72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #49152
    A mangak nem igazán hoznak lázba, de köszönöm. :) Viszont inkább újranéztem a Special A-t és a Seitokai no Ichizon-t. :)
  • Seth
    Kipróbáltam. Én kérek elnézést,de ez borzalmas. Nem akarok annak a srácnak a sorsára jutni,aki valóban elvette virtuális barátnőjét(forverealone.jpg) , ennyire nem vagyok antiszociális XD

• LasDen #49150
    aszittem héten lesz sket dance crossover gintamaba, bár nemtom mér mer a múlt heti sztorinak még nem volt vége...de logikusabb is a dolog..:DDD és nagyon várom már a 2 részt...:D
    viszont lehetne már új opening...a 23. részben mikor elrontották a végét, aszittem lesz de nem..:(
  • LeventeV
    van manga is. ha van kedved olvashatod. én is felvettem ptr listába de még nem volt alkalmam nekikezdeni.

tegnap befejeztem a Chaos;Head-et. elment, de jobbra számítottam :|
  • LasDen #49148
    nem vette a kutya se, így esélytelen...
  • BEAST #49147
    Ez biztos? :c
  • LasDen #49146
    Beast: nem lesz 3. évad...:(

Zomil: Itt sincs hír 3. évadról...esetleg lemez eladásuk után majd többet tudunk...de én remélem lesz...:D
  • Zomil
    Baka to test ni 10 megint beteg volt... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy Himeji a kaját csinálja...meg mikor megverik Aki-t és vasember lehajol és mondja neki: "Welcome" :DDDDD
    Meg Aki vallomásánál Yuuji feje... :DDD

Már csak 3 rész :(
    Van valami hir, h lesz 3. évad? :)
  • BEAST #49144
    Megnéztem a The World God Only Knows második évadát és legalább annyira tetszett, mint az első. Jöhetne már a harmadik. :D
  • Seth
    hülye vagy? csak ezért vettem a gépet XD
  • Győri Devi
    csak erre vártál
  • Ruley
    Lehetni lehet mindenről beszélni, de nem tudom van-e egyáltalán más itt valaki rajtad kívül aki még ismer egyáltalán randiszimulátorokat.

Vannak a Visual Novel-ek amiket LasDen írt, de at kicsit más, azok csak változó képekből, zenéből, és egy regénnyi szövegből állnak, nuku játékmenet, max annyi hogy 1-2 döntéssel kiválasztod melyik lány route-ját akarod elkezdeni. (Vagy még annyi sem).

És nem is mind annyira romantikus központú, a Fate/Stay Night például kőkemény fantasy, amiben szinte mellékes hogy egy-egy lány is kapcsolódik a három route-hoz, vagy az Ever 17, ahol még csak nem is mindegyik lány romantikus partner.
  • Seth
    Hű dejó hogy nemrég szereztem be egy DSi-t :D
  • armageddon666
    toomuch CGI :(
  • LasDen #49138
    lehet VN-ről is írni ide...am van egy (sok) pár...School Days, Yume miru kusuri, fate/stay night és folytatásai stb....
  • zola2000
    lehet elővenni az emulátorokat (ha nincs a háznál gép), kijött a love plushoz egy majdnem teljes (94%os) angol ferdítés most folytatom Nene-Chan meghódításával (tisztára mint a kami nomi zo shiru sekaiban ; )
    http://gbatemp.net/t272861-love-plus-english-translation-patch
    tud mondani még valaki hasonló játékokat bármire amivel lehet játszani angolul is? a sakura wars so long my love is megvolt már

(tudom hogy ez anime topic, de itt talán nagyobb eséllyel van valaki aki tud ajánlani még meghát sokszor a videojáték és az anime gyakran közel járnak egymáshoz)
  • Zomil
    huhu, ez a fekete lovag nagyon durva lesz :)
  • Malakai
    Én mondjuk nem vagyok túlzottan oda Ayako feliratokért, de azthiszem nyaralgat vmi fő tag náluk.
  • efti
    vegetert a Tiger & Bunny, eleg fura sorozat volt, valahogy nagyon valtozo volt a minosege, neha arcszaggatoan banalis volt,maskor meg egesz erdekes temakat feszegetett. Szerintem nem hianyzik neki a masodik evad, de ugye a dvd eladasok nem engem igazolnak, ugyhogy lesz neki, ha jol ertettem a veget legalabbis.

