72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #47389
    :)
  • LasDen #47388
    szerintem szar volt...a közepét át is pörgettem...unalom...
  • Zomil
    Ao no exorcist-nak jo az uj op/ed-je, meg a rész is jo volt, bár kicsit az ecchivel most meg Shura karakterével átlendültek a lo tuloldalára... :D
  • Máté94
    Kamisama Dolls mangájába belepillantottam. Hát szépen belesűrítettek 3 fejezetet egy részbe, ezért tűnhetett kicsit kuszának. De amúgy a következő részekben visszahozhatják amit kivettek belőle.
    Végülis hűek voltak a mangához. :)
    Ez az ára, ha 13 részesre csinálnak valamit úgy tűnik. :(
  • Zomil
    "Jah az a jobb film a ket resz kozul."
    Azért a Pitch black se semmi, elég sokat tett le az asztalra :)
    (kb. nulla költségvetéssel elég szép bevételre tett szert, meg ugye Riddick karakterének a megalkotása)

amugy természetesen figyelemmel kisérem, az uj filmet, de nem sokat várok töle...egyrész ez inkább egy pitch black 2 lesz, ráadásul abbol amit tudni lehet nekem az jött le, h a 2. rész eseményei meg nem történtek lesznek...pedig egy elég epikus filmmel lehetne folytatni a 2. filmet...RENGETEG lehetöség van benne, ahogy be lett fejezve...sajnos ezzel nem él a készitö... :(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugyebár Riddick megszerzi az egész nekromonger sereget...
  • Jakuza001
    Jah az a jobb film a ket resz kozul. Amugy csinalnak egy masik Riddick filmet Diesellel, bar sok mindent meg nem lehet rola tudni, csak azt, hogy valamikor 2012-re igerik.

http://www.imdb.com/title/tt1411250/
  • LasDen #47383
    csak elbasznák...:D
    (én a Pitch Blacket jobban bírom)
  • Zomil
    off:
    unalmamba megnéztem kb. 6-odjára a The Chronicles of Riddick-et(egyik kedvenc filmem...leginkább Riddick miatt, kb. a legjobb antihös :) )
    Mindig elgondolkodom rajta, h milyen jo kis anime-t össze lehetne dobni belöle :D
  • LasDen #47381
    kicsit nyugisabbra vették most Steins Gatet....nem is baj....bár így is annyi minden történt....Suzuharól is végre kiderült több minden....
    Daru meg maga a számtech isten.....:D
    [spoiler]aki ugye a faterját keresi....elég sok minden erre utal, így szerintem Okarin az apja....bár most így belegondolva lehet hogy Daru az apja...:DD nemtom....mindenesetre a következő részből kiderül...
  • efti
    Ikoku Meiro no Croisée 2 ismet aranyos epizod volt.

A MAL meg behalt. SQL error van az oldal helyett :P
  • PetruZ
    Ez a Mayo Chiki! egész jó volt/lesz/mittomén', tetszett, 8/10. Persze, oké, újabb iskolás maid/butler-sztori, de kit izgat, én kajálom az ilyeneket, és ennek még a sztorija is mutat egyedi vonásokat. :)
  • armageddon666
    Hát... szerezzék meg ugyanazokat a szinkronokat, legyen benne Forces, és felőlem mehet :D a szörnyes rész annyira nem vonz.
  • Malakai
    De.
  • armageddon666
    Nem a Golden Age volt eredetileg is?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - a 2010-es.
  • LasDen #47374
    "The previously announced Berserk anime film project will retell the Golden Age arc of Kentaro Miura's manga in three parts. The title of the first part, Berserk Ōgon Jidai-Hen I: Haō no Tamago (Berserk Golden Age Arc I: Egg of the Supreme Ruler), was revealed last week. The first film will open in Japan next January."
  • Nagydög
    A mostanaban keszult mozifilm? Akarom!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Belenéztem...
    Über-mega-brutál-király a minősége.
    Ezt ennél rosszabb forrással megnézni szinte már bűncselekmény...
  • IMYke2.0.0.0
    Még a hozzászólásod elolvasása előtt azt hittem, megint a netem szarakodik, és nem töltődött be teljesen valamilyen kép...
  • armageddon666
    Ez biztos csak egy támadás, mint Bleachben a Mugetsu :D csak fehér.
  • LasDen #47369
    akar valaki Manyuu Hikenchout nézni??? nem kell félni nincs cenzúra.....

