72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Addigra en mar majdnem 5x...
Huzz inkabb bele a csajozasba, amig megteheted, amugy is kell az utanpotlas magyaritas teren. :D -
3 év és én is 40 éves leszek... :( -
Fiatalsag,bolondsag. :D -
Sosem késő. Köszönöm szépen.
-
#47932 -
volt róla szó? :D -
Senki nem reagalt semmit igazan. Piros mogyival beszeltunk rola hogy akkor is kene egyet sorozni ha senki mast nem erdekel a dolog, de vegul semmi konkretabban nem egyeztunk meg. En 2kor zarom a nagykatai irodat penteken (epp ott helyettesitek csutortok pentek) mire onnan hazaverekedem magam, aztan meg beBKVzok kerepesrol addigra kb 5. Onnantol kezdve reszemrol lehet barmi. Szombaton meg akar korabbantol is. -
megvagyhadnagy
animés gyűléssel mi van? Elnapolva?
-
Utolsok kozt, de boldog szuletesnapot Imy! -
nah végeztem Nodame Cantabilevel...tokkal vonóval (höh, ide illó szólás)
az egész sorozatról, fantasztikusan jó volt az egész történet szépen elmesélve, lassan építkezett, de nagyon jól...az első sorozat után a Paris fejezet kicsit gyengébbre sikerült az elsőnél, pedig komoly probléma nem volt vele. viszont a finale valami fantasztikusan jó volt a hullámzó nodame és a döntés képtelen Chiaki (picit zavart is, hogy teljesen egyértelmű mit akar de nem mondta ki egyértelműen) eltávolodása majd újra egymásratalálása...noda és stresemann találkozásának jelenete a vége felé egészen érzelmesre sikerült (az a rövidke pár perc)
és az első évadhoz képest animációban is hatalmasat javult a sorozat, mert végre az orkesztra már nagy totálban is mozgásban volt nem csak mikor közelről mutogatták a hangszereket...és a zenék is kivétel nélkül jók voltak, bár nem teljesen az én stílusom...:D
és a szinkronhangokról még egy kicsit....az biztos, hogy az eredeti japán sokkal jobb, de Tokaji Csaba és Dögei Éva tökéletesen hozták a játékot...Tokaji Csaba és Seki Tomokazu hangja nagyon hasonlóak, néha aszittem, hogy a Tokajit hallom olyan volt...:DD -
Köszönöm szépen. Megyek is haza. :))))
-
a gelbooru szerint ja -
Tiger&Bunny? :P -
Boldog születésnapot IMYke2.0.0.0!
Miután megetted a tortát, irány a fürdő, és alvás, hogy holnap kipihent legyél az ovi ... vagy az már rég volt?
-
Hálásan köszönöm, hogy e, számomra néha napján fontos, másszor kényelmetlen napon gondoltál rám, és nem voltál rest felköszönteni.
-
Üdvözletes szép napot kívánok születésed évfordulójának alkalmábaól! -
Nagyon szépen köszönöm.
-
Prof William #48334 Boldog Szülinapot! -
Köszönöm szépen.
-
Boldog születésnapot! -
Köszönöm!
-
Boldogat! :D -
Köszönöm srácok! 
-
Boldog Születésnapot Imi! -
Happy Birthday .:i2k:.011 !
Translate THIS!
-
ó...csatlakozom....bódog születésnapot...:D -
Boldog Szülinapot Imy! :) -
Prof William #48324 Nem így akartam írni de a FMA után a FMA:B óriási minőségbeli különbségnek tűnt a szememben. Régen láttam ilyen jól összerakott sorozatot míg az elődje a vége felé egyre jobban szétcsúszott valamint a fő rosszat egy lapon se lehetett emlegetni a FMA:B - rosszarcával.
Valamint a finálé is okkal grandiózusabbra sikerült míg a régi FMA-t csak még jobban elrontották a "befejező" filmmel. -
Szerintem egyébként túl van hypeolva. Mármint egész jól felépített világnak tűnik, játszanék a VN-ekkel biztos jobban tetszene, de így eléggé... fura. Pláne a Tsukihimés rész. Mystical Eyes of Death Perception. :D Ami egyébként kíváncsi vagyok, hogy csak közelharci eszközzel vagy lőfegyverrel is működik-e. :) Utóbbi esetben elég durva. Bár egy karddal még előbbiben is. Gondolom ezért rohangálnak csak bicskával -.- -
Most csak emiatt biztos nem fogok... :D -
hát ismerkedj meg a Nasuverse többi karakterével is! -
Komolytalanság az egész. Én mondjuk nem fogom nézni, mert csak a FSN karaktereket ismerem. -
nemtudom még nem láttam, azért kérdezem :D -
Valami mást vártál? -
Ez a Carnival Phantasm ilyen type-moon karakterek ökörködése? -
hmmm.. egy nem is megfelelt volna XD -
Ez amit nem csodalok, mert olyan szintet talaltqk meg ami eleg ritka.
Az pedig meg rikabb hogy el s talalak, hogy hol szujrak be. Ezt pedig a Brotherrhofnak olyan nivon talaltak meg, ami nagyon ritka.Szinte a tokeletes idozitesnel hasznaltak fel. -
#48303+#48304+#48305 :D -
hát igen, nem kicsit látszik h ugyanaz a karakter dizájner, mint a denpa onna-nál :D -
volt vmi érdekes a héten?