72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Jó, te nem. Én nagyon. :)

Számomra a DW már nem az, aminek indult és vártam. Ennek ellenére még 8/10, de a korábban írt engem bosszantó dolgok miatt még akár rage-drop is lehet belőle...
  • Lelouch
    Még mindig nem érzem Dragon Ball-paródiának.
  • PetruZ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Kétharmad részen át tartó ostoba duma harc közben.
    - Ooda-vissza "váltós" csajszi, miközben folyamatos a pofázás, hogy "mármindjártmost jól kinyírlak, meg leszeletellek". Korábban meg Ganta észre sem veszi, mennyire kilóg a lóláb vele. Virágokkal zsúfolt szoba a G-block közepén? Szabadon járkáló Gluttony-ripoff? Drámai vallomás után azonnal "szökjünk meg"-effekt?
    - A bátyuska foglyul ejtése, összekötve kábé negyedóra ál-drámai mantrával és hülye flashback-ekkel.
    - És a végén Ganta szövege az egyik legostobább és legelcsépeltebb sablon, amit valaha hallottam, a f*sz headbutt-tal együtt.

• LeWyTy
    De az mér van hogyha beírom a YouTube ba hogy trance akkor a találatok legalább felén minimum anime kép van?
    Ez meg jó
  • Lelouch
    Oké, de a manga szerint nem volt már idegen Ganta Minatsuki számára, így én nem kezdtem el gyanakodni még semmi komolyabb dologra... :D De a te szempontodból nézve érthető a dolog.

Amúgy számomra az az igazi rejtély, hogy Minatsuki hogy öltözködik azokkal a láncokkal a kezén? :D Nem lehet egyszerű...
  • Malakai
    Szerintem ennyire telepakolni a szobát már nem a normális kategória és már akkor is így láttam mielőtt az anyukáról tudtunk volna, persze egyedül önmagában ez még nem egy szadista pszichót vizionál. :) Meg ahogy írtam, így egyből mutatni a sebeit és traumáról beszélni egy idegennel meg aztán főleg fura, igazából akkor lett igazán gyanús és ugrott be, hogy ő lehet az az OP-ból.
    Nade mostmár csak magamat ismételgetem. :)
  • Lelouch
    Ganta is egy nyámnyila alak, mégis sikerült legyőznie Crow-ot, aki azért elég nagyágyúnak számít a DW-ben... :D Most egy gyámoltalan kislánynak is összejöhetett ugyanilyen győzelem párszor... :D 2-3 győzelemből meg már össze lehet hozni egy ilyen virágokkal teli szobát... Azt meg nem feltétlenül tartanám megrögzöttnek, hogy valaki ennyire szereti a virágokat. Az animéban lehet erre utal az anyuka virágmentő akciója a flashbackben, de a mangában Minatsuki anyja csak simán elmenekült. A sebhelymutogatás meg trauma kibeszélés ezután bőven belefér... :D Bár ez is kimaradt természetesen az animéből... Mint ahogy az első találkozása Gantával, amikor még másik 3 deadman társaságában elment szomszédlátogatóba bemutatkozni. Ott is ugyanolyan szende volt, pedig akkor még Crow büntetőjátéka se ment le, azaz nem volt oka színészkedni... Engem simán meggyőzött. :D Ilyen durva személyiségváltozásra legalábbis egyáltalán nem számítottam... :D
  • Malakai
    Szerintem eleve is gyanús volt, na de mindegy, leírtam szerintem miért. :)
    Ja és nekem eddig úgy tűnt, hogy Ganta egyedi eset azzal, hogy a Red Man így átadta neki a képességet. Én spec arra számítok, hogy lesz 1-2 eset (Shiro, esetleg a Red Man?) akik kísérletezés folytán kapták a többieknek meg természetesen (Red Hole vagy mijaszösz incidens okán) alakult ki és mindegyikben közös lesz az agresszivitás, némi pszichózis, ami feltétele is, hogy létrejöjjön bennük a képesség. De ez csak ami nekem ezalapján lejött, lehet elsiklottam valami felett, meg nem olvastam se mangát, nem néztem utána se a sztorinak.
  • BEAST #45536
    Ezeket szerintem már csak te magyarázod bele. :p Ganta is ártatlan mégis oda került. Teljesen hihető, hogy vannak mások is akik valamilyen különleges tulajdonságuk miatt hasonló helyzetbe kerültek.
    Szerintem jól játszotta a kis ártatlant a lány. :)
  • Malakai
    Ha hihetőbbé csinálják, akkor se hiszem el, felismertem az OP-ból, ahogy írtam.
    Ha új lenne a blokkban, azt nem felejtették volna el a tudtunkra adni, viszont ha nem az és volt már harca akkor valószinűtlen a viselkedése.
    Meg voltak egyebek, de az már lehet csak belelátom, minthogy Gantának nem esik le, hogy a szoba nem szépen dekorált, hanem megrögzötten telepakolt. Ráadásul honnan van neki ennyi cucca a szobában? Azt jelenti, hogy sok kesse van, vagyis nyert már pár harcot vélhetőleg. Vagy az, hogy egyből az elméletileg traumatikus multját megosztja, közben pedig levetkőzik, mutogatni a sebeit, aha.
  • Lelouch
    Én a mangában totál elhittem, csak a menekülős jelenetnél kezdtem el sejteni, hogy valami nem oké. :D Bár ott nem ott találkoztak először, mint az animéban, így elég csalóka lehet... Amúgy kiváncsi lennék, hogy te miből jöttél rá az átverésre... :D
  • Malakai
    Deadman Wonderland 6
    A csajszi játékát ki hiszi el itt? Még akkor se, ha nem lenne ott az openingben azzal a fejjel. :)

