72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #43902
    beelzebub elég fos volt most....voltak jó jelenetek, de ennyi....mondjuk az ending utáni jelent az kész volt...:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Na, a Matrix-okba minden évben egyszer-egyszer belenézek.
    Fogalmam sincs miért, de szeretem azt a trilógiát.
  • armageddon666
    "-be akartam tenni.
  • PetruZ
    "I know kung-fu!", hogy egy klasszikust idézzek. :P
  • LasDen #43898
    Nah 1 hét lement és 9 sorozat indult el eddig...ebből 2 sorozat (30-sai, sengoku otome) tart a kuka felé....egész jó arány...:D még 9 sorozat vár inulásra a jövő héten...abból is 2-re számítok, hogy dobós lesz...:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is nagyon tetszett.
  • LasDen #43896
    ez még mindig nem magyarázza hogy neveiket onnan koppintották...:D az hogy a karakterek hasonlók...hát istenem...nem most fordul elő ilyen először...:D
  • Hixer
    én is mikor hozzájutottam internethez végignéztem eredetiben a sima DB-t, majd a Zed-et, majd a GT-t... sztem még máig is egyedi stílusú faja sorozat
  • Inquisitor
    Nem rossz, tele volt jó karakterekkel (nagyi pl.) és ötletekkel, de néhány erőltetett dolog miatt még sem olyan jó. Például mi a ráknak kéne valakinek profi kung-fu harcosnak lennie ahhoz, hogy egy virtuális világban is az legyen? Viszont az ilyen kis részletek tetszettek, mint amikor a pro-gamer srác beszólt, hogy CRT monitor kell a jobb reakció idő miatt :)
  • Máté94
    Nem feléledt, hanem az 1 évben történt olyan felesleges eseményeket mutatnák be, amiket az eredetiben nem mutattak. :D
  • armageddon666
    Levezetésnek hallgasd az OSTt :D Mondjuk mivel egy évet ölel fel kb. a sorozat, így van hely ilyen spinoffoknak visszamenőleg. Esetleg be lehetne mutatni a Sabis harcot is... de tényleg kell ez?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Furcsa hatást keltenének a feléledt szereplők :)
  • Máté94
    Spin-off slice of life. Ahol éppen senki sem a kardokért megy, hanem épp nyugi van. Ilyen kis levezetés. :)
  • armageddon666
    Na de tényleg, hogy folytatnád? :D

Maniwa Corps kihalt
    Togame meghalt
    Emonzaemon meghalt
    Sabi meghalt
    A havasi lány segít a templomban, a kendós lány vezeti a dojot-t. A kalóz nem érdekel senkit.

Marad Hitei hercegnő, és Shichika. Előbbi Togamét helyettesítheti, de az eseményeket inkább Shichika vihetné. De ki is ő? Aki megszerezte a 11 kardot, majd zsinórban összetörte őket a 12. karddal együtt. Előtte persze pár száz szamurájon átsétált. Olyanokat győzött le, mint Sabi vagy Emonzaemon. Aki számított, és kihívást jelenthetett mind halott. Nincs ellenfele. A nyugat meg csak ugye "100 év múlva fog jönni", az már nem az ő bajuk lesz :)
  • Máté94
    Slice of life Katanagatari :D
  • efti
    jut eszembe K-on!! rol:

• armageddon666
    Eh. És miről szólna? :) Szép kerek történet volt, mint említettem talán a legjobb befejezéssel amit eddig láttam. Valahogy eltölt a teljességérzet most. Nem maradt semmi elvarratlan szál, hirtelen lyukakat sem találok... Code Geassnek még tetszett a befejezése, annak sem kívánok folytatást (nem is tudom, van hír a 3. évadról? :\), de ott nem éreztem annyira a teljességet :) Ott is volt valami "vége" érzés, de nem annyira, mint itt.
  • Máté94
    Szeressük.
    Kellene még egy évad... :(
  • PetruZ
    Az utolsó kettőnél elcseréltem, de mindegy, érteni lehet (Ritsu / Azusa = Tooru, Mugi / Nodoka = Yuuko).
  • BEAST #43884
  • PetruZ
    Yui = Run, Mio = Nagi, Ritsu = Tooru / Azusa, Mugi = Yuuko / Nodoka. :)
  • efti
    young animator projectbol nekem pont az ojii san no lamp jott be leginkabb :)

ami meg az A channelt illeti, szerintem is baromira K-on-os. De vegul azt is szerettem..ennek adok meg egy ket resz eselyt es eldontom

@csocso: igen, az egy nagyon jo sztori, tobbszor megfordult mar a fejemben hogy a Girl who could leap through time-al kozos blu ray-t megveszem
  • armageddon666
    Katanagatari vége.
    Best ending ever!