vagy csak egy nagyon kics....
  • LasDen #47368
    nah Penge 2. része meglepően jobb volt mint az előző....de aztán sikerült fasságokkal belerondítani....
    [spoiler]először jöttek ezek a vámpír macskák....isten bassza meg ezt a hülyeséget...aztán meg ez az átalakuló vámpírok...jajj ne már...mi a fasznak kellenek ilyenek, sima vámpírok nem jók?? picsába
    aztán az a csaj, aki most még meg akarja ölni pengét mer lenyomta faterját, aki már vámpír volt, de ez a tény valahogy kurvára nem érdekli a picsát és csak nyomná..de aztán pengével párban nyomulnak majd plusz hozzájuk csapódik a rendőr tag is, akinek a partneréről 100ra tudtam hogy vámpír buzi....
  • PetruZ
  • Lelouch
    Szerintem az több mint egy egyszerű mellékszál, történet szempontjából nem elhanyagolható dolgok lesznek benne.
  • Máté94
    Ár-dzsűgo(R-15): A nyár eddigi legnagyobb faszsága. :D
  • Zomil
    persze nem az ö hibája, de attol még zavar, h egy jo anime-nek nincs folytatása :D
  • Malakai
    Én úgy tudom, hogy az lesz... (ch.54-55)
  • Lelouch
    Az OVA nem mellékszál lesz... :)
    Ebben igazad lehet, de már alapból úgy volt vele a stúdió, hogy az eladások döntik el az anime hossszát, úgyhogy sokban nem tévesztett meg senkit se a mangaka. :] A 2500 körüli átlag elég kevésnek számít eddig, főleg hogy eddig még mindennel bebukott a Manglobe, azt olvastam közel jár ahhoz, hogy úgy járjon mint a Gonzo.(akiknél azért legalább volt pár jól kelendő anime)
  • Malakai
    OVA is full melékszál lesz.
    Egy twitter beszólást meg ne vegyen készpénznek az ember, lehet az akár vírusmarketing formályában ösztönzés arra, hogy minél többen vegyék az OVA-t (mivel azt írja akkor lehet szó köv évadról ugye).
  • LasDen #47360
    te is tudod hogy nem erre gondolt....szerintem nem is tudja.....nekem se jutott most eszembe....:D
  • Lelouch
    Az a szemétség, hogy a mangaka betegség miatt nem tud dolgozni a mangán???
  • Lelouch
    A "To be continued" az ovára utal jelen esetben. Az új szereplők bemutatása meg a glóriás lányból kiindulva inkább a mangához volt kedvcsináló. Persze, mivel még 2500 körüli eladásokkal is a Manglobe eddigi legkelendőbb címe, így van esély rá, hogy meggondolják magukat, de ha nem szándékoznak végig feldolgozni a mangát, akkor kb. semmi értelme nincs egy plusz évadnak.
  • LasDen #47357
    sok sorozat van, ami folytatódhatna...:D
  • Zomil
    nyan koi nagy szemétség, h nem folytatodik...pedig nagyon jo sorozat volt :S
  • PetruZ
    Jó, de az évadzáró végén ott vannak az új karakterek, meg azzal zárul, hogy "to be continued". (Oké, pl. a Nyan-Koi is így zárult, mégsem lett belőle semmi, azért is kár volt, ezért is kár lenne, ha nem folytatódna.)
  • BEAST #47354
    Fura, 1001 hasonló karakter volt már más animekben. Semmi extra nincs bennük, átlagosak, de nem szarok. Nekem tetszik amit eddig láttam. Ha a Buso Renkin-t végig tudtam nézni egyhuzamban, akkor ezzel is jól elleszek. :D

Viszont az Eurekat sürgősen pótold, szerintem jóféle. Lehet újra megnézem.
  • IMYke2.0.0.0
    Yeah! Kereken 1 hét (7 nap) alatt meg is lett a Space Battleship Yamato.
    Most már csak a 2 sorozatot, és a filmeket kellene 'megvennem'.
  • Bucser
    Gundam Seed 9/10-es mecha témában. a Spinoffja a Gundam Seed Destiny egy rakás szar.
  • LasDen #47351
    nem csak ezé nem tetszik...azé egész nem jó....a karakterek nem szimpatikusak, a sztori sem tűnik valami nagynak...nem tud érdekelni....

az eureka sevent meg még nem láttam :D
  • BEAST #47350
    Már miért lenne pont ezért szar? Gondolom akkor az Eureka is szar volt a légdeszkázósdi miatt...