72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    :D ez nagyon kellemes volt :D és nem idézte fel a többi részt... illetve csak a kellemeseket :)
  • armageddon666
    szerintem ez rá sem férhetne a logóra :D
  • RelakS
    ez kemény XD
  • efti
    en multkor beprobaltam oket, de nem jott be amit csinaltak. Persze panasz nincs, megiscsak onkentesen es ingyen csinaljak.

Ennek a tukorkepebol szerettem volna logot csinaltatni ugy, hogy Mashiro tolla irja at efti feliratot. De a vegeredmeny kb ertelmezhetetlen volt.
  • LasDen #49067
    egyszer volt hogy kértem, de napokig semmi éleet jel...

sket dance meg végre előrukkolt valami fasza történettel...bár ez se lesz hosszú, de fene bánja...Sugita lepett meg leginkább, a 2. felében teljesen másmilyen volt mint eddig és ez tök tetszett...várom a köv részt...:DD
  • LeventeV
    mondjuk a nagyobb mozgás is 2-3 ember ha van új kérés :)
  • LeventeV
    igen, de délután van nagyobb mozgás.
    te adtad az ötletet az "Ismerd fel a képről az animét" topikba betett képpel :D
  • LasDen #49064
    fasza lett...
    de az a topik még működik??? :D
  • LeventeV
    kösz. a műhelyben dobták össze
    ez a kép az alapja.

• Máté94
  • efti
    A night raid jo tortenet, nekem tetszett, sajnos meglehetosen kis erdeklodest mutattak iranta a fordito csapatok, nagynehezen 4 kulonbozo csapattol sikerult osszeszednem az epizodokat. Ha van belole valami jofele batch, az erdekelne.

Hype tema: Nekem eddig a hypeolt animek kozul kifejezett csalodas volt a Baccano, a Durararararararara es persze nagyon nepszeru az index is pedig szerintem bunrossz. Voltak olyan hype darabok amik szerintem kb az atlagost utottek meg, de annak nem voltak rosszak, pl Haruhi. de voltak azert nagyon pozitiv csalodasaim is, pl az Eden of the Easttol meglehetosen tartottam amikor belekezdtem, azota meg mar tobbszor elmelaztam rajta, hogy megvegyem a BReket. Lehet karacsonyra meglepem magam veluk.

@Levente: Az uj logod nagyon jo!
  • Zomil
    omg micsoda beteg zenét raktak mind2 trailer alá :D

Hitagi rövid haja meg nem tetszik :(
  • Lelouch
    Jó berakom, de túl sokat ne várj... :D
    Nisemonogatari
    A lényeg képekben.
    Kizumonogatari

Kizu-ban remélem Kiss-shot hangja nem Hirano Aya lesz, szerintem nem nagyon illene hozzá... :D
  • Zomil
    és mi akadályoz meg, h berakd ezeket a trailereket? :P

Amugy meg igy már értem, akkor a Kizumonogatari meg Shinobu-re öszpontosit leginkább gondolom :)
    Mind a 2-öt nagyon várom már.

amugy sajnos hiába kerestem semmi jo oldalt nem találtam ahol le van irva, h melyik monogatari miröl szol... :(
  • Lelouch
    A Kizumonogatari a Bakemonogatari előzménye, a Nise pedig a folytatása... Ebben Araragi húgai kerülnek majd reflektorfénybe.
    Amúgy láttam a trailert, és úgy látszik már most lesz rövid hajú Senjougahara és Hanekawa... Hát nem mondanám hogy jól áll nekik a rövid, nehéz lesz megszokni.
    Kizumonogatari trailer is jött ki, de néhány bevágáson kívül túl sok új nincs benne.
  • Zomil
    sorrendben a Bakemonogatari után nem a Kizumonogatari jön? és csak utána a Nisemonogatari? Bár lehet már keverem, mert annyi ilyen monogatari van :D

Ez amugy miröl szol, mert probáltam nézni a wiki-t, de ott nincs szépen összeszedve tömören, h melyik monogatariban miröl van szo :S

Szerk: természetesen igy is örülök neki, mert nagyon jo sorozat :)
  • Lelouch
    A múltkor írtam, hogy valami ilyen bejelentést várok, úgyhogy örülök. :D Az mondjuk érdekes, hogy még a Kizumonogatari előtt lesz, de nem mintha bánnám.
  • Lelouch
    At the live conference on Niconico Live, Nisio Isin's light novel "Nisemonogatari" was announced to get a TV anime adaptation. It will be aired from January 2012.

