72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Egy bizonyos ponton teljesen elkanyarodik a mangától. -
van pár rész, de a nagyja a kapcsolódik egymáshoz.... -
Felvezetése? Mármint hogy ennek az évadnak lesz a vége a finálé? -
a soul eaterbe van filler? -
Nogizaka Haruka kap egy 3. évadot ami a finálé felvezetése lössz...... -
Már jó ideje ők, CG és Kira a beszerzési forrásom :) -
-
"Needless" BD (és rip) van.
Yousei-raws + felirat. Ennyi az egész.
-
-
intreszting....
-
Miért nincs fenn youtuben Slayersből a Giga slave meg a Dragon slave se japánul, se magyarul? :(
Ill rájöttem, hogy nagyon zavart a Giga slave elbutulása két új sorozatra :\ Meg kicsit következetlenül volt használva első alkalommal :D -
És jobb volt úgy, hogy odaírták az Ichigo 100-t? :D
Ultraman meg azért eléggé híres :D Mármint nem láttam, de mégis... :) -
...heti.
Eddig csak a híresebbeket ismertem fel(Bleach,one Piece,code Geass,DN)
De olyanokat,h Pretty Cure,Ichigo 100%,Ultraman.
Amúgy mik ezek a szines csíkok a nevek előtt? -
HorribleSubs jó :) kulturális meg TV-s referenciákat megmagyaráznak, animés referenciákat meg felismerheti az ember... a TV-s referenciák érdekességeknek jók... -
hát az első sorozatot a Rumbel mellett asszem más nem is csinálta...viszont a horrible feliratok annyira nem vészesek...magyarázat nincs nagyon hozzájuk, de ha jól emlékszem, akkor azért voltak részek, ahol náluk is voltak...
én amúgy annyira nem bánom...egy poén akkor már nem üt ha meg kell magyarázni....:D -
Gintamából melyik csapattól érdemes szedni?LAssan elfogy a Rumbel..Az egész jó,mert megmagyaráz dolgokat...De ztán már csak Horriblesubs van.Az meg nem hangzik jól.Ha nincs magyarázat,nem értem meg az utalásokat... -
ja nemtom...akkor nincs....:D -
[DmonHiro] Needless 01-12 (BD, 720p, FLAC)
Erre gondolsz? csak mert 24 részes... -
de van....nyaan és tokyon is van... -
Kellene lennie... Mondjuk én még TV-s változattal néztem, abban sincs szerintem semmi kivetnivaló. -
Még nincs Needless Bluray?! -
Csak követik a manga mostani tempóját. :D -
berzerk múvíí
"According to the official twitter, the film project of Berserk will last more than a decade."
most komolyan... -
Tudom, a Hanasaku sem, ezt a kettőt azért mégis a többi közé vettem, mégis csak ennek az évadnak a részei.
Ahogy negyed évvel ezelőtt a Gosick-ot is elhelyeztem az akkori lista közepén is. -
Mert ad-blockkal tiltottad, de nem kapcsoltad ki xD -
A Nichijou még nem is ért véget, lesz még tizenvalahány rész. :)
-
ami jobb oldalt lent volt az a beállításokban kikapcsolható :D
Lehet, hogy ezért vagyok szürke?
-
egy jó dolog azé volt a Penge anime első részében.....utána megnéztem tegnap meg előtt a trilógiát...:D -
Azt ami ott jobb oldalt lent volt? Azt én adblock-al letiltottam, de így is zöld vagyok. -
Na, végre ráértem egyszerre befejezni az évad összes sorozatát. Valahogy mindegyik elég közepes volt, még csak annyit se tudok mondani róluk mint amennyit szoktam évadok végén, egy-egy bekezdést, mert tényleg kb. mindegyik annyi volt hogy "Na, ennek vége. Pont olyan volt ahogy az első részből is sejtettem".
Minőség szerinti sorrend, magánvélemény (az üres vonalak a minőségek közötti távolságot jelölik):
1. Hanasaku Iroha
...
2. AnoHana
3. Denpa Onna
...
...
...
4. Gosick
5. Nichijou
...
...
6. C
7. Hidan no Aria
8. Deadman Wonderland
...
9. Astarotte no Omocha
10. Dog Days
Még tervbe van véve ha egyszer végük lesz, jön a Steins;Gate és a Tiger & Bunny. -
Ha a chatet nem kapcsoljátok ki (am sztem egyáltalán nem zavaró, elfér ott...), akkor gyakorlatilag azt jelzi, hogy fenn vagy-e... Szóval annyira nem módosították az ötleted biomage.
Egyébként nem tudom mi bajotok vele. -
- Deadman Wonderland: A 8. rész után nálam cancel lett.
- Elindult a Natsume Yuujinchou S3, az első rész erős 9+-os számokkal nyitott, hamarosan belenézek, az első kettő évad nagyon tetszett.
- Kamisama no Memo-chou: Jó lesz ez Gosick-ínséges időkre és még egyelőre balf*sz karakter sincs benne. :)
- Ika Musume ftw! Már korábban elkezdtem nézni, ahogy jöttek ki a bd-k, nagyon jókat lehet vigyorogni rajta, meg a szövegein. :)
- Januárban Berserk movie! Studio 4C & "very CGI heavy"...
-
még jó hogy ki lehet nyomni a picsába...:D -
amúgy én ajánltam, de módosították az ötletemet chatre -
jobban is megoldhatták volna.... -
Az a funkció nekem is jobban bejönne. -
amugy jah, még ugy lenne is értelme, h ki van épp az oldalon...de, h a chat-en... -
Jahogy ez a chat-et nézi. Azt kilőttem mert idegesít
Azért ez már hatalmas fejlődés ám .Most már csak az "ingyen" hozzászólás szerkesztés hiányzik :D -
még kevesebb értelme van XD -
Így van - azt mutatja.