72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az a Kaiji.
-
De annak még nincs vége :( -
csak a masodik. A Hanasaku Iroha, legalabbis az en izlesem szerint, toronymagasan jobb (volt) barminel a tavaszi evadban -
AnoHana.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!~_~ A végéig bírtam, mondom nem sírós ez. Aztán megtalálják a lapokat. "I love how kind you are" Tsurukonak. Na eddig a pontig... :) Nagyon jó volt az egész, tetszettek a karakterek, gyönyörű volt a megvalósítás is. -
AnoHana szezon legjobbja? :) -
idolmasterbe ez a rengeteg szereplő nemtudom, hogy jó lesz-e....nem sok idő van 1-1 szereplőre....na majd kiderül...
meg volt 1-2 baki a kamerával, habár meglehet magyárzni, de...mindegy..:D
No6 meg csalódáskeltően gyenge volt.....még csak nem is a BL volt a legrosszabb.... -
Hát azt hittem elsírom magam... még el is gondolkodtam, hogy valami általam nem ismert szleng... :D -
Eljutottam ehhez a részhez, így visszakerestem ezt a hozzászólást... "Hatalmas kopogók"... Hát ez óriási. 
-
Egyébként ha jól értelmezem "Forgó Pingvindob"-ot jelent.:D -
mindenképp jó első része volt a mawaru penguidrumnak, de hogy a karaktereken kívül semmit nemtudni az biztos...a megvalósítás érdekes, a távoliaknál gyengébb az egész, míg a közeliek szépen megvannak csinálva. csak jó lenne tudni mi lesz ebből...:D -
hogyne... :D -
Albel fogja fordítani! ^^
S;G és Index-ből is kész van egy csomó részt, azt is írta. :) -
Mawaru Penguindrum -
Ez?: "Penguin Musume Heart" -
Ez a pingvines cucc egész érdekesnek tűnik így elsőre. :D -
nem értem.....ez annyira fasság, hogy csaj fiúnak álcázza magát...csak mert a családban mindenki komornyik volt....agyam eldobom komolyan. aztán még odaköltözik..nagyobb klisé nem volt a raktárban??
de amúgy nem lenne rossz mayo chiki de ezek....rezeg a léc, de majd 2. rész.... -
Már van. -
SubDesu BD? Ha már lúd, legyen kövér, bár a felirat nem tudom milyen minőségű. -
Köszi a véleményeket! Szerintem belenézek akkor, a nyári szezon úgyis elég érdektelen most számomra. -
és mikor lesz cenzúrázatlan változat?:D -
Sno: forte-t kitöl érdemes leszedni? uccso 3rész esélytelen h kijöjjön magyarul(kevesebb, mint az index-re v s;g-re :D ), szoval angol subbal megnézném már :) -
Ja meg a végére leesett hogy a squid, squidly, inkredible (k-val), meg hasonlók hogy kerültek bele...
...janaIKA :D meg ilyenek... ill néha a geso, ami gondolom tintahalul a desu... meglepően nem volt idegesítő, pedig nem szoktam szeretni az ilyen "jajjdecuki" mondatvégeket... desudesudesudesu...
-
Ez az AnoHana így 2 rész alapján nagyon jó :)
Ja, IkaMusume meg befejezve, az is jó volt :D -
jó...bár az elejét leszámítva nagyon school life az egész eddig....elvan tanulgatnak egy kis démonosdi, de a mostani részt leszámítva nem sok történt eddig....talán majd most be indul.... -
kifejezetten pozitiv csalodás :)
-
Az Ao no Exorcist eddig milyen? Pontozások alapján nem tűnik rossznak. -
na annak úgy több értelme van....
más...megnéztem Double-J eddigi 2 részét (Cromartie alkotójának mangája) ez akkora fasság, hogy nézni kell...:D -
szerintem nem olyan értelemben akart "drop" lenni, hanem úgy mint "égből pottyant", hogy "belecsöppent" az életébe, vagy valami, csak engrishül. -
usagi drop mindenképp érdekesnem ígérkezik...bár először furcsa volt a rajzolás, de gyorsan megszoktam és nincs vele gond...a sok gyilkolás lődözés scifi fantasí meg egyéb mellett bőven elfér egy ilyen is....:D
a kicsaj esetlen megmozdulásai a mézéslóherés hagumira emlékeztet...nemtom mé
De ez a cím....hogy lehet valaminek az a címe, hogy nyuszi kaki??? ennyi erővel lehetett volna 'nesze neked, szar'..... -
lol XD -
Igen, ezt tudom, ezért érdeklődtem koppintások felől. -
Nem nézem az animét, a mangából is csak néhány random fejezetet + a Gintama crossovert láttam. Párhuzam szerintem el is várható, a Sket Dance szerzője a Gintama mangakájánál volt asszisztens. -
Ó, és van Gintoki szereplő Gintoki hanggal is? :D
Olyat nem kérdezek, hogy van-e olyan jó, mint a Gintama, inkább olyat, hogy mennyire "koppintás"? Meg egyébként jó-e? -
... nem egyre gondoltunk, így a válasz igen. :D -
Ha egyre gondolunk, akkor Gintoki hangja van. :D -
SKET Danceben a Shinpachinak kinéző karakternek Shinpachi hangja van? :D -
mind a 3 excalibur rész kihagyható akár....semmi fontos nincs bennük....bár ettől még jók...:D -
az pont nem az :D -
kösz a gyors választ. akkor anime után fogok neki a mangának.
az excaliburos részen vagyok túl, és az eléggé fillernek tűnt, azért kérdeztem. -
A Kamisama no Memochu tetszik, nem is annyira lett olyan mint a Gosick, az próbált olyannak tűnni mint egy rejtély-központú, klasszikus krimi, és kudarcot vallott mert bénák voltak a rejtélyek.
Ez inkább kicsit olyannak tűnik mint a modern krimisorozatok, pl CSI, amik eleve csak az adott ügynek a karakterdrámájáról szólnak, és csak mellékes körítés hogy nyomoznak is benne.