72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Beelze 14 ismét nagyszerü volt...jokat nevettem rajta... :D
a következö rész meg a kimaradhatatlan strandos rész lesz :D -
ehh... :D
de hát amugyis fehéritö a neve...legalább hü hozzá :DDD -
így már értem mért akarja még 1000 évig folytatni a blícset.....más mangát nem tudna csinálni....:D -
-
méééég Kubo memet :DDD -
jó, értem (többé kevésbé) :D -
white is good -
Na akkor van esélyem, hogy mangaka legyek :D -
Jah. :D -
ez egy oldal volt a Bleach-ből? -
The Heart -
kis összevető kép (az alsó kubo műve a napszemüveges ürge az előző képről):D -
amit ezek szerint nem tudok
-
Megvan a maga története...
-
Hoshizora e Kakeru Hashi 01-02: A klisék a csillagos égig érnek... :) -
ezt én nem egészen vágom...
Miért is jó, hogy a tájképet kitörölte az a két agyilag kihívásokkal küszködő? -
kubo power -
Ez EPIC. XD -
Ga Rei Zero: két rész után eddig nagyon bejövős. ha továbbra is ilyen jó lesz akkor mangázás lesz belőle XD -
Ez a Madoka nagyon jó volt. Imádom az ilyen keserédes történeteket.
-
Ez nem Photoshop, és nem F5-öztem - elsőre ez jött ki: a banner gondolatolvas!!!
Nézd csak:
-
végre ma kijött a full ending :)
-
Az rosszabb ennél. Higgy nekem, meghallgattam. :D -
az eredetit nem ismerem, de tetszik :)
-
Nagyon nagyon nagyon nagyon jó. Csak így tovább! -
rudi20 #44477 Sziasztok!
Sokáig gondolkodtam, hogy ezt a teljes verziós fandubot feldobjam-e a nagyérdemű elé, mert az igazat megvallva más terveim voltak vele, de mivel ilyen nagy érdeklődés volt a TV-s verzió után úgy éreztem, hogy nem tarthatom vissza. Szóval itt volt a "nyufi" és hagyott hátra nektek valamit:
Bleach opening 8 [Chu Bura] full version hungarian fandub
A youtube leírásban van egy mp3-as link.
Kommenteljetek ha tetszik. -
Nem biztos hogy béna lesz, de nálam ezzel még jobban elásta magát a Manglobe. :S -
Már Guilty Gearnél is furcsálltam, de itt sokkal kidolgozottabb a story :) Végre nem a szokásos: "adott a főgonosz, és vmi oknál fogva ezért kiírnak egy halálos verekedős versenyt!"
GGnél is eltértek már azért az X"re, de a kezdet ott is az volt :D -
szoval megint kapunk egy béna anime original változatot és akit érdekel az olvashatja a mangát...ez már kezd uncsi lenni...
amit irtál spoilerbe meg szép... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint azt sorsolja a gép, hogy melyik szervet szedjék ki, ha nem lett volna egyértelmű... :D
Egyébként nem tudom merre fog tovább haladni a sztori, mert 2. évad már nem nagyon lesz... Konkrétan teljesen ki lett hagyva most egy szereplő, aki később fontos szerepet játszana. -
Ha már felhoztad a gladiátor meccseket, lesz majd a DW-ben a Carnival Corpse...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A harc vesztesének mindig eltávolítják egy szervét, géppel sorsolják ki. Elég kegyetlen... -
Nem akarok semmit kihuzni belöled, csak megjegyeztem, h oké, h te baromságnak tartod, a gladiátor meccseket is biztos voltak olyanok akik baromságnak tartották :D
Sajnos az emberek szvsz manapság is élveznének egy ilyet nézni... -
Mondtam....nem kérdőjelezem meg hogy ez minek van, mert attól még érdekes és szórakoztató a sorozat....lényeg, hogy szerintem baromság ez a dolog, de ha ez a felállás akkor ez....mért akarod kihúzni belőlem??? :D
Lelouch: Szemét spoiler volt ez...szép lassan jelöltem ki és ezt kapom....de jobbis hogy nem lövöd le...:D -
Elolvastad? Még jó, hogy meggondoltam magam, és nem írtam be amit eredetileg akartam... :D -
wow mekkora spoiler... :DD -
Shiro tényleg különös... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azt inkább nem lövöm le, hogy miért...
Az OP amúgy nem rossz, ezt a részt már különösen várom... :D -
és esetleg abban a jövöben nem élvezhetik az emberek az életre menö harcot? :) -
uhm...ja...csak azóta röpke 2000 év eltelt és kicsit megváltozott a világ.... -
régebben meg a gladiátorok szorakoztatták a népet, semmi baromság nincs ebben :) -
Deaddóman vonderlándó...jó lesz ez....csak shirot nem tudom hova tenni....nem olyan mint a többi rab...olyan érzésem van mintha hallucináció lenne, de biztos nem az, hisz mindenki látja....vagy csoportos haluzás van...nemtom...olyan fura...:D
azt meg csak megjegyzem, hogy ezt az egész gyilkolós börtön vidámparkot baromságnak tartom....a halál futam is hasonló koncepcióra épült......de amíg szórakoztat, kikapcsol addig nem érdekelnek ilyenek :D