72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jaaaj, Vikike o'an ari volt abban a rózsaszín rucijában, hogy csak na! :P
-
Meg minden karaktert loli :\ én emiatt nem néztem meg eddig. -
sky girls kisse lassan halad, de jo anime. Roviden ugy tudnam jellemezni, hogy strike witches minusz a panty shotok :) -
"Egyébként ez a Sky Girls jónak tűnik"
ránéztem a képre és nekem is ez jutott eszembe :D
azért mondjuk most is van ilyen böven, Madoka: aranyos mahou shujou anime belenézek... :D -
Hehe, az jó régen volt.
Erről úgy eszembe jutott, milyen érdekes lehetett volna akkoriban animét nézni úgy, mint most.
Rá is kerestem egy 2007-es nyári előzetesre....
*...fodrozódás...*
Ezeket fogom ebben az évadban nézni:
Sayonara Sad Sensei - Jópofán alliterál a címe. Ennyi elég is.
Higurashi no Naku Koro ni Kai - Na VÉGRE, remélem ebben már eljutnak addig a részig is hogy lesz valami rendes magyarázat hogy most akkor mi van.
Zero No Tsukaima 2 - Ne sok háremet folytatnának az után, hogy az első évad végén olyan egyértelműen összejött a fő pár, és ez mindent megváltoztat. Díjazom ezt a merészséget!
Code Geass - Ez jó lesz, most hogy épp vége lett a Death Note-nak, lesz mivel pótolni.
School Days - Jó, tudom, jellegtelennek tűnik, de azt írják dráma is van benne, szeretem ezeket a szép, komolykásabb romcom-okat, kell ez is a sok öldöklés közé.
*...fodrozódás...*
2011 on: Egyébként ez a Sky Girls jónak tűnik, belenézek.
Gyakrabban kéne ilyet játszanom. -
2007-ben még írtam is ide:) -
azt...:D -
őőő... vagy a szusi, vagy hallgatag fórum olvasók
piros mogyin mondjuk meglepődtem, mert itt végképp nem láttam O_o -
en raneztem, de igy se derult ki zsamomra sok. Jo belinkelted a ket usert, de oket az anime vagy a sushi erdekli? -
nem a 3.-at? :) -
Kaiji 2 OP-ja jóféle, ez már illik a hangulathoz az endinggel ellentétben. :D -
huhúú...mikor már éppen történt volna valami Steins Gate-ben véget ér....ejj....várom 2. részt... -
Kivétel erősíti a szabályt 
szóval elb@xtam :D -
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
Cáfolva! -
ja, amit szögletes zárójelbe rakok, az link :) -
Ja hogy az egy link! -
A postot megnézted a linkben?
Mike
piros mogyi -
És ki a két új jelentkező? :D -
látom, azért valaki rá-ránéz a kiemelt postra :D -
Mert angoltudás szerintem marhára nem elég hozzá. Többi skillem meg nem feltétlen van meg :) Illetve időm sem nagyon van. -
Ez a Yumekui Merry elég bleh anime volt. :/ -
A Gosick 12. részét nézve ahogy esni kezdett benne az eső, itt nekem is elkezdett zuhogni az ablak alatt, és amikor Victorique mondta hogy "elállt az első", abban a másodpercben itt is elállt, mintha elzárták volna a csapot. -
Dog Days 02: nagyon jopofa sorozat, igy 2rész alapján kellöen aranyos, látványos :)
Kiváncsi vagyok mondjuk, h miröl fog szolni a történet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán arrol, h megprobálják hazajuttatni a gyereket -
Tegnap este megnéztem - sokadik alkalommal - a Ghost in the Shell 2: Innocence-t. [3xR], angol.
Kíváncsiságból ránéztem a magyar feliratra... nem kellett volna...
-
mér nem fordítod te le?
btw hogy vagyunk 7en péntekre?? -
Az még egy dolog, h durciznak, mert más is forditja, de pl. US trollsubnak nevezi, ha valami ismeretlenebb csapat forditja azt amit ök is... :D -
én eddig 1 részt láttam belőle....félre is raktam nemhogy még fordíccsam.....d -
Amennyit tudok róla, szerintem tetszene neked. A koherens tartalom hiánya szerintem nem lenne mellbevágó probléma fogyasztói részről, de gondolom ez sokkal inkább elvi akadály, hogy nem adsz ki félmunkát :) -
Nyilvánvalóan nem nekem kell :D A bemásolt bejegyzéssel még egy kicsit meghalt a remény... -
Ha ismerném a sorozatot, akkor szívesen befejezném - de egyrészt nincs is meg, másrészt, még egyetlen részt sem láttam belőle: nem lenne koherens a tartalom.
-
zsoca az szokott ilyeneket csinálni. :)
Én egyébként, ha Tiger & Bunny-t senki se fogja vinni, most hogy Redemption visszalépet, kiegészítésként lehet elvinném, de várok még, hát ha lecsap rá valaki. :) -
Már nem vagy annyira a magyar feliratok ellen? :D -
Szal szeretném közzétenni, hogy fansubból most enyhén sok volt nekem. Miért is? Mert már megint lassan minden projektemet fordítja valaki más. Jó, nem mindet, de a Beck Live Actiont, a Rainbowt és a Tamayurát igen. Ez így most bõven kibassza nálam a biztosítékot, hogy rá se nézzek egy fordítanivalóra se...
+ Szeretném megtudni szerintetek érdemes ezeket tovább csinálni? Egyedül fordítok basszus kulcs T_T
Jajj szegényke, megszakad a szívem... Remélem legalább lány :\
De ezt félretéve... "Felfüggesztett", szóval továbbra is:
Valakinek nincs kedve? :D Mert röhej ez a magyar scene. Itt azért sír, mert más fordítja, feltételezem a másik meg hasonló okok miatt sír... És így nem halad senki, de legalább mindenki durcizik! -
Animany majd csinálja. Türelem. :D -
Valaki aki csinál feliratokat nem szeretné
Rainbow-t lefordítani? Legalább a 13. résztől, addig állítólag van felirat :) -
szép és jó, de ezzel nem nagyon vagyunk előrébb...:D -
Hanasaku Iroha 2:
Akit esetleg érdekel, itt le van fordítva az epizód végéről a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!perverz írónak a műve (mármint amennyi látszott). Nako is szerepel benne, szóval úgy tűnik tényleg nem véletlen volt a név. :D -
Hú, gyarapszunk :) csak megnézem majd azt az étlapot :D -
én még csak az elsö részt láttam, de sztem böven jo egy laza nem vérengzös aranyos anime-nek :D
csajok+nekomimi...mi kell még :D -
Kb nekem is ezek. Báe ezt a Dog Dayst még mindig nem akarom elhinni... most tényleg ez lesz végig? :D