72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Inquisitor
    Lol. Esküszöm mikor elkezdtem nézni még nem volt "elérhető". :D

Okarin egy állat. Mindig terel vagy rájön a "telefonálhatnék" ha gebasz van. Kíváncsi leszek, mikor rakja végre össze az infókat amiket "részmunkaidős kollegina" csöpögtet neki ...
  • LasDen #45101
    minek szenvedtél vele ha HD-ben is elérhető??? :D
  • Inquisitor
    Nem bírtam ki, elkezdtem a Steins;Gate 6-ot nézni a videobb-on (whatchanimeon.com), de az ingyenes verzió öklömnyi pixelekre van kódolva és borzasztó hangminőséggel. természetesen előfizetők akár HD-ban is nézhetik ... most már azért is végigszenvedem. Úgy is meg kell majd 1x nézni magyar felirattal is. :)
  • Zomil
  • LasDen #45098
  • Zomil
    kedd... :D
  • LasDen #45096
    én nem vágom mi van....
  • armageddon666
    Ja hogy... most már nem tetszik... WTF?! Ez gecire pofátlanság!
  • Zomil
    nekem nemgond a lassuság, majd megnézem ha kész... :)
    hajrá!
  • LasDen #45093
    3-4 sor híjján kész van a 4. rész....már majdnem kész voltam, mikor menni kellett pakolni...:D estére nézhető lesz....lassú vagyok tudom, de úgy néz ki 2 sorozat (főleg, hogy 1 napon adják is őket) sok...
  • Zomil
    Van benne potenciál, de mégsem volt kihasználva, én mondjuk a többiek életére is kiváncsi lettem volna, h miért/hogyan kerültek oda és végül mi volt a megoldás arra, h eltünjenek :)
    Természetesen nálam is 10/10-es anime, csak nem értem ezt a magas helyezést mindenhol :)
    Bár lehet, h ez is pár év mulva már "alapmünek" fog számitani, mint jopár régebbi anime :)
  • IMYke2.0.0.0
    Azt meg kell hagyni, hogy az "Angel Beats" (pont a bannerje alatt írok!!!) komoly potenciállal rendelkezik.

Elég, ha csak a szereplők - előző - életének lehetséges bemutatására, vagy sorsuk alakulására gondolunk.

S valljuk meg, tényleg nagyon jó a sorozat. A zene meg überelhetetlen.
  • Zomil
    Lasden: amugy sket dance-el hogy haladsz? :)
    Csupán érdeklödés, teljesen joszándékuan :)
  • Zomil
    nem értem hogy a francba van az angel beats minden ilyen listán az elsök között...én is imádtam, meg minden, de azért nem ilyen évtized anime-je tipusu sorozat :O
  • BEAST #45088
    Érdekes :o
  • LasDen #45087
    Az évtized (2001-2010) top 50 animéje a japánok szerint:

1. Angel Beats!
    2. Bakemonogatari
    3. Clannad
    4. K-ON!
    5. Code Geass
    6. A Certain Magical Index
    7. Toradora!
    8. Haruhi
    9. Gintama
    10. A Certain Scientific Railgun
    11. Ore no Imouto
    12. Full Metal Alchemist
    13. Durarara!!
    14. Gundam Seed
    15. Mahou Shoujo Lyrical Nanoha
    16. GitS: Stand Alone Complex
    17. Darker Than Black
    18. Strike Witches
    19. Aria The Animation
    20. Working!!
    21. Eureka Seven
    22. Kamichu!
    23. Lucky Star
    24. Black Lagoon
    25. Planetes
    26. Hidamari Sketch
    27. Air
    28. Mushishi
    29. Hayate no Gotoku!
    30. Elfen Lied
    31. Sayonara Zetsubou Sensei
    32. Scried
    33. Fafner in the Azure
    34. Baccano
    35. Shakugan no Shana
    36. Bleach
    37. Gun x Sword
    38. Slam Dunk
    39. Honey and Clover
    40. Basilisk
    41. Aoi Hana
    42. Cowbop Bebop (Knockin’ on Heaven’s Door)
    43. Naruto
    44. Jewelpet Tinkle
    45. Sousei no Aquarion
    46. Bamboo Blade
    47. Inuyasha
    48. Solty Rei
    49. Zipang
    50. Sky Girls

nem kommentálnám...az első 10-t láttam mind aztán több a fekete folt mint a nem....van amit előrébb raknék van amit hátrébb...de minden esetre érdekes lista...érdekes mik fértek fel és mik maradtak ki....
  • Zomil
    nem...még mindig rájuk várok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, ez eszembe se jutott.

