72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Polipra vágott virsli :D
  • IMYke2.0.0.0
    Értem. Köszönöm szépen a választ.

Írtam már, hogy a Yosuga no Sora epizódok végén lévő mini-epizódok chibi jelenetein behalok?
    Eszméletlenek :) Ráadásul, valódi történetük is van :)
  • LasDen #43780
    ez valami hús...polip vagy mi a fityfene...nemtommá...:D de más animékba is szoktak ilyet enni...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye nem virágot esznek?

Yosuga no Sora Vol. 4 - Sora Arc Episode 03
  • armageddon666
    Még csak a felénél vagyok :) De nagyon jó :D
  • BEAST #43777
    Már megvolt :p
  • armageddon666
    Nézzetek Katanagatarit! :)
  • Lelouch
    Nem is akartalak rábeszélni. :D Csak utalni akartam rá, hogy a mangaka simán készíthetne ecchi-mangát is, mert nem veti meg a fanservice-t... :D Ha a sztori gagyi, a fanservice meg a bitang jó art nálam még így is megmenti a cuccot. :D
  • BEAST #43774
    A manga nem nekem való :)
  • LasDen #43773
    freezingnek is víge...az uccsó rész is elment...bár valahogy a harcot nagyon gyorsan lerendezték....és a befejezés folytatás gyanús....
    és a feliratban volt egy röhejes rész....azon nagyot röhögtem...:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ganessanak meg a novas pandoranak is levágták a karját...erre a limiter szól kazuyanak, hogy "Kazuya, lend me a hand." :DDDDD

Ore-tachi ni tsubasa wa nai....kicsit zavaros az egész, de jó lesz...a cenzúra egész ötletes és legalább nem takar ki mindent....Alicenak kemény szövege volt....:D De az utolsó 2 percet se értettem hogy mi akar lenni...meg az ED animációnak se volt sok értelme vagy én nemtom...lehet mást néztem...:D
  • Lelouch
    I read Fairy Tail manga for the plot
  • armageddon666
    Én is így vagyok vele :D
    Gintamából is megvárnék még néhány részt...
  • Lelouch
    Még "csak" a 73. résznél jár.
  • BEAST #43769
    Szerintem kezdd el most 48-50ig simán jó. Azóta szerintem folyamatosan gyengül. Vagy csak ennyi Bleach/Naruto/kitudjamégmi után hamarabb unom meg, ha megint előkerülnek a szokásos dolgok. :D
  • LasDen #43768
    van má 100+ részes...??? akkor lehet belekezdek...:D
  • LeventeV
    így már minden világos.
  • Lelouch
    Neverending shounen, még egy darabig nem lesz vége.
  • LeventeV
    csak gondoltam befejezték aztán kezdhetek neki.
  • Lelouch
    Nem. Miért fejezték volna be? :O
  • LeventeV
    a Fairy Tail-t befejezék?
  • Ruley
    Egyébként imádom azt leírni hogy "Durararára"
  • Ruley
    Ez a Sket Dance valahogy egy kicsit a Durararára emlékeztet.
  • IMYke2.0.0.0
    Yosuga-ban a chibi-k halálosak :)
  • Lelouch
    Ezt a Needless mangát nehéz szavakkal leírni... :D Aki látta az animét, az gondolom tudja mire gondolok. És tudom hogy ez már közhely, de kár hogy az anime végén eltértek a mangától és nem lesz folytatás. :(
  • Zomil
    Gosick 11. nem történt benne semmi, de nekem mégis tetszett :)
    Egyre jobban tetszik ez a sorozat a hülyeségeivel együtt :)
  • efti
    jok ezek a young animator training project muvek, ma meglestem a super veggie torrac-et es ez is aranyos sztori volt. Azert eddig meg mindig az ojii san no lamp tetszett a leginkabb
  • Lelouch
    A Hayate no Gotoku mangakája elhintette twitteren, hogy a movie után jön majd a harmadik évad.
  • LasDen #43755
    sket dance fasza volt...benyeltem, hogy az a srác a főszereplő...:D de tetszik nagyon...bár ugye ez a segítünk mindenkin klub az ookamisanban már volt, de itt eléggé más lesz a dolog.....:D

és..."Electronic Arts, announced on Thursday that the North American distributor Funimation and the Japanese studio T.O. Entertainment agreed to produce an "anime feature film" based on BioWare's Mass Effect science-fiction role-playing game (RPG) franchise. The movie is already in production, and the producers aim to release the project via digital means and home video in the summer of 2012. "
  • Zomil
    Nem értem mi a bajotok a Sengoku Otome-vel...hozza a szokásosat... :D
    Csajok harcolnak különbözö fegyverekkel, kb. mint a Samurai Girls...nekem ennyi elég is...jo lesz ez hetente :)

Itt is lesz badass félszemü csaj, szoval nézös... :D
  • Máté94
    Sengoku Otome: Momoiro Paradox: Jó lesz ez, nekem tetszik, bár eléggé tucat sztori, de hát istenem... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, a világ másik végén lakom (Dél-Baranya, határtól 100 méterre) és anyagilag sem engedhetek meg magamnak egy ilyen kiruccanást (vonat + járulékos).

Pedig, a sushi mozgatja a fantáziámat.
  • armageddon666
    :P Gyere sushizni és meglátod! :)
  • Seth
    ..vagy törpe
  • IMYke2.0.0.0
    Fogadjunk: magas és vékony vagy :)
  • armageddon666
    Én meg csóró vagyok, szóval szerintem a sushi elég is lesz :D

Másrészt nagyétkű sem vagyok, szal tényleg...
  • efti
    ez vilagos, de azert kivancsi lennek ra :)
  • RelakS
    őőő....
    Úgy gondolj rá, hogy ez egy étterem. Ha Japánban lenne magyar étterem, ott sem feltétlenül kapnál olyan ételt, ami itthon vásárfia számba megy :D Szerintem ramenjük sincs, amit meg én kóstolnék meg :)
  • efti
    ha van olyan hal formajura sutott toltott akarmicsodajuk azt szivesen megkostolnam :) Az mindig mozgatt a fantaziam minden animeben
  • RelakS
    kb amit akarsz? Yakitori, sült kacsa, nattou, mittudomain
    megnézed az étlapjukat :)
  • RelakS
    én meg nemtommennyit:

Chihiro
    A vándorló palota
    Nausika
    Kiki (? valami boszis)
    Totoro

akkor én is ötöt :D