72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
valaki tudja hogy mi van az LJK fansubbal? Napok óta nem elérhető az oldaluk, pedig egész jó sorozatokat vittek (idolmaster, sofuteni)... -
a filmbe még belevehetik :DD -
Nem is maga Titor személye, de a John Titor-írta univerzum, és időutazás-mechanika.
A CERN-es híren én is jót mosolyogtam. Ha később készülne az anime, biztos ezt is belevennék, mint az LHC-t, amit meg a 2000-es feketelyuk jövendőlésbe kevertek bele. -
azé nem Titor áll a dolgok középpontjában...:DD
és ha már szóba került a dolog....a CERN-nél egy szubatomi részecske lehetséges, hogy átlépte a fénysebességet... -
Steins;Gate-et most nézem.
Nagyon komoly, az elején azt hittem csak egy ilyen mellékesen bedobott időutazós utalás lesz az a John Titor, úgy mint a "DeLorean-Mail", meg ezek, de most már úgy tűnik, tényleg erről a legendáról szól az egész sorozat. Minden benne van, a családi okokból tett kitérő, az IBM 5100 keresése, a CERN időgépe...
Ez az igazi "professzionális troll", akinek a munkásságáról tíz évvel később animét készítenek. -
Double-J volt a szezon (de akár az év) legelbaszottab, legidiótább, legfárasztóbb, leghülyébb sorozata....áááh...:D -
előről semmiképp nem fogom az biztos :DD de köszi.. -
Én azt tanácsolnám, hogy a legelejétől kezdd el. :D Hamar végig lehet pörgetni.
Ha azt nézem, mik nem voltak semmilyen formában meganimálva, akkor 34-35. fejezet, utána meg a 42. fejezettől kezdve végig. Az OVA által feldolgozott 54-55. fejezetet is érdemes elolvasni, mert néhány kulcsmomentumot kihagytak... -
fairy tail fandub...:D:DD -
TWGOK OVA után a mangat honnan érdemes elkezdeni??? :D -
Ja azóta átnéztem a raw mangákban, amíg el nem értem oda ahol az anime tart és tippre a 9-ből 7 kötetet dolgoznak fel.
Tehát nem lesz itt második szezon, hacsaknem olyan, ami nem követi a mangát, ami meg ellen menne az eddigiekkel, mert úgytűnik eddig eléggé hűek voltak hozzá. -
Prof William #49219 Bloody ( alias Booby )Maidens 6.
Végre kiderült 1-2 dolog hogy mi is ez az egész bár remélem nem megy el természetfeletti irányba a sztori.
Eddig egy jó 80-90-es évekbeli Slasher Filmre emlékeztet manga, viszont a gyilkos valószínűleg egy komplett takarítóbrigáddal a háta mögött mászkálhat, mert pl a szentélyes meg az azt követő kettős gyilkosság után alsó hangon is 20 liter vér meg egyéb ömlött ki ( köztudomású hogy az anime/manga szereplők teste 20-25 liternyi nagynyomású vért tartalmat. ) de amikor kb 1 óra múlva keresték őket akkor minden patyolat tiszta volt. Lehet hogy a pali sorozatgyilkos de legalább rendszerető és higénikus. :) -
A Narutóból csak fél részt bírtam... úgy, nem is tudom, sok éve... azt hiszem, az RTL Klubon volt, hétvégi reggelen vagy valamelyik kábeltévén (?).
Sikítva kerülöm. A TV-t is, Narutót is. -
Reméljük kap második évadot. :) -
szerintem meg szar...és elmondom a véleményem ha tetszik ha nem... -
Hogy időről időre mindig beleütközök ebbe, meg kéne tanulni ezt a francos nyelvet... :)
Kamisama Dollsból is gondoltam beszerzem mangát, hogy a hamarosan végetérő rövidke anime évadot folytathassam "papíron", erre az anime rég lehagyta azt, persze mármint amennyit lefordítottak eddig a mangából, báh. :P
Egyébként meglepő, az anime eseményei alapján arra tippeltem volna, hogy egy, max két volume-nál nem dolgoznak fel többet az évaddal, erre ez inkább 3 lesz (vagy több), az egyébként még kiadás alatt lévő, de eddig 9 kötetes mangából. -
A Naruto az jó, legalábbis én szeretem. Tessék tekintettel lenni másokra.
-
anno 1-2 love hina epizodot megneztem youtube-on, de ma mar eszembe nem jutna :D
Illetve volt par rovid darab amiket mashogy nem sikerult megtalalnom, mint pl a Ame to Shoujo to Watashi no Tegami vagy a Tooi Sekai, ugyhogy azokat ott lattam. De azert rendszeresnek nem neveznem... -
én voltam...:D a szar narutot meg blíícset a szar képminőséggel szoktam megfűszerezni...nagyon cool... -
na valljátok be kivolt az? XD -
"Based on their YouTube subscriber information, the defendants reside in the United States, Japan, Canada, Denmark, and Hungary."
:O
Komolyan ki a franc képes yt-on anime részeket megnézni fos minöségben... -
Crunchy ROll-TV Tokyo a youtubeos terjesztők ellen...
érdekes... -
Bocsi, az illusztátorra gondoltam igen :)
Azt tudom, h a készitök nem ugyanazok :) -
A felétől se sokkal jobb. -
Ha készítőként a szerzőre gondolsz, akkor a Denpa Onna-t nem ő csinálta. Csak az illusztrátor ugyanaz. Egyébként szerencsére itt is sikerült elég jól átültetni a stílusát. -

bár a zene, nekem annyira nem tetszik :) -
Az-ilyen-ember-már-nem-normális... -
ide is....új amv...:DD -
de nem manga alapján készült...
nem tuttam ki az a kölök...:D -
de az :)
Láttad azt a kis gyereket akivel goku harcolt az elején?
kemény spoiler!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a gyerek boo reinkarnációja -
nem...a z-t se láttam végig, de engem ez nem zavar...amúgy se rendes folytatás..:D -
Visszatér a gyökerekhez, de azért befog indulni :) az felénél :)
Te láttad végig ezt a animét? :) -
de én néztem...esténként egynek jó lesz...mondjuk a történet kicsit erőltettet... -
Gondolom senki nem nézte meg ma az animaxon az új animét :D a DragonBall GT.
Amikor megláttam vegetat bajuszban :D majdnem felröhögtem :D -
nna, ez kész :D
változó bitrátáról már hallottam, na de változó FPS-ről? :D Nézem az Azumangát, és az eleje, meg a vége 30 fps, maga az anime meg 24
-
Gyorsan meg is néztem, tetszik az első rész. Xmen mutánsüldözéssel meg mindennel japán módra. Szimpatikusak a szereplők is. :) -
oké....kezdek megijedni az otakuktól....ez már félelmetes..... -
Szépnek tűnik. Mi ez a hosszú cím divat mostanában? :D Ráadásul ha minden igaz nem is egy stúdió csinálja ezeket... -
akkor majd megnézem :)
Lelouch: a készitö le se tagadhatná, h elötte a Denpa Onna-t csinálta :D
Amugy lehet belelesek majd, mert a Denpa Onna grafikája is nagyon szép volt(talán még a történet is egész jo lesz...) -
nem rossz...szépen elindítja a sorozatot és elég sok akció van benne és a történet is korrektnek tűnik....jó..:D