Mas tema: Ayako eltunt a szinrol? Tobb mint egy hete nem jott ki tole semmi
  • Malakai
    Lányoknak szóló magazinban jelent meg, gondolom ezért.
    Ja és shojo ≠ romantikus. :)
  • edios
    jesszusom.. most látom wikin, hogy cowboy bebopot shojo-ként tartják számon. ez wtf?

egyik kedvenc animém, és nem véltem felfedezni benne semmi túlzott romantikát, sőt kifejezetten nem az volt a lényege, emellett sokkal inkább felnőttesebb volt, mint az animék többsége.

lehet, hogy ennyire különbözik a manga és az anime?
  • BEAST #49131
    Már láttam. Tényleg érdekes volt, de eléggé rezgett a léc. :)
    A sok hadakozós shounen téma után az egyensúly érdekében romantikus hétvégét tartok és újranéztem pár sorozatot. Ookami, Rosario, Yosuga no Sora, Kimikiss, Hatsukoi, Amagami. Ha nem találok valamit holnapig akkor lehet mégis nekiállok a Kimi ni Todoke-nek. :D
  • Prof William
    Tetszik hogy végre nem abban merül ki hatalmas romantikus egymásra találása hogy végre meg merjük fogni a a csak kezét ne adj isten megcsókoljuk. :) Kellemesen meglepett anno a Yosuga. + a bonyodalmak is sokkal komolyabban benne mint az Amagamiban.

Mellesleg észrevettem hogy a Yosuga no Sora-ban a főhős Haruka szerepe változik a "végigjátszások" alatt.

Ahogy halad a sztori...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kazuhánál és Akiránál még ő a főnök. ő oldja meg a csajok gondjait és ő tesz arról hogy beleszeressenek. Naonál már csak sodródik az eseményekkel, kb semmi hatása sincs a végkifejletre. Soránál meg már teljesen passziv szinte Sora vezérli "távirányítással" a bár ott a végén több szerepe lesz mint Naonál.
  • LasDen #49129
    egy valaki biztos élvezi...:DDD
  • Prof William
    Ha tetszett a Amagami akkor vágj bele a Yosuga no Sora -ba. A Felépítés hasonló de sztem sokkal élvezetesebb.
  • Prof William
    Egy sima médialejátszó az ilyen mkv-t més sokáig nemfogja vinni. ajánlom hogy ha van hdmi-kábeled kösd rá valahogy a számítógépet ( vagy ha van laptopod ) a TV-re és mindent még legcifrább mkv-t is le tudod majd játszani.

Én ilyen esetben a laptopomat szoktam rákötni.
  • Inquisitor
    médialejátszón természetesen nem számítógépes programot kell érteni. Egy csoffadt DVB-T doboz, ami lejátszik H264-es MKV-t, AVI-t, QT-t ...
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki, milyen beállításokkal készülnek az AA MKV cuccai, csak mert médialejátszó nem viszi ... és már elég régen nincs általam ismert, és frissített kódek elemző progi.
  • Lelouch
    TWGOK OVA: Megnéztem ezzel a 4chan-os felirattal. Kap tőlem egy 8-ast jó szívvel, úgy hogy a manga ide vonatkozó része nálam 10/10-es volt. A rant-tól most inkább megkímélek mindenkit. :D
  • BEAST #49123
    Végre megnéztem az Amagami SS-t és tetszett. Főleg, hogy ennyi féle történetet sikerült összezsúfolniuk 25 részbe és meglepően jó volt még így is. Ezek után már végképp kétlem, hogy valaha is eljutok a Kimi ni Todoke megnézéséig, pedig már lassan egy éve halogatom. :D
  • Zomil
    jo anime(és a forditás is :P ), nem olyan hüdenagy szám, de elég kellemes ahhoz, h 1szer megnézze az ember :)
    bár itt is sajnos érvénybelép az ami a legtöbb anime-nel, h az utolso 2-3 rész a legjobb...
  • LasDen #49121
    az is :D
  • LeWyTy
    Kinézetre rohadtul tetszetős
  • LasDen #49119
    nem rossz...bár több az ecchi mint az akció.....:DD
    és én fordítottam :DDD
  • LeWyTy
    ez jó?

AZ op alapján elég jó az 1részre jutó bugyivillantások aránya
  • IMYke2.0.0.0
    Á, megnyugtató, hogy csak oldal karbantartás volt...
  • IMYke2.0.0.0
    Már megint... "Aya Hirano Can’t Keep Her Hands Off Her Pussy"
    Jajmá!
  • Malakai
    Gazdaságosabb tömörítés valamivel nagyobb cpu használatért cserébe, ez lenne röviden.
    Amit Imi is beidézett angolul:
    Without going into encoder speak, 10-bit h264 can achieve a same level of quality as 8-bit h264, but at a lower filesize.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdemes átfutni az általam linkelt [amúgy a Doki oldalán talált] PDF-eket...
  • RelakS
    ezt így hirtelen most nem értem. 8-ról 10 bitre váltáskor _csökken_ a fájlméret? O_o