72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sajnos többnyire csak végleteket ismernek. :( Vagy tehén, vagy 10 éves. -
Mikor növik ki a mangakák / anime készítők a nagy csöcs mániát?! :(((
-
Újabb lista, amin röhöghetünk - Top 10 Anime Characters You’ll Never Forgive
-
nekem egy kicsit tul vontatott, valahogy jobban pöröghetnének az események...vagy nem is tudom... -
hát így a rész megtekintése után lehet én is megvárom míg vége lesz....3-4-5 részt tudok várni...talán....:D -
akarhogyis viszonylag megnyugtato, hogy a manga befejezesehez az van irva hogy 2011.06.25, szal meg az is lehet hogy ugynott fog veget erni a ketto -
a sima kb a felétöl teljesen elkanyarodik és joval gagyibb lett...az fma:b pedig szigoruan követi a mangát és sokkal jobb is lett :) -
A sima más, és tartozik hozzá egy speckó movie is. Eléggé független a kettő. -
télleg...FMA:B az ugye csak manga hűbb feldolgozása a címnek és nem kell az első sorozaot előtte ismerni....?? me gondolkodom rajta, hogy majd megnézem de a sima fma nem érdekel ha van a jobb fma:b...:D -
Röviden azt, hogy talán megkapja az anime az LN befejezését. -
es az mit jelentene? nem lattam FMAt :) -
Tudtommal az LN-ből adaptálják, nem a mangából. Az LN most júniusban fog befejeződni, lehet itt is úgy oldják majd meg az anime befejezését, mint az FMA:Brotherhood-nál, a stúdió ugyanaz elvégre... :D -
gosick 19 erdekes volt, most mar valoban eleg valoszinu, hogy innentol a vegeig mar ez az egy sztori lesz. Csak az aggaszt hogy a manga "publishing" ugyhogy tisztesseges lezarasa aligha lesz a sztorinak :( -

Bánom is, hogy belekezdtem. Ezt egyben kellett volna megnéznem, mert így csak vergődök hétről hétre. :D -
ez a blue exorcist nekem egyre jobban tetszik...minden rész végén elkap az érzés hogy azonnal nézném a következőt...:D -
Engem nem zavar, majd egyben nézem :) -
Te jó szagú atyaúristen! Mit bele nem tettek ebbe a sorozatba! :))) -
"Szakasz", "Szarvasvadász" poénok :)))) -
Ebben a sorozatban a hangulatváltások gyilkosak :)))))
-
hát lefosom a bokám....persze, hogy akkor nincs kint amikor szokott gintama mikor az új arc kezdődne....
-

-
A végén nagy ló betűkkel ki van írva, hogy ENDING... :)))))
A zene meg egy orosz hősi dalt utánoz :) -
ebbe van az az önmagát hámozó krumpli nem??? :D -
"Dai Mahou Touge" - ezt muszáj beírnom, még az 1. dupla rész alatt, mert...
...egyszerűen beszartok, ha még nem láttátok :)))))
A kabalababa-szerzésen még mindig röhögök, gépelés közben is :)
SPOILER VESZÉLY
-
Pedig nagyon jó anyag - olyan erős képek vannak benne, hogy egy hozzám hasonló, vizuális- és beleélő képességgel áldott/vert emberke rendkívül sok(k) élményt kaphat.
Miközben a történet nem annyira szövevényes.
-
emlékszem ezt anno a death notetal együtt kaptam jó pár éve (mikor még nem voltam innyire animés) és miután végeztem a DN-nel ezt is megakartam nézni, de nagyon szenvedtem az 1. résszel úgyhogy inkább hagytam a fenébe.... -
Cossette no Shouzou - Nagyon erős történet! Érdemes megnézni. Én az ebédemet áldoztam fel, és nem bántam meg :) -
Adok címet, priviben :) -
jájá :)
már csak ki kell "kölcsönözni" valahonnan :P -
Látod, mondtam, hogy gyorsan kapsz segítséget :)
Paradise Kiss - AniDB
Paradise Kiss - AnimeAddicts
Így már könnyű, hogy más megmondta :)
-
fákkjeeee 
ezaz már a nevéből is tudom :)
-
Paradise Kiss -
akkor ide is plz segíccség :)
keresek egy animét, régen adták az aminetv-n, úgy 2-3 éve. kb arról szól, hogy van egy divattervező csávó, aki találkozik egy csajjal, és a csaj lesz a múzsája vagy mi. valami "dzsordzsi" vagy "zsorzsi"-nak hívják a csávót. meg annyi rémlik, hogy egy nagy divatbemutató elött festették a rózsákat kékre :D nahm?
meg +fav -
Hopp, megvan a klip is, anno beszereztem (mellette volt) azt is:
-
Most lett vége az 1. résznek.
Cossette no Shouzou - OVA 3/1
Hú, ez a zene nagyon üt!
-
[spoiler]gondoltam hogy ez lesz Ko-val....de valószínűnek tartom, hogy a valamikor valami nagyon drámai szerelmi vívódása is lesz a srácnak a 2 csaj között....eléggé lehangolt volt végig (az előtt is hogy megtudta ohana nincs is ott)...szóval kíváncsi leszek...:D
amúgy én biztos nem mentem volna vissza dolgozni a szabadnapomon....:D -
Inquisitor #45869 Nyilván nem véletlen. :) -
Tiger&Bunny 05: Kotetsu-t valaki kurvagyorsan lője le, ennek az embernek az agya egy 7 évesét sem haladja meg. :DD -
Hanasaku Iroha 9 megint kellemes epizod volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vegul nem foglalkoztak annyit a mystery guest temaval, bar vegul adtak rola kis jelzest, hogy valojaban nem az volt akit tiszta erobol eroltettek.. Szegeny Ko, jol megszivta ezt a latogatast :D -
tulajdonkepp ahogy megirtam a blogpostom az epizodrol es igy ujra vegiggondoltam az epizodot, igy nekem is egesz megtetszett az epizod es a tema amit felvetett