72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    tali kapcsan: tudom, hogy most egy egesz japan 3 generacios csalad facepalmol, de mit fogunk azutan enni, hogy megettunk fejenkent 10 falatnyi valamit?
  • efti
    nem szamolnam ossze, de mind ghibli :)
  • biomage
    5 animét ismertem fel
  • LasDen #43739
  • Zomil
    mivel azumanga és lucky star eddig kimaradt nekem, igy még nem döntöttem el, h ez tetszik-e, de majd pár rész után biztos lesz határozottabb véleményem :)
  • Máté94
    Szerintem nagyon jó volt.
    OP miatt teljességgel jár majd neki a 10-es. :D
  • Lelouch
    Nyugalom. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igaz, máshogy mint vártad,
    de lesznek fejlemények ilyen téren is.
  • BEAST #43735
    Köszönöm. :) Pedig így egy harmatgyenge "rom" és egy átlagos "com" lesz belőle, de majd meglátjuk. :o
  • Lelouch
    Én olvasom a mangát. Az első évad végén
    az nem Elsie testvére, hanem a körzetfőnök Hakua, Elsie egykori osztálytársa volt.

További spoiler a várakozásaiddal kapcsolatban, ha esetleg érdekelne:
    Több és mélyebb Elsie arc nem igazán lesz, max. pár momentum. De igazából az alkotótól Hakua behozatala is gátolja Keima és Elsie kapcsolatának mélyülését... :D Elsie testvére meg még a mangában se mutatkozott. Összességében ne várj túl sok változást Keima és Elsie kapcsolatától.
  • BEAST #43733
    Hiába imádja a 2D lányokat, a "célpontjaival" szemben mégis képes volt igazi érzelmeket produkálni... bármennyire próbálta ráerőltetett munkának beállítani az egészet amit tervszerűen el is végez.
    Elsea-val viszont nem volt ilyen. Az egész évadban úgy éreztem mintha csak egy eszköz lenne ami érzékeli és beazonosítja a szökött lelkeket. Nagyon aranyos és imádni való, de én azt reméltem, ha csak egy kicsit is, de közelebb kerül Keima-hoz.

Nem tudom a manga hol tart, vagy mi történt benne eddig, de az első évad végén gondolom az emlegetett testvért láthattuk. Remélem ez valami olyasmit jelent, hogy több és "mélyebb" Elsea arc következik.
  • Lelouch
    Elsea-Keima történés? Milyen téren? :)
  • BEAST #43731
    Kami nomi zo Shiru Sekai - Eh... amilyen jól indult, legalább annyira csalódtam a végére. Remélem a második évadban kicsit több Elsea - Keima történés lesz. -.-
  • IMYke2.0.0.0
    Nálunk már virágzik a cseresznyefa :)

Kötekedőknek:

Korr.: Nálunk virágzik a cseresznyefa.
  • Zomil
    remélem US forditásra nem kell sokat várni :P
  • LasDen #43728
    steins gate....fasza volt...az hogy szép már az előzetesekből kiderült, de nagyon jó volt az első rész....a karakterek, a bevezetés teljesen jó...várom többit....ez az őrült doktor szerencsére nem azaz idegesítő fajta a sok hülyeségével...:D
  • Zomil
    jonak tünik :)

Megnéztem a Dog Days 1. részét...tetszik :D
    Mondjuk kicsit vicces, h háboru, mint sima verseny és senki nem sérül meg, de a föszereplö legalább nem az a nyávogos fajta...na meg csajok aranyos fülekkel/farokkal? jöhet... :D
  • Lelouch
    Hidan no Aria előzetes
  • Jakuza001
    Eh, kicsit nem vagyok es az aalatt a par nap alatt tobb mint 700 hozzaszolas. Tudjatok ezt a sok maszlagot ki olvassa vegig. :D
  • LeventeV
    kösz a választ.
  • Lelouch
    A Deadman Wonderland még jó lesz szvsz. Bár sok múlik azon, hogy milyen cenzúrát fognak alkalmazni...
  • efti
    Sengoku Otome: Momoiro Paradox elso resz...hat ummm....egyenlore dobas eselyes
  • IMYke2.0.0.0
    Áááá...
  • Győri Devi
    én azt hittem hogy azt czvel írják: viczes
  • IMYke2.0.0.0
    Te is fiam, Brutus?

Vicces...
  • efti
    ami vitces az a madoka, csak kell meg bele "h" is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az engem is izgatna.
  • IMYke2.0.0.0
    Könyörgöm, mondd, hogy csak poénkodni akartál ezzel!: "Mondjuk a loli szövege vitces volt."
  • Győri Devi
    még mindig nézem a legend of the galactic herot :D
    mostaniakból? Kaiji meg Moshidora (baseball anime XD) biztos de van még vmi jó?
  • Seth
    Régieket :D
  • Győri Devi
    az utóbbi pár napban nem követtem az anime frontot... mit kell nézni? :D
  • Zomil
    Nemtudom, én valami központi történetnek is örülnék ha lenne, persze semmi komoly :)
  • efti
    en bizom benne hogy az utobbi. Elferne egy ilyen sorozat mostansag
  • Zomil
    Unatkoztam ezért megnéztem a Nichijou 1. részét...hát...még nem tudtam eldönteni, h tetszik-e ez a perckenént van valami random baromság dolog... :D
    Itt lesz valami összefüggö történet is vagy csak ilyen hülyeségekböl fog állni végig? :D
  • Malakai
    29 chapter eddig + extrák.
  • LeventeV
    a Highschool of the Dead manga hogy áll? hány kötet jelent meg eddig? és az angol verziót honnan tudom beszerezni? nekikezdenék, a magyar részek már megvannak.
  • efti
    Ez igy tenyleg nagyon ott volt. Ha minden resz ennyire csavaros lett volna az valoban jobb lett volna, de rossznak igy se mondanam a sorozatot
  • RelakS
    kicsit fura, ahogy Chidori üldözi Starkot XD
  • berlinboy6329
    WTF?Vhogy nem ezt váratm:O

Aszittem úgy durva,h nyomasztó v vmi,de így...Ennek mi értelme volt?:O
  • RelakS
    Megumi? Én inkább Stark hangjával nem vagyok kibékülve...
  • LasDen #43703
    igen azt én is éreztem...fekete ernő nem csinálta olyan átéléssel....,
    de Megumi hangja se tetszett....elfelejtettem hogy ís híjják a csajt, de túl fiatalos hozzá....