72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • zola2000
    valaki tudja hogy mi van az LJK fansubbal? Napok óta nem elérhető az oldaluk, pedig egész jó sorozatokat vittek (idolmaster, sofuteni)...
  • LasDen #49229
    a filmbe még belevehetik :DD
  • Ruley
    Nem is maga Titor személye, de a John Titor-írta univerzum, és időutazás-mechanika.

A CERN-es híren én is jót mosolyogtam. Ha később készülne az anime, biztos ezt is belevennék, mint az LHC-t, amit meg a 2000-es feketelyuk jövendőlésbe kevertek bele.
  • LasDen #49227
    azé nem Titor áll a dolgok középpontjában...:DD
    és ha már szóba került a dolog....a CERN-nél egy szubatomi részecske lehetséges, hogy átlépte a fénysebességet...
  • Ruley
    Steins;Gate-et most nézem.

Nagyon komoly, az elején azt hittem csak egy ilyen mellékesen bedobott időutazós utalás lesz az a John Titor, úgy mint a "DeLorean-Mail", meg ezek, de most már úgy tűnik, tényleg erről a legendáról szól az egész sorozat. Minden benne van, a családi okokból tett kitérő, az IBM 5100 keresése, a CERN időgépe...

Ez az igazi "professzionális troll", akinek a munkásságáról tíz évvel később animét készítenek.
  • LasDen #49225
    Double-J volt a szezon (de akár az év) legelbaszottab, legidiótább, legfárasztóbb, leghülyébb sorozata....áááh...:D
  • LasDen #49224
    előről semmiképp nem fogom az biztos :DD de köszi..
  • Lelouch
    Én azt tanácsolnám, hogy a legelejétől kezdd el. :D Hamar végig lehet pörgetni.
    Ha azt nézem, mik nem voltak semmilyen formában meganimálva, akkor 34-35. fejezet, utána meg a 42. fejezettől kezdve végig. Az OVA által feldolgozott 54-55. fejezetet is érdemes elolvasni, mert néhány kulcsmomentumot kihagytak...
  • LasDen #49222
    fairy tail fandub...:D:DD
  • LasDen #49221
    TWGOK OVA után a mangat honnan érdemes elkezdeni??? :D
  • Malakai
    Ja azóta átnéztem a raw mangákban, amíg el nem értem oda ahol az anime tart és tippre a 9-ből 7 kötetet dolgoznak fel.
    Tehát nem lesz itt második szezon, hacsaknem olyan, ami nem követi a mangát, ami meg ellen menne az eddigiekkel, mert úgytűnik eddig eléggé hűek voltak hozzá.
  • Prof William
    Bloody ( alias Booby )Maidens 6.

Végre kiderült 1-2 dolog hogy mi is ez az egész bár remélem nem megy el természetfeletti irányba a sztori.
    Eddig egy jó 80-90-es évekbeli Slasher Filmre emlékeztet manga, viszont a gyilkos valószínűleg egy komplett takarítóbrigáddal a háta mögött mászkálhat, mert pl a szentélyes meg az azt követő kettős gyilkosság után alsó hangon is 20 liter vér meg egyéb ömlött ki ( köztudomású hogy az anime/manga szereplők teste 20-25 liternyi nagynyomású vért tartalmat. ) de amikor kb 1 óra múlva keresték őket akkor minden patyolat tiszta volt. Lehet hogy a pali sorozatgyilkos de legalább rendszerető és higénikus. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Narutóból csak fél részt bírtam... úgy, nem is tudom, sok éve... azt hiszem, az RTL Klubon volt, hétvégi reggelen vagy valamelyik kábeltévén (?).
    Sikítva kerülöm. A TV-t is, Narutót is.
  • Máté94
    Reméljük kap második évadot. :)
  • LasDen #49216
    szerintem meg szar...és elmondom a véleményem ha tetszik ha nem...
  • Malakai
    Hogy időről időre mindig beleütközök ebbe, meg kéne tanulni ezt a francos nyelvet... :)

Kamisama Dollsból is gondoltam beszerzem mangát, hogy a hamarosan végetérő rövidke anime évadot folytathassam "papíron", erre az anime rég lehagyta azt, persze mármint amennyit lefordítottak eddig a mangából, báh. :P

Egyébként meglepő, az anime eseményei alapján arra tippeltem volna, hogy egy, max két volume-nál nem dolgoznak fel többet az évaddal, erre ez inkább 3 lesz (vagy több), az egyébként még kiadás alatt lévő, de eddig 9 kötetes mangából.
  • piros mogyi
    A Naruto az jó, legalábbis én szeretem. Tessék tekintettel lenni másokra.

