72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak a képeket néztem - nem vagyok pedobear, és a sorozat sem izgat. :)
  • armageddon666
    "Lolicon ja nai, feministo da."
  • armageddon666
    KamiNomiII-t kezdtem :) Első rész jó :D
  • Lelouch
    Hát ez úgy néz ki, mintha pedofiloknak készült volna.
  • Zomil
    igy a képek elnézve nem sporolnak az ecchivel :D
    a 7. képen lévö szereplö meg mintha a touhou-bol lenne... :D

amugy sosem értettem miért jo ez az egyfogas vigyor...mintha vmi elrontott vámpir lenne... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az anime: Ro-Kyu-Bu!
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig szinte az összes ilyen 'egy fogas" kép nevetésre ingerelt, fogalmam sincs, hogy miért - eszméletlenek:

• Lelouch
    Már láttam az egészet, csak nem mindent másoltam be, azért írtam hogy hogy kivonat...
  • Zomil
    ha érdekel itt a bakemonogatari wiki-jében egész kereken le van irva a dolg, h mi miért történik :)
    (Nadeko-s résznél)
  • Lelouch
    Ha nem akarod mindenáron kivárni az animét, akkor itt egy spoiler kivonat:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    It seems that Nadeko has gone somewhat crazy, because the person she likes got a girlfriend.

She eventually tries to kill Koyomi, but then his phone rings. It's Hitagi, who tells Nadeko to kill her instead, but the latter says she'll kill them all. So Hitagi tells her that the order is important, because if Koyomi dies, Shinobu will return to being the legendary kai-killer, so Nadeko will have to kill Hitagi, then Shinobu then finally Koyomi. Furthermore, if Nadeko's killing intent is certain ('eternal') rather than impulsive, Hitagi asks her to wait until after graduation.

The very last scene has Nadeko welcoming Koyomi, Hitagi and Shinobu at the (snake?) shrine in March.

"Koyomi-onichan, I'll give you all my affection, ok?"
  • Zomil
    wat

bár mire anime lesz belöle öreg bácsi leszek... :D

Astarotte-nek vége: egy erös 7/10-et adnék rá, mert annak ellenére, h egy tömény cukormáz az egész lolikkal megtüzdelve mégis valahogy elszorakoztatott, bár 1honap mulva már nem nagyon fogok elmékezni rá, de 1nek jo volt :)
    meg a zenéje tetszett...
  • Lelouch
    Kijött megint egy újabb Monogatari kötet, az Otorimonogatari(Nadeko Medusa). Eléggé meglepődtem a spoilereken, először mikor 4chan-on láttam azt hittem trollkodnak, de kiderült hogy hiteles... Ha valakit esetleg érdekel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Röviden: Yandere Nadeko... A részleteket inkább nem másolom be, mert túl hosszú. :D
  • LasDen #46937
    belenéztem rawba és amit malon írtak, úgy néz ki Ro-kyu-bu-ba több lesz a fanszervisz mint a kosár....amit kicsit sajnálok ha télleg így lesz....
    pengéről meg semmi hír még...:(
  • Zomil
    már várom, h AA kidobja :)
  • LasDen #46935
    nah gosicknak is vége...szépen lezárták a történetet és kerek az egész, de elég vegyesek az érzéseim....ez az utolsó rész sokkal jobb is lehetett volna, de annyira súlytalan...meg úgy magától megoldódott minden....furcsa volt...azért az egészet többet élveztem mint bosszankodtam rajta....
    Viktorikából meg innovátor lett...:DD
  • Lelouch
    Ja, csak azért volt ez a kijelentés, hogy egy kicsivel többen vegyék azért a későbbiekben. :D De a 2. évad szempontjából ez nem oszt nem szoroz szvsz.
  • LasDen #46933
    attól még kell nekik a pénz...:DD
  • Lelouch
    Ez a KamiNomi szempontjából nem jelent túl sok jót, a most kijött vol. 6-ból is csak 2,493 BD-t adtak el.
  • Zomil
    denpa nagyon remélem kap folytatást
    mondjuk én aria-nak is örülnék az is tetszik :)
  • Lelouch
    A SHAFT szinte mindig csinál második évadot, akármilyenek is legyenek az eladások... A költségekkel nem hinném hogy probléma lenne, a Madokából meg a Negima movie-ból most alaposan megszedik magukat pénzzel.
  • BEAST #46929
    Denpa-ból nagyon remélem, hogy lesz második évad. Aranyos kis sorozat lett. Viszont az Aria szerintem eléggé semmilyenre sikeredett. :/
  • LasDen #46928
    "In a series of Twitter posts, Aria the Scarlet Ammo (Hidan no Aria) author Chūgaku Akamatsu reported that more Blu-ray Discs and DVDs need to be sold for a second season to be realized.

