talaltam 1.11 et az csak japan angol felirattal.
    esetleg magyart tud vki hozza?
  • efti
    japan tudorok a naisho es a himitsu kozott van kulonbseg?
  • Máté94
    Sekirei Pure Engagement: Sokáig eltudnám őket még nézni. :)
  • Inquisitor
    Én eleinte azt hittem a "családi ügy" miatt van a felügyelő bunkósága Vic irányába', de mostanában már úgy néz ki, hogy a haja miatt pipa rá. :D
  • efti
    Ugy tunik. Bar ha jol remlik Devinek az sem biztos az eskuvoi program miatt
  • RelakS
    22 nem jó, mert Devi megy szétesni...

Akkor Április 15, Takebayashi, este hét?