72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tali kapcsan: tudom, hogy most egy egesz japan 3 generacios csalad facepalmol, de mit fogunk azutan enni, hogy megettunk fejenkent 10 falatnyi valamit? -
nem szamolnam ossze, de mind ghibli :) -
5 animét ismertem fel -
-
mivel azumanga és lucky star eddig kimaradt nekem, igy még nem döntöttem el, h ez tetszik-e, de majd pár rész után biztos lesz határozottabb véleményem :) -
Szerintem nagyon jó volt.
OP miatt teljességgel jár majd neki a 10-es. :D -
Nyugalom. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de lesznek fejlemények ilyen téren is.Igaz, máshogy mint vártad, -
Köszönöm. :) Pedig így egy harmatgyenge "rom" és egy átlagos "com" lesz belőle, de majd meglátjuk. :o -
Én olvasom a mangát. Az első évad végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nem Elsie testvére, hanem a körzetfőnök Hakua, Elsie egykori osztálytársa volt.
További spoiler a várakozásaiddal kapcsolatban, ha esetleg érdekelne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Több és mélyebb Elsie arc nem igazán lesz, max. pár momentum. De igazából az alkotótól Hakua behozatala is gátolja Keima és Elsie kapcsolatának mélyülését... :D Elsie testvére meg még a mangában se mutatkozott. Összességében ne várj túl sok változást Keima és Elsie kapcsolatától. -
Hiába imádja a 2D lányokat, a "célpontjaival" szemben mégis képes volt igazi érzelmeket produkálni... bármennyire próbálta ráerőltetett munkának beállítani az egészet amit tervszerűen el is végez.
Elsea-val viszont nem volt ilyen. Az egész évadban úgy éreztem mintha csak egy eszköz lenne ami érzékeli és beazonosítja a szökött lelkeket. Nagyon aranyos és imádni való, de én azt reméltem, ha csak egy kicsit is, de közelebb kerül Keima-hoz.
Nem tudom a manga hol tart, vagy mi történt benne eddig, de az első évad végén gondolom az emlegetett testvért láthattuk. Remélem ez valami olyasmit jelent, hogy több és "mélyebb" Elsea arc következik. -
Elsea-Keima történés? Milyen téren? :) -
Kami nomi zo Shiru Sekai - Eh... amilyen jól indult, legalább annyira csalódtam a végére. Remélem a második évadban kicsit több Elsea - Keima történés lesz. -.- -
Nálunk már virágzik a cseresznyefa :)
Kötekedőknek:
Korr.: Nálunk virágzik a cseresznyefa.
-
remélem US forditásra nem kell sokat várni :P -
steins gate....fasza volt...az hogy szép már az előzetesekből kiderült, de nagyon jó volt az első rész....a karakterek, a bevezetés teljesen jó...várom többit....ez az őrült doktor szerencsére nem azaz idegesítő fajta a sok hülyeségével...:D -
jonak tünik :)
Megnéztem a Dog Days 1. részét...tetszik :D
Mondjuk kicsit vicces, h háboru, mint sima verseny és senki nem sérül meg, de a föszereplö legalább nem az a nyávogos fajta...na meg csajok aranyos fülekkel/farokkal? jöhet... :D -
Hidan no Aria előzetes -
Eh, kicsit nem vagyok es az aalatt a par nap alatt tobb mint 700 hozzaszolas. Tudjatok ezt a sok maszlagot ki olvassa vegig. :D -
kösz a választ. -
A Deadman Wonderland még jó lesz szvsz. Bár sok múlik azon, hogy milyen cenzúrát fognak alkalmazni... -
Sengoku Otome: Momoiro Paradox elso resz...hat ummm....egyenlore dobas eselyes -
Áááá... 

-
én azt hittem hogy azt czvel írják: viczes -
Te is fiam, Brutus?
Vicces... -
ami vitces az a madoka, csak kell meg bele "h" is :D -
Az engem is izgatna. -
Könyörgöm, mondd, hogy csak poénkodni akartál ezzel!: "Mondjuk a loli szövege vitces volt."

-
még mindig nézem a legend of the galactic herot :D
mostaniakból? Kaiji meg Moshidora (baseball anime XD) biztos de van még vmi jó? -
Régieket :D -
az utóbbi pár napban nem követtem az anime frontot... mit kell nézni? :D -
Nemtudom, én valami központi történetnek is örülnék ha lenne, persze semmi komoly :) -
en bizom benne hogy az utobbi. Elferne egy ilyen sorozat mostansag -
Unatkoztam ezért megnéztem a Nichijou 1. részét...hát...még nem tudtam eldönteni, h tetszik-e ez a perckenént van valami random baromság dolog... :D
Itt lesz valami összefüggö történet is vagy csak ilyen hülyeségekböl fog állni végig? :D -
29 chapter eddig + extrák. -
a Highschool of the Dead manga hogy áll? hány kötet jelent meg eddig? és az angol verziót honnan tudom beszerezni? nekikezdenék, a magyar részek már megvannak. -
Ez igy tenyleg nagyon ott volt. Ha minden resz ennyire csavaros lett volna az valoban jobb lett volna, de rossznak igy se mondanam a sorozatot -
kicsit fura, ahogy Chidori üldözi Starkot XD -
WTF?Vhogy nem ezt váratm:O
Aszittem úgy durva,h nyomasztó v vmi,de így...Ennek mi értelme volt?:O -
Megumi? Én inkább Stark hangjával nem vagyok kibékülve... -
igen azt én is éreztem...fekete ernő nem csinálta olyan átéléssel....,
de Megumi hangja se tetszett....elfelejtettem hogy ís híjják a csajt, de túl fiatalos hozzá....