72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #45504
    Hátőő, kb ettől a szezontól. :DD

Dog Days, Ao no Exorcist, Hidan no Aria, Astarotte's Toy, Deadman Wonderland. Ezekbe kezdtem bele, mert már nagyon nem volt olyan ami érdekelt volna a ptw listámról. De nem jó ez így, le kell szoknom erről amíg még tehetem. :P

pontosabban akció témában nem volt több, de hegyekben áll a romcom... többek közt a Kimi ni todoke-be sem kezdtem bele igazán :D
  • LasDen #45503
    mióta nézel te futó sorozatokat??? :D
  • BEAST #45502
    Én az előző rész után valami akcióra számítottam. Jöhetne már valami nagyobb kihívás a sátánporontynak. Amúgy nem volt rossz. :)
  • LasDen #45501
    jah nekem is tetszett....az első 2 részen sikerült átverekedni magam, azok nem voltak túl jók, de aztán sokat javult a sorozat....nekem tetszik...:D
  • Inquisitor
    Kék Örödgüző megint jó volt. Kicsit lazább rész volt talán, de tetszett.
    Csajkommandón meg behaltam. Meg végre kiderült, hogy a zseni öcsike is fél valamitől :D
  • Zomil
    :DDDDDDDDDDDD
  • LasDen #45498
    1. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban minden apáca ilyen jól néz ki
    2. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban az apácák ilyen lengén öltöznek
    3. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban minden apáca őrült...

• RelakS
    nna, az meg negyedév vége, és lehet, hogy sok lesz a túlóra, meg a hajszolás (utóbbi így is sok, de az már más téma)
  • BEAST #45496
    Egyszer majd elnézek én is, de most nem igazán alkalmas :)
  • Zomil
    nemtom mikor lesz a következö de mostmár mennem kell nekem is... :)
  • LasDen #45494
    nekem 120 km-t utazni is kell meg a városban...:D
  • armageddon666
    júni 9től érek rá.
    júni 22 kiesik.
  • armageddon666
    7-10k ?????????????
  • LasDen #45491
    ha ketten lennénk csak akkor inkább visszakozom és megvárom, míg többen összegyűlünk....
    ne értsd félre nem miattad.....takarékossági okai vannak....mert 1 ember miatt nem akarok 7-10 000 forintot kiadni aztán néhány héttel később újra....
  • efti
    ugy tunik ezek szerint Lasdennel sorozunk egyet nemhivatalosan ketten?

Azert junius vegen tartsunk rendes osszeroffenest, ha jol sejtem a vizsgaidoszak a vizsgazosoknak addigra veget er, nem?
  • armageddon666
    Hmmm, holnapután bukok egy vizsgát, van másfél napom felkészülni egy másikra, aztán kevesebb mint egy hetem Legendás Orosz Lászlóra. Szerintem nem jó a péntek :D (am mindenből van pót, de mégis...)
  • efti
    egyik sem hangzik epp tul biztonsagosnak :)
  • RelakS
    nem robbanTás biztonság, hanem robbanás biztonság :D
    Nem mindegy, hogy robbantasz, és húzódj fedezékbe, vagy olajfinomítóban ne gyújts rá :)
  • Zomil
    de azt irtam, de a lustaság néha feljebb kerekedik... :D
    ne keress benne logikát...majd elolvasom vmikor, mert igazábol érdekel :D
  • Lelouch
    Nem azt írtad anno, hogy nem zavarnak a spoilerek? :D
  • Zomil
    azt már nem akarom :D
    bár lehet már olvastam régebben...mind1...egyelöre US-re várok(hahaha) :D
  • Lelouch
    Olvasd el a leírást, és meglátod miért raktam spoilerbe.
  • Zomil
    micsoda spoiler... :D
    hogy olvastál egy leirást... :D
  • Ruley
    Vagy az hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végig a legjelentéktelenebbnek tűnő látogató az igazi beépített, klasszikus tündérmese módra: szerencséd hogy öreganyádnak szólítottál, jótett helyébe jót várj, stb.

Minden esetre nagyon felpörgött erre a részre, már azt hinné az ember hogy évad-végi tetőpont van. Mindenki rohan, ED zenébe lógó zárójelenet, epikus.
  • efti
    robbantani nem biztonsagos :)

Hanasaku Iroha 8:
    szerintem az lesz a szal vege, hogy kiderul, hogy tobb beepitett latogato is van es mivel nem kiveteleznek senkivel ezert jo pontokat kapnak
  • RelakS
    kéne készülni robbanásbiztonság technikára :D

Szart sem tudok, és hó végén vizsga
  • Lelouch
    Nekem amúgy nincs különösebb bajom Toumával, csak azt nem szeretem, mikor elkezd moralizálni... :D
    Major LN-spoiler:
    Eléggé le is hangolt, amikor MAL-on olvastam a New Testament leírását.
  • LasDen #45477
    nem is azt mondtam hogy nálad, csak mondtam, hogy akkor kellene....mer nekem 19.30-kor van utoljára busom haza...
  • efti
    regebben ment volna, de ide kerepesre annyira nem javasolm...meg itt aztan nem is egyedul elek... Szombat kora delutan?
  • LasDen #45475
    na mondjuk nekem akkor szállás is kell másnapig...:D
  • efti
    Pentek 7 ora? Kinek menne?
  • LasDen #45473
    én mennék ha mostanába lönne...

mellesleg lehet nekem is logót kéne újítani...:D
  • efti
    Koszonom szepen :)

Ha josz topic talira es persze ha lesz is, mert ugy tunik nem nagy ra a jelentkezes, akkor a dij termeszetesen jar
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a képek neked mentek :)
  • IMYke2.0.0.0
    Fejből idéztem, nem tudom mekkora a VIP-méret:

és a 2.:

• Zomil
    nah igen, de nem is mondtam, h azért tökös mert lányokat is pofán ver... :D
    szimplán tökös...meg ugye az apácákat se kimélte...de azok meg is érdemelték... :D
  • Lelouch
    Attól még nem tökös dolog lányokat pofán verni. :D
  • Zomil
    hát nemtom, de sztem te se nézted volna el amiket az apácák csináltak... :)
  • efti
    logot mar probaltam masikat csinalni, de nem igazan sikerult ertelmezhetove tenni ekkora meretben, maradt a jolbevalt.. De ha valaki osszedob egy bakumanos logot az a kovetkezo topic talalkozon vendegem egy tetszoleges italra :)
  • Lelouch
    Az Index-ben senki se kíméli a lányokat.