72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hátőő, kb ettől a szezontól. :DD
Dog Days, Ao no Exorcist, Hidan no Aria, Astarotte's Toy, Deadman Wonderland. Ezekbe kezdtem bele, mert már nagyon nem volt olyan ami érdekelt volna a ptw listámról. De nem jó ez így, le kell szoknom erről amíg még tehetem. :P
pontosabban akció témában nem volt több, de hegyekben áll a romcom... többek közt a Kimi ni todoke-be sem kezdtem bele igazán :D -
mióta nézel te futó sorozatokat??? :D -
Én az előző rész után valami akcióra számítottam. Jöhetne már valami nagyobb kihívás a sátánporontynak. Amúgy nem volt rossz. :) -
jah nekem is tetszett....az első 2 részen sikerült átverekedni magam, azok nem voltak túl jók, de aztán sokat javult a sorozat....nekem tetszik...:D -
Inquisitor #45500 Kék Örödgüző megint jó volt. Kicsit lazább rész volt talán, de tetszett.
Csajkommandón meg behaltam. Meg végre kiderült, hogy a zseni öcsike is fél valamitől :D -
:DDDDDDDDDDDD -
1. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban minden apáca ilyen jól néz ki
2. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban az apácák ilyen lengén öltöznek
3. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban minden apáca őrült...
-
nna, az meg negyedév vége, és lehet, hogy sok lesz a túlóra, meg a hajszolás (utóbbi így is sok, de az már más téma) -
Egyszer majd elnézek én is, de most nem igazán alkalmas :) -
nemtom mikor lesz a következö de mostmár mennem kell nekem is... :) -
nekem 120 km-t utazni is kell meg a városban...:D -
júni 9től érek rá.
júni 22 kiesik. -
7-10k ????????????? -
ha ketten lennénk csak akkor inkább visszakozom és megvárom, míg többen összegyűlünk....
ne értsd félre nem miattad.....takarékossági okai vannak....mert 1 ember miatt nem akarok 7-10 000 forintot kiadni aztán néhány héttel később újra.... -
ugy tunik ezek szerint Lasdennel sorozunk egyet nemhivatalosan ketten?
Azert junius vegen tartsunk rendes osszeroffenest, ha jol sejtem a vizsgaidoszak a vizsgazosoknak addigra veget er, nem? -
Hmmm, holnapután bukok egy vizsgát, van másfél napom felkészülni egy másikra, aztán kevesebb mint egy hetem Legendás Orosz Lászlóra. Szerintem nem jó a péntek :D (am mindenből van pót, de mégis...) -
egyik sem hangzik epp tul biztonsagosnak :) -
nem robbanTás biztonság, hanem robbanás biztonság :D
Nem mindegy, hogy robbantasz, és húzódj fedezékbe, vagy olajfinomítóban ne gyújts rá :) -
de azt irtam, de a lustaság néha feljebb kerekedik... :D
ne keress benne logikát...majd elolvasom vmikor, mert igazábol érdekel :D -
Nem azt írtad anno, hogy nem zavarnak a spoilerek? :D -
azt már nem akarom :D
bár lehet már olvastam régebben...mind1...egyelöre US-re várok(hahaha) :D -
Olvasd el a leírást, és meglátod miért raktam spoilerbe. -
micsoda spoiler... :D
hogy olvastál egy leirást... :D -
Vagy az hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végig a legjelentéktelenebbnek tűnő látogató az igazi beépített, klasszikus tündérmese módra: szerencséd hogy öreganyádnak szólítottál, jótett helyébe jót várj, stb.
Minden esetre nagyon felpörgött erre a részre, már azt hinné az ember hogy évad-végi tetőpont van. Mindenki rohan, ED zenébe lógó zárójelenet, epikus. -
robbantani nem biztonsagos :)
Hanasaku Iroha 8:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem az lesz a szal vege, hogy kiderul, hogy tobb beepitett latogato is van es mivel nem kiveteleznek senkivel ezert jo pontokat kapnak -
kéne készülni robbanásbiztonság technikára :D
Szart sem tudok, és hó végén vizsga
-
Nekem amúgy nincs különösebb bajom Toumával, csak azt nem szeretem, mikor elkezd moralizálni... :D
Major LN-spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eléggé le is hangolt, amikor MAL-on olvastam a New Testament leírását. -
nem is azt mondtam hogy nálad, csak mondtam, hogy akkor kellene....mer nekem 19.30-kor van utoljára busom haza... -
regebben ment volna, de ide kerepesre annyira nem javasolm...meg itt aztan nem is egyedul elek... Szombat kora delutan? -
na mondjuk nekem akkor szállás is kell másnapig...:D -
Pentek 7 ora? Kinek menne? -
én mennék ha mostanába lönne...
mellesleg lehet nekem is logót kéne újítani...:D -
Koszonom szepen :)
Ha josz topic talira es persze ha lesz is, mert ugy tunik nem nagy ra a jelentkezes, akkor a dij termeszetesen jar -
Ja, a képek neked mentek :)
-
Fejből idéztem, nem tudom mekkora a VIP-méret:
és a 2.:
-
nah igen, de nem is mondtam, h azért tökös mert lányokat is pofán ver... :D
szimplán tökös...meg ugye az apácákat se kimélte...de azok meg is érdemelték... :D -
Attól még nem tökös dolog lányokat pofán verni. :D -
hát nemtom, de sztem te se nézted volna el amiket az apácák csináltak... :) -
logot mar probaltam masikat csinalni, de nem igazan sikerult ertelmezhetove tenni ekkora meretben, maradt a jolbevalt.. De ha valaki osszedob egy bakumanos logot az a kovetkezo topic talalkozon vendegem egy tetszoleges italra :) -
Az Index-ben senki se kíméli a lányokat.