72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    perszeeee... :D
  • Máté94
    Mondom a plüss, nem a cosplay. :D
  • Győri Devi
    jól néznél ki benne
  • Máté94
    Kyuubey plüss, KÖLL! :D
  • Zomil
    jhaaaaaj... :D
  • LasDen #44417
    nekem amúgy se ütött akkorát...:D
  • Zomil
    azért ez a filmes dolog nem mindig igaz...pl. ha a 6. érzék végét megtudtam volna mielött látom, messze nem ütött volna akkorát :)
  • Ruley
    Ja, lassan már eléri azt a szintet, hogy nem is azért éri meg megnézni hogy élvezd azt a 12 részt, hanem azért mert különben lemaradsz a következő öt év poénjainak a feléről. :P

• LasDen #44414
    csak a visszhangok miatt erőltetem....amire még nem volt példa részemről, de ha már mindenhol epic meg best series ever van mindenhol, amit erősen túlzásnak tartok, akkor adok egy sokadik esélyt nekije...:D

attól hogy pár dolgot olvastam még nem tudom mi hogy történik benne....a végeredményt ismerem, de ettől még nem kell hogy egy film unalmas legyen....a Sithek bosszúja sem volt unalmas attól, hogy tudtam, hogy Anakinből Darth Védör lesz...:D
  • Zomil
    ha meg még le is lötted a spoilereket magad elött akkor nem csoda, h "unalmas" :)
  • Ruley
    Akkor gondolom nincs mit tenni, nem tudom mi nem tetszik benne, de ha eddig nem tetszett, akkor gondolom ezután sem fog, elvégre nem mintha a képi világa, a stílusa, vagy a főszereplői változnának meg a 3. rész után, csak a cselekmény halad előre.

• LasDen #44411
    ja...az első 2 is merő unalom volt...sokat nem vesztek...spoilereket olvastam szal tudom mi a helyzet...:D
  • Zomil
    egyik része se szar herp derp... :D
  • LasDen #44409
    úgy döntöttem, hogy erőt fogok venni magamon és megfogom nézni majd később a madoka 3. részét....ha az is szar, akkor nem fogok kínlódni vele...:D
  • Máté94
    Mert US elvileg fordítja, és akkor inkább várok rájuk. :3
  • Ruley
    AnoHana 2. rész is tetszett.

Valamiért reméltem volna hogy ez is 24 részes lesz, de ezzel a tempóval inkább 12-nek tűnik.
  • Zomil
    miért nem nézed nstt-vel? :)
    semmi gond nincs vele
  • Máté94
    "Kutya Napok" is jöhetne már US-re! :S
  • Zomil
    elvileg lassan befejezik a köv arc-ot abbol is :D
    tudod...soon™ :D

Máté: yay :)
  • Máté94
    Jut eszembe Level E 4. AA-n! ^^
  • Lelouch
    Inkább az Indexből adnának már ki pár részt.
  • Máté94
    FAIL, eddig azt hittem, hogy 391-es hsz-ről van szó.
    Dupla részt ide nekem!^^
  • Zomil
    steins-röl van szo még mindig :D
  • Máté94
    Miből?
  • Zomil
    köszi :)
    bár us vasárnap dupla résszel jön ugyhogy lehet azt megvárom...
  • Lelouch
    Naruto-Senin Team
  • Prof William
    Új fordításom készült el!

Link az aláírásomban.
  • LasDen #44395
    te nem tudsz olvasni??? még....ki fordítja még... :DD
  • Máté94
    US
  • Zomil
    ki forditja még?
    most jutott eszembe, h erre nem kérdeztem rá :D
  • LasDen #44392
    jah az....v1-ként van jelölve...de azok nem a BR-hez vannak időzítve szóval azokhoz szerintem kell állítani...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor Te azt csináltad (AA), amiben archívumonként 1 rész feliratai vannak?
  • LasDen #44390
    jah én csináltam...de amit korábban írtál azt nem én csináltam...:D

az angol subról meg annyit hogy azt preferálom jobban mert az előbb megvan mint a magyar....de régebbi sorozatoknál meg van amikor magyarral nézem....ha olyan verziót szedtem le, amihez passzol akkoor azzal lesem meg, de ha igazítani kéne akkor nincs kedvem tökölni vele és nézem angollal....:D

de pl most deadman wonderland, kék ördögüző meg x-ment magyarral néztem mer korábban nem volt időm és addig meg kijött a magyar is...:D
  • Malakai
    Ruley copy-paste hozzám, annyi, hogy nálam 6 éve a nyelvvizsgának. :)
  • Máté94
    Még tanulom :D
  • Máté94
    Hát, mert magyarul jobban átjön. :))
  • Ruley
    Szerintem én is csak annyira tudok angolul mint ti ( 5 éve középfokúztam, azóta csak filmekből meg interneten fejlődtem belőle).

Viszont nekem valahogy a gondolkodásmódomból adódik hogy inkább zavar a magyar felirat mint hogy könnyebb lenne, ha magyarul nézek valamit, mindig belefeledkezek hogy a japán-angol-magyar fordítási szálat megpróbáljam visszagöngyölíteni, és nem tudok figyelni a cselekményre.

Például most a héten is írtam, hogy "Jé, van magyar fordítás a Katawa Shoujo első fejezetéhez", bele is néztem, csak mert magyar VN-t még úgyse láttam, de kb. öt perc után átkapcsoltam angol szövegre mikor kíváncsi lettem hogy mit takar az hogy "Gyakorlatilag fejenként véreztek mindketten" (Egyébként azt hogy "they practically had two hemorrages apiece")

Aztán nem is kapcsoltam vissza.
  • armageddon666
    Euro B2 angol ami kb. seggtörlésre jó, mert egyrészt a követelménye is kicsi, másrészt elvárt minimum mindenhol. Ez a papír. Egyébként szerintem volt mikor C1 is meglehetett volna, de még ez sem feltétlen jelenti, hogy valaki jól tud angolul. Szerintem. Ellenben animék feliratait, wikit, meg mindenfélét megértek általában. Esetenként viszont van, hogy egy tök egyszerű szó vagy szófordulat nem jut eszembe. Társalgás szinten ötletem sincs milyen lehet :) Kiejtésem szörnyű :D
  • LeventeV
    érteni értem a románt, probléma akkor van amikor beszélni kéne, főleg, hogy a nyelvtanuk szöges ellentéte a miénknek, a magyarok román oktatása meg egy nagy nulla... de román társaságban elképesztően jó hallgatóság vagyok :P
  • IMYke2.0.0.0
    Ajjaj - gondolom, szívsz is emiatt.