Staff
    Director: Shinbo Akiyuki
    Character Design: Watanabe Akio
    Production Studio: Shaft
  • IMYke2.0.0.0
    Hú de jó volt ezt újralátni - Becsiccsentett Nagisa jelenet.
  • LeventeV
    akkor végülis ugyanarra gondoltunk?

"legrosszabb esetbe valami hentait bevállal...:D" - ez jó volt :D
  • Lelouch
    Csak arra, hogy nálam a képi világhoz nem csupán a bevágott képek tartoznak. De a Madokás példával már tárgytalan.
  • Lelouch
    A Fairy Tail-ben amúgyis ott van még.
  • LasDen #49049
  • LasDen #49048
    sankaku 2ch-lel együtt hülye....de szerintem ha nem csinál semmi hülyeséget hirano, akko 1-1,5 de legfeljebb 2 és kap valamit...legrosszabb esetbe valami hentait bevállal...:D
  • IMYke2.0.0.0
    "Senkou no Night Raid" - jóféle cucc?
  • IMYke2.0.0.0
    ...nem biztos, hogy 2012-ben nem kap majd valamit
  • IMYke2.0.0.0
    Kissé túlzásnak érzem a 'leírást': Aya Hirano finished as a seiyuu

Azért, mert 2011-ben nem lesz szinkron-szerepe még nem biztos, hogy 2012-ben kap valamit...
  • Zomil
    Pont ez a képi világ teszi különlegessé az anime-t :)
    Meg rengeteg utalás apro dolgok el vannak dugva ezekben a részekben, érdemes olvasgatni a wiki-t...eszméletlen milyen jol felépitették az anime-t.
  • Zomil
    a hypolt anime-k amiket eddig néztem nekem is bejöttek eddig 1kivétellel ami a death note volt...viszont ezt már korántsem mondanám el más dolgok terén(film, játék, stb.)
    (pl. számomra a Watchmen egy mestermü, pedig sokan utálják... :D)

Amugy a Harry Potter szeretettel nincs semmi gond, mert a könyvek igenis jok és örülök, h elolvastam öket, legalább volt egy másik sorozat ami a Gyürük urán kivül rávett az olvasásra gimnazista koromba...viszont a filmek...nah azokat lehet utálni :D
  • LeventeV
    én az ilyen bevágott fura képekre gondoltam, vagy például ilyenekre:
    kép1

kép2

te mire gondoltál?
  • Lelouch
    ...ezek szerint képi világ címszó alatt nem ugyanarra gondoltunk... :D
  • LeventeV
    az ilyen bevágott képeket én soha nem fogom tudni megszokni és megszeretni. Bakemonogatari-ba se tetszett és a Mahou Shoujo Madoka Magica-ba se vagyok érte oda, bár eddig ott kicsivel elviselhetőbb.
  • Lelouch
    A Bakemonogatari egyik nagy pozitívuma volt a képi világ szvsz...
  • Ruley
    Én a hypeolt dolgokat szinte mindig zabálom, ami azért fura mert nem mondhatnám hogy egy birka fogyasztó vagyok, naponta átlag 1,5 órát töltök az egyedi ízlések problematikáján elmélkedve, de aztán mégis, aminek nagy netes visszhangja van, azt valahogy mindig úgy alakul hogy élvezem.

Ráadásul megvan az a rossz szokásom hogy még akkor is kitartok mellette amikor aztán visszacsap a hype, és utálni lesz divatosabb az adott témát. Így ragadtam benn a Harry Potter fandomban még tinédzserkorom óta, vagy a Haruhi fandomban az Endless Eight után.
  • LeventeV
    én a haruhitól például falra mászok :D
  • LeventeV
    ok. következőkbe kiírom majd.

@LasDen: Shaft le se tagadhatná ezt az animét. a fura képvilág az ami nekem nem jön be. Bakemonogatariba se tetszett. de az ahogy a mahou shoujoságot megközelítik az egész érdekes. ilyet még nem láttam.
  • Zomil
    ez is olyan, mint a Haruhi, meg egy rakat másik hypolt anime, vki imádja vki nem :)
  • Ruley
    Nem az egészet, csak legalább azt a jellegzetesebbik felét, hogy "Madoka".
  • LasDen #49033
    szerintem egyetlen sorozatnak se adtam annyi utolsó esélyt mint annak....4.5 részt szenvedtem végig de nem értem a hypeot...:D
  • LeventeV
    értem én, csak gondoltam ennyiből is leesik XD
    én hibám, ki kellett volna írjam az egész címet. bocs :)