72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jo az tény, h macska formában tetszett...föleg mikor Araragi elmondatta vele azt a nyelvtöröt... :D
"nyannyannyan..." :D
de amugy valahogy az ö története hidegen hagy :S -
Szerintem a Nekomono se lesz olyan rossz, egy kis plusz black Hanekawa sose árt... :D -
én....nagyon komoly dolgok vannak alakulóban...:D -
Inquisitor #46022 Nézte már valaki a Steins;Gate 09-et? Sajnos csak holnap lesz rá időm :( -
hát akkor a Neko-t nem várom, nekem Hanekawa egyáltalán nem volt szimpatikus :D
ilyenkor lenne jo, ha lenne LN angolul, szivesen elolvasnám a folytatást :)
persze a Kizumonogatari-t is nagyon várom :) -
Kizumonogatari SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, Shinobu a movie arca is, de benne lesz Araragi vámpírrá válása is, stb...
Nekomono: Hanekawa múltjáról szól legfőképpen, Tsubasa Family és Tsubasa Tiger a történetek neve...
A folytatások meg mint írtam nemrég, olyan 2013-14 táján várhatóak csak meganimálva. :( -
A Bakemonogatari ending zenéjét én nem hogy minden résznél végighallgattam, de néha azóta is előveszem, direkt azért hogy az endinget végignézzem. -
áh ezt jo hallani :)
Akkor ha jol értelmezem a Kizumonogatari elözmény lesz Shinobu központu...
A folytatások meg gondolom akkor ezeket az eseményeket viszik tovább amik a Bakemono-ban történtek...
Mondjuk én annak örülnék ha megkapnánk a Kizumonogatari és a folytatást egyszerre...igazábol mindkettö érdekel :D
a Nekomonogatari miröl szol?(azon kivül, amit a cime takar... :D ) -
A Bakemonogatari LN már véget ért, az anime végigvitte a cselekményét. Még ezenkívül vannak előzmények(Kizumonogatari, Nekomonogatari), valamint folytatások, amiket most is adnak ki folyamatosan, még 3 rész vár kiadásra.
Mivel nagy siker volt a Bakemonogatari, a SHAFT szerintem biztos le fog animálni mindent belőle, legalábbis remélem. :D A Kizumonogatari már be is van jelentve egy ideje, 2012-ben jön a movie, abból majd többet megtudhatsz Shinoburól is. A szereplőgárda nem lesz lecserélve, csak értelemszerűen pl. a Kizumonogatariban nem lesz benne Senjougahara, Kanbaru stb... -
Kizumonogatari Shinoburól fog szólni :) már ha ő a vámpírlány -
Végére értem a Bakemonogatarinak...eszméletlen jo volt :)
10/10...bár furcsa volt...furcsa volt ez a minimalista stilus, sehol járokelök, emberek, csupán a föszereplök...annyira üresnek tüntek a helyszinek mégis tetszett... :D
A történet nagyon jo volt, a szerelmi szálak is elég érdekesek voltak, elöször nagyon nem birtam Senjougahara-t aztán valahogy mégis ö lett a kedvencem :D
Zene is nagyon jo volt, egyedül mint irtam a grafika volt nagyon fura ezzel a minimalista stilussal, persze a szereplök nagyon részeltesek voltak, csak a környezet nem. Pedig látva madoka-t és denpa onna-t azért elég sokat ki tudnak magukbol hozni a készitök :)
Amugy hogy is van ez most? több évad is lesz? több ilyen történettel? a szereplök ugyanezek lesznek, vagy teljesen uj szereplökkel egy más stilusu történet lesz? meg a light novel már kész van, vagy még csak most irják?
szerk: egyedül azt sajnálom, h Shinobu-rol tudtuk meg nagyon keveset...legalábbis sztem -
OreImo sorozat után mik jöttek még ki? -
K-on suli :] -
Huhh, eddig a 12. rész a kedvencem a Bakemonogataribol, nagyon jo rész volt :) -
én várom...szerintem jó lesz...:D -
hát ez nagyon gáz... :D -
Blade még csak-csak, de a kutya és a többiek... -
Újabb Marveles fail koprodukció -
Penge...
mega többi karakter... -
Bár több lejátszó is van mindkét gépen, én KMPlayeres vagyok.