Volt egy-két gagyibb rész benne, főleg a vége felé, de azért sikerült átsiklanom azok felett. Végén a badass Shichika felülmúlhatatlan. A 11 szintes alázás kicsit bután hatott, de meg kellett valahogy villogtatni a Kyoutouryuu erejét :) Szomorú rész volt végig, aztán ending, aztán utána a kis jelenet Hitei hercegnővel meg Shichikával :) Aranyos volt. Aztán:
    "However, by that point you might be torn into pieces."
    Hát hatalmas mosolyt csalt az arcomra :) Ha visszagondolok most is. :)
  • PetruZ
    Megnéztem a másik hármat is, azok azért nem olyan jók. Az első, a Super Veggie Torracman a leggyengébb, utána a Kizuna. A lámpás történet egynek jó volt.
  • CSOCSO
    Summer Wars

vegre egy anime ami bejott!!! nagyon jo!!!!!!!!!!! orom volt nezni!
  • Ruley
    Én is ezzel értek egyet, K-on érzés nagyon megvolt, de nem azért mert a karakterek maguk megfeleltethetőek lennének, csak úgy simán az egész.
  • armageddon666
    Kicsit elvesztettem fonalat a Katanagatariban így 11. részre... :D Jöjjön a finálé...
  • LasDen #43876
    túl csajos??? végülis seinen...szóval nemtom...:D a Keion érzés nekem is megvolt....de hogy a neveket onnan koppintották?? ennek semmi értelme...:D
  • PetruZ
    Ez a Wardrobe Dwellers tök jó volt, olyan kis aranyos mese, és az animáció is illett hozzá. A másik három Young Animator Project-es cuccot is muszáj lesz megnézni. :)

Az A Channel egyelőre billeg nálam, túl csajos, vagy nem is tudom. A karakterek baromira a K-ON-os figurákról lettek lopva, még a neveik is hasonlóak, csak ezek nem zenélnek, hanem... csak úgy vannak. "High school everyday life", meglátjuk, a továbbiakban milyen lesz...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is tetszett, már az első rész is.
    Én viszont megvárok egy "fullos" kiadványt - BD-ről.
  • armageddon666
    Időszakos BlazBlue OFF:

működik megint. frissíteni kellett GFWLt. valamelyik storymód lukas maradt, azt majd egyszer betömöm (leggagyibb karakteré a legszerteágazóbb legszemetebb routetal talán) most Arcade módot csinálgatom, hogy minden karakternek meglegyen az Astral Finish (olyasmi, mint a Fatality :D). Csak annyi az akadály, hogy a könnyebben kezelhető karaktereknek már megvan, a többivel meg nagyon szívás. A Boss mindenhonnan kardokat lődöz. Hátulról, előröl, fentről, lentről... még jó, hogy nem 3Ds a játék -.- Közelről meg eléggé durvákat csap.

DE csak sikerült kinyírnom az "Igazság hőse" nindzsával :D Akinek egyébként Madao (Gintama) a hangja - hittem én, aztán most nézem, hogy mégsem... de nagyon hasonlít :D. Van egy képessége ami megváltoztatja a háttérzenét, meg tud tőle nagyjából repülni :D Azzal sikerült megmenekülnöm a kardok elől. Mondjuk egy jó kezdés kellett hozzá, hogy meglegyenek az előfeltételei...
  • armageddon666
    A Pokémont csak a rakéta csapat miatt néztem... :D
  • BEAST #43871
    Belekezdtem az Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! című csodába és eddig tetszik. Már volt egy pár olyan poén ahol majdnem kiköptem a teámat. :D
  • BEAST #43870
    Egynek elment, de akkor is zavart benne az a bohóc társaság akik a nagy ellenség lettek volna. :D
  • Máté94
    Mé, pedig nekem tetszik :D
    Már csak 5 rész és vége, legalábbis US-nek még ennyi van hátra belőle. :D

• IMYke2.0.0.0
    De jó, hogy még nem néztem meg...

(Csak hogy a hangulatnak megfelelően reagáljak )
  • BEAST #43867
    Ez a Star Driver sem volt valami nagy szám. Végig az volt az érzésem, mintha a rakéta csapat pokémonokról mechakra váltott volna...
  • armageddon666
    Én is nézném, ha nem viselt volna meg talán pont az emlegetett Namekes rész meg az elcseszett rám erőltetett időbeosztás anno... :D

btw voltak ilyen gyűjtőkártyák. Sztem még megvannak ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem aztán nincs jogom kinevetni: (meglett) egyetemistákként is néztünk matinéműsorokat srácokkal, barát-csajokkal :)

Igaz, ökörködés, beszélgetés közben.
  • RelakS
    olvastam az első mangáját, és betegre röhögtem magam rajta :D

A DBZ-t amúgy néztük a koleszban csapatostul, amíg le nem vették a műsorról.
    Gondolj bele: Beléptél a koleszba, és 4-5 18-19 éves fickó a tv-re van ragadva, miközben SonGoku/Gohan, akárki lövöldözi az energianyaláb :D

Armageddon:

Ja, amennyire én tudom: Szon Goku (vagy ú?) , Szon Gohan, Buruma , a többire nem emlékszek/magyarul láttam/hallottam
  • armageddon666
    Úristen mik meg nem maradtak benned :D Én csak arra emlékszem, hogy varázsfelhő, meg hogy repült :D Meg hogy Songoku, és bár csak magyarul láttam, de azt Szongokunak kéne ejteni, és nem Songokunak, nem? :D