72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Sajnos többnyire csak végleteket ismernek. :( Vagy tehén, vagy 10 éves.
  • IMYke2.0.0.0
    Mikor növik ki a mangakák / anime készítők a nagy csöcs mániát?! :(((

• IMYke2.0.0.0
    Újabb lista, amin röhöghetünk - Top 10 Anime Characters You’ll Never Forgive
  • Zomil
    nekem egy kicsit tul vontatott, valahogy jobban pöröghetnének az események...vagy nem is tudom...
  • LasDen #45901
    hát így a rész megtekintése után lehet én is megvárom míg vége lesz....3-4-5 részt tudok várni...talán....:D
  • efti
    akarhogyis viszonylag megnyugtato, hogy a manga befejezesehez az van irva hogy 2011.06.25, szal meg az is lehet hogy ugynott fog veget erni a ketto
  • Zomil
    a sima kb a felétöl teljesen elkanyarodik és joval gagyibb lett...az fma:b pedig szigoruan követi a mangát és sokkal jobb is lett :)
  • armageddon666
    A sima más, és tartozik hozzá egy speckó movie is. Eléggé független a kettő.
  • LasDen #45897
    télleg...FMA:B az ugye csak manga hűbb feldolgozása a címnek és nem kell az első sorozaot előtte ismerni....?? me gondolkodom rajta, hogy majd megnézem de a sima fma nem érdekel ha van a jobb fma:b...:D
  • Lelouch
    Röviden azt, hogy talán megkapja az anime az LN befejezését.
  • efti
    es az mit jelentene? nem lattam FMAt :)
  • Lelouch
    Tudtommal az LN-ből adaptálják, nem a mangából. Az LN most júniusban fog befejeződni, lehet itt is úgy oldják majd meg az anime befejezését, mint az FMA:Brotherhood-nál, a stúdió ugyanaz elvégre... :D
  • efti
    gosick 19 erdekes volt, most mar valoban eleg valoszinu, hogy innentol a vegeig mar ez az egy sztori lesz. Csak az aggaszt hogy a manga "publishing" ugyhogy tisztesseges lezarasa aligha lesz a sztorinak :(
  • BEAST #45892

Bánom is, hogy belekezdtem. Ezt egyben kellett volna megnéznem, mert így csak vergődök hétről hétre. :D
  • LasDen #45891
    ez a blue exorcist nekem egyre jobban tetszik...minden rész végén elkap az érzés hogy azonnal nézném a következőt...:D
  • armageddon666
    Engem nem zavar, majd egyben nézem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Te jó szagú atyaúristen! Mit bele nem tettek ebbe a sorozatba! :)))
  • IMYke2.0.0.0
    "Szakasz", "Szarvasvadász" poénok :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Ebben a sorozatban a hangulatváltások gyilkosak :)))))
  • LasDen #45886
    hát lefosom a bokám....persze, hogy akkor nincs kint amikor szokott gintama mikor az új arc kezdődne....
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    A végén nagy ló betűkkel ki van írva, hogy ENDING... :)))))
    A zene meg egy orosz hősi dalt utánoz :)
  • LasDen #45883
    ebbe van az az önmagát hámozó krumpli nem??? :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Dai Mahou Touge" - ezt muszáj beírnom, még az 1. dupla rész alatt, mert...
    ...egyszerűen beszartok, ha még nem láttátok :)))))

A kabalababa-szerzésen még mindig röhögök, gépelés közben is :)
    SPOILER VESZÉLY

• IMYke2.0.0.0
    Pedig nagyon jó anyag - olyan erős képek vannak benne, hogy egy hozzám hasonló, vizuális- és beleélő képességgel áldott/vert emberke rendkívül sok(k) élményt kaphat.
    Miközben a történet nem annyira szövevényes.
  • LasDen #45880
    emlékszem ezt anno a death notetal együtt kaptam jó pár éve (mikor még nem voltam innyire animés) és miután végeztem a DN-nel ezt is megakartam nézni, de nagyon szenvedtem az 1. résszel úgyhogy inkább hagytam a fenébe....
  • IMYke2.0.0.0
    Cossette no Shouzou - Nagyon erős történet! Érdemes megnézni. Én az ebédemet áldoztam fel, és nem bántam meg :)
  • IMYke2.0.0.0
    Adok címet, priviben :)
  • pxxl
    jájá :)

már csak ki kell "kölcsönözni" valahonnan :P
  • IMYke2.0.0.0
    Látod, mondtam, hogy gyorsan kapsz segítséget :)
    Paradise Kiss - AniDB
    Paradise Kiss - AnimeAddicts

Így már könnyű, hogy más megmondta :)
  • pxxl
    fákkjeeee ezaz már a nevéből is tudom :)
  • Seth
    Paradise Kiss
  • pxxl
    akkor ide is plz segíccség :)

keresek egy animét, régen adták az aminetv-n, úgy 2-3 éve. kb arról szól, hogy van egy divattervező csávó, aki találkozik egy csajjal, és a csaj lesz a múzsája vagy mi. valami "dzsordzsi" vagy "zsorzsi"-nak hívják a csávót. meg annyi rémlik, hogy egy nagy divatbemutató elött festették a rózsákat kékre :D nahm?

meg +fav
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp, megvan a klip is, anno beszereztem (mellette volt) azt is:

• IMYke2.0.0.0
    Most lett vége az 1. résznek.

Cossette no Shouzou - OVA 3/1
    Hú, ez a zene nagyon üt!

• LasDen #45870
    [spoiler]gondoltam hogy ez lesz Ko-val....de valószínűnek tartom, hogy a valamikor valami nagyon drámai szerelmi vívódása is lesz a srácnak a 2 csaj között....eléggé lehangolt volt végig (az előtt is hogy megtudta ohana nincs is ott)...szóval kíváncsi leszek...:D
    amúgy én biztos nem mentem volna vissza dolgozni a szabadnapomon....:D
  • Inquisitor
    Nyilván nem véletlen. :)
  • Máté94
    Tiger&Bunny 05: Kotetsu-t valaki kurvagyorsan lője le, ennek az embernek az agya egy 7 évesét sem haladja meg. :DD
  • efti
    Hanasaku Iroha 9 megint kellemes epizod volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vegul nem foglalkoztak annyit a mystery guest temaval, bar vegul adtak rola kis jelzest, hogy valojaban nem az volt akit tiszta erobol eroltettek.. Szegeny Ko, jol megszivta ezt a latogatast :D
  • efti
    tulajdonkepp ahogy megirtam a blogpostom az epizodrol es igy ujra vegiggondoltam az epizodot, igy nekem is egesz megtetszett az epizod es a tema amit felvetett