72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Tessék, gyönyörködj benne... XD
  • RelakS
    hmm... érdekes, hogy az opening meg ending inkább az amcsi sorozatokra hajaz a vasemberben :)

Viszont mintha a szinkron nem lett volna olyan beleéléssel csinálva, mint a filmeké
  • berlinboy6329
    ED?Én még rawot se találok belőle nem h endinget..Honnan van?
  • RelakS
    nna, ájronmen
  • Zomil
    jo sorozat, csak lehetne még jobb, ha néhány dolog nem ugy lenne benne ahogy :)
  • Ariakus
    Most kezdtem el nézni a Gosick-ot és egyelőre nagyon tetszik. A grafika csodálatos, de ezt már a Bones stúdiótól már megszokhattuk. Az első három résznek teljesen olyan hangulata volt, mint Agatha Christie Tíz kicsi négerjének. Remélem a többi rész is hasonlóan jó lesz.

Lenne viszont egy kérdésem. Az Aoi Bungaku című animéből az opening theme (az a zene, ami az alatt megy mikor az a férfi felvázolja az író művét) nincs meg valakinek? Annyira tetszik , de nem találtam se youtube-on se más oldalakon.
  • Lelouch
    Kaiji 2 ED-je elég durva képileg... :S :D Azt hiszem elég volt egyszer végignézni. XD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És ez már a part3 elejéhez kapcsolódik, remélem ez azt jelenti hogy majd lesz 3. évad is... :D
  • Máté94
    Engem meg mindig érdekel. :D
  • Zomil
    vmi megmagyarázhatatlan oknál fogva engem érdekel... :D
  • Lelouch
    Éppen most akartam megnézni én is, nekem se jön be.
  • RelakS
    másnak sem jön be az Animaxon a műsorrend?
  • Lelouch
    Lesz majd valami Deltora is, ami elsőre érdekesnek tűnt, viszont az értékelése már eléggé lehangoló. :D
  • LasDen #43690
    am ma este kezdődik Vasember az animaxon...Fekete Ernő hangjával ha valakinek számít...:D
  • Lelouch
    Denpa Onna to Seishun Otoko PV

Ha már volt itt az OP is... Amúgy ezt se fogom nézni... :D
  • Ruley
    Ez az Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai fura volt. Valahogy olyan mintha egy tucatnyi író egymásnak adta tovább folytatásra a szöveget, de úgy hogy csak az előző jelenet utolsó mondatát szabad elolvasniuk, és onnan kell folytatniuk.

Egyébként annyira nem tetszett, a poénok kiszámíthatóak voltak. Mondjuk a loli szövege vitces volt.
  • LasDen #43687
    ja ma olvastam a Hotel című one-shotot....hát letettem a hajam...nagyon nagy volt....:D
  • LasDen #43686
    nekem meg ez....imádom..::D
    (tükrözve van a videó nem kell megijedni...:D)
  • Máté94
    Nichijou OP már most favorit. :)
  • Ruley
    Akartam elolvasni, de sajna nincs lefordítva.

Esküszöm, egyszer csak ezért megtanulok japánul, hogy VN-eket olvassak.
  • BEAST #43683
    Kore wa Zombie Desu ka - Érdekes kis anime volt, de szerintem ez a crossdressing zombie hero cucc nagyon nem kellett volna bele.

Freezingből már csak az utolsó részre várok. Azt hittem már azt is befejezték. :(
    Eddig nem rossz. Jó kis adok kapok anime RahXephon/Eva féle idegenekkel. Csak azt bánom, hogy 12 részben több volt az iskolán belüli dráma, mint az idegenek elleni harc. 24 részben kényelmesen elfért volna mindkettő, de így...
    Természetesen az egész tele volt (fél)meztelen lányokkal és a hatalmas melleikkel. Furcsa, ebben is csak az zavart, hogy már a szemem sem rebbent.

