72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Készíthetik a 2. évadot más MS-kal :D -
"esélyes a MINDEN IDŐK legsikeresebb TV-s animéje címre, beelőzve az Evangeliont."
Az igen :O
Shaft asszem egy jo idöre bebiztositja magát :D -
Lemezeladáskat tekintve a Madoka ott tart, hogy még csak előrendelni lehet, de már most messze az elmúlt ÉVTIZED legsikeresebb animéje, beelőzve a Bakemonogatari-t, és esélyes a MINDEN IDŐK legsikeresebb TV-s animéje címre, beelőzve az Evangeliont. -
majd azért egy eladási számra kiváncsi leszek :)
Lasdne: persze, h elfogult, mert bejött neki, ugyanugy ahogy te elfogult vagy a Gintamával :P
Mondjuk ha megnézed a mal-os toplistát a Gintama a top10ben van :D -
elfogult-e vagy??? :D -
Én is támpontnak tartom, de ebben az esetben teljesen jogos a helyezés. -
És mi van azzal, akit teljesen hidegen hagy a MAL-toplista? Én az ilyeneket mindig csak támpontnak tartom, mert már sokszor csalódtam magasan pontozott animéban.
Persze ezzel nem a Madokát akartam blamálni, eladásokat tekintve szerintem már mindenképp az év animéja lesz. -
amugy tényleg reverse-evangelion ending lett :D
You need to go deeper! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Homura nem tudja megölni a waplurgis boszit vérzö fejjel majdnem feladja, madoka megfogja a kezét és mondja neki: Im sorry Homura... Epic cliffhanger lett volna :D -
De ez jó is, megérdemli a hype-ot. :D -
"reverse evangelion ending" :D -
too deep for you!
am kicsit talán túlhypeolt, de mindenképp mesteri. több szinten. profi munka :) -
Mi is? xD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem a legnagyobb az lett volna, ha lett volna egy hét a 11 és 12 között, mert 11végén még nagyobb cliffhanger van :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Madokára visszatérve, nekem még mindig az volt a legnagyobb cliffhanger, hogy Mami meghalt a 3. részben :) -
Lesd meg, én is ledaráltam tegnap. Nem volt rossz, de hogy év animéje volna? Vagy biztos csak túl MÉLY volt nekem :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon nagyot röhögtem...felkészül a hatalms rugásra és elnézi a távolságot és pont elé érkezik...majd elkezdi "yo" :D -
nah igen...rekord hosszuság... :D
amugy madoka számomra is az utobbi idö top1 anime-je -
Beelzebub 14: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Kanzaki Oga elé ugrott majdnem azt hittem, hogy yaoi jelenet lesz belőle, de hálistennek nem. :D -
Magyarul se jobb, AnoHana lesz és kész. :S -
jesszusf@xa...
Azt hittem, hogy a "Nem tudtam, hogy a húgom ennyire aranyos" hosszú cím, de akkor mit kezdjek azzal, hogy "Még mindig nem tudjuk annak a virágnak a nevét, amit azon a napon láttunk" ?
-
De az nem 12 részes sorozat? :D Hány 12 részes is van a TOP 10-ben? :D -
még elég sok van hátra az évből szóval ezt így kijelenteni elég felelőtlen....:D
amúgy meg Gintama köröket ver rá....:D -
Imádom ezeket a szmájlikat. 
Madoka nálam egy nagyon hosszú sor végén áll, már ami a megtekintést illeti.
-
9. már MAL-on :D -
hát most már megnézem én is csak hogy letudjam fikázni vmiért -
Puella Magi Madoka Magica: Ez kész.
Év animéje, ennyi. :) -
csak a teljesseg kedveert igy par nap forumkihagyas utan: 15eve raktam le a kozepfoku nyelvvizsgat, voltak olyan allasaim ahol mindennapos volt az angol hasznalat. Ha tehetem konyveket, filmeket stb angolul olvasok, nezek. Animeket angol felirattal nezem mert jellemzoen egy sorozatot tobb csapat is csinal, en meg kivalaszthatom melyikukre vagyok kivancsi, illetve jellemzoen az adast koveto napon mar kint van a forditas, gyakorlatilag minden sorozatot fordit valaki (sajna ebben a szezonban van olyan amire kivancsi lennek, de angolra se forditjak), illetve a legtobb magyar felirat angolbol van forditva, igy a vegeredmeny semmivel se varhato jobbnak mint az angol forditas amibol keszul. Sajnos a mostani munkahelyemen nem kell az angol, igy csak hallgatok es olvasok angolul, ami nagyon erzodik. A blog iras valamellyest javit a dolgokon, de a blog jellege miatt jelen idobol all az egesz, igy az se sokat javit az angolomon.
Hanasaku Iroha 4: ugy tunik kisse elkanyarodtunk az eddigi jellegtol, de ettol meg mindig tetszik.
Madoka: kenytelen leszek koltozeshez pakolas helyett megnezni a veget, mert ugy erzem kisse le vagyok maradva, meg mert igy nem merek nagyona spoiler tag-ekbe se belenzeni -
jhajjj.... :D -
Tiger&Bunny nem is olyan rossz.
De a helyzetek amiket feldolgoz az klisé mind. De tetszik. :)
Dog Days-et meg elkezdem NSTT-vel...
Puella US-en!^^ -
Értelemszerűen csak az nézze, aki már látta a Madoka végét. -
+ tits... XD
Meduka Meguca finale -
egyrészt nekomimi, másrészt meg szvsz a sorozat is egész jo :D -
Dog Days, why????
Én nem nézem, de azt hittem ennyi bőven elég az otakuknak... :D(kár hogy a 4chanon látott feliratos változatot nem találtam... :S :D) -
érdekes lista, de mondjuk a Nichijou 1. helye totál érthetö...összéfüggés nélküli marhaságok együtt...gondolom ez nem jön be sok embernek(mondjuk én jokat nevetek rajta) :D
A dog days-böl én 3részt láttam, az alapján böven nézhetö :)
Steins;Gate-ben sem értem, hogy lehet csalodni mikor egy játék történetét követi... :D
De pl. hol a sengoku otome? :D Én mondjuk nézem, de egyértelmüen az a leggyengébb az összes közül...vagy a Tiger&bunny amit ugyan nem nézek, de nem nagyon olvastam jokat rola... -
Azt hittem végre visszatérnek a mangás sztorihoz, mivel ott is strandos rész jött volna, de látva az előzetest itt más lesz... -
Erre a következtetésre hogy jutottál?
-
Nichijou szerintem jo. De sankakun postolt rankingokkal total folosleges foglalkozni... -
Anime fans supply a ranking of the most disappointing anime of 2011′s spring season, leaving Kyoto Animation with something to think about…
The ranking (with 2029 votes as of writing):
1. Nichijou
2. 30-sai no Hoken Taiiku
3. DOG DAYS
4. A Channel
5. Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai
6. Steins;Gate
7. Denpa Onna to Seishun Otoko
8. Henzemi
9. Hidan no Aria
10. Softenni
mikor olvastam cikk címet, na mondom itt valami nem lesz kóser...hát jól éreztem...:D az első 3 még oké (dog dayst nemtom mondjuk)...de hogy a 4-6. mit keres rajta nemtom....softennit meg nem nézem nemtom milyen....:D
-
hanasaku 4...már az előzővel kicsit más irányt vett a dolog mint az elsők után vártam volna, de még mindig jó....:D