72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
beelzebub elég fos volt most....voltak jó jelenetek, de ennyi....mondjuk az ending utáni jelent az kész volt...:DD -
Na, a Matrix-okba minden évben egyszer-egyszer belenézek.
Fogalmam sincs miért, de szeretem azt a trilógiát.
-
"-be akartam tenni. -
"I know kung-fu!", hogy egy klasszikust idézzek. :P
-
Nah 1 hét lement és 9 sorozat indult el eddig...ebből 2 sorozat (30-sai, sengoku otome) tart a kuka felé....egész jó arány...:D még 9 sorozat vár inulásra a jövő héten...abból is 2-re számítok, hogy dobós lesz...:DD -
Nekem is nagyon tetszett.
-
ez még mindig nem magyarázza hogy neveiket onnan koppintották...:D az hogy a karakterek hasonlók...hát istenem...nem most fordul elő ilyen először...:D -
én is mikor hozzájutottam internethez végignéztem eredetiben a sima DB-t, majd a Zed-et, majd a GT-t... sztem még máig is egyedi stílusú faja sorozat -
Inquisitor #43894 Nem rossz, tele volt jó karakterekkel (nagyi pl.) és ötletekkel, de néhány erőltetett dolog miatt még sem olyan jó. Például mi a ráknak kéne valakinek profi kung-fu harcosnak lennie ahhoz, hogy egy virtuális világban is az legyen? Viszont az ilyen kis részletek tetszettek, mint amikor a pro-gamer srác beszólt, hogy CRT monitor kell a jobb reakció idő miatt :) -
Nem feléledt, hanem az 1 évben történt olyan felesleges eseményeket mutatnák be, amiket az eredetiben nem mutattak. :D -
Levezetésnek hallgasd az OSTt :D Mondjuk mivel egy évet ölel fel kb. a sorozat, így van hely ilyen spinoffoknak visszamenőleg. Esetleg be lehetne mutatni a Sabis harcot is... de tényleg kell ez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Furcsa hatást keltenének a feléledt szereplők :) -
Spin-off slice of life. Ahol éppen senki sem a kardokért megy, hanem épp nyugi van. Ilyen kis levezetés. :) -
Na de tényleg, hogy folytatnád? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maniwa Corps kihalt
Togame meghalt
Emonzaemon meghalt
Sabi meghalt
A havasi lány segít a templomban, a kendós lány vezeti a dojot-t. A kalóz nem érdekel senkit.
Marad Hitei hercegnő, és Shichika. Előbbi Togamét helyettesítheti, de az eseményeket inkább Shichika vihetné. De ki is ő? Aki megszerezte a 11 kardot, majd zsinórban összetörte őket a 12. karddal együtt. Előtte persze pár száz szamurájon átsétált. Olyanokat győzött le, mint Sabi vagy Emonzaemon. Aki számított, és kihívást jelenthetett mind halott. Nincs ellenfele. A nyugat meg csak ugye "100 év múlva fog jönni", az már nem az ő bajuk lesz :)
-
Slice of life Katanagatari :D -
jut eszembe K-on!! rol:
-
Eh. És miről szólna? :) Szép kerek történet volt, mint említettem talán a legjobb befejezéssel amit eddig láttam. Valahogy eltölt a teljességérzet most. Nem maradt semmi elvarratlan szál, hirtelen lyukakat sem találok... Code Geassnek még tetszett a befejezése, annak sem kívánok folytatást (nem is tudom, van hír a 3. évadról? :\), de ott nem éreztem annyira a teljességet :) Ott is volt valami "vége" érzés, de nem annyira, mint itt. -
Szeressük.
Kellene még egy évad... :( -
Az utolsó kettőnél elcseréltem, de mindegy, érteni lehet (Ritsu / Azusa = Tooru, Mugi / Nodoka = Yuuko).
-
-
Yui = Run, Mio = Nagi, Ritsu = Tooru / Azusa, Mugi = Yuuko / Nodoka. :)
-
young animator projectbol nekem pont az ojii san no lamp jott be leginkabb :)
ami meg az A channelt illeti, szerintem is baromira K-on-os. De vegul azt is szerettem..ennek adok meg egy ket resz eselyt es eldontom
@csocso: igen, az egy nagyon jo sztori, tobbszor megfordult mar a fejemben hogy a Girl who could leap through time-al kozos blu ray-t megveszem -
Katanagatari vége.
Best ending ever!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt egy-két gagyibb rész benne, főleg a vége felé, de azért sikerült átsiklanom azok felett. Végén a badass Shichika felülmúlhatatlan. A 11 szintes alázás kicsit bután hatott, de meg kellett valahogy villogtatni a Kyoutouryuu erejét :) Szomorú rész volt végig, aztán ending, aztán utána a kis jelenet Hitei hercegnővel meg Shichikával :) Aranyos volt. Aztán:
"However, by that point you might be torn into pieces."
