72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Úgy látom, az Evangelion moviek után az NGE manga is más irányt vett fel így a végére, mint az alapsztori.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt most Shinji nem fordul úgy magába mint az EoE-ben, és kisegíti Asukát a fehér EVA-k ellen. :] Nekem ez a megoldás sokkal jobban bejön, de kiváncsi vagyok így hogy fognak majd alakulni az események.
Az EVA movie folytatásáról meg még mindig nincs semmi hír, de már megy a propaganda, úgyhogy remélem hamarosan lesz bejelentés is. -
Boldog születésnapot, Győri Devi! -
Győri Devi...Háppi Bőszdéj.....:D -
Bejövős szint.
-
Sasameki Koto...
-
Mert amúgy pl. a Durarara feliratuk messze nem google translate szint. -
LOL, ezt melyik sorozatnál fordították így? :D -
huhh...az a szint még nekem is fáj, pedig nem szokásom kiakadni forditásokon...
eddigi anime-s pályafutásom során is csak 1szer éreztem azt, h most kikapcsolom az egészet a francba az accult ocademy 1. feliratánál... -
Google Translate-szint.
A felállás, meghajlás, leülés náluk vigyázz, kész, rajt... csak, hogy példát említsek... -
inkább panaszkodni szoktak rájuk mint dícsérni.... -
ehh mind1...mostmár megvárom a hétfön elvileg 3-4részt kidobnak...
ha megint nem jon ki elkezdem velük :) -
Passz, én nem nézem a sorozatot. :D A KamiNomi-t nézem tőlük, de azzal nem vagyok maximálisan elégedett... :D -
és milyen minöségü? :) -
A Naruto-Senin már az 5. részig lefordította. -
Inquisitor #45208 "ellenben index 2-öt és s;g-t csak ök forditják :("
Nem tudom, de múltkor véletlenül találtam egy videoblog oldalt, ahová egy srác teszi fel az S;G epizódokat, vélhetőleg saját feliratozással ... igaz nem olyan szép fordítás, mint az ismert nagy csapatoké, de a célnak megfelel és még sem egy google translatoros szemét. Mikor utoljára néztem a harmadik részig volt fent, míg az egyik fordító csapat akkor még keményen az elsővel volt kész meg azóta is. Az egyetlen bajom, hogy elérhetőséget nem leltem hozzá ... -
Ez csak példa volt... Arra gondoltam, akik még soha az életben nem fordítottak. -
persze jókat csinálnak, de az egyre nagyobb tagszám miatt azért hígul is a dolog....meg jönnek-mennek a tagok is és ezáltal növekszik az elmaradás is.....
lényeg, hogy vannak ott érdekes dolgok :D a honlapjukról nem is beszélve.... -
Aegisubot okolni?
Vannak munkafolyamatot lassító butaságai, de egy elég korrekt progi.
De akár úgy általában eszközt okolni?
Lassúak, ennyi, nem kell kifogás, van ilyen, gondolom jó subokat csinálnak (nem tudom, mert még nem láttam semmit tőlük). :) -
DW 5. részbe belepillantottam. Először is kár a cenzúráért, de most tényleg érthető a dolog... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mostmár az animéban is nyilvánvalóvá vált, hogy kicsoda is Shiro valójában... :)
Viszont úgy néz ki, Azami után 2 újabb későbbi fontos szereplő ki lesz hagyva, mert egyrészt már ebben a részben be kellett volna hozni őket, másrészt meg ugyanúgy nincs semmi infó róluk, mint Azamiról. :S Na mindegy, legalább Ganta szomszédjai közül Minatsuki biztos lesz. :D -
Mi köze van ennek az Aegisub-hoz??? -
mi bajod aegisubbal...??? teljesen jó....:D -
Csak szerintem ez olyan, hogy aki még életében nem látott Aegisub-ot, az ne merjen egy szót szólni se, hogy lassúak. :) -
"Így szembelógó haj jöhet ezerrel :)" = elviselhető? :D
-
Na, ilyet se láttam még, hogy egy UFO-ütközés (megérintés) után változzék meg valakinek a neme :)
-
A "Kämpfer"-mellékszereplős-fajtát elviselem [gyakorlatilag féloldalasan takarta a lány arcát. -
Ennyire utálom.
-
én pontozással várni szoktam a végéig....egyedül Giant Killing volt, amit menet közbe pontoztam...:D -
Nekem is ez a halálom, az IQ-bajnok Kujo, amúgy nagyon 10 pontos anime lenne ez a Gosick (így nálam csak 9 :) ).
-
Ennyire tetszik ez a szembelógó hajtípus? :D -
ore-tachi egyre inkább a szezon meglepetése....sima ecchit vártam, de nagyon túltesznek ezen és egyre érdekesebb lesz a történet és emellett a fan-sercivet is tökéletesen adagolják minden részben.....:D -
Jajjjj, ez a szembelógás....
Kashimashi - 01x01
-
Az animany vezetője elvállalta a Toriko folytatását is, aztán azzal se halad. A SNO: Forte se mostanában lesz befejezve. -
Már nem azért, de ha valaki elvállal valamit amit a közösségért tesz és nem a saját szorakozására, akkor igenis elvárhato, h tájékoztasson az állapotárol...most nem arrol van szo, h mennyi idö alatt készül el 1 felirat...de azért az elég tulzás lenne, ha elküldene a picsába, mert érdekel, mikor készül el egy olyan dolog amit ö elvállalt, h nekünk megcsinálja...mondjuk forditani nem forditottam még, de közösségért tettem dolgokat...és elég nagy bunkoság, ha vki nem tájékoztatja az embereket, h hogyan áll az a dolog amit elvállalt, h megcsinál...
Szerencsére az US mindig tájékoztat minket...az meg, h itt irogatom, h milyen lassuak...tudom ez van, de attol még zavar...nem a honlapjukra irtam be, h demostazonnal akarom(nem is tennék ilyet)...csupán itt emlitettem meg...
Mondjuk felhozhatnám ellenpéldának az animany-t...kb. havonta változtatják a véleményüket...hol befejeznek mindent, mert épp semmihez nincs kedvük, hol beleolvadnak valakibe, hol meg folytatják a dolgokat...szvsz ez csöppet meg már irritálo...most is lassan 2honapja semmi hir nincs roluk...pedig jo lenne tudni, h a Forte-t befejezik-e :S
A csapat vezetöjének hozzáállására meg nem is mondanék semmit... -
Á, én magán ember vagyok. :D
De, miért ne védjem őket? Mindenkinek megvan a maga dolga, baja örüljön, hogy ad életjelet és nem küld el a picsába. :) -
de ez egy anime, szoval nem érdekel, h nézne ki a valoságban... :D -
Meme 40 évesen nem biztos hogy olyan jól néz ki mint ahogy rajzolva van... -
Ismerd fel képeket is olyan ütemben rak, mint US a feliratokat kihozza? :P -
annyi tagjuk van hogy még elképzelhetőnek is tartom....:D -
Lehet, hogy us-tag?
-
érdekes máté, hogy mindig véded az US-t ha valaki szóváteszi, hogy lassúak...:D