Dog Days első része után valószínűleg nézős lesz. Bár ez a háború, mint olimpiai sportág téma igen csak fájó pontja lesz az egésznek. :D
  • Seth
    Kimi Ni Todoke Live Action Movie :D

Egy az egyben mint az anime első évada,persze zanzásítva, de az összes fontosabb esemény benne van. Sawako karaktere jó, viszont így élőben nem az igazi, hiányoznak az idióta SD fejei XD, lassabban is beszél. Amúgy rendben van mindenki
    7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Túlspilázod.
  • Lelouch
    Akkor meg pláne nem értem, mert eddig is tök egyértelmű volt... :D Na de mindegy.
  • LasDen #43679
    1 évvel a chaos head után játszódik...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is azért emeltem ki, mert valaki mondta...
  • Lelouch
    Senki se mondta, hogy ugyanazok a szereplők... :D
  • LasDen #43676
    levelE utolsó részében azért sikerült meglepni....Baka következtetéseit meg a reakciókat nem volt nehéz kitalálni, de aztán még erre is fordultak egyet....ha ilyen lett volna minden rész, akkor nem lennék csalódott...így egy picit az vagyok...:D

Sengoku Otome...kicsit csalódtam....elég semmilyen, de kell még 1-2 rész.....
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig okosabb lettél, szerintem.
    AniDB.net-en ráadásul találsz leírást és láthatóvá válik, hogy nem ugyanazok a szereplők.
  • Zomil
    Jah, de a VN-t attol még ismerheti itt valaki :)
  • Máté94
    Várd meg amíg megnézem mind a 24 részt, és elmondom. :DD
  • Zomil
    Hát ettöl nem lettem sokkal okosabb... :D
    Azt tudom, h elvileg egy "világban" játszodik mind a 2, de ezen kivül más összefüggésröl nem tudok.

Máté: Fail-ezés helyett inkább leirhatnád, h mi :)

Szerk: mivel az is visual novel-böl van, ezért gondoltam hátha van itt valaki aki esetleg ismeri/olvasott rola 4chan-en( :D ), stb. ...
  • Máté94
    Pont ez a lényeg, hogy van...

FAIL! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyire: :)

• Zomil
    Végeztem a Chaos;Head-el...huhh nagyon jo volt, mondjuk ugy az egészet kb. csak a 10. részre értettem meg... :D
    Mondjuk van pár dolog amit nem értek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. nem értem a new gen gyilkossági szál minek volt benne? semmi értelme nem volt...

Amugy Ayase indulhatna egy Ayanami Rei hasonmás versenyen, mert szinte ugyanugy nézett ki... :D
    A zenék nagyon jok voltak benne illettek a sorozathoz, nagyon élveztem végig az anime-t.

Ha ilyen szinvonalu lesz a Steins;Gate is akkor az egy ütös darab lesz :)

Azt nem tudjátok, h Steins;Gate és a Chaos között van valami összefüggés?
  • Máté94
    Nichijou: Kész, LOVE! Kurimu seiyuu-ja Yukko benne. Nálam megvette magát! :D
  • Seth
    A 2. film nem nagyon tetszett, felejthető darab
  • LasDen #43666
    akartam valami mangát olvasni és (már korábban) találtam ezt a Battle Royalt...BBT-n kerestem, hogy fenn van-e erre belefutottam egy live actionba....ott vaciláltam mi legyen aztán megnéztem a filmet...és eléggé kurva jó...:D mondjuk az alapszitu kicsit hülyeség, de a lényegen nem változtat...ja és Kira van a főszerepben....:D ha a film ilyen jó volt, akkor a manga sem lehet rosszabb...aztán meg jöhet a második film meg manga...
    kár hogy anime nincs belőle...tök fasza lenne....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Majd megtudod, hogy mi történik - és onnan már csak a végkifejlet izgat.
  • LasDen #43664
    :DD hát akkor ez van...:D

nekem tetszett...
  • armageddon666
    A chaos;gate nem tetszik mert szar.

flameon!!