72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jó, te nem. Én nagyon. :)
Számomra a DW már nem az, aminek indult és vártam. Ennek ellenére még 8/10, de a korábban írt engem bosszantó dolgok miatt még akár rage-drop is lehet belőle...
-
Még mindig nem érzem Dragon Ball-paródiának. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Kétharmad részen át tartó ostoba duma harc közben.
- Ooda-vissza "váltós" csajszi, miközben folyamatos a pofázás, hogy "mármindjártmost jól kinyírlak, meg leszeletellek". Korábban meg Ganta észre sem veszi, mennyire kilóg a lóláb vele. Virágokkal zsúfolt szoba a G-block közepén? Szabadon járkáló Gluttony-ripoff? Drámai vallomás után azonnal "szökjünk meg"-effekt?
- A bátyuska foglyul ejtése, összekötve kábé negyedóra ál-drámai mantrával és hülye flashback-ekkel.
- És a végén Ganta szövege az egyik legostobább és legelcsépeltebb sablon, amit valaha hallottam, a f*sz headbutt-tal együtt.
-
De az mér van hogyha beírom a YouTube ba hogy trance akkor a találatok legalább felén minimum anime kép van?
Ez meg jó
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, de a manga szerint nem volt már idegen Ganta Minatsuki számára, így én nem kezdtem el gyanakodni még semmi komolyabb dologra... :D De a te szempontodból nézve érthető a dolog.
Amúgy számomra az az igazi rejtély, hogy Minatsuki hogy öltözködik azokkal a láncokkal a kezén? :D Nem lehet egyszerű... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nade mostmár csak magamat ismételgetem. :)Szerintem ennyire telepakolni a szobát már nem a normális kategória és már akkor is így láttam mielőtt az anyukáról tudtunk volna, persze egyedül önmagában ez még nem egy szadista pszichót vizionál. :) Meg ahogy írtam, így egyből mutatni a sebeit és traumáról beszélni egy idegennel meg aztán főleg fura, igazából akkor lett igazán gyanús és ugrott be, hogy ő lehet az az OP-ból. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ganta is egy nyámnyila alak, mégis sikerült legyőznie Crow-ot, aki azért elég nagyágyúnak számít a DW-ben... :D Most egy gyámoltalan kislánynak is összejöhetett ugyanilyen győzelem párszor... :D 2-3 győzelemből meg már össze lehet hozni egy ilyen virágokkal teli szobát... Azt meg nem feltétlenül tartanám megrögzöttnek, hogy valaki ennyire szereti a virágokat. Az animéban lehet erre utal az anyuka virágmentő akciója a flashbackben, de a mangában Minatsuki anyja csak simán elmenekült. A sebhelymutogatás meg trauma kibeszélés ezután bőven belefér... :D Bár ez is kimaradt természetesen az animéből... Mint ahogy az első találkozása Gantával, amikor még másik 3 deadman társaságában elment szomszédlátogatóba bemutatkozni. Ott is ugyanolyan szende volt, pedig akkor még Crow büntetőjátéka se ment le, azaz nem volt oka színészkedni... Engem simán meggyőzött. :D Ilyen durva személyiségváltozásra legalábbis egyáltalán nem számítottam... :D -
Szerintem eleve is gyanús volt, na de mindegy, leírtam szerintem miért. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja és nekem eddig úgy tűnt, hogy Ganta egyedi eset azzal, hogy a Red Man így átadta neki a képességet. Én spec arra számítok, hogy lesz 1-2 eset (Shiro, esetleg a Red Man?) akik kísérletezés folytán kapták a többieknek meg természetesen (Red Hole vagy mijaszösz incidens okán) alakult ki és mindegyikben közös lesz az agresszivitás, némi pszichózis, ami feltétele is, hogy létrejöjjön bennük a képesség. De ez csak ami nekem ezalapján lejött, lehet elsiklottam valami felett, meg nem olvastam se mangát, nem néztem utána se a sztorinak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezeket szerintem már csak te magyarázod bele. :p Ganta is ártatlan mégis oda került. Teljesen hihető, hogy vannak mások is akik valamilyen különleges tulajdonságuk miatt hasonló helyzetbe kerültek.
Szerintem jól játszotta a kis ártatlant a lány. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha hihetőbbé csinálják, akkor se hiszem el, felismertem az OP-ból, ahogy írtam.
Ha új lenne a blokkban, azt nem felejtették volna el a tudtunkra adni, viszont ha nem az és volt már harca akkor valószinűtlen a viselkedése.
