72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
várható új évad? -
Messze nem. -
az egész To Love-ru mangát (Darkness-en kívül) feldolgozza az anime? -
látom túl vagy a phantom lordn.....a legjobb...bár a fighting fest is jó...:DD -
Gondoltam hogy Tsukuyomi közben belenézek kicsit Fairy Tailsbe, de olyan gyorsan követik egymást a jobbnál jobb Arcok, hogy nem bírom letenni :D -
MSDNAA tuti hogy van :) -
Ez a dal jó...
A sorozat nem keltette fel az érdeklődésemet annyira, hogy folyamatosan nézzem...
-
Lehet hogy erre gondolok. Hát igazából nem sokat vesztek vele ha kipróbálom :)
Ráférne már a gépre egy winreinstall :S Ha már van legyen legális oprendszer rajta :D Illetve nem tudom hogy van-e. Elvileg mintha megszüntették volna az ingyenszoftvert, csak nem tudom hogy a Campus licenc vagy az MSDNAA keretében :\ -
mediamonkey....bár lehet cserélek majd.... -
én már csak ilyen maradi vagyok, h winamp-ot használok, bár mp3-hoz böven jo az is sztem, különbség max flac-nál vehetö észre a különbözö lejátszoknál -
Nalam gepen winamp, telefonon mortplayer -
Azt hiszem, erre gondolsz (kép bal oldala):
-
És foobarban is van olyan médiatár mint WMPben? -
Foobar egyszerű felület, semmi csicsa, de ha az kell arra vannak pluginok, sőt sokféle egyéb plugin is van, amikkel meg ki lehet egészíteni a funkcionalitást, pl én a telóról vezérlem a másik szobából. :)
Arról nem is beszélve, hogy az audiofil emberek véleménye szerint hangban is rossz választás a wmp és a winamp is (az meg főleg). :)
kmp+10bh264: Tömörítési hibáknak tűnő részek jelennek meg néhol. -
Hát most LAN-on haverom arról tolta a zenét, szóval vagy régi verzió, vagy létezik még. De a WinAmp sose jött be. Egyszer talán leszedtem, de valahogy nem tetszett a felülete így töröltem. -
Fogalmam sincs.
Én Winamp-os voltam 1997-től 2003-ig.
Aztán, valamelyik rendszergizdánk gépén megláttam a már akkor tuningolt [skin stb.] Foobar2000-est, elolvastam pár dolgot róla, és beleszerettem.
Azóta Winamp-ot nem is láttam. Komolyan. Létezik még?
-
Mármint sokan szidják, én meg régóta használom, és semmi bajom nem volt még vele. -
és miért éri meg lecserélni a WMPt?
-
Foobar2000... -
Hát nem tudom, jó ideje nem néztem animét - de amit már 10 bittel kódolt a CG, és bele-bele néztem, az hibátlan volt.
Zenelejátszásra, 0.7-es verzió óta Foobar200.
-
Múltkor volt vita codecekről meg lejátszókról.
Zenelejátszásra mit használtok, és miért jobb mint a WMP? -
KMP szerintem hibákkal teli játsza le, PotPlayer is csak egy viszonylag friss verziótól játsza zaj nélkül.
Egyébként meg helyspórolás, ennyi. -
Tudom, mondtad anno, én meg mondtam hogy nem baj mert szeretem :) Ellenben mégis amik vannak rondák :( ami szomorú -
Engem nem izgat a 10 bites macera - otthon gond nélkül viszi az "elavult" KMPlayer is.
-
CCCP... Én is csak tegnapelőtt frissítettem, hogy ki tudjam próbálni ezt a hi10p-t. -
Ez mondjuk az anime hibája, a mangában nincsenek varázskörök.
A CCCCP oldala meg most nekem se jön be. -
cccp oldala nektek sem jön be? frissítenem kéne a 2 éves packot -.-" de így nehéz :\ -
Objektíven nézve nem nagy eresztés, de valahogy mégis tetszik :)
A varázskörökkel nem vagyok megbékélve. Mármint imádom őket, de itt túl zsúfoltak... Vastagok a vonalak benne, és összevissza színesek, csillognak, sziporkáznak. -
Úgy látszik csak én nem tartom innen sokra a Fairy Tail-t. :D -
néha teljesen haszontalan és csak azért van hogy kommentálja a történéseket....bár nem bánom, hogy van, mert ha nem lenne, akkor nem lenne a phantom lord arc, ami a legjobb az eddig látottak közül.... -
Szerintem Lucy is nagyon jó, főleg amit Happy-vel művelnek. :D -
szerintem főleg Natsu karaktere miatt jó a sorozat...viszont Lucy meg nagyon kilóg a sorból...
siegrain majd később lesz fontos....:D -
Hát ez a Fairy Tail több helyen erőltetett és tipikusan tele van shounen baromságokkal, de valahogy mégis tetszik :D A vért hiányolom kicsit... de nem vészes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Siegrain most a főgonosznak van beállítva, de szerintem nem az :)
Jók a szinkronok, nem hittem volna hogy Kugimiya Rie megint megtetszik :D Nagyon jó Happyként :D (Még Kaguraként is bírom egyébként, szóval nem utálom, csak Tsundere Loli Queenként már idegesítő volt) -
"Félig oldódott fel" ... lol :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kapcsolat rei-nél az, h lilith-böl klonozták meg shinji anyukájábol, és lilith miatt van kapocs rei és az eva között, Asuka anyukája meg vezette a 02-est azért kattant be, mert ö csak félig oldodott fel... :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A harmadik EVA nem az angyal miatt "őrült meg"? -
Ez csak ott hibádzik, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rei klón, és a Unit 00-ban nehezen lehet az anyja :) Ellenben úgy rémlik a klónozáshoz Lilithet is felhasználták, így meglehet a kapcsolat az EVA-val.
Aztán Unit 02-be hogy kerülhetett volna bele Asuka anyjának a lelke? Mi utal rá?
Egyedül Unit 01-nél áll fenn a helyzet, lévén azt konkrétan vezette Yui, és sikerült "elég jó" szinkronizációs értéket elérnie. Tulajdonképp a teste feloldódott a lelke meg bekerült az EVA-ba. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, majd poénbol rombolják le a fél várost a végén... :DDD -
szvsz az én általam leirt verzio a leghihetöbb :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mármint az, h mindegyiknek az anyukájának köze volt a gépekhez, ezért voltak pont ök a kiválasztottak, ezért örült meg a 3. eva :)
-
Nem az én elméletem, rég olvastam már, lehet nem depresszió, hanem zárkózottság.
Aztán az lehet hogy csak az AT-fieldet növeli, a szinkronizációhoz viszont nem tudom mi kell :D