72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
na az jó. kösz az infót 
-
Teljes, full, a hiányzó részekkel együtt, hiánytalanul.
-
teljes, vagy csak az ahol a plusz részek nincsenek lefordítva? -
Van már az extended-hez is angol felirat.
-
Prof William #47746 A higu 1 opjától még kirázott a hideg. Ez meg valami "Rika és barátai nyári murija" stílusú animnak tűnik.
Lesz valami komoly sztori vagy csak marhulás? -
extendedhez nincs felirat, se magyar se angol. a rendes változat felirata van időzítve az extendedhez, szóval pár helyen hiányos. mondjuk engem annyira nem zavar, csak gondoltam szólok ;)
OFF: megkaptad a pm-et? -
Én nem kerestem. Nekem meg fog felelni az angol is hozzá. -
nah ezt majd meglesem :)
magyar felirat gondolom nincs hozzá -
Takashi Miike film, ugyan mégis mit lehetne várni tőle? :) A 141 perceset láttam, az első másfél óra a felvezetés kisebb harcokkal, az utolsó óra tömény hentelés, de még sztori is van. :)
-
Mondjuk, az 1963-as verziója is érdekelne...
Remélem, a 6,5 GB-os verzió lenn lesz 3 napon belül. Tűkön ülve várom. -
az extendedre kíváncsi vagyok....mert a film nagyon fasza volt....picit emlékeztetett a 7 szamurájra....:D -
Még jobb: 2010-es, és 141 perc hosszú az Extended. -
Hoppsz, a második taget elszúrtam. -
"[nagy]13 Assassins[nagy]" - Limited Edition, 2011.
Ezt látnom kell!
"The film culminates in a mind-blowing, forty-five minute battle sequence that rivals anything seen before in the genre."
126 perc hosszú.
-
érdekes vút....de sok mindenen nem hiszem, hogy változtatni fog....:D -
amugy a szem eltakaros jelenetröl egyböl Shouko jutott az eszembe Baka to test-böl... :D -
Ha Andou-Mirai-on múlik, akkor nem. :D -
Én is erre vártam már egy ideje! :) Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből az egészből. -
nah igen...kicsit tul gyors ez a stilusváltás :D
következö rész megint komolynak néz ki :)
mondjuk már megszoktam sno-ban...ott is 1pillanat alatt át tudott változni drámaivá a sorozat :) -
Hát Tenma valami hihetetlen. Ez az anime a két véglet, a vérkomoly és a tucat sablon ecchi. :D -
ááá Ao no exorcist iszonyat joooo volt :D
végre megtörtént amire vártam már jo ideje
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki megtudta, h kicsoda rin :)
Tenma: picit gyengébb rész volt, de a következö megint jonak tünik :) -
A sok manga hiatus miatt nem nagyon lehetett folytatni eddig. -
Hány éve is hagyták abba a Gi Finalt? ... ideje folytatni :) -
A Hunter x Hunter anime folytatásról szóló pletykák igazak voltak, és már ősszel kezdődik is.
Egyre jobbnak ígérkezik számomra az őszi szezon.
-
egy ilyen fordito sose lesz tökéletes :) -
jah, de 2050ben az animeaddicts lehúzhatja a rolót, a youtube fansub márcsak ilyen ^^ -
még angolról angolra se tud rendesen, szóval sok idő még lesz valami belőle...:D -
Néztétek a youtubeot? Ott sok anime fennt van, kattintsatok rá, hogy cc, hanganyag átírása (már tudnak japánról is), majd képaláírások fordítása -> magyarra, aztán ... talán még 30-40 év és működni is fog a dolog ^^ -
Hát annyiban számít,hogy legalább ki tudtam volna nagyjából számolni meddig fog futni az új széria. :P -
jo de a rész végén lévöt hangosan mondja az természetes, h le van forditva :) -
Ja mindig voltak ilyenek szerintem, bár első évadban azthiszem azok nem voltak lefordítva annál a csapatnál amelyikkel néztem (Mochi). Rész végén viszont mindig le volt legalább. :) -
jo hát igen... :D
amugy csak most vettem észre...de eddig is voltak ilyan faszságok a közepén?(mármint ilyen, mint ez a forditos, valahogy sosem figyeltem rá) -
én a közepén lévő Yoshii fordítástól készültem ki teljesen....ott megkellett állítanom 5-6 percre mer annyira röhögtem...:DD -
Baka to test ni 02: jujj ez nagyon beteg rész volt...sirva fetrengös :D
Ez a Blood-c nagyon gyenge...3. rész és még mindig szinte ugyanaz történt, mint az eddigi részekben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ráadásul mekkora hülyeség már, h le se szarja a csaj, h a csávo csak ugy besétál és meghal...mégcsak meg se probálja állitani...ez ngyon zavart -
A manga nem a 334. fejezetnél jár, kínaiul már kint van a 361. is. :P -
kicsit össze-vissza, néha kihagynak, néha hozzátesznek... számít az? :D -
Na beértem a Gintamát.217. rész.
Mire vártak egy évet?Utánanéztem hol jár a manga(334),az anime 2 résszel van előtte...Azt hogy?Össze-vissza dolgozák fel a részeket?mert vannak részek amik után nem az jön,mint az animében. -
Valaki egy kis sushit? -
Dantalia 02: sztem jo sorozat nekem tetszik :) -
kijott az utolso fejezet ma :)