Hát hatalmas mosolyt csalt az arcomra :) Ha visszagondolok most is. :) -
Megnéztem a másik hármat is, azok azért nem olyan jók. Az első, a Super Veggie Torracman a leggyengébb, utána a Kizuna. A lámpás történet egynek jó volt.
-
Summer Wars
vegre egy anime ami bejott!!! nagyon jo!!!!!!!!!!! orom volt nezni! -
Én is ezzel értek egyet, K-on érzés nagyon megvolt, de nem azért mert a karakterek maguk megfeleltethetőek lennének, csak úgy simán az egész. -
Kicsit elvesztettem fonalat a Katanagatariban így 11. részre... :D Jöjjön a finálé... -
túl csajos??? végülis seinen...szóval nemtom...:D a Keion érzés nekem is megvolt....de hogy a neveket onnan koppintották?? ennek semmi értelme...:D -
Ez a Wardrobe Dwellers tök jó volt, olyan kis aranyos mese, és az animáció is illett hozzá. A másik három Young Animator Project-es cuccot is muszáj lesz megnézni. :)
Az A Channel egyelőre billeg nálam, túl csajos, vagy nem is tudom. A karakterek baromira a K-ON-os figurákról lettek lopva, még a neveik is hasonlóak, csak ezek nem zenélnek, hanem... csak úgy vannak. "High school everyday life", meglátjuk, a továbbiakban milyen lesz...
-
Nekem is tetszett, már az első rész is.
Én viszont megvárok egy "fullos" kiadványt - BD-ről.
-
Időszakos BlazBlue OFF:
működik megint. frissíteni kellett GFWLt. valamelyik storymód lukas maradt, azt majd egyszer betömöm (leggagyibb karakteré a legszerteágazóbb legszemetebb routetal talán) most Arcade módot csinálgatom, hogy minden karakternek meglegyen az Astral Finish (olyasmi, mint a Fatality :D). Csak annyi az akadály, hogy a könnyebben kezelhető karaktereknek már megvan, a többivel meg nagyon szívás. A Boss mindenhonnan kardokat lődöz. Hátulról, előröl, fentről, lentről... még jó, hogy nem 3Ds a játék -.- Közelről meg eléggé durvákat csap.
DE csak sikerült kinyírnom az "Igazság hőse" nindzsával :D Akinek egyébként Madao (Gintama) a hangja - hittem én, aztán most nézem, hogy mégsem... de nagyon hasonlít :D. Van egy képessége ami megváltoztatja a háttérzenét, meg tud tőle nagyjából repülni :D Azzal sikerült megmenekülnöm a kardok elől. Mondjuk egy jó kezdés kellett hozzá, hogy meglegyenek az előfeltételei... -
A Pokémont csak a rakéta csapat miatt néztem... :D -
Belekezdtem az Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! című csodába és eddig tetszik. Már volt egy pár olyan poén ahol majdnem kiköptem a teámat. :D -
Egynek elment, de akkor is zavart benne az a bohóc társaság akik a nagy ellenség lettek volna. :D -
Mé, pedig nekem tetszik :D
Már csak 5 rész és vége, legalábbis US-nek még ennyi van hátra belőle. :D
-
De jó, hogy még nem néztem meg... 
(Csak hogy a hangulatnak megfelelően reagáljak
)
-
Ez a Star Driver sem volt valami nagy szám. Végig az volt az érzésem, mintha a rakéta csapat pokémonokról mechakra váltott volna... -
Én is nézném, ha nem viselt volna meg talán pont az emlegetett Namekes rész meg az elcseszett rám erőltetett időbeosztás anno... :D
btw voltak ilyen gyűjtőkártyák. Sztem még megvannak ^^ -
Nekem aztán nincs jogom kinevetni: (meglett) egyetemistákként is néztünk matinéműsorokat srácokkal, barát-csajokkal :)
Igaz, ökörködés, beszélgetés közben.
-
olvastam az első mangáját, és betegre röhögtem magam rajta :D
A DBZ-t amúgy néztük a koleszban csapatostul, amíg le nem vették a műsorról.
Gondolj bele: Beléptél a koleszba, és 4-5 18-19 éves fickó a tv-re van ragadva, miközben SonGoku/Gohan, akárki lövöldözi az energianyaláb :D
Armageddon:
Ja, amennyire én tudom: Szon Goku (vagy ú?) , Szon Gohan, Buruma
, a többire nem emlékszek/magyarul láttam/hallottam
-
Úristen mik meg nem maradtak benned :D Én csak arra emlékszem, hogy varázsfelhő, meg hogy repült :D Meg hogy Songoku, és bár csak magyarul láttam, de azt Szongokunak kéne ejteni, és nem Songokunak, nem? :D