72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Mire gondolsz, mi lesz meg 12 részben?
  • berlinboy6329
    Na,Deadman vki mangás?

Meglesz 12 részben?Sokat hagytak ki az első részben?

Az eleje de gáz volt..Nem is lehetett semmit se látni-.-
  • Zomil
    Végre megnéztem a Merry végét...nekem tetszett tökéletes felvezetés volt ez az anime original vonal arra, h felvezessék a manga történetét. :)
    Mondjuk nem tudom, h van-e már elég anyag, de szvsz nagy esély van rá, h folytatják a dolgot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mondjuk azt nagyon hiányoltam, h merry karján nem jelentek meg megint a kulcsok...legalább megint lett volna utalás arra, h ki is ö valojában

mangás spoiler, akik követik a mangát, v nem zavarja öket kicsit nagyobb spoiler:
    mert ugye kiderül, h merry álomföldön egy ör(az anime-ben engi elleni harcban meg is jelennek a kulcsok a kezén, és ezért tudja visszaküldeni a többieket álomföldre)...Yumeji se átlagos és összerakva az anime op-jában látottakat és amit eddig a mangábol tudunk ugy néz ki, h Yumeji meg a földi oldalon egy ilyen ör...aztán ugye 10éve történt valami és igazábol egyiköjük se emlékszik a 10évvel ezelötti idöre, az anime op-jában meg ugye látszik, h együtt vannak vagyis már régota ismeris egymást :)

Nekem tetszett a sorozat várom a folytatást :)
  • Zomil
    hogy jah...miután feliratra kerestem már én is ugy tettem, de mikor még nem adták a sorozatot és trailereket infokat akartam keresni elöször beletelt egy kis idöbe mig rájöttem, h a simán V nem fog menni... :D

Deadman: remélhetöleg AA ezt is hamar kidobja, remélem nem tulozzák el a cenzurát és akkor nem lesz gond
  • armageddon666
    2. rész végén majdnem felborultam a röhögéstől :DDDD Erre nem számítottam :D

Egyrészt, tényleg, Gintoki meg ambíció? :D Sejthettem volna, de nem ez volt a vicces, hanem FINAL GETSUGA TENSHOU!!! :D Hát beszarok :D Ez nagyon durva volt :D
  • LasDen #44177
    az voltám...de még mennyire....jó lenne megvárni míg megin lesz 100+ rész és nem kéne minden héten várni, de nem akarok annyit még várni...:D
  • armageddon666
    Wáááááá Gintama' :DDD Legjobb "évadnyitó" :D Hatalmas :D Nézem is a folytatást :D
  • Lelouch
    Neked talán nem nagy ügy, de nekem van összehasonlítási alapom. :D
  • LasDen #44174
    ATX-en kívül nem szoktak cenzúrázatlanul adni, úgyhogy várható volt...énis belepörgettem, de nem olyan vészes mint leírtad....:D
    no big deal.....
  • Lelouch
    Lehet nézni így is, volt azért vér bőven. Sokkal világosabb ez a jelenet BD-n se lesz, az animében direkt úgy alakították az időjárást is, hogy sötétebb legyen.
  • Máté94
    MAL minek van? :D

ATSA: miért kell bele az a hülye ecchi... Mindegy, attól még jó :)
  • armageddon666
    Neeeeeeeeee, ebből is DVDre várhatok. Hihetetlen. És már azt elfelejtettem hogy mit akartam megnézni 3 szezonnal ezelőtt :D
  • Lelouch
    Kint van a Deadman Wonderland első része.

Még csak beletekertem, mert kiváncsi voltam hogyan oldanak meg egy bizonyos jelenetet a mangából, de úgy el lett sötítítve, hogy alig látszódott valami. :S
  • Máté94
    C: Ide nekem az összes részt! Ez ki**szott jó volt! :O
  • LasDen #44168
    csak ki kell nyitni hozzá a szemét...:D
  • Máté94
    Te miket nem tudsz... :)
  • Malakai
    Van alcíme, The Money of Soul and Possibility Control.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem az könnyű volt, utána írtam a gyártási évet :)
  • Zomil
    sorozatra kereséssel nekem eddig még csak 1szer volt gondom amikor a V cimü sorozatra(nem anime) akartam rákeresni némi info után kutatva... :D
  • Máté94
    Most jut eszmbe, hogy erre könnyű lesz rákeresni, meg majd a C3(A köbön)
  • Máté94
    Jöhet mind, köszi, hogy szóltál. :)
  • Ruley
    Gondolom akkor ez "AnoHana" lesz.
  • Zomil
    Nocsak AA igen gyorsan kidobta a C-t :)

