72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Poén lett volna, ha nem lőtték volna már el minimum 2x
  • RelakS
    monjuk aranyos a kis ... pussy , de Tanaka Rie-é helyesebb :]
  • Malakai
    Az oldal gyakori témáját tekintve tök jópofa. :)
  • Zomil
    :DDDD
  • Prof William
    Ezen besírtam... Trollkodás mesterfokon. Komolyan már csak a trollface hiányzott a végéről.

http://www.sankakucomplex.com/2011/09/03/finally-aya-hirano-bares-pussy-to-fans/
  • Lelouch
    Néhány előzetes kép a KamiNomi ovából

Szerintem jobb témát nem nagyon választhattak volna, kiváncsi vagyok mennyire lesz kelendő...
  • IMYke2.0.0.0
    Mie prefecture sinks - This is as bad as the tsunami
  • LasDen #48865
    "The paired screenings of Negima! Magister Negi Magi: Anime Final and Hayate the Combat Butler! Heaven Is a Place on Earth opened at No. 12. They earned US$509,926 on just 29 screens."

csak 29?? dupla filmnek?? ilyen minimálisok az elvárások vagy mi?? vagy ennyivel is pozitív lehet a mérleg...?? :D
  • Zomil
    Jhaaaj Bakato to test ni 08...megint fekve röhögös... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mutatják hideyoshi-t...Hes a girl? Shes a boy? :DDDD
    és mi az a ruha Aki-n... :D
    és ezek a retro bevágások... :D
    jajj ez az angol kiejtés...de komolyan ha németországbol jött legalább németül beszélne ilyenkor...ez mondjuk nem tetszik :S
    Aki meg tényleg egy hatalmas idiota :D

Amugy jo rész volt, bár remélem köv. részben már folytatják ami a 7. rész végén történt :)
  • Zomil
  • Prof William
    Újabb részt jött ki My Lovely Ghost Kana -ból. Az oldalamon megtaláljátok.
  • IMYke2.0.0.0
  • Malakai
    Tippre ugyanazt végzed el vele (cache törlés). :)

Nekem minap Samurai Champloo újranézéshez jött meg a kedvem a final ending megnézésének hatására. :)
    Csak linkekelem, mert *SPOILER*, csak az nézze, aki látta a sorozatot! :)
    youtu.be/KaV8B_AhrUQ
  • RelakS
    van sokkal egyszerűbb megoldás is
    Firefox bezár, elindít :D

"Have you tried to turn it off and on again?"
  • Malakai
    Cache törlés, vagy flash player para (újratelep).
  • RelakS
    nálam meg lejátszik pár másodpercet, majd homokórázik
    Amit meg beraktam videót, azt le sem hajlandó játszani O_o
  • efti
    nalam nincs semmi baja
  • LasDen #48855
    nekem jó...
  • RelakS
    Én ennél a zenénél néztem ki a fejemből erősen, hogy akkor most mi is van?!

Amúgy másnak is kb beszart a youtube?
  • LasDen #48853
    nálam csak most merült fel a dobás ötlete, de én is a 20+ rész miatt még adok esélyt neki...:D
  • efti
    Ezek szerint nem csak en fejezek be minden epizodot "WTF?" arccal

Az elso epizod utan nagyon dobni keszultem, de a masodik meg tul erdekes volt. Raadasul 24 reszes, ugyhogy igazan valoszinuleg meg bele se merultek az elmebajba. Most mar a "csakazertis" hozzaallas viszi a sorozatot nalam
  • Zomil
    Imy kedvédért... :D
    Amugy ez is hasonlo hangulatu, mint amit leirtál :)
  • Ruley
    Vá, most ahogy ennyit beszélgettünk anime zenékről, megint átnéztem én is a kedvenceimet.

Olyan rohadt egy érzés ez, ahogy egy jó zene abszolút visszahozza azt az élményt hogy milyen érzés volt elsőre átélni a sorozatot, de csak a nosztalgia marad utána, mert tudom hogy soha többé nem fogom még egyszer ugyanazt érezni, még ha újra nézném a sorozatot, akkor se. Ilyen az Evangelion OP, a Scrapped Princess 1. OP, vagy az Azumanga ED.

Legjobb példa:

Olyan kellemesen melankólikus, az ember legszívesebben szinte fölkapná a motyóját és erdőn-mezőn-búzaföldeken keresztül menne világot látni, de közben meg tudom, hogy hiába kezdeném el akár csak újranézni is a Spice and Wolf-ot, két rész után megunnám, mert nem egy intenzív sorozat, így nem marad más, csak az emlék, hogy annak idején milyen jó volt megnézni.
  • piros mogyi
    Akkor megmutatom én is a kedvenc endingemet:

• LeventeV
    kösz
  • Máté94
    Yep.
  • LeventeV
    az első amv-be 0:15-0:22 között az Kore wa zombie...?
  • zsakosfrodo2
    Igen, ez is tö jó!
  • LasDen #48844
    ez a peguindrum egyre rosszabb lesz....jól indult aztán jött ez a csaj, akit aszittem 2-3 rész alatt lerendeznek, de úgy nézki végig hallgatni kell a fasságait, képzelgéseit (jól fejberúgnám)...a másik szállal, ami még érdekes is meg perceket foglalkoznak...agyam eldobom...remélem megfordul a dolog vagy lesz valami.....
  • Zomil
    huhh, végre megtaláltam azt amit kerestem...rengeteg hasonlo másolat van, de ez a legjobb(meg az eredeti)csak mivel a készitö profilját törölték igy nehézkes volt vmi normális minöségben megtalálni :)
    szoval nekem ez is nagyon bejön az empty motion mellett:
  • zsakosfrodo2
    AMV humoros topikból:

Bár ez is jó volt, de az én személyes kedvencem ez:

• IMYke2.0.0.0
    A legtutibb ending, amihez eddig valaha szerencsém volt - közel fél évig ezt hallgattam MINDEN ESTE a lefekvésre készülődés alatt, és a gép végleges kikapcsolása előtt.
  • Ruley
    Lain OP-jából nekem csak az maradt meg hogy: "Present Day! Present Time! Ha-ha-ha-ha!"
  • efti
    jujj, hat kimaradt egy amit meg annyira szerettem, hogy meg is tanultam gitaron..

• Malakai
    Gagyi, de benneragad a füledben dallamoktól eljutottunk a tényleg tetszetős darabokig. :)

Első OST? Hmm, szerintem a Samurai Champloo volt.
  • efti
    Aminek sokszor vegigneztem az endingjet csak a dal miatt az a Darker than black elso sorozata volt es a gunslinger girl elso sorozata. A KoJiKan meg ezen kivul ami futott meg.

Openingbol az Usagi Drop, a Working!, a Haibane Renmei es a Lain amiket jellemzoen vegignezek/vegigneztem
  • PetruZ
    A Black Lagoon OP (Mell - Red Fraction) volt az első olyan, ami után a teljes OST-t is meg kellett keresnem. :) És a Kage Kara Mamoru-ból a Yuuna - Banana Song volt az első, amelynek a szövegét is muszáj volt megszerezni. :P
  • RelakS
    Jigoku Shoujo endingek?
  • LasDen #48834
    Does-donten mindent ver...:DD
  • Zomil
    nemtom én a blue gender op-ját nemtudom sosem kiverni a fejemböl...mondjuk annyira nem zavar, mert sztem jo op, de valoszinüleg csak azért olyan erös az emlékezetemben, mert az volt az elsö olyan anime amihez ugy ültem le, h na akkor most megnézek 1 anime-t :)