72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez a Softenni is egész érdekes, hangulatában olyan mintha félúton lenne egy K-on típusú moe show, és egy ecchi hárem között. -
Rettenetesek.
-
Szerintem teljesen érthetőek :D -
horriblesub is crunchyroll rip. -
HorribleSub is horrible? :) -
HorribleSubs:
Naoya: But the princess is still pretty young. I'd be...
Judit: To extract lifeseed from someone, you start by sucking it from their lips. -
De azt mondta, hogy a szájával, és nem csókra gondolt.:D
Gondolom nekik az "életnedv" és a nyál ugyanaz. :) -
én ugy értettem, h szájával csinálja...nem a száján át... :D
Amugy omg...beteg egy anime ez az Astorette...annál a tejes résznél kicsit kiakadtam...aztán meg az sms... :D -
A második epizódban mondta valamelyik hogy kezdetnek szájon át is ki lehet szívni azt az "életnedvet", szóval vagy én emlékszek rosszul valamire biológia óráról, vagy nem is egyértelműen a spermának felel meg, hanem csak úgy általánosan egy szexualitáshoz kötődő mágikus fogalom.
Egyébként meg csak azt mondták hogy a következő években kell elkezdenie gyűjteni, szóval azért nem hentai mert végeredményben senki senkinek a semmijét nem fogja kiszívni benne.
-
az első részből ítélve darth vader fekete sugarakat fog a jelentre bocsátani....:D -
Tényleg inkább az a kérdés, hogy hogyan fogják cenzúrázni...
-
90% hogy ezt cenzúrázzák....:D
sket dance meg folytatja a megkezdett sort.....de lassan jöhetne valami összefüggő arc...:D -
A következő Deadman Wonderland részben kiváncsi vagyok ez benne lesz-e.(18+) Ha ki lesz vágva, vagy cenzúrázzák akkor inkább én is megvárom a BD-t. -
Succubus-ról jut eszembe. Van RAW a legújabb R+V fejezetből, jó lesz. :D -
Hát nekem eddig Steins;Gate, C, AnoHana, HanaSaku Iroha nagyon el van találva, Nichijou, Exorcist... és még sokan :D -
Én nem néztem bele a többibe, de kétlem hogy Gintamát felül lehet múlni :D Mármint majd biztosan, lévén hosszú sorozat... de ez egy igen erős kezdés volt :) -
ezt sztem mindenki kitalálta volna... :DDD -
nálam eddig Gintama viszi a prímet....aztán Hanasaku és AnoHana.... -
Hát a succubus nem is puszilkodásból nyeri az erejét :P -
számomra a top a mostani szezonbol: steains;gate eddig abszolulut kedvenc pedig csak 1részt láttam :D
aztán még kedvenc Aria és Denpa :D
de igazábol a többi is tetszik amit nézek :) -
Nekem eddig nagyon tetszik az eddigi felhozatal. Hidan no Aria, Deadman Wonderland, Ao no Exorcist amik a leginkább, de a Denpa Onna, Astarotte és a Dog Days is elmennek. :) -
A Deadman Wonderland és az Ao no Exorcist tetszett eddig a legjobban ebből a tavaszi évadból. Kaszaközelben a SKET Dance van az első rész alapján, eléggé érdektelennek tűnik számomra (és ha már ilyen stílus, akkor inkább Ookami-san, esetleg Seitokai no Ichizon). A többi 6-8, amit kinéztem magamnak, még simán nézhető, akad köztük jobb-rosszabb.
-
ehhh :D
ezért nézek este anime-ket, akkor már nem tudnak basztatni :D -
nah legalább a halottember csodaországot sikerült megnéznem...5 perce megy mikor jön apám, hogy segíteni kéne...de örültem....aztán még boltba is elküldött.....mért pont akkor jutott eszébe??? mintha kivárta volna....:D -
igen, ez volt a leirásában is ami ide néha be volt rakva táblázaton...már akkor is kérdeztem, h ez miért nem hentai... :D -
Én is így értettem a szövegből. Hát, érdekes lesz... bár biztos megoldják vhogy. :)
-
"Asztal ott e?" no Omocha: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spermát kell szívni ahhoz, hogy életben maradjon? :S -
A-- A-- Abban is :_) -
a horrorfilmekben? :O

-
Látni - csak az már nem 12-es karikás :)
-
azért ekkorákat egy filmben nem sürün látni :D -
Én mell fetisiszta vagyok. :) De a tőgyek már engem is zavarnak - filmen és élőben egyaránt.
-
Szerintem nincs baj a nagyobb mellekkel se, de azért egy határt már tényleg nem kellene átlépni. :D -
Astorette felkerült US-re, megnézem... :D
Imy: ez már csak a zene miatt is jo amv... :D
megkéne néznem már ezt is :) -
Bizony. Tök jó lenne, ha olyan mellekkel operálnának, mint mondjuk a "Claymore"-ban:
-
szegényeknek nem fájdul meg a hátuk akkora mellekkel? :D
sött még harcolni is tudnak... :D -
Már nagyon unalmas ez az állandó gigantikus mell mánia amit egyre több helyen erőltetnek. :/ -
Jaj, azok a dinnyék... :(
-
Má megint csak a csöcsök :) -
ez beteg lesz....:D