szer.: Ariat-t kidobta a Vampire Famiglia, szoval azt is lehet szedni aki magyar feliratra várt :)
  • Máté94
    Én le tudtam fordító nélkül fordítani, de csak ilyen tükör szinten:
    "Az Akkoriban(Akkor) Látott Virág Nevét Még Mindig Nem Tudjuk"
  • efti
    valaki japantudos leforditana amugy mit jelent?
  • Máté94
    Pedig ez könnyen megjegyezhető :D
  • Zomil
    " Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai "

már a cime is csodás... :D
  • efti
    huh, ez a Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai is nagyon igeretesnek tunik. Jo lesz ez a szezon is :)
  • Prof William
    Új fordításom készült el. Ezúttal a Loch Nessy szörnyes, romantikus Chyuu Miskai második része került fel az oldalamra.

Link az aláírásban.
  • Lelouch
    Jó, igazad van, bocs. :D
    De mindegy is, mert a következő arc-ban már lesz egy kis vérfrissítés... :D
  • Malakai
    Nem olvasom a mangát, változás meg bármikor behozhatnak, de nem, én sem számítottam arra, írtam ellenkezőjét?
  • efti
    egyenlore meg pasz, a fohos meg nem vivott csatat es nincsenek tisztazva egyaltalan ezek a dolgok. Az a csata amit lattunk rovid volt nem sok minden derult ki belole.
  • Lelouch
    TWGOK: "mintha csak az első szezon folytatódna, szóval semmi változás[...]"

Kiváncsi lennék, milyen változásra számítottál. :D Még mindig csak a manga elejénél járnak.
  • Zomil
    hát ha olyan akkor én el se kezdem...
  • armageddon666
    Yugioh jellegű TCG? Mármint nem a kártyajátékra gondolok hanem az animére, és akkor már két részre bontva:
    -látványos?
    -főhős mázlival nyer?
  • efti
    Igen a C-ben az a kuzdelem valoban kisse TCG szagu dolog volt. Ha az lesz belole akkor dobom, ha nem akkor viszont jo eselyei vannak
  • Malakai
    No én is megnézegettem az első adagot az új szezonból...

The World God Only Knows II -1ep- Mintha csak az első szezon folytatódna, szóval semmi változás új OP/ED-en kívül, amik egyébként gyengébbek lettek.
    Hidan no Aria -1ep- Meh. Klisékkel is lehetne jól építkezni, de ennek jelét még nem láttam. Meh.
    C -1ep- Lehet van benne potenciál, sokan oda is vannak már most érte, kár, hogy úgyérzem az egész alapsztori csak kamu, random egy átlag lénygyűjtögetős, harcolós shounenhez ahol kártyák, vagy golyók helyett bankkártyákkal hívják meg a lényeiket.
    Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai -1ep- Ez viszont tetszett, dramedy, de a drámán a hangsúly, legalábbis az első részben, nekem szimpi.
    Hoshizora e Kakaru Hashi -1ep- Sokadik VN adaptáció, ami még nem gond, romkom, meg hárem is rendben van tőlem, de hogy Lelouchtól lopjam, kiakadt a facepalm mérő rendesen.
    SKET Dance -1ep- Hm, meglássuk, minden az eseteken múlik, az elsőben a "krimi" szál elég gyenge volt, de a karaktereket se sikerült túlzottan megkedvelni így első körben.
    30-sai no Hoken Taiiku -2ep- Őő, izé, ezt nem igazán tudom hova tegyem... :)
  • efti
    Ez a C egesz jo volt, ez meg jo sorozat is lehet
  • armageddon666
    Off: ok, korán van, elnéztem "kicsit" :D
  • armageddon666
    És mégiscsak elbasztam az időt :DD
    ---
    A képekre kíváncsi leszek. Kicsit feldagadt meg vörös volt a szemem.
    Sushi még mindig jó, ramen állítólag nem az igazi.

Off: Mi az a szemzsák?! mert oda kéne kennem a gyógyszert...

On: Korgoth ha átsiklana valaki rajta :D

Május nekem szerintem nem jó. Mert már az elején jönnek a végső ZHk, a végén meg a vizsgák... Vagy valami ilyesmi. Első tavaszi félévem :D