72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
valóban. mégis nagyobb értékeléseket kapott mindkettő, ami eléggé érthetetlen számomra
-
A Naruto-Bleach kettőst nem nehéz felülmúlni. :D -
belekezdtem a Ga Rei mangába a pénteken, és eddig nagyon leköt. 29 fejezetet olvastam el és jobban tetszik mint a naruto meg a bleach, bár lehet azért mert eddig nem mangáztam. el kéne kezdeni többet olvasni. -
A kövi rész lehet hogy csak baromkodás lesz, de az előzetes alapján végre visszatérnek a manga vonalához... :D Az MK5 legyőzése óta filler volt minden... -
húúú beelzebub mekkora egy szar fos idegesítő rész volt....fujj fujj...és a köv is csak baromkodás lesz....nyeh.... -
A börtön főnöke ismeri Shiro-t, az ED-ben mutatják is együtt őket. Biztos neki köszönhető, hogy szabadon járkálhat a börtönben. -
Deadman Wonderland-es hozzászólásokhoz:
Ahogy elnéztem, a 3. rész már elég korrekten követte a mangát az előző résszel ellentétben, ahol a versenyben is voltak érdekes módosulások. :S Viszont a későbbi dolgok ismeretében szerintem elég furcsán alakultak a legújabb részben az események, de így volt a mangában is úgyhogy mindegy...
Shiro: Már nem kell sokat várni, hogy választ kapjatok a kérdésekre vele kapcsolatban...
"vígjátékba illő karakterdizájn-elemek" esetleges túlzásba vitele: ez nem az a manga/anime... :] -
Engem az zavar, hogy senkisem foglalkozik azzal ,hogy mit keres ott. Még az őrök sem. -
jo ez a C...tetszik...kiváncsi vagyok mi lesz ebböl, vagy van-e vmi kapcsolat Mashu meg a csávo kecske szerü izéje között... :D
DW 02: hát érdekes, mondjuk a cenzura annyira nem vészes sztem, de ugye nem ismerem a mangát, ugyhogy az lehet véresebb :)
Mondjuk shiro nessa féle beszédstilusa csöppet zavar...de érdekel, h ki ez a csaj, az biztos, h nem sima ember, anime-knél már megtanultam, h azok a szereplök akiknek nem normális szemszine van nagy eséllyel emberfeletti képességgel birnak/nem emberek stb. :D
(mindezekhez hozzájön, h még albino is a csaj :D) -
Deadman Wonderland 3
Tetszettek ezek a vígjátékba illő karakterdizájn-elemek, meglepőek voltak az alap stílusához képest, de remélem azért nem viszik őket majd túlzásba.
[C]:
Még amikor csak az alcímét tudtuk, már akkor mondtam, hogy az a Bakuman-ból a "Money And Intelligence"-re emlékeztet. Azóta is egyre inkább emlékeztet Tsugumi Ohba stílusára, a Death Note-ra is, meg a Bakuman-ban "szerepeltetett" összes manga ötletekre is, valahogy az egészet áthatja az a fajta intelligens kreativitás. -
miböl gondolod, h mindenki skippelte? :D
én spec. meghallgattam és jo is lenne, ha nem németül énekelnének benne... :D -
A Mad Hatter karaktere miatt raktam be, de úgy látom mindenki skippelte, szóval...
hupsz véletlen rossz topicba raktam! töröld kérlek! -
engem csak shiro miatt érdekel, hogy ki a franc és mit akar....mert most kiderült róla ez-az de közelebb nem kerltünk a megoldáshoz....:D -
Na Deadman Wonderland 3?
Manga ismerete nélkül is zsír szerintem...De ha tom,h a mangája sokkal állatabb,és ez is az lehetett volna,akkor sajnálom az egészet.H nem azt kaptam,amit eredetileg kaphattam volna. :C -
[C]: Hogy lehet valami ilyen jó? :DD -
rossz topik? -
Aszongyátok medhetter?
