72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Arakawaban Rec feje valahogy eszembe juttatta Rock fejét, szóval most Roberta's Blood Trail! :D Kevés a Balalaika. :( -
Ennek olyan jó zenéi vannak. Hageshii Uta, Song of Heroes, War Song sem rossz, aztán karakterénekeknél a yakuzaszülők dala... :) -
-
-
San-chan... -
Láttad a Seto no Hanayome-t, és nem ismered fel?? :D -
tényleg jó lett :). kit ábrázol? -
köszi....neked is Lelouch..:DD -
kösz a tippeket. ezek közül már könnyebb lesz választani. 
-
Arakawa-t most fejeztem be, tök jó volt :)
Gintama no comment :D
Ha egy kis ecchi kell akkor To Love-ru egész kellemes volt annak ellenére mennyire leszólják :)
KamiNomi meg simán jó. -
Egyetértek a logóval kapcsolatban.
-
Ilyen sok ajánlással nem jutsz sokkal előrébb, de néhány tipp:
Hayate no Gotoku
Kami Nomi zo Shiru Sekai
Midori no Hibi
To Love-ru
Sayonara Zetsubou Sensei
Sora no Otoshimono
Index
Welcome to the NHK
+1 Haruhi
-
Saikanot, Fractalet en is ajanlom :)
Jo az uj logod Lasden
-
most vettem csak észre hogy rajta van a listádon...
mindenek felett a Saikanot ajánlom..... -
jó oké, de olyan mások a nevek, asse tom ki kicsoda...:D
nade:
Ai yori aoshi
Arakawa under da bridge
Chaos Head
FAiry Tail
Fractal
Gintama
stb...:D -
http://myanimelist.net/animelist/Levi90
fel vagy véve barátnak :P -
linkeld és akkor mondok :D -
értem.
ajánlj már légyszi valamit a MAL listámról, mert 20 perce csak nézem, de nem tudom, hogy mit nézzek meg
többiektől is várom a tippeket. -
1 rész után parkolópálya...nem mintha rossz lenne csak nemtom....:D -
akkor abból se lesz már semmi. az animéről mi a véleményetek? -
jah és nem valószínű hogy egyhamar lesz hozzá...ricz-roninnál felfüggesztetten van 'elvesztek az anyagok' ok miatt.... -
a Rainbow-hoz csak a 13. részig készült magyar felirat? -
bakker....steins gate akkora jó volt megint....leesett állam is..:D
már csak egy félelmem van, hogy az utolsó részeket elbasszák és hatalmas csalódás lesz..:D -
az jó rész volt :D -
Bennem ennél tudatosult igazán, hogy nem vagyok oda a 4koma manga adaptációkért. -
En a karacsonyi epizodon es a csattanojan sirtam a rohogestol kb -
én a Seitokai Yakuindomo-t néztem meg ma. nagyon beteg anime ez is, de jó értelemben. perverz mint annak a rendje :D -
elkezdtem a nodame cantabilet...szinkronosan mer lusta vagyok amúgyan nézni...anno animaxon egészen sokat láttam egyes részekből szóval vannak ismerős jelenetek de azé van új :D hogy a szinkron milyen az eredetihez nemtom, de szerintem tök jó lett...Nodame meg nagyon aranyos...:DD
viszont korábban a címmel voltak problémáim, a nodamet még megjegyeztem de a cantabilet hol contabilenek cantobilenek mondtam....
egyetlen baj még, hogy a komoly zenéhez hülye vagyok, így mikor Chiaki meg más magyaráz hogy így szar úgy szar én nem is hallom...:D
am ezt mér nem folytatja animax?? -
Prof William #48123 A Freezingben első meg az utolsó 2 részt leszámítva nem volt nagy brutalitás. Pedig ha hozták volna manga színvonalát az éppen jó lett volna. -
hát ez se villanyozott fel....olyan freezing szintű tűnik....kevesebb vér meg brutalitás és több pantsu meg ecchi meg a egy lúzer srác....hujjuj de izgi lesz...:DD
-
Szerintem se olyan nagy szám, de ezt már eddig is írtam. :D -
Lehet, hogy nem egy 10/10-es remekmű, de nekem eddig tetszik. :) -
Prof William #48119 Én is ezt szűrtem le körülbelül.
Viszont a sorozat nekem eddig olyan közepesnek tűnik. Azt sajnálom hogy már az elejénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírták az öreg papot pedig a visszaemlékezések alapján az tűnt a legjobb arcnak a sorozatban. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig elég egyértelmű, hogy a saját oldalán áll. Egyik oldal ellen sem lenne esélye, de ki tudja játszani őket egymás ellen. Erről szól ez az egész számára. Mindegy Rin-ből mi lesz, amíg ő felelős a tanításáért befolyásolhatja és így ő nyer. -
Ao no exorcist....
[spoiler]valakinek van fogalma róla, hogy Pheles melyik oldalon áll?? mert az elején még teljesen nyilvánvalónak tűnt, hogy a sátán oldalán....de most már nem vagyok olyan biztos....még mindig az előbb említettre tennék, de nem vagyok biztos vala benne...:DD -
-
Eddig még nem találkoztál semmi olyannal, ami befejezetlen volt? Amúgy még az LN-nek sincs vége, amiből adaptálták, aztán meg vagy lesz 4. évad, vagy nem. -
Egy random kérdés.
A zero no tsukaima nak csak 3 évadja készült? mert rohattul olyan mintha nem lenne befejezve.... vagy csak én vagyok megint vak?
-
Prof William #48113 Hm... Mint kiderült egy teljesen triviális ok volt ludas. Ha laptop be volt dugva valahogy zavarta a Tv-t. Kihúztam lapopot és elmúlt a recsegés. Majd max mindig telepről megy ha laptoppal nézek valamit.
Más.
Az AA-ra felkerült a School Days c játék. Nagyon tetszik. Mintha egy interaktív animét nézne az ember. Nem hiába 8 giga játék. viszont érdekelne hogy vajon az angolítása már teljesen kijött? olvastam olyanokat hogy a 4 cahpter után már nem angol. Ez még igaz vagy már túlhaladott a dolog? -
LinkinPark1014 #48112 Valaki nem tud egy linket mondani a tininja teknőcök új kalandjaiból linket
mondani?Megköszönném.(ja ne az első 16 részt mert az már meg van)