Meg voltak egyebek, de az már lehet csak belelátom, minthogy Gantának nem esik le, hogy a szoba nem szépen dekorált, hanem megrögzötten telepakolt. Ráadásul honnan van neki ennyi cucca a szobában? Azt jelenti, hogy sok kesse van, vagyis nyert már pár harcot vélhetőleg. Vagy az, hogy egyből az elméletileg traumatikus multját megosztja, közben pedig levetkőzik, mutogatni a sebeit, aha. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a mangában totál elhittem, csak a menekülős jelenetnél kezdtem el sejteni, hogy valami nem oké. :D Bár ott nem ott találkoztak először, mint az animéban, így elég csalóka lehet... Amúgy kiváncsi lennék, hogy te miből jöttél rá az átverésre... :D -
Deadman Wonderland 6 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csajszi játékát ki hiszi el itt? Még akkor se, ha nem lenne ott az openingben azzal a fejjel. :)
Ao no Exorcist 6 - Jópofa MoW és végre Yukio is kimozdul egy pillanatra a csodafiú pozícióból. :) Csak kár, hogy ez is megmarad tucatsorozatnak. -
Dragon Ball-paródia? Részleteznéd? :D -
Sztem nagyon rossz rész volt (DW6), átment valami Dragonball-paródiába az egész, Ganta meg nem csak picsog, hanem idióta is. :(
-
Ááááh ez a preview :D Kíváncsi vagyok hány részes lesz. Szeretném egyben megnézni :S -
Jah, akkor mindegy. :D Azért kösz. -
A szöveg más... és hanyadik részeknek :D
Pl. a harmada az kb. 1-az-1-ben a Shiroyasha Koutan :D Mondjuk utána más a szöveg. -
Hanyadik résznek felel meg? Mert most kezdtem el folytatni a 29. résztől, és azért HD-ban csak jobb nézni amit lehet... :D -
De HD az a recap!! :D -
gintama szemét mód már most recapot nyomott...bár jó volt attól még...:D viszont jövő héten kezdődik a Kabukicho arc.....jó lesz ez :D -
Azért azt nem mondanám, hogy végigsírta a részeket... :D Amúgy meg teljesen érthető a viselkedése, 14 évesen engem is megviselnének ezek a dolgok. -
Szívesen. :) -
köszöntem...:D -
lol... :D -
Parancsolj a PSD: Speedyshare
-
ha megnézed a linkbe is igy raktam én ugy gondoltam amikor ide sg-re flash tag-ek közé berakod :)
Lelouch: hát eddig kb. az összes részt... :D -
Höhöhö -
nem kellett volna...tudok én magamnak csinálni ha kell...:D de ha már van, akkor a gintamasat vinném....:D -
Nem csak a Sony. Gintamás jelenetek is alig találni, az meg TV Tokyo asszem :) -
Inquisitor #45515 Na, ezt elég gyorsan törölték. Úgy látom a Sony nagyon aktív ezügyben mostanság :(
Nem lenne gáz, ha itthon azt a sok cuccot be is mutattnák. -
Ezek csak lowpoly minták. Ha kellenek, PS-sel megcsinálom.
-
Code Geass:
Gintama:
-
Mikor sírta végig? -
Így kell:
A saját Noeton-remix-videómmal mutattam
-
egy vicces jelenet a hidan no aria 6. részéböl(vagyis spoileres aki ugy gondolja)
csak ez a 15-20másodperc a lényeg... :D
Ezt a jelenetet vagy 10szer megnéztem annyira tetszet... :D
itt
aki tudja, h kell ide beszurni ugy, h ne kezdje az elejéröl, hanem x idötöl, ne tartsa magában :)
-
Deadman wonderland 06: egész jo rész volt és ganta most legalább nem végig sirta az egész részt... :D -
végre vége ennek az apáca shownak mer már nagyon elegem volt a bamba képükből....
kurva jó lenne ez az index csak kurva idegesítőek tudnak lenni a karakterek, így csak jó....vagy nemtom...:D -
Siii 06: jo is lett volna a rész...ha a harcot végig mutatják....de persze a rizsa fontosabb, mint a harc...meh...
Aria 06: nagyon tetszik az op még mindig :)
omg mennyi leszármazott van itt...rátaláltam egy aria wiki-re....
mass spoiler...vagy nem is tudom mi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jesszusom lesz itt még Jeanne d'Arc leszármazott is.....neeee...most nézem, h a tanár aki az elején magyarázott meg dracula leszármoazottja...lol...
ha ez még nem elég a sniperes csaj dzsingisz kán leszármazottja...
akit érdekel itt a wiki...
uristen az a jelenet amikor kihuzza Kinji a bugyis fiokot...hát leestem a székröl a jelenet alá betolt zenétöl... :D
sztem jo rész volt, egyre jobban tetszik a sorozat részröl-részre
OP/ED zenék meg iszonyat jok :) -
SEED előtti Gundamok annyira nem érdekelnek, de lehet egyszer rá leszek kényszeredve. :D Amúgy biztos nem láttam mindent, de MAL keresés alapján semmit sem találtam ami hirtelen érdekelt volna. -
nehogy má ne legyen semmilyen akció sorozat....??? annyit nem láthattá...nézzé gundamot..:D