• efti
    anno 1-2 love hina epizodot megneztem youtube-on, de ma mar eszembe nem jutna :D

Illetve volt par rovid darab amiket mashogy nem sikerult megtalalnom, mint pl a Ame to Shoujo to Watashi no Tegami vagy a Tooi Sekai, ugyhogy azokat ott lattam. De azert rendszeresnek nem neveznem...
  • LasDen #49212
    én voltam...:D a szar narutot meg blíícset a szar képminőséggel szoktam megfűszerezni...nagyon cool...
  • Győri Devi
    na valljátok be kivolt az? XD
  • Zomil
    "Based on their YouTube subscriber information, the defendants reside in the United States, Japan, Canada, Denmark, and Hungary."

:O

Komolyan ki a franc képes yt-on anime részeket megnézni fos minöségben...
  • LasDen #49209
    Crunchy ROll-TV Tokyo a youtubeos terjesztők ellen...
    érdekes...
  • Zomil
    Bocsi, az illusztátorra gondoltam igen :)
    Azt tudom, h a készitök nem ugyanazok :)
  • Lelouch
    A felétől se sokkal jobb.
  • Lelouch
    Ha készítőként a szerzőre gondolsz, akkor a Denpa Onna-t nem ő csinálta. Csak az illusztrátor ugyanaz. Egyébként szerencsére itt is sikerült elég jól átültetni a stílusát.
  • Zomil

bár a zene, nekem annyira nem tetszik :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az-ilyen-ember-már-nem-normális...
  • LasDen #49203
    ide is....új amv...:DD
  • LasDen #49202
    de nem manga alapján készült...
    nem tuttam ki az a kölök...:D
  • biomage
    de az :)
    Láttad azt a kis gyereket akivel goku harcolt az elején?

kemény spoiler!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a gyerek boo reinkarnációja
  • LasDen #49200
    nem...a z-t se láttam végig, de engem ez nem zavar...amúgy se rendes folytatás..:D
  • biomage
    Visszatér a gyökerekhez, de azért befog indulni :) az felénél :)
    Te láttad végig ezt a animét? :)
  • LasDen #49198
    de én néztem...esténként egynek jó lesz...mondjuk a történet kicsit erőltettet...
  • biomage
    Gondolom senki nem nézte meg ma az animaxon az új animét :D a DragonBall GT.
    Amikor megláttam vegetat bajuszban :D majdnem felröhögtem :D
  • RelakS
    nna, ez kész :D
    változó bitrátáról már hallottam, na de változó FPS-ről? :D Nézem az Azumangát, és az eleje, meg a vége 30 fps, maga az anime meg 24
  • BEAST #49195
    Gyorsan meg is néztem, tetszik az első rész. Xmen mutánsüldözéssel meg mindennel japán módra. Szimpatikusak a szereplők is. :)
  • LasDen #49194
    oké....kezdek megijedni az otakuktól....ez már félelmetes.....
  • armageddon666
    Szépnek tűnik. Mi ez a hosszú cím divat mostanában? :D Ráadásul ha minden igaz nem is egy stúdió csinálja ezeket...
  • Zomil
    akkor majd megnézem :)

Lelouch: a készitö le se tagadhatná, h elötte a Denpa Onna-t csinálta :D
    Amugy lehet belelesek majd, mert a Denpa Onna grafikája is nagyon szép volt(talán még a történet is egész jo lesz...)
  • LasDen #49191
    nem rossz...szépen elindítja a sorozatot és elég sok akció van benne és a történet is korrektnek tűnik....jó..:D