72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Polipra vágott virsli :D -
Értem. Köszönöm szépen a választ.
Írtam már, hogy a Yosuga no Sora epizódok végén lévő mini-epizódok chibi jelenetein behalok?
Eszméletlenek :) Ráadásul, valódi történetük is van :) -
ez valami hús...polip vagy mi a fityfene...nemtommá...:D de más animékba is szoktak ilyet enni...:D -
Ugye nem virágot esznek?
Yosuga no Sora Vol. 4 - Sora Arc Episode 03 -
Még csak a felénél vagyok :) De nagyon jó :D -
Már megvolt :p -
Nézzetek Katanagatarit! :) -
Nem is akartalak rábeszélni. :D Csak utalni akartam rá, hogy a mangaka simán készíthetne ecchi-mangát is, mert nem veti meg a fanservice-t... :D Ha a sztori gagyi, a fanservice meg a bitang jó art nálam még így is megmenti a cuccot. :D -
A manga nem nekem való :) -
freezingnek is víge...az uccsó rész is elment...bár valahogy a harcot nagyon gyorsan lerendezték....és a befejezés folytatás gyanús....
és a feliratban volt egy röhejes rész....azon nagyot röhögtem...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ganessanak meg a novas pandoranak is levágták a karját...erre a limiter szól kazuyanak, hogy "Kazuya, lend me a hand." :DDDDD
Ore-tachi ni tsubasa wa nai....kicsit zavaros az egész, de jó lesz...a cenzúra egész ötletes és legalább nem takar ki mindent....Alicenak kemény szövege volt....:D De az utolsó 2 percet se értettem hogy mi akar lenni...meg az ED animációnak se volt sok értelme vagy én nemtom...lehet mást néztem...:D -
I read Fairy Tail manga for the plot -
Én is így vagyok vele :D
Gintamából is megvárnék még néhány részt... -
Még "csak" a 73. résznél jár. -
Szerintem kezdd el most 48-50ig simán jó. Azóta szerintem folyamatosan gyengül. Vagy csak ennyi Bleach/Naruto/kitudjamégmi után hamarabb unom meg, ha megint előkerülnek a szokásos dolgok. :D -
van má 100+ részes...??? akkor lehet belekezdek...:D -
így már minden világos. -
Neverending shounen, még egy darabig nem lesz vége. -
csak gondoltam befejezték aztán kezdhetek neki. -
Nem. Miért fejezték volna be? :O -
a Fairy Tail-t befejezék? -
Egyébként imádom azt leírni hogy "Durararára" -
Ez a Sket Dance valahogy egy kicsit a Durararára emlékeztet. -
Yosuga-ban a chibi-k halálosak :)
-
Ezt a Needless mangát nehéz szavakkal leírni... :D Aki látta az animét, az gondolom tudja mire gondolok. És tudom hogy ez már közhely, de kár hogy az anime végén eltértek a mangától és nem lesz folytatás. :( -
Gosick 11. nem történt benne semmi, de nekem mégis tetszett :)
Egyre jobban tetszik ez a sorozat a hülyeségeivel együtt :) -
jok ezek a young animator training project muvek, ma meglestem a super veggie torrac-et es ez is aranyos sztori volt. Azert eddig meg mindig az ojii san no lamp tetszett a leginkabb -
A Hayate no Gotoku mangakája elhintette twitteren, hogy a movie után jön majd a harmadik évad. 
-
sket dance fasza volt...benyeltem, hogy az a srác a főszereplő...:D de tetszik nagyon...bár ugye ez a segítünk mindenkin klub az ookamisanban már volt, de itt eléggé más lesz a dolog.....:D
és..."Electronic Arts, announced on Thursday that the North American distributor Funimation and the Japanese studio T.O. Entertainment agreed to produce an "anime feature film" based on BioWare's Mass Effect science-fiction role-playing game (RPG) franchise. The movie is already in production, and the producers aim to release the project via digital means and home video in the summer of 2012. " -
Nem értem mi a bajotok a Sengoku Otome-vel...hozza a szokásosat... :D
Csajok harcolnak különbözö fegyverekkel, kb. mint a Samurai Girls...nekem ennyi elég is...jo lesz ez hetente :)
Itt is lesz badass félszemü csaj, szoval nézös... :D -
Sengoku Otome: Momoiro Paradox: Jó lesz ez, nekem tetszik, bár eléggé tucat sztori, de hát istenem... :D -
Sajnos, a világ másik végén lakom (Dél-Baranya, határtól 100 méterre) és anyagilag sem engedhetek meg magamnak egy ilyen kiruccanást (vonat + járulékos).
Pedig, a sushi mozgatja a fantáziámat. -
:P Gyere sushizni és meglátod! :) -
..vagy törpe -
Fogadjunk: magas és vékony vagy :) -
Én meg csóró vagyok, szóval szerintem a sushi elég is lesz :D
Másrészt nagyétkű sem vagyok, szal tényleg... -
ez vilagos, de azert kivancsi lennek ra :) -
őőő....
Úgy gondolj rá, hogy ez egy étterem. Ha Japánban lenne magyar étterem, ott sem feltétlenül kapnál olyan ételt, ami itthon vásárfia számba megy :D Szerintem ramenjük sincs, amit meg én kóstolnék meg :) -
ha van olyan hal formajura sutott toltott akarmicsodajuk azt szivesen megkostolnam :) Az mindig mozgatt a fantaziam minden animeben -
kb amit akarsz? Yakitori, sült kacsa, nattou, mittudomain
megnézed az étlapjukat :) -
én meg nemtommennyit:
Chihiro
A vándorló palota
Nausika
Kiki (? valami boszis)
Totoro
akkor én is ötöt :D