72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Nichijou az első résszel már elnyerte a tetszésemet. Az OVA-ból még úgy tűnt hogy tipikus Slice of Moe lesz, de ez a mostani már hangosan felröhögős szürreális humorral volt tele. -
előző op sokkal jobb volt -
beelzebub új openinget és endinget kapott....mindenkettő kellemes, de az openinget nem érzem ehhez valónak...:D a rész meg jó volt....kinőtte magát a sorozat szerencsére....
Baka to OVA....zseniális volt meglepően nem meglepő befejezéssel, de végig szakadtam a röhögéstől...imádom...jöhet a 2. évad, aztán 3. 4. és soha ne legyen vége....:D -
Megneztem a ket epizodot ami eddig megjelent a young animator training project-en belul. A Kizuna Ichigeki nem volt rossz, az ojii san no lamp meg kifejezetten jo volt -
jah....azt várom a legjobban marvelből... -
Malakai kösz a tippet, LasDen-nek meg a véleményt 
már csak a Blade maradt az import cuccokból, ugye? -
így elsőre jobbnak néz ki mint az eddigi próbálkozások...vannak zavaró dolgok, szal lehet hogy megvárom míg lesz szinkronnal itthon...:D -
pelleri topic...nem is tudtam ki hianyzott a humoros aranyos topicbol :D -
Nem, max annyi, hogy mindig úgy linkeled - vagy ha magadnak, akkor bookmarkolod, hogy myanimelist.net/animelist/Levi90&show=0&order=4. -
már úgy értem, hogy startból így jöjjöon be, nem csak azután, hogy a Score-ra kattintok. -
Mal-on meg lehet csinálni azt, hogy a listámban az animéket ne abc sorrendbe mutassa, hanem aszerint, hogy milyen pontszámot kaptak tőlem? -
Ez a Katanagatari nagyon jó :D Kétszer olyan hosszú minden rész, mint általában, és feleannyi harc van bennük xD -
x-ment megnézte valaki közületek? milyen lett? -
Pelleri topikból kis aranyosság :D
-
Akkor lehet nem várok US-re és megnézem DragonHall+-al... -
MAL szerint oktoberben jon a masodik evad -
Annak örülök hogy a Bakuman végén megígérték a második évadot, gondolom ez annak a jele hogy már tényleg meg van bizniszelve a dolog, és jön is mondjuk nyáron. Ezt akármeddig el tudnám nézni. -
Nézd végig, mindent megmagyaráznak. :) -
akkor már értem..:D mert furcsáltam is, hogy most látott volna először mangát...:D -
felreerted akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiramaru Kazuya nem Mashiro Moritaka apja :) Az apjanak csak ott voltak az asztalan a jack-ek. Hiramaru uj arc es ahogy azt a targyalason elmondtak nemreg latott eleteben eloszor mangat.
Kisse spoilerebb spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miura meg jo szandeku, csak tulsagosan szereti a poenokat.. Ha a masodik szezon tartani fogja az elso tempojat akkor nem lesz mas szerkesztojuk annak a vegere se -
Valaki Katanagatari első rész összefoglalót? :D Akkor most ki volt a lázadó, ki volt aki ellen lázadtak, ki győzött, kit miért száműztek? -
mintha azt írták volna, hogy délután lesz az esemény, szóval belefér.
...
Monjuk azért hozzáböffenthetne ő is valamit :D
himitsu - titok
naisho - az is lehet titok, de még más is (sajna nem értem... ráadásul a goo azzal jön, hogy ugyanaz, minta naishou
)
-
Nichijou - ez nem az én sorozatom...nem dobom, de megy a talon nagyon mélyére és majd egyszer talán.....nagyon azumanga érzésem van.....
Bakuman end - az lett a vége, amit a mangások is írtak...mondjuk gondoltam, hogy ez lesz...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor az a tag, aki a metrón felvette a jacket meg most szerializálták az a moritaka apja volt????
meg ez az új szerkesztő....a korábban olvasottakból ítélve nem sok jó sül ki belőle, de látszik is rajta...:D
a Nizuma amennyira az elején unszimpatikus volt a végére annyira lett kedvelt...:D
jöhet a következő szezon...kár hogy csak ősszel.... -
Félreértettél :)
"Szerk.: Elfen Lied banner alatt írva - nem izgat, hogy van 11 kötetnyi manga belőle, én mozgóképes folytatásra vágyom." -ből az a benneres rész arra vonatkozott, hogy miközben írok, a szövegdoboz felett aranyos kis Lucy néz rám, és bár a Spriggan-ból létezik 11 kötetnyi manga, én mégis, Spriggan-sorozatra/folytatásra vágyom.
