72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Ez akkor is túl kevés, főleg annak függvényében, hogy mostanában milyen címek érnek el sokkal jobb eladási mutatókat.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, csak az FFFansubs oldalán megláttam a BD-release-t, és online belelestem.
    Majd amikor meglesz teljesen, akkor FHD-ban nézem meg, mikor sort kerítek rá. :)
  • armageddon666
    Vagy csak szarokat csinál. Amilyen szösszeneteket olvastam itt, nem túlzottan vagytok megelégedve vele, és még csak nem is lehet arra fogni mindenkinél, hogy "mert a manga jobb" :)
  • Lelouch
    Már kiderült, hogy BD+DVD együtt se érte el az 1000-et, ez tényleg totális bukás. Valamiért nem túl népszerű a Manglobe... :D
  • Ruley
    Úgy tudom a Deadman megbukott a lemezeladásokon, 1000 alatt teljesített, nem valószínű hogy lesz második évad.
  • Zomil
    Nah megnéztem én is a 24. beelze-t, tetszik az uj op és az ed is :)
    Amugy nemtom engem nem zavar Furuichi karaktere, sztem inkább szorakoztato :D
  • armageddon666
    Te is most nézeD?
  • Inquisitor
    Ez mennyire biztos? Csak mert a koncertfelvételen mindig abból a szögből látszik, ahonnan az aktuális kamera látja ... Nekem úgy tűnt, hogy az üveg lehet valami polarizált cucc és egyszerre több szögből készült képet vetítenetek rá. Onnan (si) gondolom, hogy állítólag egy halom PS3 rendereli a képet. Mivel igen pixeles a kép, nem indokolnál a dolgot, hiszen egy fotó realisztikus ember realtime le tudna renderelni egy olyan masina.
  • LasDen #47101
    mire megjelenik befejezem a sorozatot is....:D
  • Lelouch
    Berserk movie: 2012. január
  • LasDen #47099
    "Mechanical designer Makoto Kobayashi revealed that he is working on a remake of Space Battleship Yamato for release next year."

hoppáré....
  • IMYke2.0.0.0
    Shinryaku! Ika Musume opening = beszarás :))))))))))
  • Seth
    Igen, létezik a technika, de ezen a koncerten csak simán ki van vetítve.A hologram tech egyelőre nincs olyan szinten mint amit ezeken a koncerteken bemutatnak(pl élesség,sebesség,méret)
  • IMYke2.0.0.0
    3D hologram - 2007.
  • Lelouch
    "de ugyis tudom, h..."
    Elég rosszul tudod... :D Bár az más kérdés, hogy valószínüleg én se fogom nézni a 2. évadot, elég volt az első.
  • Seth
    Speckó üveglapra vetítik
  • armageddon666
    Engem még mindig az érdekelne hogy csinálták meg a 3D projektciót... Hologramot.
  • Inquisitor
    Hát igen, mondjuk az "élő" koncerten úgy őrjöngtek a japánok, hogy pár világsztár a kezét odaadná ilyenért :D
    Mondjuk a fellépők sem voltak semmik, hála a SEGA legjobb animátorainak.

Én nem rajongok, de azért az Alice-t meghallgattam párszor. Nem tudom mit alkottak a hangmérnökök a "géphanggal", de az a fátyolosan rekedt hang amit ott produkáltak az baromi hangulatossá teszi a számot. :)

Más. A Yamato elég jó film lett. Már úgy általában a Live animék között. És jó hosszú volt, pedig azt hiszem jó sok jelenetet ki is vágtak belőle ...
  • Zomil
    Deadman-nek vége...most mondanám, h kiváncsi lennék egy 2. évadra, h olyan lenne mint ez az utolso rész...mert ez tetszett...de ugyis tudom, h megint 1évadon keresztül hallgatnánk ganta sirását és az utolso 1-2 rész tartogatna valamit, igy nem nagyon tud lázba hozni egy 2. évad gondolata... :D
    Amugy sikerült meglepön sok unszimpatikus szereplöt 1 anime-be süriteni :D
  • Zomil
    nem értem hogy lehet egy robot hangért rajongani... :D

de ha ez ilyen sikeres lehet csinálok microsoft sam koncertet...hátha... :D
  • Inquisitor
    Hatsune Miku Concert in Los Angeles
    A Los Angeles-i Anime Expon lesz egy kis koncert. Jegyek természetesen(?) már mind elkeltek. kíváncsi vagyok európában lesz e valaha ilyen koncert és lenne e rá igény? :D
  • Zomil
    beteeeg... :D
  • LasDen #47087
    ez kész...:D
  • Lelouch
    Egy kis Index... :D
  • Zomil
    Gosick 19-21: ááá, nagyon jo, meg nagyon érdekes volt ez az összefüggö történet :)
    viszont...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy krimiben gusztustalan dolog behozni egy ikertestvért... :D
  • piros mogyi
    Punker egri
  • Zomil
    Ao no Exorcist jo volt :)
    Végre egy kis fanservice-t is kapott a sorozat :D

Mondjuk kiváncsi vagyok mi a francot akarnak Rinnel...
  • efti
    Nincs valaki aki egri? Egesz heten itt helyettesitek, ha van aki idevalosi es van kedve minitalit tartani, akkor irjon batran
  • LasDen #47081
    nagyon szép páros lesznek....:D

aszittem végére azér Gintokiék benyögnek valamit....csalódtam...:D
    és az új ending nem tetszik...az előző jobb volt....
  • armageddon666
    Gintama 215

Vártam már egy ilyen részt :D
  • Zomil
    Végeztem Aria-val, nekem tetszett...egy 8/10-et adok rá :)
    Mondjuk ez az utolso rész valahogy picit gyenge volt...vlad inkább hasonlitott egy vérfarkasra(ami nem feltétlenül az anime hibája, mivel hozott anyagbol dolgoznak)...De mindenesetre örülnék egy 2. évadnak, mert a karakterek viszont tetszettek :)
  • BEAST #47078
    A Sacred Seven egész tűrhetőnek tűnik az első rész alapján. :o
  • LasDen #47077
    amúgy a marvel sorozatoknál nem értem, hogy mért penge lett a 4. aki sorozatot kap....én bírom pengét kemény meg minden, de a marvel univerzumban vannak nála népszerűbb karakterek...egy Hulkot megnéztem volna...vagy egy Deadpoolt....:D
  • Lelouch
    http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-10-22/graphinica-kelmadick-to-make-last-hellsing-ova-season
  • Zomil
    ja, tényleg...madhaouse az 5. ovátol vette át talán...most melyik studio fogja csinálni?(illetve már csinálja, mert már a 8. is az ö müvük)
  • Lelouch
    Amúgy Madhouse-nál maradva, a Black Lagoon OVA most elég jól meg volt animálva, de ezenkívül nekem valahogy nagyon nem jön be... :D Pedig ha belegondolok, az eddigi 2 évad se volt különb...

Én a stúdiótól szívesen látnék még további Fukumoto adaptációkat, de csak amiben nem a mahjong-on van a hangsúly. :D De jó lenne pl. egy Liar Game is, ha már az One Outs-ot is ők karolták fel.
  • Seth
    Szerintem fordítva volt, nem ők vették meg a Marvel jogokat, hanem a Marvel kérte fel a Madhouse-t. Mind1, a tényen nem változtat, hogy mindegyik rémgyenge
  • Lelouch
    Egy harmadik stúdió csinálja már...
  • Zomil
    öhm, nem ugy volt, h eddig egy másik studio csinálta és most a madhouse? vagy forditva?
  • Lelouch
    Már nem ők csinálják a Hellsinget.