72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Igazából én hármat láttam a listáról, és azok közül pont hogy egyiknek se NEM hal meg a végén a kedvelt szereplő, csak közben van kisebb-nagyobb dráma.

• Zomil
    van benne valami... :D

Máté: nos igen...a kosár fájdalmas tud lenni... :S
  • armageddon666
    Top 10 tearjerker anime, azaz: 10 anime amiben meghal a kedvelt szereplő a végén, azaz: The Ultimate Spoiler List.
  • IMYke2.0.0.0
    Ó, pedig úgy reménykedtem, hogy "más" okozta a bajt. Drukkoltam, hogy így legyen, tényleg.
  • Máté94
    A kosárlabda veszélyesebb, mint hinnéd.
  • IMYke2.0.0.0
    Rossz helyre dugta az egyik ujját?
  • Zomil
    micsinátá? :O
  • Ruley
    Ahogy mondtam, még forgalomban sincsen a DVD/Blu-ray, az hogy milyen sikeres lett azt nagyjából az Amazon.jp előrendelési listájának a pontozási rendszeréből próbálják megsaccolni azok akiknek ez a hobbijuk, szóval forrásként csak fórumbeegyzéseket tudnék adni amik maguk meg japán nyelvű forrásokra utalnak.

Ha minden igaz, holnap jelenik meg az első lemez, vagyis ez után egy-két héttel tudok hivatalos számokat mondani hivatalos forrással.

Egyébként arra is figyelni kell, hogy a "legtöbb lemezeladású TV-s anime" az még csak minden idők legsikeresebb animéjével sem egyenlő, egyrészt mert OVA vagy mozifilm alapú animék el tudnak érni olyan lemezeladást amit számszerűen nem fog beelőzni, másrészt meg vannak olyan shonen sorozatok is amik annyira mainsteam-ek hogy egyáltalán nem is veszik a lemezüket a mainstream nézők, de marha nézettek, főműsoridőben sugároznak nem éjjel, és így reklámbevételekből is tejelnek, pl. Bleach.

Egyébként itt egy lista az elmúlt évtized 10 000 lemez felett teljesítő TV-s animéiről, a Madoka most 80 és 100 ezer közöttire van becsülve hogy el fog helyezkedni ezen.
  • Máté94
    De már csinálgattam, csak kötéssel nehéz.
  • LasDen #44613
    ja jó....:D am néztem de nem találtam....:D
  • Máté94
    Hát, amikor megműtik az ujjam, és miután meggyógyult. :)
    Ricz oldalán fenn van, hogy ideiglenes felfüggesztettük. :)
  • LasDen #44611
    máté, 30-sai 2. rész mikor lesz??? direkt rátok várok....:D
  • Máté94
  • LasDen #44609
    "The Japanese publisher Media Factory announced on Tuesday that MM! light novel author Akinari Matsuno suddenly passed away on April 18. He then launched the first volume in his second series — MM! — in February of 2007. MM! inspired a television anime series last October, and Media Factory published the 10th volume of the unfinished light novel series last September."

O_O
  • LasDen #44608
    a listáról csak clannadot, airt és saikanot láttam....de egyedül csak a clannadnál potyogtak a könnyeim....:D
  • LeventeV
    a Supernatural animével mi lett? elég rég nem jött ki új rész.
  • zsakosfrodo2
    Angel Beats +1
    Én hiányolom a listáról még a Chrno Crusade-et is, sztem ott lenne a helye.
  • Lelouch
    Lol, Nanoha... XD
  • Zomil
    sankaku féle trollkodás... :D
    Eva...az minden csak nem siros a végén...
    inkább mindfuck az erösebb fajtábol... :D

Mondjuk én inkább oda raknám az Elfen Lied-et, meg az Angel Beats-et...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát az tény - aki azt száraz szemekkel, nem-síró-lélekkel végignézi, az nem ember :) [a szememben]
  • LeventeV
    de a második az igazi :P
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha nagyon irritálnak, akkor ne erőltesd a dolgot, mert bár erősen komolyodik majd (főleg a 2. évadban), a karakterek maradnak.
  • Seth
    Majd folytatom vmikor, csak kicsit utálom a fogyatékos karaktereket. AZ Air meg a Clannad viszont teli van velük :D
  • IMYke2.0.0.0
    Első évad is üt. Nem emlékszel?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon az elején vagy akkor.
    Az egész sztori üt, majd a végén.

A cikk hozzászólásai között: "Where's Elfen Lied?"
    Ezt a kérdést én már be sem írtam oda...
  • LeventeV
    második évadba
  • Seth
    Ez mikor következik be? 10 részt bírtam :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Clannad: The one anime that turns a grown man to cry like a little bitch."
  • IMYke2.0.0.0
    Az Evangelion-on mindeni kiakadt a Sankakun :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Top 10 tearjerker anime

1. CLANNAD
    2. AIR
    3. Evangelion
    4. Gurren Lagann
    5. Eureka Seven
    6. Fruits Basket
    7. Saikano
    8. Kanon
    9. Twin Spica
    10. Mahou Shoujo Lyrical Nanoha
  • IMYke2.0.0.0
    A Windows 7 ennél hosszabb címet is kezel...
  • Győri Devi
    [gg]_Moshi_Koko_Yakyu_no_Joshi_Manager_ga_Drucker_no_Management_o_Yondara_-_[D3AADF82].mkv
    bazdmeg troll gg nem lehetett volna Moshidora... :D
  • Zomil
    Nem mondom, h rossz volt ez a dragon crisis, de ugy érzem többet is ki lehetett volna hozni ebböl a történetböl...nah mind1 1nek elment :)
  • Zomil
    Ez a Denpa Onna hatalmas :DDDD
    Erio miközban a futon alol beszél... :D
    Meg ugy eddig az összes szereplö egy kicsit zakkant :D

Nagyon tetszik sorozat...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyedül azt nem értem, h Erio anyja miért szarik rá ennyire :S
  • Zomil
    igen...a lustaság fél egészség, szoval én szeretek nagyon egészséges lenni...

jetblack: Sora no Otoshimono és a 2. évadja a Forte kihagyhatatlan :)
  • efti
    Ehh micsoda pech...pont az Index 2 befejezo reszerol kellett nekem a 100dik bejegyzest irni? :P
  • BEAST #44586
    jah nagyon aranyos :D
  • Győri Devi
    hát elég fura... nem az amire számítottam, kicsit "seriously wtf". A főszereplő egy esztéta de ilyen megszállott módon, amiből jönnek a poénok. Igazából még nemtudom eldönteni hogy jó-e vagy sem,illetve hogy mi lesz ebből még 37 részen át, mert elég lassú volt az első két rész üteme.
  • Máté94
    Denpa Onna: Imádom amikor Erio a paplan alól dumál! :DDD
  • efti
    @Devi: ha mar Hyouge Mono-t raktal az ismerd fel a kepet... topicba. Mi a velemenyed rola? terveztem nezni, de nem nagyon jott ki hozza eleinte felirat, aozta meg hogy van is, meg nem volt alkalmam belenezni