Ao no Exorcist 6 - Jópofa MoW és végre Yukio is kimozdul egy pillanatra a csodafiú pozícióból. :) Csak kár, hogy ez is megmarad tucatsorozatnak.
  • Lelouch
    Dragon Ball-paródia? Részleteznéd? :D
  • PetruZ
    Sztem nagyon rossz rész volt (DW6), átment valami Dragonball-paródiába az egész, Ganta meg nem csak picsog, hanem idióta is. :(
  • armageddon666
    Ááááh ez a preview :D Kíváncsi vagyok hány részes lesz. Szeretném egyben megnézni :S
  • Lelouch
    Jah, akkor mindegy. :D Azért kösz.
  • armageddon666
    A szöveg más... és hanyadik részeknek :D
    Pl. a harmada az kb. 1-az-1-ben a Shiroyasha Koutan :D Mondjuk utána más a szöveg.
  • Lelouch
    Hanyadik résznek felel meg? Mert most kezdtem el folytatni a 29. résztől, és azért HD-ban csak jobb nézni amit lehet... :D
  • armageddon666
    De HD az a recap!! :D
  • LasDen #45525
    gintama szemét mód már most recapot nyomott...bár jó volt attól még...:D viszont jövő héten kezdődik a Kabukicho arc.....jó lesz ez :D
  • Lelouch
    Azért azt nem mondanám, hogy végigsírta a részeket... :D Amúgy meg teljesen érthető a viselkedése, 14 évesen engem is megviselnének ezek a dolgok.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. :)
  • LasDen #45522
    köszöntem...:D
  • Zomil
    lol... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj a PSD: Speedyshare
  • Zomil
    ha megnézed a linkbe is igy raktam én ugy gondoltam amikor ide sg-re flash tag-ek közé berakod :)

Lelouch: hát eddig kb. az összes részt... :D
  • armageddon666

Höhöhö
  • LasDen #45517
    nem kellett volna...tudok én magamnak csinálni ha kell...:D de ha már van, akkor a gintamasat vinném....:D
  • armageddon666
    Nem csak a Sony. Gintamás jelenetek is alig találni, az meg TV Tokyo asszem :)
  • Inquisitor
    Na, ezt elég gyorsan törölték. Úgy látom a Sony nagyon aktív ezügyben mostanság :(
    Nem lenne gáz, ha itthon azt a sok cuccot be is mutattnák.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek csak lowpoly minták. Ha kellenek, PS-sel megcsinálom.
  • IMYke2.0.0.0
    Code Geass:

Gintama:

• Lelouch
    Mikor sírta végig?
  • IMYke2.0.0.0
    Így kell:

A saját Noeton-remix-videómmal mutattam
  • Zomil
    egy vicces jelenet a hidan no aria 6. részéböl(vagyis spoileres aki ugy gondolja)
    csak ez a 15-20másodperc a lényeg... :D
    Ezt a jelenetet vagy 10szer megnéztem annyira tetszet... :D
    itt

aki tudja, h kell ide beszurni ugy, h ne kezdje az elejéröl, hanem x idötöl, ne tartsa magában :)
  • Zomil
    Deadman wonderland 06: egész jo rész volt és ganta most legalább nem végig sirta az egész részt... :D
  • LasDen #45508
    végre vége ennek az apáca shownak mer már nagyon elegem volt a bamba képükből....
    kurva jó lenne ez az index csak kurva idegesítőek tudnak lenni a karakterek, így csak jó....vagy nemtom...:D
  • Zomil
    Siii 06: jo is lett volna a rész...ha a harcot végig mutatják....de persze a rizsa fontosabb, mint a harc...meh...

Aria 06: nagyon tetszik az op még mindig :)
    omg mennyi leszármazott van itt...rátaláltam egy aria wiki-re....
    mass spoiler...vagy nem is tudom mi...
    jesszusom lesz itt még Jeanne d'Arc leszármazott is.....neeee...most nézem, h a tanár aki az elején magyarázott meg dracula leszármoazottja...lol...
    ha ez még nem elég a sniperes csaj dzsingisz kán leszármazottja...

akit érdekel itt a wiki...
    uristen az a jelenet amikor kihuzza Kinji a bugyis fiokot...hát leestem a székröl a jelenet alá betolt zenétöl... :D
    sztem jo rész volt, egyre jobban tetszik a sorozat részröl-részre
    OP/ED zenék meg iszonyat jok :)
  • BEAST #45506
    SEED előtti Gundamok annyira nem érdekelnek, de lehet egyszer rá leszek kényszeredve. :D Amúgy biztos nem láttam mindent, de MAL keresés alapján semmit sem találtam ami hirtelen érdekelt volna.
  • LasDen #45505
    nehogy má ne legyen semmilyen akció sorozat....??? annyit nem láthattá...nézzé gundamot..:D