Másrészt, ha nem különálló opening/ending/PV-s kiadványokhoz van közöm, az átpörgetéssel éppenséggel a "különbségekre" is fény tud(na) derülni - tekintve, hogy a lejátszóban a pörgetési intervallumot is be lehet állítani [nálam ez 2 mp].
Azonban, ahogy írtam, a különálló OP/ED-eket preferálom.
Ha végeztem a fő sorozattal, akkor szoktam [ha van kedvem] ránézni az extrákra, és a többi dologra. -
Kb minden lejátszóban van next chapterre ugrás gomb kombináció (PotPlayerben pl shift+PageDown).
Inkább helyspórolásnak jó.
A változó OP/ED-ek előre megnézése azért nem jó, mert azok is sokszor spoileresek. -

Én a "nem-szétszedett" releasektől őrülök meg, amikor 1-2-3 perces openingeket kell átpörgetnem, hogy végre láthassam az adott részt.
[Chapterezést utálom. Hosszabb ideig tart a klikkelgetés, mint a jobb nyíl felé nyúlás.]
-
Fenét megoldás, én megőrülök az ilyen szétszedett release-ektől. :)
-
Jah ok, ezt tudtam, azt hittem már más is változott. :D -
Igen, változott. :) Ahogy kezdődött a narrátoros rész és látszik Hayate sziluettje, na ott voltak kis eltérések, más szövegek, egyebek, majd jött a "rendes" OP.
-
Erre a megoldás:
Egymás után megnézed az Openingeket, meg Endingeket, és van 'öröm és bódottá'.
-
van mikor igy van, de pl. a bakemonogatari endingjének a zenéje nagyon tetszik, igy szivesen meghallgatnám minden rész végén :)
de a mostani denpa onna op-jét is mindig meghallgattam eddig, egyszerüen nem tudom átpörgetni...minél többször hallom annál jobban tetszik... :D -
A HnG-ban változott az OP minden részben? Akkor nekem valahogy nagyon elkerülte a figyelmem... :] -
Újabban gyakoribb, hogy egy anime változó op/ed-et használ és még az ed-be is szokott extra jeleneteket tenni. Nem csak a Shaft-cumók ilyenek, hanem pl. a Hayate no Gotoku is (ahol még az op is változik kicsit minden rész elején). :)
-
Én meg rettentően örülök, hogy ki van szedve.
Általában 1x megnézek egy openinget és egy endinget, aztán már nem érdekel tovább.
Így, amikor a sorozatot nézem, akkor kifejezetten jól jön, hogy csak magát a lényegi részt tudom betenni a Playlistbe és egyhuzamban nézni.
-
Five Blu-ray Disc volumes from different television anime series each sold over 10,000 copies on Oricon's sales chart for the May 23-29 week.
Puella Magi Madoka Magica (54.000)
Infinite Stratos (23.000)
Oreimo (16.000)
Tiger & Bunny (15.000)
Index II (11.000) -
érdekes... :O -
ha az op/ed ott van a részek mellett 1 mappában akkor meg kell jelenítenie...legalábbis mp classicban így működik..... -
hogymi?
egybe leszedtem egy torrentet...ebben benne van egy csomo minden kezdve a kommentártol, a különbözö op/ed-ig, meg a pv-k...ha elinditok egy részt nincs benne op/ed -
nincs kiszedve csak fejezetekre van osztva....ha letöltöd a külön fájlba lévő openinget és endinget is akkor ott lesznek a részekben azok is....ilyen egyszerű és nagyszerű...:D -
jah, h ez csak ilyen shaft-os marhaság... :D
amugy nemtom, de engem nagyon zavar, a coalgirls-nél, h ki van szedve a részekböl az op/ed :S
nincs valahova leirva, h hányadik résztöl kezdödik 1-1 op/ed vagy amikor az elsö uj van abban az 1 részben benne van hagyva? -
Megnéztem én is, de a véleményemet inkább megtartom most magamnak... XD Ha lesz még folytatás, nem valószínű hogy meg fogom tekinteni. -
Shinbou... :D -
Bakemono 04: lol nem értem, h a mobilos beszélgetés közben miért vannak ilyen teljesen random dolgok a telefon képernyöjén... :D -
Ebből még szerintem lesznek problémáink...