72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Beelze 14 ismét nagyszerü volt...jokat nevettem rajta... :D
    a következö rész meg a kimaradhatatlan strandos rész lesz :D
  • Zomil
    ehh... :D
    de hát amugyis fehéritö a neve...legalább hü hozzá :DDD
  • LasDen #44500
    így már értem mért akarja még 1000 évig folytatni a blícset.....más mangát nem tudna csinálni....:D
  • Lelouch
  • armageddon666
    méééég Kubo memet :DDD
  • RelakS
    jó, értem (többé kevésbé) :D
  • Győri Devi
    white is good
  • Seth
    Na akkor van esélyem, hogy mangaka legyek :D
  • Lelouch
    Jah. :D
  • Seth
    ez egy oldal volt a Bleach-ből?
  • Lelouch
    The Heart
  • Győri Devi
    kis összevető kép (az alsó kubo műve a napszemüveges ürge az előző képről):D
  • RelakS
    amit ezek szerint nem tudok
  • Lelouch
    Megvan a maga története...
  • Máté94
    Hoshizora e Kakeru Hashi 01-02: A klisék a csillagos égig érnek... :)
  • RelakS
    ezt én nem egészen vágom...

Miért is jó, hogy a tájképet kitörölte az a két agyilag kihívásokkal küszködő?
  • Győri Devi
    kubo power
  • Lelouch
    Ez EPIC. XD
  • LeventeV
    Ga Rei Zero: két rész után eddig nagyon bejövős. ha továbbra is ilyen jó lesz akkor mangázás lesz belőle XD
  • BEAST #44483
    Ez a Madoka nagyon jó volt. Imádom az ilyen keserédes történeteket.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem Photoshop, és nem F5-öztem - elsőre ez jött ki: a banner gondolatolvas!!!

Nézd csak:

• Zomil
    végre ma kijött a full ending :)
  • zsakosfrodo2
    Az rosszabb ennél. Higgy nekem, meghallgattam. :D
  • Zomil
    az eredetit nem ismerem, de tetszik :)
  • zsakosfrodo2
    Nagyon nagyon nagyon nagyon jó. Csak így tovább!
  • rudi20
    Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam, hogy ezt a teljes verziós fandubot feldobjam-e a nagyérdemű elé, mert az igazat megvallva más terveim voltak vele, de mivel ilyen nagy érdeklődés volt a TV-s verzió után úgy éreztem, hogy nem tarthatom vissza. Szóval itt volt a "nyufi" és hagyott hátra nektek valamit:
    Bleach opening 8 [Chu Bura] full version hungarian fandub

A youtube leírásban van egy mp3-as link.
    Kommenteljetek ha tetszik.
  • Lelouch
    Nem biztos hogy béna lesz, de nálam ezzel még jobban elásta magát a Manglobe. :S
  • armageddon666
    Már Guilty Gearnél is furcsálltam, de itt sokkal kidolgozottabb a story :) Végre nem a szokásos: "adott a főgonosz, és vmi oknál fogva ezért kiírnak egy halálos verekedős versenyt!"

GGnél is eltértek már azért az X"re, de a kezdet ott is az volt :D
  • Zomil
    szoval megint kapunk egy béna anime original változatot és akit érdekel az olvashatja a mangát...ez már kezd uncsi lenni...

amit irtál spoilerbe meg szép... :D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mármint azt sorsolja a gép, hogy melyik szervet szedjék ki, ha nem lett volna egyértelmű... :D

Egyébként nem tudom merre fog tovább haladni a sztori, mert 2. évad már nem nagyon lesz... Konkrétan teljesen ki lett hagyva most egy szereplő, aki később fontos szerepet játszana.
  • Lelouch
    Ha már felhoztad a gladiátor meccseket, lesz majd a DW-ben a Carnival Corpse...
    A harc vesztesének mindig eltávolítják egy szervét, géppel sorsolják ki. Elég kegyetlen...
  • Zomil
    Nem akarok semmit kihuzni belöled, csak megjegyeztem, h oké, h te baromságnak tartod, a gladiátor meccseket is biztos voltak olyanok akik baromságnak tartották :D
    Sajnos az emberek szvsz manapság is élveznének egy ilyet nézni...
  • LasDen #44470
    Mondtam....nem kérdőjelezem meg hogy ez minek van, mert attól még érdekes és szórakoztató a sorozat....lényeg, hogy szerintem baromság ez a dolog, de ha ez a felállás akkor ez....mért akarod kihúzni belőlem??? :D

Lelouch: Szemét spoiler volt ez...szép lassan jelöltem ki és ezt kapom....de jobbis hogy nem lövöd le...:D
  • Lelouch
    Elolvastad? Még jó, hogy meggondoltam magam, és nem írtam be amit eredetileg akartam... :D
  • Zomil
    wow mekkora spoiler... :DD
  • Lelouch
    Shiro tényleg különös... :D
    De azt inkább nem lövöm le, hogy miért...

Az OP amúgy nem rossz, ezt a részt már különösen várom... :D
  • Zomil
    és esetleg abban a jövöben nem élvezhetik az emberek az életre menö harcot? :)
  • LasDen #44465
    uhm...ja...csak azóta röpke 2000 év eltelt és kicsit megváltozott a világ....
  • Zomil
    régebben meg a gladiátorok szorakoztatták a népet, semmi baromság nincs ebben :)
  • LasDen #44463
    Deaddóman vonderlándó...jó lesz ez....csak shirot nem tudom hova tenni....nem olyan mint a többi rab...olyan érzésem van mintha hallucináció lenne, de biztos nem az, hisz mindenki látja....vagy csoportos haluzás van...nemtom...olyan fura...:D

azt meg csak megjegyzem, hogy ezt az egész gyilkolós börtön vidámparkot baromságnak tartom....a halál futam is hasonló koncepcióra épült......de amíg szórakoztat, kikapcsol addig nem érdekelnek ilyenek :D