72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jakuza001
    Addigra en mar majdnem 5x...
    Huzz inkabb bele a csajozasba, amig megteheted, amugy is kell az utanpotlas magyaritas teren. :D
  • IMYke2.0.0.0
    3 év és én is 40 éves leszek... :(
  • Jakuza001
    Fiatalsag,bolondsag. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem késő. Köszönöm szépen.
  • efti
  • armageddon666
    volt róla szó? :D
  • efti
    Senki nem reagalt semmit igazan. Piros mogyival beszeltunk rola hogy akkor is kene egyet sorozni ha senki mast nem erdekel a dolog, de vegul semmi konkretabban nem egyeztunk meg. En 2kor zarom a nagykatai irodat penteken (epp ott helyettesitek csutortok pentek) mire onnan hazaverekedem magam, aztan meg beBKVzok kerepesrol addigra kb 5. Onnantol kezdve reszemrol lehet barmi. Szombaton meg akar korabbantol is.
  • RelakS
    megvagyhadnagy

animés gyűléssel mi van? Elnapolva?
  • efti
    Utolsok kozt, de boldog szuletesnapot Imy!
  • LasDen #48342
    nah végeztem Nodame Cantabilevel...tokkal vonóval (höh, ide illó szólás)
    az egész sorozatról, fantasztikusan jó volt az egész történet szépen elmesélve, lassan építkezett, de nagyon jól...az első sorozat után a Paris fejezet kicsit gyengébbre sikerült az elsőnél, pedig komoly probléma nem volt vele. viszont a finale valami fantasztikusan jó volt a hullámzó nodame és a döntés képtelen Chiaki (picit zavart is, hogy teljesen egyértelmű mit akar de nem mondta ki egyértelműen) eltávolodása majd újra egymásratalálása...noda és stresemann találkozásának jelenete a vége felé egészen érzelmesre sikerült (az a rövidke pár perc)
    és az első évadhoz képest animációban is hatalmasat javult a sorozat, mert végre az orkesztra már nagy totálban is mozgásban volt nem csak mikor közelről mutogatták a hangszereket...és a zenék is kivétel nélkül jók voltak, bár nem teljesen az én stílusom...:D
    és a szinkronhangokról még egy kicsit....az biztos, hogy az eredeti japán sokkal jobb, de Tokaji Csaba és Dögei Éva tökéletesen hozták a játékot...Tokaji Csaba és Seki Tomokazu hangja nagyon hasonlóak, néha aszittem, hogy a Tokajit hallom olyan volt...:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen. Megyek is haza. :))))
  • RelakS
    a gelbooru szerint ja
  • Máté94
    Tiger&Bunny? :P
  • RelakS

Boldog születésnapot IMYke2.0.0.0!
    Miután megetted a tortát, irány a fürdő, és alvás, hogy holnap kipihent legyél az ovi ... vagy az már rég volt?
  • IMYke2.0.0.0
    Hálásan köszönöm, hogy e, számomra néha napján fontos, másszor kényelmetlen napon gondoltál rám, és nem voltál rest felköszönteni.
  • Malakai
    Üdvözletes szép napot kívánok születésed évfordulójának alkalmábaól!
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szépen köszönöm.
  • Prof William
    Boldog Szülinapot!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
  • Lelouch
    Boldog születésnapot!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm!
  • Máté94
    Boldogat! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm srácok!
  • LeventeV
    Boldog Születésnapot Imi!
  • armageddon666
    Happy Birthday .:i2k:.011 !
    Translate THIS!
  • LasDen #48326
    ó...csatlakozom....bódog születésnapot...:D
  • Zomil
    Boldog Szülinapot Imy! :)
  • Prof William
    Nem így akartam írni de a FMA után a FMA:B óriási minőségbeli különbségnek tűnt a szememben. Régen láttam ilyen jól összerakott sorozatot míg az elődje a vége felé egyre jobban szétcsúszott valamint a fő rosszat egy lapon se lehetett emlegetni a FMA:B - rosszarcával.

Valamint a finálé is okkal grandiózusabbra sikerült míg a régi FMA-t csak még jobban elrontották a "befejező" filmmel.
  • armageddon666
    Szerintem egyébként túl van hypeolva. Mármint egész jól felépített világnak tűnik, játszanék a VN-ekkel biztos jobban tetszene, de így eléggé... fura. Pláne a Tsukihimés rész. Mystical Eyes of Death Perception. :D Ami egyébként kíváncsi vagyok, hogy csak közelharci eszközzel vagy lőfegyverrel is működik-e. :) Utóbbi esetben elég durva. Bár egy karddal még előbbiben is. Gondolom ezért rohangálnak csak bicskával -.-
  • Lelouch
    Most csak emiatt biztos nem fogok... :D
  • armageddon666
    hát ismerkedj meg a Nasuverse többi karakterével is!
  • Lelouch
    Komolytalanság az egész. Én mondjuk nem fogom nézni, mert csak a FSN karaktereket ismerem.
  • Zomil
    nemtudom még nem láttam, azért kérdezem :D
  • Lelouch
    Valami mást vártál?
  • Zomil
    Ez a Carnival Phantasm ilyen type-moon karakterek ökörködése?
  • Győri Devi
    hmmm.. egy nem is megfelelt volna XD
  • Jakuza001
    Ez amit nem csodalok, mert olyan szintet talaltqk meg ami eleg ritka.
    Az pedig meg rikabb hogy el s talalak, hogy hol szujrak be. Ezt pedig a Brotherrhofnak olyan nivon talaltak meg, ami nagyon ritka.Szinte a tokeletes idozitesnel hasznaltak fel.
  • Zomil
    #48303+#48304+#48305 :D
  • Zomil
    hát igen, nem kicsit látszik h ugyanaz a karakter dizájner, mint a denpa onna-nál :D
  • Győri Devi
    volt vmi érdekes a héten?