72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Buriki art miatt lehet akármilyen a sztori, én akkor is nézni fogom...
-
Óó, most belehallgattam az OSTbe. Újranézném érzés :S -
"...szóval képen köptek minket valami idióta összegányolt sztorival."
-Prof William
Lehet rosszul értelmeztem :)
Egyébként elég sokan. -
Ki szolta le az elso FMA-t ?
Jo volt szerintem is az elso FMA, raadasul mint irtam nem attol lesz jo egy anime mert koveti az animet, hanem magatol.
De nem akartam megnezni a masikat, mert nem szeretem az ismetlodeseket, mar pedig a ket sorozatban rengeteg azonos megkozelites van, hiszen egy tortenetbol taplalkozik.
Felaldozni valamit, egy nemes celert, mikozben tobbet veszithetunk.
Vegig ezen a szalon mozog a ket tortenet, ami ertheto, ezert nem akartam megnezni a felujitott valtozatot.
De amikor meghallottam a soundtrackjait az ujnak ledobbentem rendesen, olyan minoseget kepvisel az elso reszben volt belole boven, mint pl a main theme, a laws of alchemy vagy eppen a nagyon jo helyre beszurt Lapis Philosophorum.
Amikor megneztem a Brotherhood elso reszet szinte ledobbentem ezek miatt, annyira minosegi munka volt es nagyon jol megtalaltak, hogy hol kell az epozidba illeszteniuk.
Innyenc vagyok es az igenyeimet, szinte 100%-osan kielegitettek, azt kell mondjam.
Az elso resz mindenkepen a mestermu kategoriaba sorolando. -
Szerintem méltatlanul van leszólva az első FMA... Tetszett a párhuzamos világosdi, meg hogy a Homonculus a felélesztett rokon (még ha itt voltak is problémáim). -
Prof William #48306 Valamint a Brotherhood fényévekkel jobb mint a másik sorozat. Ott még nagyon nem bírták kivárni hogy haladjon a manga szóval képen köptek minket valami idióta összegányolt sztorival.
A Brotherhood viszont nagyon jó. -
+ a legfrissebb őszi anime lista -
nagyon másrol nem volt szo... :D
meg arrol, h te Tsukuyomi beszámolot tartasz, meg a szokásos heti anime beirások :) -
A leglényegesebb: Mondj Hirano Aya-t helyettesítő seiyuut Haruhi szerepére!
Többi nem maradt meg / nem érintett. Többiek majd beszámolnak róla :D -
Valaki osszefoglalja nekem a szerda ota tortenteket, most ertem haza csehorszagbol Brutal Assaultrol, hulla faradt vagyok es van vagy 10 kulonfele epizod elmaradasom..
elore is koszi -
Amagami SS kap majd egy 2. évadot... -
vagy az új Bleach játék. -
Ja hogy ez ilyen mászkálós-verekedős, mint DMC... oké. -
Egy verekedősbe minek az rpg szerű fejlődés? :\ -
off:
link akik a fatal fake játékokat csinálták(fsn verekedök játékok) uj játékon dolgoznak :)
elvileg ebben már a zero mestererek és szolgák is benne lesznek meg rpg szerü fejlödés -
Tsukuyomi 12 -.- definition of low-budget -
Az LN-t se dicsérik annyira... :D -
Mivel nem olvasom az LN-t igy fogalmam sincs az milyen, az anime tetszik :D
#48290: igen az :) -
The End of Aya Hirano - 'I quit - My fan club is closed' -
új FMA:B != régi FMA, és
új FMA:B >> régi FMA
:)
-
Hellsing OVA-t úgy nézem, hogy egybe.... Na ezt már 3 résszel eljátszottam :D Az első részt, ha az animét és a mangát is belevesszük (anime ott még hasonló, manga ugye ugyanaz) már 6-szor láttam :D -
Itsuka Tenma no Kuro Usagi? -
9. jön :) -
Én többnyire nem ilyen pozitív véleményeket szoktam erről olvasni, főleg az LN-olvasók részéről nem... :D Mondjuk azért érdekelt volna, de a stúdió még egy LN-t se dolgozott fel normálisan vagy teljesen, úgyhogy egyelőre kivárok, ezzel mi lesz. -
Én nem mer' még fosminőség..Majd HD-ban..Még a 7-et se láttam mert fos az össze akármelyik 1080p-t szedem késik a hang....Majd megnézem azt az audio shiftet megy-e MPC-ben.. -
Amugy csodálkozok, h senki nem irt a Hellsing 8. ovájárol...sztem jo lett :)
Meglátszik, h más a studio, de szvsz jo munkát végeztek(bár a cgi-vel voltak gondok), egyedül azt sajnálom, h Seras keveset szerepelt :D
Meg a vége megint szép kis cliffhanger... -
Érdekes ez a Tenma anime, nem szarakodik a felvezetéssel és egyböl belecsap a sürüjébe... :D
5. rész de már annyi minden történt, h nemtudom hova kapkodni a fejem...kiváncsi vagyok, h ezt mennyire tudja megtartani a végéig...ha ilyen marad nagyon tetszetös anime lesz a végén :)
Tetszik amugy...érdekesen vegyiti, az ecchi-t, drámát, komolyságot, viccességet :) -
hányadik résznél tartasz amúgy? -
Tsukuyomiban ez a Vigo nagyon félelmetes. Mármint ez a kinő a maszk a falból dolog... Aztán most jutott eszembe, hogy mikor kicsi voltam, egyik rémálmomban volt egy nagyon hasonlóan kinéző gonosz :D -
Rogue Galaxybol is jo animet lehetne csinalni.
Meg is lenne hozza az ending a Dreaming way Home cimu csodalatos zenevel.
-
Shana III PV a Comicet-ről
-
FMA - original story, kb. a világ meg a karakterek egyeznek meg. A világ is csak hasonló injkább.
FMA:B - manga-adaptáció 1-az-1-ben. -
vedd meg a könyveket és tutira nem fogsz unatkozni annyira leköt :) -
végeztem a Saikanoval. 8/10 a vége miatt, mert az nem tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Függetlenség napja" érzésem volt az utolsó részben. -
Ugyebar mint mondtam regebben, nem akarom ujra megnezni a felujitott Fullmetal Alchemist Brotherhood-t, aztan tegnap meghallottam a soundtrackeket es azt hiszem megvaltoztatom a dontesem, amugy is regen lattam.
Raadasul kivegeztem a Game of Thrones elso evadjat (fene vigye el a keszitoket, hogy csak 10 episode van az evadban :D), igy most unatkozom. -
Én Sno után kezdtem bele és ez is hasonlo kellemes perceket okoz...természetesen Tomoki karakterét senki nem mulja felül... :D
De ez is sürün fekve röhögös meg aranyos sorozat nálam simán olyan 9-9,5/10 :) -
Vagyis de, a Katteni Kaizou-ba, de az eredmény ismert... :D -
Lehet elkezdem az első évadot belőle, mióta anno befürödtem a Seitokai Yakuindomo-val, nem kezdtem bele semmilyen vígjátékba. -
Most megtudtam 3 részt egyhuzamba nézni baka to test 2-böl...jhajjj... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 4. rész nagyon földön fetrengös volt, a beszélö "számon"-okkal :D
de a kommentátor valami iszonyat jo... :D
az oránál mikor mondja: katt :D
de az 5. rész is jo, várom már a folytatást... :D
-
Én nem hiszem, hogy nagyon megrázná, ha lecserélnék.