By contrast, Denpa Onna to Seishun Otoko series director Yukihiro Miyamoto reported that his anime series only needs a little more support for a second season."
  • Lelouch
    Ez egy kb. 2 hónapos hír amit anno a 4chan-on láttam, és én már akkor se hittem el...
  • LasDen #46926
    oké én ezt elfogadom és értem is.....de több év állt a rendelkezésükre hogy megírják a sztorit...3 év alatt összelehet rántani egy ütős történetet....
    mindegy, akkor csinálják...de ajánlom hogy kibaszott nagyot szóljon....:D
  • Zomil
    ahogy Arma is mondja...ha tényleg nem csak egy sima remake-et akarnak picit más történettel, hanem egy teljesen uj történeti szálat(amit ugye a 2. részben elinditottak) és még azt is akarják, h lehetöleg akkorát szoljon, mint a sorozat akkor nem csoda, h még mindig a történeten dolgoznak :D

persze mondjuk én is örülnék, ha sietnének vele, de inkább egy minöségi munkát szeretnék :)
  • armageddon666
    hát kb. eddig tartott ki az eredeti történet...és valami komollyal kell előállni
  • LasDen #46923
    AA-ról van (hogy ott az illető hol találta ámtom)

"Q: Will you be working on the next two Evangelion movies? There hasn’t been much news about them lately.

Iida - They haven’t even started pre-production on those yet. Well, pre-production has started, but the actual animation has not started yet. They are doing a lot of the story...pre-pre-production, you could call it?"

basztafári....
  • IMYke2.0.0.0
    Gond nélkül beléptem:

• armageddon666
    100 részt csakazértismegvárom >.<
  • LasDen #46920
    nemtom...én be vagyok jelentkezve...:D
  • Daell Drow
    Csak en nem tudok bejelentkezni AA-ra?
    ezt a hiba uzenetet kapom:

Forbidden

You don't have permission to access /log.php on this server.
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #46917
    tudom...azért is vártam még vele...bár a 100 részt megakartam várni, de nemvolt jobb dolgom....azért ez a 85 rész is bőven elég lesz egy ideig...aztán jön haza fater akkor nemtok nézni....szóval nem bánom ha beérem...legfeljebb várok vagy akkor nézem minden héten...:D
  • Lelouch
    Senki se halt még bele a várakozásba... XD Én is rengeteg dolgot követek hétről hétre, de egyáltalán nem olyan vészes...
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel végtelen történet, így nyugodtan falhatod őket... majd amikor "végére" értél, várhatod a folytatásokat...
  • LasDen #46915
    ez a Fairy Tail tök jó...:D tegnap elkezdtem de gyorsan fogynak a részek...
  • LasDen #46914
    kezdetét vette az Ishihara ban....
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk. Összes.

Bár, mostanság nekem ő jobban bejön [2NE1-tag]: Dara (Sandara Park)
    S bizony, ő 27 éves.

• IMYke2.0.0.0

Na, akkor jól gondoltam! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok pedo, csak türelmetlen :)

[Na, ha ezt valaki komolyan veszi, annak úgy kell!]

Amúgy, ránézésre 2x évesek.