72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#262">Baka to Test to Shoukanjuu Ni! :: #262">1
Hozza ugyanazt mint az első szezon. Túlestek a tengerpartos részen első nekifutásra. :) Kíváncsi vagyok az iskolai dolgokon újítanak-e majd valamit, mangát nem ismerem.
Ao no Exorcist#888"> :: 13
Nekem nem volt bajom a résszel, új OP-ED gyengébb szerintem, de a komorabb hangulata talán előrevetíti, hogy többet haladunk majd főszálon.
#732">No.6 :: #732">2
Ezt szerintem félrerakom, majd később olvasok inkább véleményeket, mennyire "túl a barátságon" a dolog ezután. Az egyébként érdekes sztori mellett lehet nem kéne, hogy zavarjon, de mégis.
Kamisama Dolls#888"> :: 2
Nem sok minden történt egy új mellékszereplő behozásán kívül, de tetszett végülis. A tempó inkább 24 részesnek érződik, ami viszont rossz, mert nem az. :/ -
úgy tudom igen.... -
Az új Idolmaster anime már a játék alapján készül? Mert emlékeim szerint az előzőnek semmi köze nem volt hozzá :D Monjduk nem láttam. -
Tervben van az is, már most is jelölgetem a fejezeteket MAL-on, hogy hol jár éppen a Ni Gakki. -
sok dolgot kihagytak az animében érdemes elolvasni a mangát is -
befejeztem a Gantz-ot, de úgy néz ki ebből is el kell kezdjem a mangát, mert a befejezése olyan... -
de hogy minek....már az okawari is egyre unalmasabb volt az okaeri meg egyenesen dögunalmas és az egész rondább mint az előzőek....
az első évad még tetszett..... -
Sankaku... Sehol se mondták, hogy 2. évad lesz, még csak annyi derült ki, hogy egy Minami-ke projekten dolgoznak. -
én már csak arra emlékszem hogy nagyon gáz volt...:D -
Én csak a befejezéstől tartok, sajnos már hallottam hírét... :D -
Nem kell ez a szöveg, csak egy megjegyzést tettem a témával kapcsolatban. -
kamisama no memochou is kihúzva....ez a csaj idegesítőbb mint viktorika volt az elején....
meg mi az hogy neet nyomozó?? mitől olyan kurva különleges??
tud netezni aztán már azt hiszi ő a nagykirály....kösz de kösz nem...:D -
Most nem mindegy? Lesz még egy évad és kész. Személy szerint örülök neki, mert még több Chiaki-t jelent.
Gondolom Minami-ke 2 lesz. -
Épp most szereztem be az 1. évadot - erre most olvasom, hogy lesz 2. évad...
Egy kicsit zavarba ejtő a helyzet, mert:
* Minami-ke [13 episodes) - 08.10.2007 till 31.12.2007
* Minami-ke Okawari (13 episodes) - 07.01.2008 till 31.03.2008
* Minami-ke Okaeri (13 episodes) - 05.01.2009 till 30.03.2009
* Minami-ke Betsubara (OVA, 1 episode) - 23.06.2009
Akkor most hogy is van ez?
-
Feel the irony... -
a 2. évad még jó volt (bár gyengébb az elsőnél)....:D -
Úgy terveztem, hogy 6 rész megtekintése után inkább megvárom míg kijön végig magyar felirattal a School Rumble ni Gakki, de a lassú tempó miatt végül 1 évnyi "vegetálás" után csak megnéztem azt a hat részt, amit kiadtak azóta. Még mindig zseniális, főleg hogy az agyhalott Karasuma is mellőzve volt.
Viszont remélem, hogy most már nem kellesz 1 évet várnom a következő 6 részre...
U.i.:the best basketball team ever -
aszittem elodázzák Ro-kyu-buba a végéig a meccset és meglepett hogy nem :D -
A sűrítés nem mindig nevezhető erénynek. -
KamiDolls-ban úgyesebbek voltak, ott 3 fejezetet sűrítettek egy részbe.
-
elkezdtem olvasni az usagi drop mangat. Attol tartok a 11 epizod alatt hacsak ki nem hagynak nagy reszeket akkor a kozelebe sem jutnak a manga vegehez. nagyjabol 1 chapter per epizodnak tunik az anime, ami alapjan viszont 5 evad kene a teljes sztorihoz :( -
baka test lehújabb rész kész megölt....:DD már most folytatásban reménykedem...3. évad, ova vagy valami csak folytassák, ez annyira kész :D -
Penguindrum és a Mayo Chiki is nézős lesz. Az utóbbi endingje valamiért különösen tetszik. :) -
Mai termes:
Penguindrum meglepoen jo volt, pedig dobni keszultem.
No 6. dobbetesen rossz volt, pedig jora szamitottam
Natsume jo volt, bar meglehetosen atlagos sajat magahoz kepest.
Usagi Drop: istenkiraly epizod volt. Azt hiszem ennel sem fogom birni visszatartani magam atol hogy eloreolvassam a mangat.. -
Boldog Születésnapot Relaks!!!! -
Nekem is, de egy teljesen más értelemben. -
jaaajjjj, ez most nagyon fájt... :DDDD -
-
jaja, jobb volt mint amire az also utan szamitottam volna. Meg voltam gyozodve rola hogy a mostani epizod utan dobni fogom, de kezd erdekes lenni ugyhogy egyenlore marad. -
Szerintem is nagyon hangulatos. Ezt nem lehet csak úgy így hagyni. :)
Várjuk a 13. részt és a 2.évadot.
Bökkenő?
-
hát az még sokára lesz :( -
ez a penguindrum még mindig nemtudom merre és mit akar, de ez a 2. rész is kellemes volt...:D -
december 21. -
ha jol emlekszem majd' fel ev.. -
Denpa 11: ez is eszméletlen jo rész volt...egyszerüen mesteriek ezek a párbeszédek amik a szereplök között vannak :)
12: ez is hasonloan eszméletlen jo volt...10/10-es anime, simán az ezévi top5-ben :)
Persze nincs lezárva semmilyen szinten a történet, de valahogy nem is érzem a szükségét...annyira egyértelmü, h lesz 2. évad is. A karakterek egyszerüen annyira eltaláltak, hétköznapiak és nincsenek tuljátsza ahogy a legtöbb anime-ben(én legalábbis igy érzem). A zenék jok, a op nálam simán az idei év legjobb op-je :D
Nem sok anime-nel élvezem ennyire mindegyik részt és várom a következöt.
Mindenkinek szivesen ajánlom aki egy egyszerü "hétköznapi" történetet szeretne ami mégsem annyira hétköznapi :D
Bizom benne, h nem kell sokat várni egy 2. évadra...
Amugy az utolso dvd a 13. részel mikor jön? -
Ha mar multkor statisztikaknal tartottunk: Megszuletett a heten a 10000dik latogatasa is a blogomnak, ma pedig a 200dik post, az Usagi Drop masodik epizodjanak koszonhetoen. Hogy hanyan olvassak is azt sajnos nem tudom, ahogy eszrevettem inkabb kepkeresessel talalnak el hozzam -
Boldog Szülinapot RelakS! -
RelakS, kívánom, hogy születésed évfordulójának napját boldogan töltsd! -
szerintem azzal tölti
Én finom tortát kívánok neki :) -
Boldog Szulinapot Relaks! Nehogy munkaval toltsd!