72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Ja hogy kettős mérce?
  • Győri Devi
    holnap mész rá?
  • RelakS
    nekem is lehet, hogy a robbanásbiztos tréningre kéne készülni, de lexarom
  • IMYke2.0.0.0
    Engedd meg, hogy kollektíve sajnáljunk, hogy 30 perccel előbb kell elindulnod valahová... :)
  • BEAST #44738
    :o
  • armageddon666
    Nem érek rá.
    ---
    Tököm tele van, hogy egyetemen a vidéki kolisok segge van kinyalva és aki nem a campus mellett lakik 15-20 percre annak kb. reménytelen a részvétel akármilyen programon.
  • Malakai
    Efti. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tököm tele van, hogy minden a "koszos" Budapesten van és történik!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem én voltam. :)
  • RelakS
    ide-e valaki-e jön-e?

Amúgy ki követte el azt a Dennou Coli bannert, amit mintha csak painttel csináltak volna?
  • LasDen #44732
    ore-tachi egyre jobb bazz...a részek elején a fan service nagyon nagy...aztán maga a rész is jó...de nem gondoltam, hogy lesz valami bonyolítás erre egy ilyet betolnak...nagyon nem vágtam, hogy mivan, de a végén azér megmagyarázták (bár gondoltam rá, de nem hittem el)....érdekes lesz az biztos....:D
  • Máté94
    Azért ennyire egyértelmű ne legyen már... :)
  • Malakai
    Ano Hana 3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elég egyértelmű volt, hogy megszállotja Menmának, de azt a dolgot nem szúrtam ki, hozzáteszem nem pörgettem vissza. :) Úgytűnik megszállottsága már beteges.
  • LasDen #44729
    gosick 15...előző rész után hiányoltam hogy nem halad sehova a sorozat, de most végre valami elkezdődött...többet is foglalkozhattak volna vele mint a leviatán okosággal...:D
    és most kiderült, hogy a 2. vh lenne az ami kujoékat elválasztja...bár magát ezt a konkrét dolgot gondolom nem látjuk a távolisága miatt, de gondolom Albert Blois elleni harc lesz a végén....
    azt is sérelmeztem, hogy viktorika se halad semerre mert személyisége semmit nem változott az idővel...de úgy látszik ebben a részben minden megváltozott mert most az apró gyengesége után nem rúgott bele kujoban, hanem úgy maradt...:D

horrible megin alkotott....ore-tachiról lehagyták a feliratot...:D
  • LeventeV
    a trailer abszolút fanservice, de van egy olyan érzésem, hogy az egész ova az lesz, most arra fognak rámenni.
  • Ruley
    4.

Az is lehet, hogy olyan lesz mint a Rei, 1-2 fanservice epizóddal, meg 2-3 komollyal.

Vagy ahogy mondtam, lehet hogy csak a fanservice részére koncentráltak. Az első évadból is össze lehetne rakni egy hasonló trailert.
  • LeventeV
    elég fanservicenek néz ki a trailer alapján. hány részes lesz?
  • Ruley
    Vagy igan, csak két perccel később.

Tudod, Higurashi.
  • LeventeV
    ez mi ez? valami vicc? ebbe nem fog meghalni senki :(
  • Lelouch
    Higurashi OVA előzetes

Hát nos, valami ilyesmi várható volt...
  • Ruley
    AnoHana:

Egy másik fórumon valaki talált rá egy jó megoldást hogy mi történt: (SPOLER, az eljövendő következő epizódokra is, mert elég valószínű hogy tényleg ez lesz):

ad 1
    ad 2
    ad 3

Na ja.

• LasDen #44721
    triple...fuck yea...:D

kicsit összezavarodtam....most nyáron indul majd az usagi drop anim sorozat meg lesz majd Live Action film is a mangából???

• LasDen #44720
    hajime...
  • Malakai
    Ano Hana 3
    Fura ez, hogy többen is látják Menmát (a fiúk :D), de úgytűnik nem ugyanazt a Menmát, vagy a végén Matsuyuki csak kamuból mondta, hogy máshol látta.
    A szezonból ez köt le leginkább, na nem mintha mindent láttam volna eddig...
  • LasDen #44718
    de...majd a napokban fel is kerül a felirat....
    kíváncsi vagyok, hogy az uccsó részt kiszínesítették-e....:D
  • LeventeV
    a Samurai Girls-nek nem a napokban kellett volna megjelenjen az utolsó blu-ray volumja?
  • Győri Devi
    mameshiba
  • LeventeV
    kösz

Seth:
  • Seth
    Felirat nélkül is élvezhető
  • LasDen #44713
    gg meg az okosságai...:D bennehagyni reklámot a videóban....istenem...:D
  • Lelouch
    A rész már kint van, felirat kérdéses mikor lesz...
  • LasDen #44711
    AA mint a sorozatot....
  • LeventeV
    a HOTD ova-t ki fordítja?
  • berlinboy6329
    Héten nincs Kaiji?V csak én nem találom.
  • zsakosfrodo2
    Sarcasm?
  • Győri Devi
    de csak azért megyek hogy szarrá fikázzam XD
    köv tali conon? :D
  • armageddon666
    ideje vót má
  • Győri Devi
    Óó hogy lesz con hamarosan. Lehet elmegyek, úgysem voltam még. :D
  • PetruZ
    Astarotte no Omocha: Brutális, esténként elég megnéznem egy részt, hogy megnyomja az agyam és utána könnyen el tudjak aludni. :) Most, a 3. részben, amikor kiderült a srác, meg a földi lány valódi kapcsolata... meg amit utána leműveltek a suliban... ehh...

Ao no Exorcist: B+, milyen név az már, hogy Mephisto Pheles?! Továbbra is nagyon tetszik, bár az alapsztori kezd nagyon ismerőssé válni.

Deadman Wonderland: Kár, hogy a 2. részben a korábban már jelzett "érdekesebb" jeleneteket cenzúrázták azzal a hülye kifényesítéssel, no de majd megnézzük BD-n újra.
  • Lelouch
    Egy tengerpartos rész mi más lenne? :D