72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"tökös"
"lányokat is pofánver"
:\ -
animecalendar szerint vasárnap este tízkor megy, vagyis az átlagosnál valamivel tényleg korábban, de azért nem annyira. -
Akkor jöhet a nagyobb logó, a más színű fejléc... :D -
igazabol nem terveztem, de egy masik topicban elb....rontottam egy linket es ki akartam javitani, ugyhogy vegul csak tamogattam kicsit az SGt -
Te ezt mutattad: klikk
Ez pedig ugye a "Darker Than Black"-ben van, és "Somie" :)
De ezek a filmcímek is megérnek egy misét :)))
Futari Ecchi 01x01
-
"edit: leesett..."
látom valaki megteheti hogy már vip legyen XD -
És a SENYO, amit korábban mutattam? :D -
ez a hanasaku iroha japánba főmüsör időbe megy, hogy ilyenkor kerül fel???? -
nemtom nekem tetszik Touma karaktere...nem az a tipikus állandoan siros fajta...ö legalább tökös hös aki akár lányokat is pofánver ha kell... :D -
SOMY?
edit: leesett... -
A "SOMY" jobban tetszett :))))
Darker Than Black - 01x01 - [opening nélkül: 08:46]
-
Toumának azért legalább vannak mindig jó pillanatai, Indexnek meg semmi... -
tiltakozom, Index max bosszanto, Touma a legrosszabb karakter az onfelaldozas maniajaval -
Index az Index legrosszabb karaktere. :D Még jó, hogy nem ő a tényleges főszereplő. -
és még harap is... :D -
ez az Index olyan mint egy állat...mindig figyelni kell rá, mert ha egy pillanatra szem elől téveszted elkoborol meg felfordulást csinál....stresszes dolog vigyázni rá.....és még idióta is...:D
Index II 3. része után vontam le ezt a konklúziót...:D -
Ahogy olvasom az infókat, nem az, de nem lett volna rossz ötlet. :P
-
lol az mekkora lenne... :D -
nálam sincs gond :S -
A Hidan no Aria 6-ban Kinji azt motyogja magában, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kettős személyisége nem pszichikai reakció, hanem öröklött képesség. Van itt már annyiféle 4. generációs karakter, valahogy már hiányzott, hogy ő nem az. Vajon Jekyll/Hyde-leszármazott lesz belőle?
-
Nincs mit.
-
Thx. -
Coalgirls. -
Shikiből van már BDRip? Kitől? -
Így van.
-
Mármint magyar feliratkészítők oldalára? :D -
Ja... ilyen helyekre én nem járok. 
-
én az Uraharashopra gondoltam....ami nekem ilyen....
-
Szerintem nem erre gondolt... :D -
Nálam is tökéletes:
-
Nálam nincs semmi probléma. -
aki jár US-re....csak nekem rossz az oldal??? fehér háttér...balra tolódva minden és elég követhetetlen, hogy mi mi csoda.... -
Sikerült eddigi életem legszarabb animéjét megnéznem, tegnap este.
Chivas 1-2-3 (Sorcerer on the Rocks).
Nem az tette nagyon rosszá a szememben, hogy 1999-es OVÁról van szó. 4/10
-
Jah.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg az is tetszett, hogy maga a tény hogy lánnyal harcol, külön fel sem merült. Az átlagos shonen főhős azt is másodpercenként hússzor elmondta volna, hogy ez így mennyire nem lovagias.
Talán Gantán kívül csak még Touma szokott ilyen gyorsan kapni az alkalmon, hogy behorpassza az arcukat, amikor úgy dönt hogy nem ért egyet az ideológiai monológjukkal. -
télleg jó rész volt....hummingbird meggalydulása meg valahol érthető...
ganta most kap egy plusz pontot....
[spoiler]aszittem hogy miután rájön, hogy átkúrták majd elkezd magyarázni meg értetlenkedni, hogy ez hogy lehetett meg csak azér se harcolni, erre jól pofán kúrta a csajt, hogy hogy merészel ilyet...:D
azon jót nevettem, ahogy a végén bemutatott mindenkinek...:D
-
Szerintem biztos lesz még, bár nem a közeljövőben. -
tudom hogy van a junikorn...de azon túl lesz-e majd még a jövőben valami...:D inkább csak költői kérdés...nem kell rá válaszolni...... -
Új Gundam sorozat? Most is van, az Unicorn... Vagy mire gondolsz?
-
Deadman Wonderland 6. rész
A módosulásokon úgy látszik jobb, ha már inkább nem akadok fent... :D Ha félreteszem a mangás szemellenzőt, akkor egész jó epizód volt, a mangában ez az egyik kedvenc részem a mai napig... :D -
Gándámü F91 megnézve....az elején szinte leesett az állam...pörögtek az események és én meg csak szájtátva néztem....aztán ahogy szép lassan kibontakozott a történet kicsit csitultak a dolgok, de teljesen jó volt....a végén Seabook meg tesója kicsit lelkiztek, hogy milyen szar a háború meg az ő hibája meg blabla, az nem igazán illett bele a dologba, de elfért...aztán a végén ha nem is egy 00 szerű hatalmas ramazurit csaptak, de tisztességes harcolás vút...
volt egy rész, ahol a zene nagyon hasonlított a birodalmi indulóra, azon jót derültem...:D
a remasterelés pedig nagyon jóra sikeredett...bár néhol furcsa volt a kép, de nem volt vészes.....meg volt 1-2 nagyon csúnya karakter...:D
Összegezve egy kellemes kis film volt...kicsit sajnálom, hogy nem lett folytatása mert a végén még utaltak is rá, de úgy látszik nem voltak vevőkrá az emberek....
mellesleg kíváncsi vagyok lesz-e majd új gundam sorozat....:D