72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Poén lett volna, ha nem lőtték volna már el minimum 2x -
monjuk aranyos a kis ... pussy
, de Tanaka Rie-é helyesebb :]
-
Az oldal gyakori témáját tekintve tök jópofa. :) -
:DDDD -
Prof William #48868 Ezen besírtam... Trollkodás mesterfokon. Komolyan már csak a trollface hiányzott a végéről.
http://www.sankakucomplex.com/2011/09/03/finally-aya-hirano-bares-pussy-to-fans/ -
Néhány előzetes kép a KamiNomi ovából
Szerintem jobb témát nem nagyon választhattak volna, kiváncsi vagyok mennyire lesz kelendő... -
Mie prefecture sinks - This is as bad as the tsunami
-
"The paired screenings of Negima! Magister Negi Magi: Anime Final and Hayate the Combat Butler! Heaven Is a Place on Earth opened at No. 12. They earned US$509,926 on just 29 screens."
csak 29?? dupla filmnek?? ilyen minimálisok az elvárások vagy mi?? vagy ennyivel is pozitív lehet a mérleg...?? :D -
Jhaaaj Bakato to test ni 08...megint fekve röhögös... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mutatják hideyoshi-t...Hes a girl? Shes a boy? :DDDD
és mi az a ruha Aki-n... :D
és ezek a retro bevágások... :D
jajj ez az angol kiejtés...de komolyan ha németországbol jött legalább németül beszélne ilyenkor...ez mondjuk nem tetszik :S
Aki meg tényleg egy hatalmas idiota :D
Amugy jo rész volt, bár remélem köv. részben már folytatják ami a 7. rész végén történt :) -
-
Prof William #48862 Újabb részt jött ki My Lovely Ghost Kana -ból. Az oldalamon megtaláljátok. -

-
Tippre ugyanazt végzed el vele (cache törlés). :)
Nekem minap Samurai Champloo újranézéshez jött meg a kedvem a final ending megnézésének hatására. :)
Csak linkekelem, mert *SPOILER*, csak az nézze, aki látta a sorozatot! :)
youtu.be/KaV8B_AhrUQ -
van sokkal egyszerűbb megoldás is 
Firefox bezár, elindít :D
"Have you tried to turn it off and on again?" -
Cache törlés, vagy flash player para (újratelep). -
nálam meg lejátszik pár másodpercet, majd homokórázik
Amit meg beraktam videót, azt le sem hajlandó játszani O_o -
nalam nincs semmi baja -
nekem jó... -
Én ennél a zenénél néztem ki a fejemből erősen, hogy akkor most mi is van?!
Amúgy másnak is kb beszart a youtube? -
nálam csak most merült fel a dobás ötlete, de én is a 20+ rész miatt még adok esélyt neki...:D -
Ezek szerint nem csak en fejezek be minden epizodot "WTF?" arccal
Az elso epizod utan nagyon dobni keszultem, de a masodik meg tul erdekes volt. Raadasul 24 reszes, ugyhogy igazan valoszinuleg meg bele se merultek az elmebajba. Most mar a "csakazertis" hozzaallas viszi a sorozatot nalam -
Imy kedvédért... :D
Amugy ez is hasonlo hangulatu, mint amit leirtál :)
-
Vá, most ahogy ennyit beszélgettünk anime zenékről, megint átnéztem én is a kedvenceimet.
Olyan rohadt egy érzés ez, ahogy egy jó zene abszolút visszahozza azt az élményt hogy milyen érzés volt elsőre átélni a sorozatot, de csak a nosztalgia marad utána, mert tudom hogy soha többé nem fogom még egyszer ugyanazt érezni, még ha újra nézném a sorozatot, akkor se. Ilyen az Evangelion OP, a Scrapped Princess 1. OP, vagy az Azumanga ED.
Legjobb példa:
Olyan kellemesen melankólikus, az ember legszívesebben szinte fölkapná a motyóját és erdőn-mezőn-búzaföldeken keresztül menne világot látni, de közben meg tudom, hogy hiába kezdeném el akár csak újranézni is a Spice and Wolf-ot, két rész után megunnám, mert nem egy intenzív sorozat, így nem marad más, csak az emlék, hogy annak idején milyen jó volt megnézni. -
Akkor megmutatom én is a kedvenc endingemet:
-
kösz
-
Yep. -
az első amv-be 0:15-0:22 között az Kore wa zombie...? -
Igen, ez is tö jó!
-
ez a peguindrum egyre rosszabb lesz....jól indult aztán jött ez a csaj, akit aszittem 2-3 rész alatt lerendeznek, de úgy nézki végig hallgatni kell a fasságait, képzelgéseit (jól fejberúgnám)...a másik szállal, ami még érdekes is meg perceket foglalkoznak...agyam eldobom...remélem megfordul a dolog vagy lesz valami..... -
huhh, végre megtaláltam azt amit kerestem...rengeteg hasonlo másolat van, de ez a legjobb(meg az eredeti)csak mivel a készitö profilját törölték igy nehézkes volt vmi normális minöségben megtalálni :)
szoval nekem ez is nagyon bejön az empty motion mellett:
-
AMV humoros topikból:
Bár ez is jó volt, de az én személyes kedvencem ez:
-
A legtutibb ending, amihez eddig valaha szerencsém volt - közel fél évig ezt hallgattam MINDEN ESTE a lefekvésre készülődés alatt, és a gép végleges kikapcsolása előtt.
-
Lain OP-jából nekem csak az maradt meg hogy: "Present Day! Present Time! Ha-ha-ha-ha!" -
jujj, hat kimaradt egy amit meg annyira szerettem, hogy meg is tanultam gitaron..
-
Gagyi, de benneragad a füledben dallamoktól eljutottunk a tényleg tetszetős darabokig. :)
Első OST? Hmm, szerintem a Samurai Champloo volt. -
Aminek sokszor vegigneztem az endingjet csak a dal miatt az a Darker than black elso sorozata volt es a gunslinger girl elso sorozata. A KoJiKan meg ezen kivul ami futott meg.
Openingbol az Usagi Drop, a Working!, a Haibane Renmei es a Lain amiket jellemzoen vegignezek/vegigneztem -
A Black Lagoon OP (Mell - Red Fraction) volt az első olyan, ami után a teljes OST-t is meg kellett keresnem. :) És a Kage Kara Mamoru-ból a Yuuna - Banana Song volt az első, amelynek a szövegét is muszáj volt megszerezni. :P
-
Jigoku Shoujo endingek? -
Does-donten mindent ver...:DD
-
nemtom én a blue gender op-ját nemtudom sosem kiverni a fejemböl...mondjuk annyira nem zavar, mert sztem jo op, de valoszinüleg csak azért olyan erös az emlékezetemben, mert az volt az elsö olyan anime amihez ugy ültem le, h na akkor most megnézek 1 anime-t :)