72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Dallamok közül még nagyon sok hasonlóan fülbemászó van, nekem a kedvenceim ezek közül Maeyamada Kenichi művei (1-2 Nichijou OP és ED, Dragon Crisis ED, MM ED).
Főleg ez a klip, ami valahogy közben még szembemászó is.
-
jan 25...meh :S -
:}
Onna no ko wa fushigi na koto ni
Keetai dake ja ikiteyukenai
Mune ippai no ai to yuuki ga taisetsu nano yo
(jó, ezt puskáztam) -
Denpa Onna to Seishun Otoko BD/DVD Delays Listed
Már meg se lepődök. -
Jajj, de gyűlöltem... Wáhh... :D -
egész fasza ez az angol szimkron....
már csak magyar kéne.....:D -
Pururin! 
-
a fulb@szos szinten nem uti meg, de hamisnak hamis
Es hogy hozzategyem a valasz fulbemaszomat...puru puru.. -
nem vettem észre, hogy hamis lenne... botfül?
-
En nyert. Ez szandekosan hamis vajon? -
megunhatatlan
-
jo de ez az op már elsö megnézés után beékelödik :D -
PiPiruPruPiruPiPiruPiiii -
Yancha na yaki dango,
Yasashii an dango,
Sukoshi yume migachi na
Tsuki mi dango...
:)
ez nem az, de ez is beépül gyorsan :) -
Beekelodik? Az mar milyen lehet...
dango dango dango dango, daaango daikazoku -
Na, 30. rész, és már kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket.
Viszont ha még egyszer valaki elfúló-hörgő hangon kinyögi Dr. Tenma nevét, valahogy így, hogy "Do-TTÓÓR... TE-MMMA!!", akkor én kiugrok az ablakon.
Valahogy úgy beékelődik az ember fejébe. -
Az első dolgom volt, hogy megkeressem az OVER 9000!!!!4! részt. Dragon Ball Z 21. rész. :D -
ntex #48814 Ha valaki tud hasonló oldalt magyar szinkronnal vagy felirattal jelezzen pls :D -
ntex #48813 rajongóknak:
Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT összes része angolul, online nézhető formában :) -
Elhiszem - én angolul néztem meg, és aztán a gyerkőcöknek elkészítettem a magyar feliratot is.
-
Már magyar is volt amúgy június vége óta. -
Inquisitor #48810 Jogos a két pont :D
Szóval a MAGYAR feliratos verzió van kint. -
Az angol verzió is feliratos volt. 
[Csak bolondozok.]
-
Inquisitor #48808 Kint van a feliratos The Borrower Arrietty a szokott helyen.
Már ha valaki még nem látta. -
Sztem lesz belőle hokage.
A szászkével sose fognak megbékélni. Ez az egyik neverendigsztori száll benne.
A többi szpojler, ill. ajánlom a mangát. -

Én is Nari fan vagyok, de a többiek mingyá leoltanak.:) -
első Un-go pv
nah ez tetszetősnek néz ki, bár ez a nyomozósdi lehet szar is, de szerencsére nem gosick v memochou féle lesz....
már csak Toyosaki miatt is muszáj bepróbálni...:D -
A Kamisama no Memo-chou utóbbi 3-4 részében meg egy "Feketerigo" nevű csajos j-pop banda is szerepel plakátokon, weboldalon, pólón, stb., a főszereplő srác menedzseli őket. :)
-
Kagome nagyon kegyetlen... :D
mondjuk jo ha láttam 4-5 véletlenszerü részt az anime-böl, de ez vicces volt :D -
2:17-nél XD
-
Elvileg nem csak elvileg :D
-
abban biztos nem
elvileg Code Geass R2 - 3. Epizód -
Nem ebben volt? -
Humi ariból.... mia a f***?
-
én az Ichigo 100%-ot olvasom, de alig haladok vele. elég hosszú, eddig 9 fejezet van meg a 167-ből. -
én csak érdekesnek találom ezt a vocaloid/miku őrületet..néhány számot hallottam így fél füllel nem voltak rosszabbak mint bárki másé...mondjuk kicsit emlékeztet az egész a Simone c. Pacino filmre...:DD
elkezdtem a Classmate, Kamimura Yuuka wa Kou Itta mangát, bár aszittem szokásos srác találkozik lánnyal akivel kalandokba keverednek dolog, de a dolgot sikerült egész érdekesen megcsavarni és várom a folytatást mi lesz belőle....és szépen néz is ki...:D -
Az "Ez" az Beast kommentjére vonatkozott. -
Ez.
Hogy más példát is mondjak, szerintem nem furcsább, mint egy olyan animált filmért rajongani amiben nem is igazi színészek szerepelnek, de az mégis már évtizedek óta elfogadott.
De hogy még régebbre menjünk vissza, amikor a fényképezőgép, a kamera, és a gramofon elterjedtek, akkor is zavart sok embert hogy akkor mostantól az igazi festők, színészek, zenészek korábbi műveit már nem "igazi művészek", csak gépek fogják előadni?
Azóta viszont inkább épp hogy eltolódott a művészet felfogása, ma már kevesebb hangsúly van azon hogy milyen kézügyességgel, repetitív módon tudják előadni magukat újra és újra, és nagyobb a kreativitáson, hogy mit is alkotnak.
A vocaloid csak egy újabb lépés ebbe az irányba, hogy kevesebb hangsúly legyen az iparosmunkán, a "craftwork"-ön, és nagyobb az alkotói önkifejezésen.
Ez a Miku karakter, meg a koncertezés, ez meg inkább csak átmeneti állapot, olyan mint amikor száz éve fölálltak és megtapsolták a mozivásznat, csak mert így szokták meg, így tudták kezelni.
Majd ha jobban beépül a gondolat mainstream-be, akkor nagyon érdekes lesz látni, hogy hogyan szorul háttérbe a zenész fogalma, és kerül előtérbe a zeneszerzőé. -
A világon milliók rajonganak mesterséges hangokért, csak azok a hangok általában kapnak egy élő arcot is. Az én szememben pl a vocaloidok is ebbe a kategóriába esnek, mert a számaik mögött legalább olyan emberi teljesítmény és tudás áll. -
én úgy döntöttem az utolsó 3 részt egyszerre nézem meg...:DD