72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    várható új évad?
  • Lelouch
    Messze nem.
  • LeventeV
    az egész To Love-ru mangát (Darkness-en kívül) feldolgozza az anime?
  • LasDen #48468
    látom túl vagy a phantom lordn.....a legjobb...bár a fighting fest is jó...:DD
  • armageddon666
    Gondoltam hogy Tsukuyomi közben belenézek kicsit Fairy Tailsbe, de olyan gyorsan követik egymást a jobbnál jobb Arcok, hogy nem bírom letenni :D
  • Zomil
    MSDNAA tuti hogy van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a dal jó...
    A sorozat nem keltette fel az érdeklődésemet annyira, hogy folyamatosan nézzem...
  • armageddon666
    Lehet hogy erre gondolok. Hát igazából nem sokat vesztek vele ha kipróbálom :)

Ráférne már a gépre egy winreinstall :S Ha már van legyen legális oprendszer rajta :D Illetve nem tudom hogy van-e. Elvileg mintha megszüntették volna az ingyenszoftvert, csak nem tudom hogy a Campus licenc vagy az MSDNAA keretében :\
  • LasDen #48463
    mediamonkey....bár lehet cserélek majd....
  • Zomil
    én már csak ilyen maradi vagyok, h winamp-ot használok, bár mp3-hoz böven jo az is sztem, különbség max flac-nál vehetö észre a különbözö lejátszoknál
  • efti
    Nalam gepen winamp, telefonon mortplayer
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hiszem, erre gondolsz (kép bal oldala):

• armageddon666
    És foobarban is van olyan médiatár mint WMPben?
  • Malakai
    Foobar egyszerű felület, semmi csicsa, de ha az kell arra vannak pluginok, sőt sokféle egyéb plugin is van, amikkel meg ki lehet egészíteni a funkcionalitást, pl én a telóról vezérlem a másik szobából. :)
    Arról nem is beszélve, hogy az audiofil emberek véleménye szerint hangban is rossz választás a wmp és a winamp is (az meg főleg). :)

kmp+10bh264: Tömörítési hibáknak tűnő részek jelennek meg néhol.
  • armageddon666
    Hát most LAN-on haverom arról tolta a zenét, szóval vagy régi verzió, vagy létezik még. De a WinAmp sose jött be. Egyszer talán leszedtem, de valahogy nem tetszett a felülete így töröltem.
  • IMYke2.0.0.0
    Fogalmam sincs.
    Én Winamp-os voltam 1997-től 2003-ig.
    Aztán, valamelyik rendszergizdánk gépén megláttam a már akkor tuningolt [skin stb.] Foobar2000-est, elolvastam pár dolgot róla, és beleszerettem.
    Azóta Winamp-ot nem is láttam. Komolyan. Létezik még?
  • armageddon666
    Mármint sokan szidják, én meg régóta használom, és semmi bajom nem volt még vele.
  • armageddon666
    és miért éri meg lecserélni a WMPt?
  • IMYke2.0.0.0
    Foobar2000...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom, jó ideje nem néztem animét - de amit már 10 bittel kódolt a CG, és bele-bele néztem, az hibátlan volt.

Zenelejátszásra, 0.7-es verzió óta Foobar200.
  • armageddon666
    Múltkor volt vita codecekről meg lejátszókról.
    Zenelejátszásra mit használtok, és miért jobb mint a WMP?
  • Malakai
    KMP szerintem hibákkal teli játsza le, PotPlayer is csak egy viszonylag friss verziótól játsza zaj nélkül.
    Egyébként meg helyspórolás, ennyi.
  • armageddon666
    Tudom, mondtad anno, én meg mondtam hogy nem baj mert szeretem :) Ellenben mégis amik vannak rondák :( ami szomorú
  • IMYke2.0.0.0
    Engem nem izgat a 10 bites macera - otthon gond nélkül viszi az "elavult" KMPlayer is.
  • Lelouch
    CCCP... Én is csak tegnapelőtt frissítettem, hogy ki tudjam próbálni ezt a hi10p-t.
  • Lelouch
    Ez mondjuk az anime hibája, a mangában nincsenek varázskörök.

A CCCCP oldala meg most nekem se jön be.
  • armageddon666
    cccp oldala nektek sem jön be? frissítenem kéne a 2 éves packot -.-" de így nehéz :\
  • armageddon666
    Objektíven nézve nem nagy eresztés, de valahogy mégis tetszik :)

A varázskörökkel nem vagyok megbékélve. Mármint imádom őket, de itt túl zsúfoltak... Vastagok a vonalak benne, és összevissza színesek, csillognak, sziporkáznak.
  • Lelouch
    Úgy látszik csak én nem tartom innen sokra a Fairy Tail-t. :D
  • LasDen #48442
    néha teljesen haszontalan és csak azért van hogy kommentálja a történéseket....bár nem bánom, hogy van, mert ha nem lenne, akkor nem lenne a phantom lord arc, ami a legjobb az eddig látottak közül....
  • BEAST #48441
    Szerintem Lucy is nagyon jó, főleg amit Happy-vel művelnek. :D
  • LasDen #48440
    szerintem főleg Natsu karaktere miatt jó a sorozat...viszont Lucy meg nagyon kilóg a sorból...
    siegrain majd később lesz fontos....:D
  • armageddon666
    Hát ez a Fairy Tail több helyen erőltetett és tipikusan tele van shounen baromságokkal, de valahogy mégis tetszik :D A vért hiányolom kicsit... de nem vészes.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a Siegrain most a főgonosznak van beállítva, de szerintem nem az :)

Jók a szinkronok, nem hittem volna hogy Kugimiya Rie megint megtetszik :D Nagyon jó Happyként :D (Még Kaguraként is bírom egyébként, szóval nem utálom, csak Tsundere Loli Queenként már idegesítő volt)
  • armageddon666
    "Félig oldódott fel" ... lol :D
  • Zomil
    a kapcsolat rei-nél az, h lilith-böl klonozták meg shinji anyukájábol, és lilith miatt van kapocs rei és az eva között, Asuka anyukája meg vezette a 02-est azért kattant be, mert ö csak félig oldodott fel... :)
  • Lelouch
    A harmadik EVA nem az angyal miatt "őrült meg"?
  • armageddon666
    Ez csak ott hibádzik, hogy
    Rei klón, és a Unit 00-ban nehezen lehet az anyja :) Ellenben úgy rémlik a klónozáshoz Lilithet is felhasználták, így meglehet a kapcsolat az EVA-val.
    Aztán Unit 02-be hogy kerülhetett volna bele Asuka anyjának a lelke? Mi utal rá?

Egyedül Unit 01-nél áll fenn a helyzet, lévén azt konkrétan vezette Yui, és sikerült "elég jó" szinkronizációs értéket elérnie. Tulajdonképp a teste feloldódott a lelke meg bekerült az EVA-ba.
  • Zomil
    Nem, majd poénbol rombolják le a fél várost a végén... :DDD
  • Zomil
    szvsz az én általam leirt verzio a leghihetöbb :)
    mármint az, h mindegyiknek az anyukájának köze volt a gépekhez, ezért voltak pont ök a kiválasztottak, ezért örült meg a 3. eva :)
  • armageddon666
    Nem az én elméletem, rég olvastam már, lehet nem depresszió, hanem zárkózottság.

Aztán az lehet hogy csak az AT-fieldet növeli, a szinkronizációhoz viszont nem tudom mi kell :D