72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    most hogy mar a felsooktatasi csapat is ismet pesten van, mit szolnatok egy topic talihoz?
  • LasDen #49668
    nah jövő tavasszal sem maradunk idolok nélkül...:D
    gondolom a hasonló idolmasterhez ez is egy nagy reklám lesz igazából....
  • edios
    szeretem sony musicot h mire másodszor meg akartam nézni papepipupot már töröltette youtuberól az összes verziót..

..és mert ezt sokszor eljátszották már kedvelt videóimnál..

..és mert a szerencsétlen szalagavatós videómról is leszedették a hangsávot, amit kb párszázan se láttak..
  • Zomil
    Sztem meg nem...eleve ugyebár ez nem az eredeti történelmen alapul, hanem a Nasuvers verzion :)
    Amugy meg Nagy Sándor attol hogy szörnyeket kaszabol meg gazdag is és nagyhatalmu is, azért nem kevés terület ura volt ö is :)
    Sztem remekül el van találva, h Nagy Sándor egy ilyen vidám ficko, aki mindig tettre kész, Gil meg elvárja, h nyalják a talpát és kb. semmi nem hozza lázba, mert életében már mindent megszerzett amit megtudott.
  • Prof William
    Ez igaz. Az igazi Alexander még harmincat sem élte meg szóval Gilgames sokkal jobban lefedi ezt a a kinézetet mint Alexander. Őt sokkal jobb gilgamesnek tudnám elképzelni vagy legalábbis valami barbár királynak.
  • efti
    Quest ce que FSN? En mindig felreolvasom es FSM lesz belole, megorulok, hogy nem csak en vagyok pasztafarianus, majd rajovok, hogy csaknem jo ez igy, es algondolkozok hogy megis mi ez? Fate / stay night?
  • Lelouch
    Just like Keima... :D

És ha már megemlítettem Keimát, a TWGOK manga sikeresen feltornázta magát a toplistám élére.
  • Ruley
    Gilgamesh karakterét már megszoktam a FSN-ből, de így Nagy Sándor mellett olyan mintha összecserélték volna őket. Mármint történelmileg mintha éppen Gilgamesh lett volna a barbár sumér harcos-király aki szörnyeket meg félisteneket lapít szét puszta kézzel, Nagy Sándor pedig a nevetségesen nagy hatalmú és gazdag, magát istennek képzelő megalomán bishonen.
  • Zomil
    Talál is...lásd FSN :D
  • LasDen #49660
    bármikor találhat magának új mestert...:D
  • Zomil
    Saber 3. rész...áááá iszonyat jo volt :)
    Saber nagyon menö volt abban az öltönyben :)
    A kedvencem meg Saber után mostmár egyértelmüen Nagy Sándor lett...iszonyat jo karaktert adtak neki...Gilgamesh meg...kb. mintha ö lenne Tokiomi mestere...annyira nyal neki Tokiomi :D
  • armageddon666
    Na ezt most 3Dbe :D
  • LasDen #49657
    törölnek ezek mindent.....
  • RelakS
    már törölték is
  • RelakS
    Go, get a girlfriend?
  • LeWyTy
    Csak félig off
  • Máté94
    Jó volt, jó volt! :)
  • Ruley
    Star Driver-t most néztem végig. Egek! A "camp" szó ha nem létezne, ki kéne találni, csak azért hogy ezt jellemezzem vele. Annyira... ahh..

Egyébként érdekes, ez is az az idegesítő fajta sorozat, mint a Zero no Tsukaima, ami magát egyáltalán nem veszi komolyan, de nekem meg mégis valahogy sikerült részben komolyan venni. Az ablakon dobtam volna ki legszívesebben a monitort, ahogy a végén
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem zárták le a szerelmi háromszöget.

• Lelouch
    Animátorok léptek ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom - egyszer elég volt.
  • Prof William
    Nekem az OVA OP-ja tetszik. Maga az ova egy sima remake de az opening elmehetne a sorozatba is.
  • Zomil
    Persona 4 2.rész...ez még mindig rohadt jo...mostmár tényleg morci leszek, ha elrontjá az idiota kiado miatt...a 3.résztöl ki is ment el a csapatbol?
  • LasDen #49647
    mashiroiroból még jó is kisülhet..ez a 2. rész kifejeztetten élvezhető volt. bár nem túl sok eredetiség van benne
  • zsakosfrodo2
    Először úgy voltam ezzel, hogy úrsitenmiezaszar... Aztán most, hogym ár vagy 3-adjára hallgattam már majdnem tetszik. :-|
  • LasDen #49645
    ez annyira kész :DDD
  • Prof William
    Az első kötet végén kezdődik zombiulás. Addig silce of life. anno nem tudtam műfaját szóval meglepett rendesen.
  • LasDen #49643
    tamayura hitose 5-10 perc után kilőttem...nagyon nyugis dolognak tűnik, de ez most nem kell nekem. később lehet hogy majd, de most nem
  • LasDen #49642
    nem egészen..bár én csak az első 1-2 fejezetet olvastam el, de nem volt vele baj csak nemotm, nem volt kedvem folytatni..:D
    egy mangaka asszisztens van a főszerepben aki egy kicsit zizis, saját kis világában él aztán nemtom :D
  • efti
    I'm legend manga verzio? Vagy csak a cim ennyire hasonlo?

Viszont a Mirai Nikki igy az elso epizod utan igeretesen nez ki.
  • LasDen #49640
    még nincs...bármi megeshet :D
  • Prof William
    Csak nincs belőle anime. Mellesleg a I a'm Hero-ban vannak a legundorítóbb zombik amiket valaha láttam.
  • LasDen #49638
    az I am a Hero is hasonló zombis a HOTDhoz...
  • Zomil
    Pontosan ugy van ahogy Beast mondja, mivel a hösök nem akarják, h felfedjék a kilétüket, mert ugyebár akkor könnyen ki lehetne ismerni öket, ezért Saber elrejti az Excaliburt, mert különben minden hülye rájönne, h ki is ö igazábol :)
  • Prof William
    Sok animében vannak zombik de a klasszikus világvéges-túlélős vonalat egyedül a Higschool of the Dead anime viszi. Mivel anime-originál zombis sztorikra kicsi az esély plusz hasonló zombis apokalipszisos manga nem létezik ez ezért kb 0% az esélye a dolognak.

Nagy valószínűséggel majd valamikor a Highból lesz második évad ami majd lezárja a történetet de egyekpre ennyi.

Ha gondolod vedd meg a mangáját. Az első 4 kötet már kapható az animelndnál. Kevésbé ecchi és véresebb mint az animesorozat. Csak ajánlani tudom.

• BEAST #49635
    Gondolom azért, hogy ne árulja el a valódi kilétét. Az Excalibur elég feltűnő fegyver. :)
  • LeventeV
    Kösz a válaszokat :)
  • LasDen #49633
    f/z már jobb mint az egész fsn volt. Nagy Sanyi a legjobb mind közül...:D De azt nem értem, hogy Saber kardja mér nem látszik, mer ha jól emlékszem fsn-be azé nem látszott mer rosszul kötettett meg az egyezség, plusz az első részben még látszott is mikor megidézte emiya.
  • Győri Devi
    képet rakni a másik topikban...
  • LasDen #49631
    te mit nem szeretsz??? :D
  • Máté94
    Mindkettő nagyon jó! Én szerettem őket! :)