72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a sad keanu-s nagyon jo... :D -
Hentai. Mezzo Forte. Am még csak egy AMVben láttam xD -
Quality -
érdekes...:D
-
Aria 10: Jeanne és Reki ore no waifu! ^^ -
a Karigurashi no Arrietty a Csenő manók c. filmnek a japánosított változata??? :D -
History's Strongest Disciple Kenichi: Végre egy minőségi shounen, ahol a harcművészeten van a hangsúly a szupererők és különleges képességek helyett.
Szívesen vennék belőle anime folytatást, sajnos sok esélyt nem látok rá. :( A sztorit mindenesetre folytatom majd a mangával.
-
Yeah! "Karigurashi no Arietti" hamarosan "megvehető"! :)
-
AnoHana 10 toltheto aa-rol. -
Sato egyébként... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott rontotta el szerintem, hogy eleve Makro-val kezdett, de talán nagyobb hiba volt, hogy nem Q-t állította maga mellé. Viszont azt nem tudjuk, hogy lehet e ilyenkor választani. :)
És még valami...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért nem funakt el, vagy térnek ki a támadások elől? Ezt észre vettem, hogy mindegyik általában egy helyben áll, mikor szabadon mozoghatna. -
-
Én csak az alapján tudok ítélni, amit Te magad írsz/tál ide.
Az alapján pedig az jött le, hogy csak darálod és darálod az animéket. [ide kedves szmájlikat képzelj]
Mindegy, hogy kitől akarod hallani, a lényeg nem változik. [ide is aranyos szmájlikat vizionálj]
De, Te dolgod.
-
Ezt nem tőled akarom hallani, különben sem igaz. :P -
Tényleg le kéne jönnöd akkor az anime-anyagról. Komolyan mondom.
El kellene kezdened rendesen tanulni/eljárni/3D-s csajozni/sportolni vagy 'mittomén'.
Ne legyél már kemény vonalas otaku!
-
Van amikor csak zombiként beülök és már szinte csak olvasom a feliratot.
-
"Nekem tök mindegy, így se, úgy se emlékszem már rá" :)))))))))))
Fel kéne akkor hagynod a darálással. :) -
Nekem tök mindegy, így se, úgy se emlékszem már rá. De C-t viszont többször is végig néztem. :P -
Szerintem inkább sorozatfüggő az egész. Van amit egyben jobb nézni, van amit meg hetente, vagy szünetekkel. -
A csapda és egyúttal a lényeg épp abban van, amit írtál:
- a teljesen, minden extrákkal befejezett sorozatot (hosszától függően) akár 2-3 nap alatt (főképp, ha dolgozol, tanulsz is) megnézheted, és friss, egységes élményed lesz az egészről. Egy filmként láthatod.
- hetenként várt és bámult TV-ripek esetében [főképp, ahogy Ti csináljátok - több sorozatot bámulva egyszerre] az apró részletek eltűnnek, elsekélyesednek. Előfordulhat, hogy 1 hét múlva nem emlékszel már az előző rész főbb mondanivalójára [nem a mainstreamre gondolok, azaz pl. a főhős A-ból elindult, és a rész végén oda is ért], és ezért az új rész megtekintése előtt bele kell nézned a múlthetibe is... jájjj...
Capish?
-
Hol van elrejtve az a hozzászólásában, hogy várja a 11. részt? :) -
Szerintem kritikák is ugyanúgy lehetnek félrevezetőek mindkét esetben. -
Nekem meg pont fordítva van. Az olyan animék amik már nem futnak, és egyszerre megtudom nézni, azokat unom. Bakuman-nal is kb. szenvedek, nekem hétről hétre izgalmasabb egy sorozat, mint daráljuk le egyhuzamban. :)
Így legalább van valami izgalom és van miért várni. :) -
Lásd azért be, hogy egy befejezett sorozatnál nem szülsz ilyen hozzászólást: #46477 "Erre szavak nincsenek, hol van már a 11. rész? Áhhhh!"
:) -
Nem mintha csak aktuálisan futó sorozatoknál lehetne így bosszankodni... -
De jó, hogy nem nézek aktuálisan futó sorozatokat - sosem leszek olyan állapotban, mint Ti.
-
DM egy ekkora szar fos részt...ganta meg az összes egy kibaszott hülye idióta fasz...ha nem 2 rész lenne már csak hátra az egészet kitörölném még az emlékezetemből is, hogy láttam.....ha most lenne vége, akkor egy buzi nagy karóval küldeném el a picsába az egészet.....faszom.... -
Sii: hát elég rendesen felpörögtek a dolgok :D
végre láthattuk Mashu egy durvább támadását :)
Amugy kiváncsi vagyok én is a végére...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom azért akarják a fejesek, h a pénz visszaáramoljon h ne pusztuljon el a negyed? vagy az amugy is elpusztul? -
[spoiler]
az első lesz, mert nem gyakran van, hogy a rossz győzedelmeskedik....amúgyis azér kaptam a fekete kártyát, hogy gyűzzön...valsz a fejeseknek fent az a jó, ha kimimaro megmenti a világot....:D -
Befejezés ötletek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Kimimaro érhetetlen módon legyőzi Mikuni-t és happy end. Valamint olyasmi történik, mintha sose létezett volna semmmilyen Vállalati negyed, és senki se tud róla semmit.
2?. Nem győzi le, és Mikuni viszi tovább a tervét.
3. A harc közben bevágják az ED-et és 2. évad.
Ami Sato-t illeti:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elvileg csődbe ment, de Georges megvette Kimimaro, ezért elvileg csak száműzték, de a jövője megmaradt, legalábbis amíg Kimimaro el nem veszíti. -
nehogy elcsöppenj....:D -
Erre szavak nincsenek, hol van már a 11. rész? Áhhhh!
Megörülök! :D -
Mikunit állítják be a rossz fiúnak (jó azért vannak rossz húzásai), de ő is csak az országot akarja menteni.....na mindegy...
kíváncsian várom a Q vs Msyu csatát...elég furi volt ebben a részben Q..... -
Shí 10. AA-n! ^^ -
Az se mindegy egyébként, hogy lokalizált google-ből nyomod-e, más a találat, nagyobb súlyt kapnak a magyar oldalak.
Bár a te neved elég egyedi, úgyhogy nagy különbség nincs. -
asobi ni iku yo ova....pont ilyen kikapcsolódásra volt szükségem ilyen meleg nyári napon....:D -
Az enyémre meg ezeket:
-
akár még jo is lehet, a spartacus ugy tudom egész jo sorozat :)
off: az én nevemre vmi star wars-os lényt dob ki elsöre... :D -
igaz...:D mondjuk mikor néztem akkor a twitterem még az első oldalon volt....mondjuk ott van helyette ez a yamm, amit nem ismerek, de úgy néz ki valami twitteres...:D
hogy ne csak off legyen....remakelik a Noirt...Saim Raimi és Rod Tapert (Spartacus:Véréshomok) csinálnak belőle liveaction sorozatot.... -
Bizony. Egyetértünk.
-
:)