Más kérdés, hogy légi-folyosónyi magasságba ugrálgatnék, ha hirtelen jönne egy "Elfen Lied"-folytatás :))))
Szerk.:
Szerintem, azzal, ahogy végződött, épp a lehetséges folytatásnak adott teret... a kis srác mondatai... és a vég-látkép...
-
nekem is tetszett.....folytatás meg nemtom...szépen lezárták a történetet...:D
Elfen lied: tedd egy videóba a képeket és akkor mozgóképek lesznek...:D (szar poén tudom) -
Spriggan [1998] vége, húúúú!
Na, ennek jó lenne egy folytatás - főképp, hogy az egyik szereplő utalt is arra, hogy máshol vannak még "dolgok"...
Maxi-ajánlós-anime-movie annak, aki még nem látta!
Szerk.: Elfen Lied banner alatt írva - nem izgat, hogy van 11 kötetnyi manga belőle, én mozgóképes folytatásra vágyom. -
[spoiler]a másik, hogy az újraindulással 1000 évig fog állni még a rendszer, szóval őket aztán nem nagyon érinti, hogy összeomlik-e...:D
[spoiler] -
Szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek pont nem olyanok amiket akárhány extra epizód megválaszolt volna, hanem amiket direkt fogalmaztak meg ködösen. A lány volt "Isten", a Kiválasztott, és kész. Varázslat.
Az meg hogy most már nem indul újra a rendszer, az gondolom azért nem zavar senkit, mert eddíg is a templom mosta az emberek agyát hogy elégedettek legyenek (a csillag felé imádkozásnál), szóval most már előbb utóbb maguktól is kedvük támad kilépni belőle még mielőtt megint összeomlana.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom, igazábol kiváncsi lettem volna a rendszerrel kapcsolatos dolgokra, mert ugye nem sokat mondanak el :)
pl. miért kellet a phryne hozzá(mármint az eredeti rendszerhez)
vagy ugyebár most hogy többet nem indulhat ujra a rendszer ez senkit nem zavar? :D
vagy most attol, h a "lélek és test" eggyé vált ettöl hogy indult ujra az egész rendszer?
Persze annyira nem zavaros, mint ahogy leirtam, csak itt is mint ahogy a legtöbb anime-nel csak a lényeget mondják el a végén tömören :D -
nincs olyan hude szepen megrajzolva hogy igazan erdekes legyen, de en is csak 480p-t talaltam -
van belőle HD kiadás? -
@beast: nem semmi, ez vajon hogy jott ossze? :D
@Zomil:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi benne a zavaros? Phryne es Nessa "egybeolvadt" fractale rebootolt, de mivel a templomot elpusztitottak tobbet mar nem fog, igy a lost millenumnak sincs mar oka miert harcolni. hogy hogyan jutottak le a nem ottlevo templomon keresztul Clain-ek az persze jo kerdes, de mindenesetre hazavitte Phryne testet aki jo sokaig csipkerozsika aludt. Amikor felebredt, akkor pedig egyszerre volt Nessa es Phryne is -
Végeztem Fractale-el...érdekes volt...mondjuk a vége kicsit olyan fura...izé...nemtudom :D
Kicsit zavaros számomra a vége, h most akkor mi van. -
Belekezdtem, eddig nem rossz. Chibi Misaka pedig még mindig imádni való :D
eh, 2 #43495 van :) -
valami nemetet szereztem be mkv file.. a 2.22 -t mar atszerkesztettem. nincs rajta semmi nemet csak japan nyelv es magyar meg angol felirat.
szerencsere amit most talaltam 1.11 et az csak japan angol felirattal.
esetleg magyart tud vki hozza? -
japan tudorok a naisho es a himitsu kozott van kulonbseg? -
Sekirei Pure Engagement: Sokáig eltudnám őket még nézni. :) -
Inquisitor #43505 Én eleinte azt hittem a "családi ügy" miatt van a felügyelő bunkósága Vic irányába', de mostanában már úgy néz ki, hogy a haja miatt pipa rá. :D -
Ugy tunik. Bar ha jol remlik Devinek az sem biztos az eskuvoi program miatt -
22 nem jó, mert Devi megy szétesni...
Akkor Április 15, Takebayashi, este hét?