-
mer nagy a hasonlóság a burton féle mad hatter és ez a karakter között...:D -
ropogos C 03 AA-n :P
Malakai: én eddig csak 2ben láttam, C és Ao no Exorcist :)
Mondjuk amikor a C-s mad hatter-t meglátom vmiért Jhonny Depp-ként képzelem el egy live action-ben... :D
Számomra legalábbis nagyon Depp-es ugy az egész karakter :) -
Ao no Exorcist 2 - Miért kell mostanában mindenbe berakni egy idióta bohócfigurát valamilyen főnöknek, általában cilinderrel és röhögőgörcsökkel? -
én még mindig az AA-s feliratra várok....nemtom mé...:D -
a mangához képest sajnos nem undarrated :(
mármint azt akarom mondani, h a manga sokkal jobb :D
(nem olvastam, de mindenhol ez a vélemény) -
King of Thorn: kifejezetten jó vol. jobb szórakozást el se tudtam volna képzelni ezen a felhős szombat délutánon. MAL-on szerintem egy kicsit underrated :( -
Viszont az OP után az ending is megtekinthető már, elég komoly... :D -
bázé....keresgéltem mindenfele katte ni kaizout erre most látom hogy 25-én lesz csak....pedig ápr 27-ről vút szó...:D -
Isten az égben... az kutya volt? XD -
addigis itt van ugyanez a kutyat meg a kislanyt lekapcsolva
-
sajnos az automatikus forma felismeres tavolrol sem tokeletes, eggerrel meg nem tudtam ennyire se epkezlab modon korbevagni. Ha megvagyok a koltozessel, akkor lehet atdolgozom, most hogy mar van rajztablam a gephez -
uraharáék késztettek. -
én csak a copfos kislány hiányzó körvonalán döbbentem meg egy kicsit :) -
ja, legalább a kimonókat szemügyre kéne venni
Meg azt a bizonyos Vihar Juditot, aki valószínűleg a tanárom volt az ELO-nál -
Ha nem raktad be nem is baj, mivel elírtad a nevét :D
A Paintes vicces :D -
Nem, nem vagyok az az én szopok szopjon más is típus. Például jó megoldás lenne, ha a pestieknek péntekre beteszik ezt a képzést. Csak hát az valamiért nem jó gondolom, mert különben már megvalósították volna... De egyébként jobb az, ha a helybeliekkel basznak ki a vidékiek miatt? :)
Ha értesz, akkor end.of.téma. :) Bocsi, csak már kikívánkozott. Egyébként AoiAnimén gyakran szokott lenni hír vidéki rendezvényekről, sőt. -
Ez a kerdeses darab?
4 vagy 5 kulonbozo kepbol van osszevagdosva, de valoban nem sikerult valami hu de jora. Ha tul gaz torolheto reszemrol. Ez a masik valamivel jobban sikerult, de ezt nem biztos hogy akkor beraktam.
-
a King of Thorn-hoz készült magyar felirat? -
Értelek - de azt azért sem várhatod el, hogy pont a vidéki tanulókkal basszanak ki a helybeliek miatt. -
Én eggyel. De ugye az a 30 perc mit számít, úgyhogy ugyanott vagyunk
-
Nem, csak mikor a programok nagy része éjfélkor kezd, és másnap 8ra be kéne menni, akkor azért nem elhanyagolható az a két órával kevesebb alvás (sőt, éjszakaival még szemetebb) a kolisokkal szemben.
Vagy például ott a Seniorképzés. Mikor legyen? Hmm, péntek ideális lenne, mert ott a hétvége. De neeem, mert szegény vidékieknek haza kell menniük ugye már pénteken, mert azt muszáj. :) -
Naja én legalább 1,5-2 órával indulok mindenhova. :o -
miért lenne az?
Pesten vagy? Igen.
30 perccel előbb kell elindulnod egy budapesti programra? Nagy kaland.
Próbáld meg ezt vidékről... máris nem kettős mércéről fogsz beszélni.