72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ahogy elnézem az előző HGW-ben tényleg háborúztak :D -
amikor Shinji jobban teljesít és Asuka emiatt kiborul, részeken át nyafog és kb tényleg depressziós lesz az irigységtől/féltékenységtől, akkor úgy emlékszem elromlott a szinkronizációja, végén pedig már pótpilótát is kerestek. az elméleted szerint ilyenkor meg kellett volna nőnie az AT fieldnek, nem? vagy már túl depis volt? :) -
hát az fsn-es rider hiányozni fog :D -
Aztamindenit, Dantalian mostani része eléggé feldobta a történetet :)
Tetszik nagyon az egész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és érdekessé teszi a történetet, h több ilyen páros van :)
tökbe zárt világ. züllöt világ, meg volt az olvasás hercegnöje
Flam abban a kényszerzubbonyban...vicces volt :D
Hát nemtudom ez a 13 rész iszonyat kevés, h vmi ütös történet alakuljon ki...félek, h mivel csak 13részes kicsit össze lesz csapva :S
viszont az OP-t nem lehet megunni, iszonyat jo!
-
ON
Kicsit vegre volt alkalmam a ptw listammal foglalkozni es megneztem rola ket rovidebb darabot:
Battle Angel Alita: jofele oldschool anime, kisse ugyan nagyon tomoritettnek tunt a tortenet es bar nem tudom a manga mekkora reszet olelte fel, mert az 9 kotetes tortenet, igy is ertheto es kovetheto, sot elvezheto is volt.
Layton Kyouju to Eien no Utahime: Igazabol ez meg epp hogy csak anime, siman elmenne amerikai rajzfilmnek, de annak viszont nagyon is jo. aranyos kis detektiv tortenet, apro kis feladvanyokkal. Sajnos nem sok eselyt ad a sztori sajat elmeletek gyartasara, minten puzzle hamar megoldodik, de mivel azok erdekesek es jol kitalaltak ezert igy is elvezheto maradt. Kisse tulzasnak tunik igy utolag a 1080p hozza, mert a kepi vilaga tavolrol sem olyan huha, de nem tudtam ellenallni a szeneslanyok ilyen kiadvanyanak. -
OFF
Galliarol nem hallottam, en Harc es Varazslatoztam, RPG gyujtemenyem egyik nagy buszkesege az eredeti szabalykonyv. Bar igaz azt utolag szereztem be, amikor jatszottunk, akkor egy fenymasolattal toltuk es egy darab home made D10 volt hozza, ami leginkabb 8at es 4et tudott dobni.. -
#999">OFF Asterix gyűjteményem nincs, de annó sokat galliáztunk haverokkal, van még olyan hardcore szerepjátékos, aki hallott erről a magyar eredetű darabról? :) -
Nekem megvan az összes angolban (34-ig), de jó része magyarul is megvan valahol (nem a füzetek, hanem az eredeti franciából, igényes munkával hobbi-fordított változatok). :)
-
Igen, 13 rész, OVA formában (nem hetente, hanem kb. havonta). Az első rész már kijött, de még csak webrip. Ugyanakkor lesz egy kétrészes film is (az első elvileg már lement, de még nincs belőle release), ami ennek a sorozatnak az összefoglalója.
-
regen volt egy kb teljes gyujtemenyem asterix scanbol, de egy vinyohalalnal odaveszett es azota sem tudtam visszaszerezni :( -
"Appleseed XIII"-ról mit lehet tudni?
Most akkor sorozat lesz? -
az mekkora kicseszés meg, hogy a * neve asterisk :D -
asterix mindig jó...:DD -
nézzetek majd Asterix-et :D
Film+ 14:15 (Asterix és Amerika) meg Retek 19:25 (Asterix és a vikingek)
Tudom, nem anime, de akkor is beteg -
nekem szerencsére még előtte sikerült...:D -
kiraly...epp mazsolazni akartam valamit a PTWmrol.. -
Nálam se jön be. -
yep.... -
myanimelist nalatok se jon be? -
nagyon ügyes vagy.
Akkor most jöhet a Tachikoma, a rövidzárlatból a robot, Flubber rebülő kis szarja (remélem a Robin Wiliams-es film ez volt), a Dredd-ből a régi robot, a mátrixos gyűjtő robot, az Űrgolyhós szoknyás, R2D2, stb :D -
NA VÉÉÉÉÉGRE!!!!! 

-
1.
Úgy rémlik nem a gyerek a lényeg, hanem hogy mindnek van valami baja. Mind depis és zárkózott. Ugye Eva szerint minden lénynek van egy AT-fieldje. Na most minél zárkózottabb valaki, annál erősebb lesz ez, ezért van hogy ezeket az "őrülteket" pakolták bele a gépbe :)
Pl. mikor Dummy-val megy akkor nincs az EVA-knak AT-fieldjük. -
köszi, így már egy fokkal világosabb :) -
-
Cef #48407 2.Már nagyon rég láttam a sorozatot,de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A second ipact azért jött létre mert kihúzták Aadamból a lándzsát, később ezt a lándzsát szúrták bele Lithbe. A third impactnak 3 forgatókönyve volt. Az első az, hogy valamelyik angyal egybeolvad Lilithel, az egész emberiség elpusztul. A második az, hogy a SEELE hozza létre Adam és Lilith egyesítésével, ekkor lehetőség van kontrollálni a folyamatot és az emberek lelkét bele lehet ültetni az EVA 1-be. A harmadik Gendo-é volt, ő egy olyan third impactot akart, amiben csak ő válik trutyivá és belekerül az EVA 1-be, hogy újra a feleségével lehessen, az emberiség túlélte volna. Azért vártak, mert előbb le kellett győzni az angyalokat a kontrollárt third impacthoz. Csak Gendo közben bekavart, mert nem a SEELE third impact forgatókönyvét akarta végrehajtani. Ezért támadták meg a bázist az End of Eva-ban. A hadsereg azt hitte, hogy a third impactot akadályozzák meg, nem tudták, hogy közben végig azt segítették elő. -
Zero no Tsukaima's Final Series Gets TV Anime in October -
Na, hány animés robotot találtok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Laputa, Tachikoma amit én találtam -
asszem a nyári szezon legjobb openingje...nyehehe....:DD
-
En azert visszafogottan ketkednek. 96ban mar boven voltak korhatar besorolasok TV musorokra is es nemhinnem, hogy az evangelion nem lett volna akkor is 18+ os. -
Ez egyértelmű, de ez nem a történet világán belüli magyarázat. -
@1, zavaros volt nekem is. végig úgy éreztem, hogy azért gyerekek a főszereplők, mert gyerekeknek (is?) készítették a sorozatot, és így könnyebben tudnak azonosulni a főszereplőkkel, illetve problémáikkal.
akármilyen gyenge is ez az elmélet, egyelőre nincs megcáfolva :( -
nah igen, de ez igy tul egyértelmü azt hittem lesz vmi csavar... :D -
[spoiler]Aiko a zöld hajú lány (álmodtam vagy igaz talán...) :D
szerintem egyértelmű...:D -
baka to test ni 06 megint fájdalams volt :DDD
"perverz formácioban támadnak" :D
meg amikor felébred... :DDD
a narrátor meg nagyon jo... :)
mostmár kiváncsi vagyok ki a tettes :D -
akkor majd megnézem őket. kösz
-
láttam és meg kell, hogy mondjam nagyon jó -