Akkor visszaszívom a péklapátos sztorit!

[A TL Note-os előzményeket persze nem]
  • Lelouch
  • Lelouch
    Amiket felsoroltál, azokkal szerinted hová tudnánk fordulni? :] Fansub-nál ilyen tekintetben egyszerűen el lehet érni a készítőket, és panasszal, esetleg építő jellegű kritikával élni. A megtörténteken valóban nem lehet már változtatni, a jövőbeli munkákon viszont igen...
  • IMYke2.0.0.0
    A megtörténtet - a feliratot elszabták, az élményemmel együtt - már nem tudják meg-nem-történté tenni.
    A tőlük fogadott, feleslegesen elolvasott kifakadás, rekontra meg nem érdekel.

Egy olyan közösségben adtam ki a dühömet, ahol már számtalanszor olvastam - ilyen értelemben - felesleges hozzászólásokat, hiszen megváltoztathatatlan dolgokat firtattak [animék, mangák részeinek gyengesége, mangaka betegsége, szinkron hibák, moe blob és sorolhatnám].
  • Lelouch
    Pedig több értelme lenne a fansubbereknek panaszkodni, mint nekünk.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed vagy sem: megírnám, ha érdekelne a reakciójuk. De nem érdekel.
  • Lelouch
    Akkor úgy a tiszta, ha ugyanezeket a szavakat használva megírod a véleményed az US-tagjainak is. :]
  • IMYke2.0.0.0
    Így van, ez a megoldás szépen átvágná a gordiuszi csomót - a kecske is megmaradna és a káposzta is jóllakna (direkt!).
    Én biztosan nem idegeskedném halálra magam, ha így tennének.
  • IMYke2.0.0.0
    A sorozat: Kämpfer
    S én is támogatom az ilyen karaktereket - ráadásul, amikor ez szőkeség megszólal, garantált a röhögés :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagy ívben tojok arra, hogy ennek a TLNote-nak története van - elszabja az ember kedvét egy ilyennek a megpillantása.
    Egy szívlapáttal való csókolódzás után nem tennének ilyet oda, ahol nincs, az biztos!
  • Máté94
    Nem bírtad ki? Én megvárom US-t :)
  • Zomil
    Akkor majd hátha vki tudja.... :D
  • Lelouch
    Én nem tudok semmit...
  • Zomil
    Nemtudod véletlenül az uj VN miröl fog szolni?meg a carnival phantams vagy micsoda(nemtom hogy irják) mi is lesz?
  • Lelouch
    Engem már jobban érdekelne a hollow ataraxia.
  • LeventeV
    támogatom az ötleted.
  • Zomil
    nagyon remélem h nincs igazad, mert az a legdurvább route :)
  • Lelouch
    Így is azt olvastam, hogy a körítésen kívül elég sok dolog nem fért bele a movie-ba, akkor már jobb lenne pár hosszabb OVA-ban feldolgozni, mint a Hellsing-et, persze nem olyan nagy szünetekkel egy-egy rész között... :D
  • LeventeV
    szerintem azért mert az első routeot mikor megcsinálták sorozatnak akkor a körítést is beletették, így a második routnál már kár lett volna újrakezdeni az egész sorozatot, főleg, hogy az nem folytatás volt hanem egy alternatív szál. és ha a második routeot movienak csinálták meg akkor valószínű, hogy a harmadikat is annak fogják és ha belegondolsz akkor ez észszerű is lenne.
  • Lelouch
    Szerintem amúgy a 3. route-ból már nem lesz semmi...
  • Zomil
    az UBW-nél bejött, h movie-ként csinálták meg gondolom ezért :)
  • LasDen #45064
    mert egy sorozat után movie jön a sorban....:D
  • Lelouch
    Miért pont movie?