72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    szegényeknek nem fájdul meg a hátuk akkora mellekkel? :D
    sött még harcolni is tudnak... :D
  • BEAST #44306
    Már nagyon unalmas ez az állandó gigantikus mell mánia amit egyre több helyen erőltetnek. :/
  • IMYke2.0.0.0
    Jaj, azok a dinnyék... :(
  • Seth
    Má megint csak a csöcsök :)
  • LasDen #44303
    ez beteg lesz....:D
  • Zomil
    Deadman Wonderland: jonak tünik...Hanazawa Kana meg nem kicsit felkapott mostanában, kb. minden 2. anime-ben az ö hangját hallom :D
    és ebben az anime-ben, kb. egy-az-egyben a Fractale-os Nessa hangstilusát hozza...

juuuj...ez a Nichijou nagyon beteg... :D
  • Ruley
    A Hen Zemi-t 2 rész után dobtam.

Azt hittem perverziók terén nekem már nem tudnak újat mutatni, de ez UNDORÍTÓ.
  • Máté94
    Freezing: Ebből folytatás lesz :)
  • Máté94
    Én meg hozzá a fordítást... :D
  • Zomil
    Most jut eszembe holnap Madoka dupla rész...omg...már várom nagyon :)
  • Lelouch
    Na megnéztem az első DW részt. Néhány dolgot hiányoltam a mangából, de amúgy nagyon tetszett. :)
  • Zomil
    hát ha igazak a hirek akkor mostmár uj projectet nem is fognak felvenni...legalább befejezik a többit :)
  • LasDen #44295
    pont most van nagy vita AA-n, hogy US kezd nagyon ellaposodni és sok fordító félbehagyja dolgait meg ilyenek...:D
  • Máté94
    Lényegtelen, egyik sem a sok idejéről híres. :)
    Egyenlőre nekem nagyon szúrja a szemet a cirkusz, de ha már nem volt mit kitalálni... :D
  • Lelouch
    Komolytalannak tartod a cirkuszos környezetet? :] Majd meg fogsz lepődni... :]
    Az Index II-t meg nem Russel fordítja, hanem Albel.
  • Máté94
    Tiger&Bunny: Hmm..., érdekes alap, de ez a 3.-dik szörnyű sablon volt. Kotetsu meg ezzel a gyerekes viselkedésével... Kijárna neki egy pofon. :D
  • Lelouch
    Deadman-t meg is lesem. :D

Amúgy a Steins;Gate-t nem csak egy csapat fordítja.
  • Máté94
    Deadmen nekem kicsit még kusza. Ez a cirkuszosdi valamiért komolytalanná teszi.
    Igen, Stein-t a legjobbak fordítják, de pont ők azok akiknek a legkevesebb az idejük rá. Ugye Russel viszi Index II-őt is. :)

Nichijou!!^^
  • Zomil
    Deadman Wonderland AA-n :)

kis sirás:
    brühühü, nem hiszem el, h mindig ahhoz a sorozathoz készül a leglassabban felirat ami a legjobban érdekelne... :D
    (jelen esetben Steins;Gate)
    Természetesen kb. ez az egyetlen anime amit csak 1csapat fordit :D
    /sirás off

szerk.: Nichijou 3. rész is kinnt van rfs-en :)
  • Máté94
    Mind kettő jó :D
  • Máté94
    A Channel: K-ON!
  • Zomil
    Huhuh, ez a Denpa nem egy egyszerü eset...de tetszik... :D
    Nem semmi, h a Shaft miket tud csinálni(tudom, h light novel alapján készült, de akkor is)...

Exorcist: egész kellemes anime tetszik :)
  • Zomil
    Akit érdekel totenkopf kidobta az elsö Denpa részt :)
  • armageddon666
    RelakSszal énekelhetnétek Death Metal duettet :D
  • LasDen #44283
    ha már fordítom majd gondoltam megnézem...de űristen....shaft borulás meglesz az látszik...:D
  • Zomil
    amugy hallgatva több számot is annak ellenére, h nem szeretem a hörgös metált ez egyre jobban tetszik... :D
  • efti
    ez a terkep nagyon jo :) Bar hogy a folk metal es a viking metal kozott nincs semmilyen vonal az kisse furcsa, de ezen tul nehezen tudnek belekotni
  • Zomil
    off:
    ismerem viszonylag jol a metal tipusokat :)
    ez ilyen melodic death metal, mint ahogy irtad is, és a death metal valoban csak azért van rajta, mert hörgös...nem a zenével van a bajom hanem a hörgéssel ami kb. minden death metal-ra és annak alfajaira jellemzö(ezeket a számokat addig jo hallgatni amig el nem kezdenek énekelni benne... :D)
    amugy akit érdekel a téma itt egy nagyszerü "térkép" :)
  • efti
    OFF

Ez igazabol nem death metal. Szerintem eleg meredek elnevezesbeli hiba hogy a dallamos death metal arra engedne kovetkeztetni, hogy a death metal ilyen csak nem dallamos, vagy nem ennyire. A Death Metal olyan egyszeru mint a bot (talin adtam is elo death metal notat :D ) A dallamos death igazabol a torzitott hangon kivul mindenben mas

ON
  • Zomil
    ha szeretném a death metal-t akkor még tetszene is...mondjuk igy is tetszik valamennyire, csak a hörgös metál már nem az én izlésem...de amugy semmi gond nincs ezzel :)

amugy az énekesnek meg jo hangja van, csak ne hörgés lenne mellé :)
  • efti
    Muhaha, szerintem hatalmas otlet
  • berlinboy6329
    Hallgass bele és megtudod!
  • Zomil
    mit kell ezen nézni? gondolom nem az énekli aki a képen van :D

Imy: mi ebben a szomoru? :DDDD
  • Lelouch
  • LasDen #44273
    ezért utálom mikor itthon van apám (persze nagyrész örülök neki, de na)....nincs időm semmire....nemtudok fordítani, animézni semmit se csinálni, mer mindig kitalál nekem valamit vagy valahova menni kell és csinálni-csinálni-csinálni......báh.....:((:DD
    most is nem láttam még exorcist első, beelzebub 13., deadman wond első, iroha 3. és world god 2. részt....:(((
  • Máté94
    Elég jó lesz ez, érzem. :)
  • Máté94
    Ao no Exorcist AA-n! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra ez inkább szomorú.
  • berlinboy6329
    Lol miket nem talál az ember :P
  • Lelouch
    Katte ni Kaizou OVA OP

Kár, hogy csak 3 részes lesz, ha lesz olyan jó mint a Zetsubou Sensei akkor több részt is el tudnék viselni. Az art szerencsére nagyon hasonló, bírom ezt a stílust.